Dodaj do ulubionych

Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozmowy !

IP: *.dip.t-dialin.net 07.03.12, 15:46
Nie szukam taniego seksu,przygody,czy krotkiej afery w necie.Szukam przyjaciela do
wymiany zdania,szczerego,samotnego pana chetnie z akademickim wyksztalceniem.Tylko mam
wielka prozbe,panowie zonaci nie wchodza w rachube.Jestem samotna wdowa po lekarzu.
Mieszkam od wielu,wielu lat w Niemczech,mam od dawna obywatelstwo niemieckie,ale dusza
jest polska,tylko moja mentalnosc jest troszke inna.Ze mna moze rozmawiac kazdy,bez roznicy wieku.Maam znajomych tak od lat 4O-6O i z kazdym umiem sie porozumiec.Bardzo brak jest mnie jednak prawdziwej przyjazni,jesli chodzi o ewentualne blizsze,osobiste poznanie,to jest rowniez w przyszlosci mozliwe,ale najpierw trzeba sie troche blizej poznac,nawet przez internet.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiktor Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.pools.arcor-ip.net 12.05.13, 20:20
      Witaj.
      Myślę, że mielibysmy o czym porozmawiać.
      Napisz do mnie.
      wiktor.rapacki@gmx.de.
      Pozdrawiam .
      Wiktor.
    • Gość: michal Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.unity-media.net 20.10.13, 11:53
      witam
      ja niemam przyjaciol , niemam z kim porozmawiac niemam komu sie zwiezyc a mam problemy i wiem ze rozmowa czasem duzo daje. chcialbym porozmawiac z toba jako kobieta, to moze krotko opowiem tobie w czym jest problem.
      jestem zonaty od 17 lat a razem jestesmy 20lat.kiedys pilem i zawsze cos nawalilem . przyjechalismy do niemiec 8 lat temu, tez popijalem ,problemy z policjia problemy finansowe oczywiscie niezawsze tak bylo caly tydzien chodzilem tez trzezwy i bylem dobrym ojcem i mezem .
      6 lat temu zrobilem sobie rachunek sumienia i postanowilem niepic , postanowilem byc dobrym czlowiekiem . bylo cudownie zona byla zemnie dumna dzieci patrzyly namnie z duma ,moj tata niepije, zaczelo sie super ukladac az do czasu gdy pol roku temu wypilem wino peklem , myslalem ze opanoje to ale po moich urodzinach nagadalem zonie po alkocholu duzo zlych zeczy.niepije juz od 2 miesiecy powiedzialem sobie ze w zyciu niewypije codziennie przepraszam swoja zone za glupote ktora wyzadzilem mam nauczke zona chce odejsc nienawidzi mnie ale i kocha . dotarlo domnie ze ciezko jest jej zaufac mi, wybaczyc .
      chcialbym pokazac jej i dziecia ze jestem dobrym czlowiekiem , nigdy jej niezdradzilem zawsze stawalem zania wspieralem kiedy byla taka potrzeba.
      niewiem co robic zyjemy jeszcze nadal razem ja staram sie pokazywac jej codziennie ze jestem dobrym mezem i czlowiekiem, raz jest dobrze raz zle ale chociaz od wczoraj zaczelismy jakos normalnie rozmawiac .powiedzialem jej dzisiaj zeby niezamykala drzwi naszego malzenstwa moze jest cien szansy .
      ja tak bardzo chce pokazac ze warto byc zemna tak bardzo ja kocham.
      przepraszam ze zazucam ciebie swoimi problemami ale niemam z kim porozmawiac , niepije i niemam kolegow przyjaciol, wiesz jak to jest stawialo sie flaszke to i przyjaciele byli.
      jestem szczerym czlowiekiem i ta szczerosc czasem mnie gubi , moze saszybko naciskam moze trzeba dac czas na pozbieranie sie i moze wtedy uda nam sie cos zbudowac
      jak masz ochote pogadac popisac zapraszam mam 38 lat 5 dzieci i zycie duzo mnie nauczylo
      zycze milego dnia i czekam na odpowiedz
    • facettt ale jakie znaczenie w rozmowie ma stan cywilny ? 21.10.13, 15:11
      interlokutora ?
      chyba cos krecisz, co ?
    • Gość: Stanisław Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.tpn.ceron.pl 13.03.14, 18:42
      Witaj Ewelino ,mam 47 lat ,tak jak ty czuje się samotny ,lecz nie mieszkam w Niemczech tylko w Polsce zachodniej blisko Zielonej Gory,sam do kilku lat wychowuje córkę ktora ma już 24 lata ,twoie ogłoszenie mnie zainteresowało bo szukasz tego samego co ja przyjazni ,lecz nie spełniam jednego twojego kryterium niemam wykształcenia akademickiego i tu się zle czuje że nie bedziemy mogli sie poznac itd pozdrawiam serdecznie z Polski,Stanisław
    • Gość: piotr Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.Netcominternet.pl 29.05.14, 09:55
      witam mam pytanie czy nadal szukasz meszczyzny
    • Gość: Piotrek Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.14, 10:42
      Witam jestem młodym chłopakiem który jest zainteresowany znajomością mam 21 lat który nie oczekuje dużo w zamian za miłe spędzone chwile pomogła byś mi znaleźć pracę będę ci gotował sprzątał i co tylko będziesz chciała zemną nie będziesz się nudzić ;)m pozdrawiam
    • Gość: sebek Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.05.14, 19:59
      witam zycze kochanie wytrwalosci bo teraz wielu pisze ze sa samotni a prowadza podwujne baa potrujne zycie pozdrawiam sebek berlin 0049152 178 368 11
    • kecaj24 Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm 30.05.14, 17:47
      Możesz załączyć adres e-mail.
    • sanczopansa123 Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm 30.05.14, 22:33
      Witam mam na imie Kuba 29 lat jesli jestes zainteresowana napisz dzinoeska@wp.pl pozdrawiam
    • krystian854 Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm 02.06.14, 12:40
      witam krystian z tej strony 29 lat po rozwodzie i rowniez szukam fajnej przejaciolki
      • Gość: lukasz79 Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.customers.d1-online.com 18.10.15, 16:14
        Cześć pracuje w niemczech zawsze mozma pogadac i zaprzyjaznic sie
    • Gość: Danusia Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.adsl.alicedsl.de 27.06.14, 11:47
      Witam,

