Dodaj do ulubionych

Smoleńsk pomścim,

16.09.10, 21:21
zamiast jednego krzyża ustawmy w każdym mieście milion krzyży!!!
Zetnijmy wszyskie lasy, zbudujmy wielkie krzyże, zamieńmy nasze miasta i wsie w jedno wielkie "(s)krzyżowanie", zrzućmy ubrania, wdziejmy skóry na nasze tłuste cielska, zanieśmy modły do niebios... itd.
Wygląda na to, że katastrofa pod Smoleńskiem doprowadzi, pod przywódctwem duchowym Jarosława Małego Grubego Nienawistnego, do prawdziwej schizmy w kościele kat. Dzisiejsza oczekiwana, aczkolwiek niespodziewana, decyzja prezydenta RP, przyjęta z ulgą przez większość hierarchów kościoła, wywoła lawinę gniewu oszołomów i spolaryzuje raz na zawsze nasze kochające się społeczeństwo. Może podzielimy nasz piękny kraj w taki sposób, jak głosowały poszczególne województwa w ostatnich wyborach.
Obserwuj wątek
    • igor_uk Re: Smoleńsk pomścim, 16.09.10, 21:25
      bogdan,zapomniales o tym zeby dowalic ruskim.Proponuje w kazdym miescie honorowy konsulat Niepodleglej Republiki Iczkerii (czeczenii) zbudowac .
      • gat45 Re: Smoleńsk pomścim, 16.09.10, 21:35
        W każdej gminie konsulat ! Ale wyłacznie honorowy, konsul ma być Polakiem-katolikiem z dziada-pradziada, żeby się żadne dzikie Czeczeńce po świętej wsi polskiej nie szwędały.
        • tojabogdan ale tylko w kaczyńskiej części naszego pięknego 16.09.10, 21:45
          ale tylko w oszołomsko-kaczyńskiej części naszego pięknego otworzymy placówki-konsulaty honorowe wolnego tybetu, czeczenii, wolnej białorusi, wolnej kuby (wojewódzkiego np.), ale i wolnej korsyki, wolnego kraju basków, prawdziwie wolnej palestyny, górnej adygi, północnej irlandii, bawarii, timoru wschodniego, wolnego Gocanowa, Kobylnik i Lachmirowic, kurdystanu, itd
          Zgadzam się, że stanowiska te winni piastować sprawdzeni katolicy, najlepiej duchowni, bo jest ich w nadmiarze
          • state.of.independence Re: ale tylko w kaczyńskiej części naszego piękne 16.09.10, 21:57
            tojabogdan napisał:

> Zgadzam się, że stanowiska te winni piastować sprawdzeni katolicy, najlepiej
            > duchowni

Chciałam już zaproponować jednego kandydata, ale cholewcia... okazało się, że ma kacapskie korzenie :-(

pl.wikipedia.org/wiki/David_Duchovny
          • gat45 Re: ale tylko w kaczyńskiej części naszego piękne 16.09.10, 21:58
            W imię parytetu domagam się połowy konsulatów dla siostr zakonnych.
            • tojabogdan jestem za, a nawet przeciw 16.09.10, 22:03
              jestem za, a nawet przeciw, jak mawiał jeden z naszych prezydentów, ale na poważnie, zakonnice na konsulów? Na konsulantki? Czemu nie, ale tylko te sprawdzone. Przez Davida Duchovnego np.
              • igor_uk Re: jestem za, a nawet przeciw 16.09.10, 22:10
                A ja proponuje zakonnic ,sprawdzonych w Smolensku ,na honorowych konsulow. Dzieki temu panstwo polskie sporo zaoszczedzi na utrzymaniu tych placowek (chyba nikt nie mysli,ze konsulaty utrzymaja sie z piejedzy nieistniejacego Panstwa Iczkeria),siostrzyczki wszystko oplaca.pare wycieczek do Smolenska i utarg z pamiatek na 100lat do przodu sfinansuje ich dzialalnosc.
                • state.of.independence Re: jestem za, a nawet przeciw 16.09.10, 22:18
                  Może ta zakonnica od śrubki, która się wykazała niezwykłym "bohaterstwem" jest już wystarczająco sprawdzona?
                  • igor_uk Re: jestem za, a nawet przeciw 16.09.10, 22:25
                    Ta zakonnica od srubek moze byc siostra dyrektorem wszystkich zakonnic i przy okazji Glownym konsulem honorowym.
                    A co dotyczy sprawdzenia ich,przed objeciem sluzby,to powinni zglosic sie do jednostki wojskowej ze Smolenska,tam te soldaty maja wprawe w sprawdzaniu polskich zakonnic.
                    • gat45 Re: jestem za, a nawet przeciw 16.09.10, 22:29
                      Racja. A te, co nie przejdą testów, można by od razu ubijać tuda i siuda. Oszczędniej będzie. Ale facetów kto będzie kontrolował ?
                      • igor_uk Re: jestem za, a nawet przeciw 16.09.10, 22:36
                        gat45 napisała:"Ale facetów kto będzie kontrolował ? "

proponuje state,ona tam wszystkiego dopilnuje,a w razie czego to i babcia dusia jej pomoze.
                        • state.of.independence Re: jestem za, a nawet przeciw 16.09.10, 22:45
                          Ło matko, a czemu ja ich mam sprawdzać? W dobie HIV i innych chorób wenerycznych nie wymagaj ode mnie takiego poświęcenia ;-p
              • state.of.independence Re: jestem za, a nawet przeciw 16.09.10, 22:16
                Ja tam nie wiem czy Duchovny będzie te zakonnice sprawdzał. On raczej teoretyk, nie praktyk ;-)
    • marynica Re: Smoleńsk pomścim, 16.09.10, 21:57
      O Boże, podzielmy Polskę na pół, po linii Wisły! Wschód niech będzie Kaczystanem, a zachód niech będzie siedzibą "zdrajców, sprzedawczyków, masonów, zydów i kryptokomuchów"! Ja idę na zachód, dom swój zostawiam na wschodzie! 60 lat już żyję na tym świecie i nie widziałam jeszcze gorszego szkodnika niż Jarosław. I to ma byc mąż stanu? Tfu!!!!!!
      • igor_uk Re: Smoleńsk pomścim, 16.09.10, 22:05
        Zaraz ,zaraz,a co to znaczy,ze Polske trzeba podzielic na Wschod(PiSdzielski) i Zachod (inni zboczency). Ty co,sadzisz ze na wschodzie Polski sami PiSdzielcy mieszkaja?jestem pewien,ze tam wiekszosc chce byc troche zboczencami-chlac,pieprz..c,a NIE CALYMI DNIAMI MODLIC SIE POD KRZYZAMI,obok czeczenckich konsulatow.
        • gat45 Re: Smoleńsk pomścim, 16.09.10, 22:09
          Igor ma rację. Każdą gminę podzielić na pół. Będziemy na mapach świata jedynym państwem w ciapki.
          • state.of.independence Re: Smoleńsk pomścim, 16.09.10, 22:19
            Jaką gminę? Każdą ulicę, każdyy dom, każde pomieszczenie - nawet psią budę i chlewiki na wsi!
            • gat45 Re: Smoleńsk pomścim, 16.09.10, 22:22
              To może pójdziemy na całość : każdy obywatel ma być schizofrenikiem, w połowie obrońcą krzyża a w połowie zboczeńcem niewiernym. I w ten sposób wariatkowo zostanie zalegalizowane.
              • tojabogdan Re: Smoleńsk pomścim, 16.09.10, 22:25
                ale uściślijmy, czy podział ma przebiegać wzdlłuż czy w poprzek, a może po przekątnej, albo na segmenty?
                Gdy np. penis będzie wolnościowy, ale jądra oszołomskie?

gat45 napisała:

> To może pójdziemy na całość : każdy obywatel ma być schizofrenikiem, w połowie
                > obrońcą krzyża a w połowie zboczeńcem niewiernym. I w ten sposób wariatkowo zos
                > tanie zalegalizowane.
                • gat45 Re: Smoleńsk pomścim, 16.09.10, 22:27
                  Zabiłeś mi klina :))) Pocieszam się tylko, że gdybyśmy mieli symetrię promienistą jak rozgwiazdy, to byłoby jeszcze trudniej.
                  • state.of.independence Re: Smoleńsk pomścim, 16.09.10, 22:36
                    Ja bym jednak optowała za podziałem wzdłuż. Problem tylko w tym, która strona ma być jaka? Teoretycznie wychodziłoby, że prawa miałaby bronić krzyży... i zabierać je z placów też musiałaby prawa... Coś tu jednak nie gra :-(
                • igor_uk Re: Smoleńsk pomścim, 16.09.10, 22:34
                  Jestem przeciw takiemu podzialu.Chociaz w Polsce obecnie nie mieszkam,ale jestem obywatelem tego kraju i nie wykluczam, ze moge wrocic w kazdej chwile.I jak tylko pomysle,ze moi jadra sa oszolomskie,to na sama ta mysl chce wykastrowac sie.
            • tojabogdan podział toalet publicznych 16.09.10, 22:23
              podział toalet publicznych, ale nie tak, jak dotychczas, na dla pań i panów, ale dla oszołomsko-kaczyńskich i na pozostałych zboków
              • igor_uk Re: podział toalet publicznych 16.09.10, 22:29
                Co raz bardziej podoba sie mnie pomysl z tymi konsulatami.Jak widac,temat jest bardzo rozwojowy,ale bez przyszlosci.a to dla tego,ze jak jedna czesc Polski bedzie modlic sie (przez co nie bedzie miec czasu na reprodukcje),druga ,dzieki swoim zboczeniam,bedzie sie plodzic.
                • tojabogdan Re: podział toalet publicznych 16.09.10, 22:40
                  my, zboczeńcy, nie będziemy się płodzić, tylko używać życia!

igor_uk napisał:

> Co raz bardziej podoba sie mnie pomysl z tymi konsulatami.Jak widac,temat jest
                  > bardzo rozwojowy,ale bez przyszlosci.a to dla tego,ze jak jedna czesc Polski be
                  > dzie modlic sie (przez co nie bedzie miec czasu na reprodukcje),druga ,dzieki s
                  > woim zboczeniam,bedzie sie plodzic.
                  • igor_uk Re: podział toalet publicznych 16.09.10, 22:44
                    Ja bardzo lubie uzywac zycie,ze skutkami ubocznymi.
                  • state.of.independence Re: podział toalet publicznych 16.09.10, 22:46
                    I w ten sposób naród polski wyginie... Ale nie ma co rozpaczać - zrobi się trochę miejsca dla Chińczyków.
              • state.of.independence Re: podział toalet publicznych 16.09.10, 22:44
                tojabogdan napisał:

> podział toalet publicznych, ale nie tak, jak dotychczas, na dla pań i panów, al
                > e dla oszołomsko-kaczyńskich i na pozostałych zboków

Przypomiał mi się taki ni to kawał, ni to żart:

W szpitalu pielęgniarka pyta obłożnie chorego pacjenta:
                - Czy podać panu "kaczkę"?
                - A owszem - odpowiada pacjent - pieczoną z jabłkami.
                ;-)
                • tojabogdan sie zacząło... 17.09.10, 22:57
                  krzyże rozmnażają się w postępie gometrycznym!
                  Dla niegracza et consortes to będzie znowu łamigówką, będą liczyć i poddawać w wątpliwość, czy i w jakim tempie cały nasz piękny kraj zmieni się w cmentarz
                  • state.of.independence Re: sie zacząło... 17.09.10, 23:03
                    Bez obaw! W przyrodzie nic nie rozmnaża się w nieskończoność. Do zimy zostało jeszcze trochę czasu i liczę na to, że korniki ograniczą jednak przyrost naturalny lokalnej populacji krzyży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka