Dodaj do ulubionych

Work Support!!

10.06.08, 22:16
witam slyszal moze ktos o tej agencji posrednictwa pracy,pracowal moze
ktos?konkretnie chodzi oprace w holandii, prosze o inf
Obserwuj wątek
    • izaw1984 Re: Work Support!! 03.09.08, 14:51
      czesc ja pracowalam z mezem w tej firmie jestesmy zadowoleni pomijajac to ze ja
      nie mnialam pracy przez 6 tygodni!maz za to pracowal caly czas
      warunki mieszkaniowe w miare!opiekunowie lepiej z nimi niezaczynac mozna sie
      dogadac a jesli chodzi o kase to mnielismy wyplacane na czas!polecamy ta firme!
    • mhtrws1 Re: Work Support!! 31.03.09, 16:02
      zgadzam się jak się postawi opiekunowi to już koniec ja "pracowałem" byłem tam
      dwa miesiące z czego pracowałem tylko przez jeden firma porażka do dziś nie
      otrzymałem zaległych wypłat o karcie ubezpieczenia też mogę zapomnieć gdyż to
      jest niby ich karta dziś na innym forum się dowiedziałem że te karty są lipne i
      ktoś chciał na ta kartę w aptece leki załatwić to po policje chcieli dzwonić
      dodzwonić się do "opiekunów" to cud jak za dużo będziesz próbował dzwonić to
      wyłączy telefon takie metody stosuje Paczesny choć powinien mieć na nazwisko
      nieszczesny moja przygoda z ta firmą zakończyła się spędzeniem nocki na dworcu
      jak menel nie polecam i odradzam
      • double-trouble Re: Work Support!! 30.04.09, 15:24
        a praca w charakterze opiekunki do dzieci? nocleg chyba przy
        rodzinie więc może nie aż tak lipnie czy raczej też ryzyko?
      • lysy0 Re: Work Support!! 10.05.09, 10:57
        mam pytanie do kolesia który chciał wykupić leki na ubezpieczenie. Pisał że go
        straszyli policją jestem ciekaw dlaczego nie poczekał na tą Policję przecież był
        tam legalnie. dlatego tam wszyscy sobie w kulki lecą bo nie mieli jeszcze do
        czynienia z holenderską policją narka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka