Dodaj do ulubionych

weekend w górach

09.09.10, 15:35
Witam,
w ten weekend mam ochotę wybrać się w góry - Karkonosze - i chciałbym przospacerować po szlakach lecz nie sam. Jeśli jakaś kobieta lubi pochodzić po górach, porozmawiać i co najwazniejsze nudzi się w ten weekend najbliższy to proszę o kontakt. Po prostu miło spędzony czas. jeśli to istotne to mam powyzej 30 lat.

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • koziorozec83 Re: weekend w górach 20.10.10, 19:02
      daj znac jak bedziesz chcial wybrac sie w okolice Leskowca! na pewno zabiore sie z Tobą :)
      • ja-mimas Re: weekend w górach 25.10.10, 14:02
        Dobrze ale to troszke dalej choć czasem przejeżdżam przez Bielsko Białą.
        • ja-mimas Re: weekend w górach 27.10.10, 15:36
          w ten weekend także się wybieram w to samo miejsce więc powtarzam zapytanie :)
          • ich Re: weekend w górach 27.10.10, 21:57
            Zastanawiam się czy więcej odwagi wymagało zadanie pytania czy odpowiedzenie na na nie :)
            • ja-mimas Re: weekend w górach 28.10.10, 09:10
              retoryka ?
              • ich Re: weekend w górach 28.10.10, 15:59
                nie, to po prostu zwykłe pytanie. zastanawiam się kto więcej ryzykuje i komy szybciej bije serce.
                • ja-mimas Re: weekend w górach 28.10.10, 16:25
                  i jak jest u Ciebie?
                  • ich Re: weekend w górach 29.10.10, 21:01
                    Wygląda na to, ze przegapiłam okazję ;) Dopiero godzinę temu wróciłam z pracy.
                    • ja-mimas Re: weekend w górach 30.10.10, 19:14
                      a teraz ja..... cholerka ! :(
                      ale tak to jestna piątkowy weekend start ...
                      • ich Re: weekend w górach 30.10.10, 20:26
                        Pogoda z pewnością dopisuje, szelest liści i szum drzew przyjemnie towarzyszą. Kiedyś pewnie nadrobię deficyt gór i zapachów.
                        • ja-mimas Re: weekend w górach 31.10.10, 15:47
                          no cóż.... tak wyszło iż szelest liści słysze w parku miejskim, gdyż góry swą wysokością przepsły mnie w ten weekend. Ale także nie narzekam. Pogoda piekna ale to nic w porównaniu z kolorystyką drzew. Kocham słoneczną jesień.
                          • ich Re: weekend w górach 31.10.10, 16:02
                            Nie da się ukryć, że kolory tej jesieni sa wyjątkowe. Wszystkie odcienie, żółci, czerwieni, pomarańczy i rudości. Podczas porannych porządków i zapalania światełek na grobach widziałam niezwykły koloryt. Z każdym miejscem, każda obecna tram osobą wiąże się jakaś trudna historia. Tak wiele osób przyszło jednak je dzisiaj wspominać. Uśmiech, łzy, radość, smutek, zaduma, wszystko wymieszane w jednym miejscu.
                            Piękna jest dzisiejsza jesień.
                            • ja-mimas Re: weekend w górach 31.10.10, 16:07
                              koloryt przemieszany ze wspomnieniami... ja dziś jeżdżę na rowerze po mieście słuchając Elvisa..you are always on my mind. To moja wersja wspomnianego przemieszania...

na pewno duża zaduma.
                              • Gość: marta Re: weekend w górach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 21:36
                                hej, nie wybierasz sie przypadkiem na listopadowy długi weekend?(11-14.11) nie mam z kim a chętnie gdzies wybyłabym z domu odetchnąć innym powietrzem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka