majdda 10.06.08, 22:16 witam slyszal moze ktos o tej agencji posrednictwa pracy,pracowal moze ktos?konkretnie chodzi oprace w holandii, prosze o inf Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izaw1984 Re: Work Support!! 03.09.08, 14:51 czesc ja pracowalam z mezem w tej firmie jestesmy zadowoleni pomijajac to ze ja nie mnialam pracy przez 6 tygodni!maz za to pracowal caly czas warunki mieszkaniowe w miare!opiekunowie lepiej z nimi niezaczynac mozna sie dogadac a jesli chodzi o kase to mnielismy wyplacane na czas!polecamy ta firme! Odpowiedz Link Zgłoś
mhtrws1 Re: Work Support!! 31.03.09, 16:02 zgadzam się jak się postawi opiekunowi to już koniec ja "pracowałem" byłem tam dwa miesiące z czego pracowałem tylko przez jeden firma porażka do dziś nie otrzymałem zaległych wypłat o karcie ubezpieczenia też mogę zapomnieć gdyż to jest niby ich karta dziś na innym forum się dowiedziałem że te karty są lipne i ktoś chciał na ta kartę w aptece leki załatwić to po policje chcieli dzwonić dodzwonić się do "opiekunów" to cud jak za dużo będziesz próbował dzwonić to wyłączy telefon takie metody stosuje Paczesny choć powinien mieć na nazwisko nieszczesny moja przygoda z ta firmą zakończyła się spędzeniem nocki na dworcu jak menel nie polecam i odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
double-trouble Re: Work Support!! 30.04.09, 15:24 a praca w charakterze opiekunki do dzieci? nocleg chyba przy rodzinie więc może nie aż tak lipnie czy raczej też ryzyko? Odpowiedz Link Zgłoś
lysy0 Re: Work Support!! 10.05.09, 10:57 mam pytanie do kolesia który chciał wykupić leki na ubezpieczenie. Pisał że go straszyli policją jestem ciekaw dlaczego nie poczekał na tą Policję przecież był tam legalnie. dlatego tam wszyscy sobie w kulki lecą bo nie mieli jeszcze do czynienia z holenderską policją narka. Odpowiedz Link Zgłoś