Ciesze sie ze trafilam na pani ogloszenia. Jestem w podobnej sytuacji, I wiem co znaczy samotnosc. A wiekszosc polskich mezczyzn w Niemczech to biedni I prosci, ktorzy udaja bogatych dlatego szukaja dziewczyn, ktore mozna oszukac.
      Tak ze trzeba bardzo uwazac...
      Czy zna pani jakies organizacjie, stowarzyszenia, kosciol tez jest dobrym srodowiskiem, gdzie mozna spotkac porzdnych ludzi...

Jezeli chce sie pani podzielic uwagami prosze pisac.
      Nieraz serdeczna rada duzo moze...

Zycze powodzienia!
      Danusia
      • dorota2212 Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm 06.12.16, 21:07
        Witam Dorota .Jestem opiekunka icieszę sie że znalazłam taki portal .W Niemczech jestem najczęściej po 3 lub 4 miesiące i wtedy jest bardzo tęskno za polską mowa .Jestem na małej wsi ,dlatego chętnie z kimś porozmawiam .Pozdrawiam Dorota .
    • Gość: JAREK Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.toya.net.pl 09.07.14, 18:59
      Bardzo chetnie , wymieniłbym poglady, porozmawiałbym z Toba . Równiez jestem samotny ale w Polsce - hi hi
      Pozdrawiam serdecznie .
    • karmazyn86 Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm 25.10.14, 02:57
      witaj , milo az czytac to co napisalas, otoz ja mieszkam w niemczech 3 miesiace szukam osoby z ktora moglbym popisac , porozmawiac, jest mi tu strasznie zle , ale niestety musze tu byc.. pewnie myslisz dlaczego otoz to skomplikowane reszte napisze na prv jesli sie odezwiesz, mam 28 lat . Jesli masz chec poznac szczerego chlopaka , ktory rownierz potrzebuje sie wygadac, itd , pisz smialo, z niecierpliwoscia czekam na maila , pozdrawiam. brunecik86ck@interia.pl
    • Gość: Piotr Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.play-internet.pl 26.10.14, 04:59
      witaj jestem kawalerem mam na imie piotr tez brakuje mi kogos bliskiego
    • Gość: Tadek samotnosc w zwiazku IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.14, 18:02
      Witam uwazasz Ewelino ze jesli sie zyje razem to njie mozna byc samotnym ,bardzo sie mylisz bo ja jestem, tematow do rozmowy jest wiele imponujesz mi bo mowisz po niemiecku ja jeszcze nie bo sie ucze ale moze mi pomozesz. Chce abys okreslila co Cie interesuje i zaczniemy wymieniac poglady bez wzg na stan status i pozycje liczymy sie my tu iteraz
    • Gość: enrico Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 09.08.15, 00:02
      Bardzo mądrze napisałaś .wydaje mi się że jestes osobą rozsądna
    • Gość: krzys Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.dynamic.mm.pl 09.08.15, 00:11
      cześć pogadamy
    • Gość: Du ode keine Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.dyn.telefonica.de 04.10.15, 12:10
      Witam kogo tak naprawde Szukasz. Do tanga,spaceru,kina teatru wyrwania sie z codziennosci projektuje ogrody,male remonty,na samotnosc jest wyjazd dla mnie Boden Zee i strona normalnosci Swiss i podam ci z mej strony spontanicznosc jestem sam moja pani ex po uni uwalila mnie ze wszstkiego, i zyje z rozdartym sercem czy cos hce zmienic,kohac i byc kohany czego ty pragniesz niewiem ,i ty tez,zycie jest zabawa,lub podruza czasami sie na zlych przystanka wysiada,nikt po urodzeniu,niedostal slowa jak ma jsc przez ta dzugle zawisci zazdrosci,zdrady i gllupoty,015210114204 waldemar 180 niebieskie oczy blizniak milej niedzieli okolice Stuttgartu
    • Gość: sławek Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.play-internet.pl 07.10.15, 13:22
      no to może się poznamy bliżej ,napisz do mnie na mój prywatny e-mail;fermaszaman@o2.pl
      pozdrawiam Świętosław
    • Gość: Mario Re: Samotna w Niemczech,szuka przyjaciela do rozm IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 18.10.15, 11:02
      Witam ja rowniesz szukam bratniej duszy do rozmowy wiec moze uda nam sie znalesc wspulny temat.Pozdrawiam Mario

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka