redsocks3 14.04.05, 20:35 czy wyjezdzal ktos do pracy we wloszech za posrednictwem J.Kuchcik?!?!?!?!?!?!? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maunut Re: PRACA-WLOCHY IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.05, 21:37 ja bym sie do wloch nie pakowal to smieszny i zadufany w sobie narod mam 5 letnia praktyke i poznalem wielu wlochow :-) generalnie wszyscy tacy sami sa mili gdy tylko cie potrzebuja a pozniej ....... gorzej niz polak dla polaka :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolka61 Re: PRACA-WLOCHY 15.04.05, 12:17 no nie wiem gdzie ty podziewales, ale wcale nie mysle tak jak ty, poniewaz ja mam wiecej lat spedzonych we Wloszech, mysle ze nie ma gorszego jak Polak dla Polaka.A mieszkam tutaj 25 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyma Re: PRACA-WLOCHY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 18:28 ja tez szukam pracy we Wloszech do opieki czy mozesz mi udostepnic kontakt do tej p.Jolanty,e-mail:zyma!952@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redsocks3 Re: PRACA-WLOCHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 18:43 to ci podam nr. tutaj bo nie moge wyslac na maila: 604-667-299 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: PRACA-WLOCHY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:34 Dzieki,oczywiscie ,zrobilam blad,skorzystam,moj e-mail zyma1952@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabcia Re: PRACA-WLOCHY IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 15.04.05, 16:57 ja tez jestem we Włoszech 6 lat i zgadzam sie w zupelnosci z Maunutem.Włosi to podły narod i nikt ci tu nie pomoze jesli nie bedzie wiedzial w tym swojego interesu. jesli chodzi o prace to oszukuja jak sie da.tak jest bynajmniej na poludnu Włoch. Odpowiedz Link Zgłoś
lolka61 Re: PRACA-WLOCHY 15.04.05, 17:17 co do poludnia moge sie zgodzic, ale nie prawda absolutnie ze wykorzystuja, pewnie czasami to wina jest ukrainek co pracuja za polowe mniej jak normalnie, ale to tez ze polki przedtem pracowaly za polowe jak teraz ukrainki, no coz, wkoncu sami ich tak nauczyliscie, teraz juz wycwaniliscie sie,ale co do kolezanki co jest 6 lat, to po tam siedzisz? ja jestem od 25 i jest mi bardzo dobrze, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do lolka Re: PRACA-WLOCHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.05, 19:13 hej mieszkasz we Włoszech prosze skontaktuj sie ze mna kasiastel1@op.pl ja bardzo bym chciała wyjechać do Włoch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria:do lolka Re: PRACA-WLOCHY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.05, 09:41 Ja rowniez,prosze o kontakt,chce pracowac we Wloszech,mozesz pomoc rodaczce,napewno Cie nie zawiode,moj e-mail zyma1952@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś