Gość: korneliusz IP: *.torun.mm.pl 07.04.05, 15:14 jest już lista osób które zakwalifikowały się na rozmowy w sprawie pracy w firmie Intel w Irlandii. Czy jest tu ktoś, kto składał podanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwonasz2 Re: Intel 07.04.05, 20:09 Ja niestety jeszcze nic nie wiem, bo nie ma listy na stanowisko technika utrzymania sprzętu:o/I Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korneliusz Re: Intel IP: *.torun.mm.pl 07.04.05, 23:42 Jeżeli mogę zapytać, to czy jesteś z zachodnio-pomorskiego i jakie masz wykształcenie, znajomość języka, doświadczenie. Ja jestem z poza tego województwa, wykształcenie wyższe telekomunikacja i elektronika, średnie informatyka, angielski na poziomie FCE i w tej turze się nie zakwalifikowałem. Z tej listy wynika, że preferowali osoby z ww. województwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no Re: Intel IP: *.szczecin.mm.pl 07.04.05, 20:13 podaj proszę link na tą listę Odpowiedz Link Zgłoś
iwonasz2 Re: Intel 08.04.05, 18:30 Jestem za Szczecina. Wykształcenie wyższe - informatyka. W trakcie przygotowania do FCE. 13 lat na stanowisku administratora sieci. pozdrawiam Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korneliusz Re: Intel IP: *.torun.mm.pl 08.04.05, 19:35 Zostałem dobity :). Jeżeli wszyscy kandydaci są tak wykształceni i doświadczeni, to mam marne szanse. dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
grazia.eni Re: Intel 08.04.05, 19:41 Nie wiem, czy to się komuś przyda, ale na stronie internetowej tej firmy jest ankieta, którą można wypełnić i przesłać. Nie wiem tylko, czy w ten sposób można się przyjąć też z Polski, ale wysłanie nie kosztuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś