Dodaj do ulubionych

Do Pani Celiny - Wątek nr 2

07.02.07, 11:11
Witam Pani Celino!
Mieszkam we Frankfurcie nad Menem. Mam 25 lat i szukam pracy. Wyczytałam że
posiada Pani firmę sprzątającą może mogłaby mi Pani pomóc. Proszę o kontakt
Obserwuj wątek
    • Gość: Celina Re: Do Pani Celiny - Wątek nr 2 IP: *.dip.t-dialin.net 07.02.07, 17:33
      na ta chwile juz znow kogos przyjelam.Przyjezdza jeden mezczyzna.nie chce Pani
      zostawic bez odpowiedz jesli dostane wiecej obiektow zglosze sie do Pani czy ma
      Pani prawo jazdy?
    • ewa12801 Re: Do Pani Celiny - Wątek nr 2 07.02.07, 17:54
      Marzena czy umiesz dobrze gotować?jeżeli tak to dam Ci namiar na prace z
      mieszkaniem w moselkern.Tj.koło Koblencji.Ale naprawde super musisz radzić sobie
      w kuchni.To jest pensjonat na 32 osoby,szefowa to polka z pochodzenia,jest
      ok.Miejscowość jest wspaniała.Dzieci szefowej to dziewczyny 19i13 lat mówia po
      polsku.
      • marzenafiuk81 Re: Do Pani Celiny - Wątek nr 2 07.02.07, 21:49
        Umiem gotować ale nie mogę przeprowadzić się z Frankfurtu tutaj mam
        mieszkanie, męża.
      • marzenafiuk81 Re: Do Pani Celiny - Wątek nr 2 07.02.07, 21:49
        Niestety nie mam prawa jazdy ale przemieszczanie nie jest dla mnie rzadnym
        problemem
        • Gość: mx Re: Do Pani Celiny - Wątek nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 22:24
          na rowerze. czy autobusem ?
        • Gość: Celina Re: Do Pani Celiny - Wątek nr 2 IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.07, 08:55
          duzo obiektow mamy poza miastem,gdzie tylko i wylacznie mozna dojechac
          samochodem.
          • faful1 Re: Do Pani Celiny - Wątek nr 2 10.02.07, 11:35
            Do pani Celiny:czy ma pani do zaoferowania prace w Holandii dla młodej
            dziewczyny od lipca?znam dobrze jezyk angielski,mam prawo jazdy..prosze o
            odpowiedz na maila FAFUL@interia.pl lub tutaj.
            pozdrawiam
            • Gość: Celina Re: Do Pani faful1 IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.07, 11:49
              Ja nie mam posrednictwa pracy jezeli kogos szukam to wylacznie chce zatrudnic u
              siebie czyli w mojej firmie bez zadnych posrednikow.
              • faful1 Re: Do Pani faful1 11.02.07, 18:09
                A gdzie znajduje sie pani firma(chodzi mi o kraj)?
                • Gość: Celina Re: Do Pani faful1 IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.07, 20:01
                  Niemcy
                  • Gość: Grzes Do pani C. IP: *.dclient.hispeed.ch 12.02.07, 08:35
                    Szukam jakiejkolwiek pracy,Mam 20 lat, angielski i niemiecki na poziomie
                    dobrym,prawo jazdy, Prosze o meil na adres zdjecia2006@interia.pl
              • Gość: oferta do CELINY IP: *.aster.pl 13.02.07, 22:26

pani Celino, prosze o podanie adresu do Siebie?
                Pozdrawiam
                • Gość: Celina Re: do Oferta IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.07, 22:39
                  mawieka@t-online.de

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka