Dodaj do ulubionych

Przeprowadzki Kraków

30.05.13, 18:52
Firma transportowa - ABC Przeprowadzki Kraków Transport - oferuje kompleksowe przeprowadzki w Krakowie. Mamy prawi 25 letnie doświadczenie w przeprowadzaniu firm, mieszkań, biur oraz domów w Krakowie. Z nami komfortowo, bezpiecznie i tanio - dajemy duże rabaty. Z pełna ofertą zapoznacie się Państwo na naszej stronie web: Tekst linka
Lub kontakt tel. 12 636 61 63.
tel. 12 415 53 33.
kom. 601 419 872.
kom. 602 136 020.

Obserwuj wątek
    • Gość: mirek Re: Przeprowadzki Kraków IP: 93.154.171.* 14.10.13, 09:33
      polecam, firma ABC Przeprowadzki jest solidna i niedroga, no i najważniejsze, dobrze zabezpiecza sprzęt i przedmioty podczas transportu
      • Gość: TurboRakieta Re: Przeprowadzki Kraków IP: 5.174.42.* 28.03.14, 09:18
        Czy ktos korzystał kiedys z usług korporacji taksówkarskiej podczas przeprowadzki? Zastanawiam sie czy to dobry pomysl, aby wynajac od nich bagażówke.
        • Gość: Lila Re: Przeprowadzki Kraków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.04.14, 15:42
          Podbijam pytanie - tez chętnie się dowiem czy warto wynająć bagażówkę bo rozważam taką opcję pzy przeprowadzce.
          • Gość: adf Re: Przeprowadzki Kraków IP: *.noc.fibertech.net.pl 14.04.14, 09:29
            Moim zdaniem nie warto, nie po to są dobre firmy od przeprowadzek w Krakowie, żeby się tłuc jakimś małym autem po dzikich stawkach. Wątpię też czy pomogą z ładunkiem ale wątpię.
            • nynek1111 Re: Przeprowadzki Kraków 14.04.14, 11:40
              No i co z tego że jest dużo firm transportowych, ale tych co świadczą profesjonalnie przeprowadzki w Krakowie, przez 7 dni w tygodniu 24h, można na palcach jednej reki policzyć. Zamawiając profesjonalną firmę, macie Państwo gwarancję pełnego komfortu oraz bezpieczeństwa podczas realizacji przeprowadzki w Krakowie.

• Gość: gosc Re: Przeprowadzki Kraków IP: 78.133.163.* 25.04.14, 20:42
            Ja szczerze polecam firmę transportowa, nie biorą drogo, a mamy gwarancje ze wszystko dojedzie na czas nie w nie naruszonym stanie, wiem że działają na terenie całego kraju, podam Ci namiary 507-278-506 albo maja stronkę i można napisać maila www.nila-transport.pl
            • Gość: gosc Re: Przeprowadzki Kraków IP: 78.133.163.* 25.04.14, 20:44
              zle numer napisałam 504-278-506 tania firma transportowa
        • pszczolka1212 Re: Przeprowadzki Kraków 27.05.14, 11:35
          polecam 4cars 12 444 14 24 jako jedni z nielicznych potrafią zorganizować auto dostawcze w krótkim czasie.
      • Gość: Januszek Re: Przeprowadzki Kraków IP: *.noc.fibertech.net.pl 19.05.14, 14:16
        na pewno nie tak dobrze jak Ci panowie z tej strony
        • Gość: aleo Re: Przeprowadzki Kraków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.14, 14:52
          Ja podczas przeprowadzki w Krk wynajęłam po prostu bagażówkę z Radio Taxi Dwójki . Dobre i sszybkie rozwiązanie ;)
          • Gość: emirat Re: Przeprowadzki Kraków IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.06.14, 15:13
            O, i ja korzystalem z wynajmu bagażówki od korporacji taksówkarskiej :) Polecam, polecam, jak najbardziej sprawdzony sposób.
      • sasajna Re: Przeprowadzki Kraków 29.09.14, 13:06
        a jeśli chodzi o przeprowadzki za granicę to polecam www.best-move.pl :)
    • Gość: marika Re: Przeprowadzki Kraków IP: *.dynamic.mm.pl 24.11.14, 20:26
      W Krakowie chyba najlepsza jest firma JAPA. Mają dużo lat doświadczenia, także przynajmniej wiadomo, że wiedzą co robią. No i jeżeli masz do przewiezienia jakieś niekonwencjonalne rzeczy, jak fortepian czy inne ponad gabarytowe przedmioty, to bez problemu dają sobie radę.
      • Gość: manka Re: Przeprowadzki Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 12:30
        Kraków czy inne miasto to najkorzystniej znajdzie się firme na clicktransie
        clicktrans.pl/przeprowadzki/
        2 dni temu co wstawiałam tam ogłoszenie właśnie co do przeprowadzki z Krakowa to jak ktoś chce to sobie może porównac ceny , ja pytałam w 2 firmach z tych co tu polecacie i sporo lepsza cenę dostałam od firm na clicktrans właśnie
    • Gość: antoni25 Re: Przeprowadzki Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.15, 22:47
      Gorąco polecam przeprowadzki www.przeprowadzkikrakow24.com.pl super goście szybko i co najwazniejsz dosc dobre ceny, maja łatwy telefon 534-534-554
    • Gość: wandula Re: Przeprowadzki Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.15, 14:08
      rzeczywiście bardzo solidni i tańsi niż konkurencja, polecam!
    • estera1538 Re: Przeprowadzki Kraków 22.07.15, 15:58
      Przeprowadzałam się dwa lata temu i wtedy korzystałam z usług http://przeprowadzki-tomtrans.pl/ i naprawdę nie mogę narzekać. Wszystko bardzo profesjonalnie zrobione, panowie nawet pomogli przy pakowaniu. Mało tego, zabrali nawet niepotrzebny regał, z którym nie mieliśmy z mężem, co zrobić. Łatwo też było się z nimi umówić. Ceny również korzystne, ale najbardziej nas ujął profesjonalizm. Wszystko przewiezione zostało bez żadnego uszczerbku, nic się też nie potłukło.
      • piotr_500 Re: Przeprowadzki Kraków 13.09.15, 18:38
        U mnie spisała się firma Wojtal-Trans. Naprawdę wykonali kawał solidnej roboty bo pomogli w przeprowadzce całej hurtowni. Panowie byli bardzo profesjonalni a podczas transportu nic się nie uszkodziło ani nie zaginęło (a miałem już kiedyś taki przypadek przy przeprowadzce z domu do domu). rzetelnie została zrobiona też wycena.
    • sasajna Re: Przeprowadzki Kraków 28.07.15, 21:51
      polecam abc przeprowadzki - solidna firma!
    • monika.koga1990 Re: Przeprowadzki Kraków 31.08.15, 11:47
      korzystałam z tej firmy i z czystym sumieniem mogę polecić :) cała przeprowadzka upłynęła w miłej atmosferze. jeśli ktoś by potrzebował, podrzucam link: abcprzeprowadzkikrakow.pl/
    • Gość: widea Re: Przeprowadzki Kraków IP: *.centertel.pl 26.10.15, 16:24
      Jeżeli ktoś planuje przeprowadzkę, to warto również odezwać się do Japy. Mają niskie ceny, no i spore doświadczenie. A to jest najważniejsze, gdy chce się zatrudnić firmę tego typu.
    • ludwiqs Re: Przeprowadzki Kraków 16.10.18, 15:11
      Bardzo dobrą i sprawdzoną przeze mnie firmą przeprowadzkową jest firma Japa & Co. Naprawdę porządna firma. Jakość wykonania usług na najwyższym poziomie.
    • sobczaksss Re: Przeprowadzki Kraków 24.02.19, 13:08
      Podrzucam Wam link do nich: przeprowadzki-stachurski.com.pl/ To bardzo dobra firma od przeprowadzek. Jak jest potrzeba to zajmują się też pakowaniem i rozpakowaniem, a nie tylko samym przewozem. Działają kompleksowo.
      • perkyprairiedog Re: Przeprowadzki Kraków 19.12.19, 10:45
        https://przeprowadzkilider.pl/ chyba najlepsza firma przeprowadzkowa w Krakowie. Wszystko zapakują, zabezpieczą, przewiozą a na koniec ustawią w nowym mieszkaniu. Plus można im zostawić meble do utylizacji, co ja oczywiście zrobiłem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka