IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 11:43
Co myślicie o tym aby ułożyć ranking udzielających się na tym forum. Za
rzeczowe argumenty i konkretne wypowiedzi otrzymywałoby się +1 punkt,a za
wypowiedzi bzdurne,nie na temat -1. Staż na forum to kolejne punkty. Czy ktoś
chciałby to poprowadzić i zliczyć punkty na podstawie historii wypowiedzi?
Jeśli jednak nikt taki się nie znajdzie ( ja niestety mam zbyt mało
czasu,niedługo wyjeżdżam ),niech każdy wysyła swoje propozycje! Ja proponuję
umieścić na pierwszym miejscu Deadeasy. To konkretna, rzeczowa, wesoła osoba,
dzięki której możemy się wiele nauczyć o rozwiązywaniu problemów związanych z
pracą w Anglii! Pozdrawiam wswzystkich!
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: RANKING IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:58
      ja sobię daję minus 100
      • Gość: Piotrek Re: RANKING IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 11:59
        Dlaczego?
        • edavenpo Re: RANKING 31.05.05, 12:15
          Xiv jest dobry - duzo wie i sie dzieli ta wiedza
    • deadeasy to Ty Piotrze? 31.05.05, 12:15
      [...umieścić na pierwszym miejscu Deadeasy...]
      Stanowcze *nie* umeszczaniu mnie gdziekolwiek :) ludzie Inni sie niezle
      udzielaja. :)

"wyjezdzam" - czy mam to rozumiec jako "przyjezdzam" ;o)

PS: Wczoraj robilismy grilla w ogrodzie. Potem Jan rozpalila w nowej "kozie"
      (kupila sobie zeliwna), dala niezlego czadu - doslownie ;o)
      • Gość: Piotrek Re: to Ty Piotrze? IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 12:24
        Tak,Basia,to ja. Wszystko się zgadza. Przeglądałem twoje wypowiedzi na tym
        forum i uważam,że powinnaś być w czołówce rankingu. Do zobaczenia w przyszłym
        tygodniu!
    • aston_db9 Re: RANKING 31.05.05, 12:32
      A po co ten ranking????????? To wtedy moze ci najgorsi byliby wyrzucani??? Ten
      ranking nie przydalby sie do niczego. Zreszta nikt nie ma czasu aby to ustalac.
      I jak rozroznic zla od dobrej odpowiedzi???? A jesli ani zla ani dobra to
      0pkt???
      • Gość: Piotrek Re: RANKING IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 12:43
        Po pierwsze to zabawa,po drugie możesz dzięki typom innych ludzi poznać,czy
        przeczytane przez Ciebie informacje a napisane przez konkretną osobę mają sens
        i czy podchodzić do nich poważnie,czy z przymrużeniem oka! Ja np.dowiedziałem
        się już,że konkretną osobą oprócz Deadeasy jest również Xiv i z pewnością
        wypowiedzi tej osoby będę czytał bardziej uważnie. Poza tym nie masz racji
        twierdząc,że nie można sprawdzić podanych informacji-wystarczy trochę
        poszperać. Wymaga to jednak trochę czasu,ale gdybyś miał pewność,że dana osoba
        jest naprawdę solidna-mógłbyś jej uwierzyć bez zbędnego sprawdzania na 99% ( a
        może i nawet na 100 ). 3maj się!
      • deadeasy Re: RANKING 31.05.05, 12:54
        Niektore fora (zagraniczne) pozwalaja na przyznawanie "punktow", "gwiazdek" czy
        czego-tam. Nie wiem w sumie czemu to sluzy i od czego zalezy (moze "weterani"
        maja jakies "stazowe" punkty). Punkty sa chyba przyznawane "osobom" a nie ich
        kazdej wypowiedzi. Zgadzam sie z Toba, ze to "troche" zachodu dla adminow
        takie "pilnowanie" jeszcze tego sysetmu punktowego kiedy i tak maja rece pelne
        roboty. Poza tym, nie wyobrazam sobie zeby kazdy ot-tak-sobie mogl przyznawac
        punkty - to raczej moglyby robic "osobniki" zalogowane.
        :)
        • Gość: Piotrek Re: RANKING IP: *.ztpnet.pl 31.05.05, 13:25
          W takim razie,żadnych punktów. Niech tylko każdy,kto ma na to ochotę, wskaże
          osobę która wg niego jest osobą konkretną, którą warto posłuchać,lub,na odwrót,
          na czytanie której szkoda czasu. Liczę na krótkie uzasadnienie. Mam nadzieję,że
          jest wśród nas wiele osób które naprawdę wiele czasu spędziły na tym forum i
          mogą się wypowiedzieć,kogo warto czytać... A jeśli takich nie ma, czytajmy
          wszystko jak leci,nawet informacje jakoby zakazano pracy Polaków w Anglii,itp.
          • natalia.brzeska Re: RANKING 31.05.05, 13:30
            Ja po prostu do wyszukiwarki wpisuje nick jakiejs osoby i po przeczytaniu kilku
            postow widze czy dana osoba to troll, czy ktos kto rzeczywiscie zna sie na
            rzeczy.
            Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka