Gość: dawid Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.13, 08:45 hej jestem z żor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi@interiapl6671 Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.sin.nokia.net 10.07.13, 17:49 tessi ile masz lat i z kąd dokładnie jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.centertel.pl 20.07.13, 08:21 witam jestem milym przystojnym chłopakiem , jeśli mialabys ochote napisz do mnie wysle tobie swoje zdjecie....pozdrawiam krystian Odpowiedz Link Zgłoś
fajny3030 witaj 02.09.13, 21:02 Witaj chętnie cię poznam.Mam 30 lat jestem rozmowny wesoły i gorący ! Szukam przyjaciółki chętnie na dłużej do realnej znajomosci,miłego spędzania czasu na rozmowach i cudownej bliskości realizowaniu fantazji.Szukam dojrzałej gorącej kobiety z którą spędzę niejedna namiętną chwilę .Jeśli szukasz podobnej znajomosći to odezwij się czekam na Ciebie.Pozdrawiam Michał najnowszy3131@interia.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MłodyMezczyzna Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.wmc-si.pl 07.09.13, 03:46 dzieli nas daleka odleglosc ale i wielka rozkosz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: Dojrzała szuka młodego IP: 81.219.59.* 10.09.13, 00:48 Witaj mam na imie Bartek jestem wysokim , wysportowanym , blondynem o niebieskich oczach:) Jesli bedziesz zainteresowana znajomoscia odp czekam :) pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.13, 17:20 Ogloszenie nadal aktualna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinek224 Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.polineo.pl 10.09.13, 18:39 Jestem 35 letnim normalny facetem, poszukuję miłej odskoczni od dnia codziennego. Szukam kobiety lub pary do miłego spędzania czasu połączonego z wzajemnym zaspokajaniem swoich potrzeb, wiek nie ma znaczenia, choć lubię dojrzałe kobiety. Spotkania oczywiście bez ingerencji w życie prywatne.W sexie nie mam żadnych oporów, wszystko co może być miłe jest wskazane:) Proponuje spotkanie na zapoznawczą kawę w celu wzajemnej akceptacji, oraz ustalenia warunków dalszych spotkań. Nie lubię pisania w nieskończoność więc proszę o numer telefonu, w celu przyspieszenia spotkania. Mieszkam w okolicy k-ce pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
znajomekk Re: Dojrzała szuka młodego 13.09.13, 04:44 Witam. Jestem zainteresowany Twoim ogłoszeniem. Jestem kulturalnym, zadbanym i atrakcyjnym 30 letnim facetem z Katowic. Niewiem jakimi kryteriami kierujesz się odpowiadając na wiadomości ale jestem pewien że nie będziesz załowała jak odpowiesz na tą wiadomość :-):-):-) Czekam na odpowiedź:-):-):-) Pozdrawiam. Michał. Odpowiedz Link Zgłoś
znajomekk Re: Dojrzała szuka młodego 14.09.13, 05:24 Witam. Jestem zainteresowany Twoim ogłoszeniem. Jestem kulturalnym, zadbanym i atrakcyjnym 30 letnim facetem z Katowic. Mam 189 cm wzrostu i 95 kg wagi. Niewiem jakimi kryteriami kierujesz się odpowiadając na wiadomości ale jestem pewien że nie będziesz załowała jak odpowiesz na tą wiadomość :-):-):-) Czekam na odpowiedź:-):-):-) Pozdrawiam. Michał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawlo Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.internetia.net.pl 25.09.13, 09:26 hej. mam 27lat, strazak, szczuply, niebieskie oczy. z Zor. pozdrawiam. jak co pisz alfa1234@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.13, 12:59 Witam mam 19 lat , szukam nowych doświadczeń , chętnie się spotkam . Odpowiedz Link Zgłoś
fajny3030 Re: Dojrzała szuka młodego 09.10.13, 09:00 Witaj ja 35 lat zadbany obdarzony wysportowany z Jaworzna-mobilny.Chetnie Cie poznam napisz cos o sobie jak wygladasz ile masz lat co lubisz?Chetnie dluga pelna namietnosci znajomosc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.play-internet.pl 10.10.13, 13:07 witam, widzę ze możemy sie wypełnić mam 25 lat i szukam dojrzałej kobiety do dyskretnych spotkań .jestem wysportowany . często jestem w Katowicach. odezwij sie. karol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.13, 16:55 Witam. Ja 177/68 ciemny blondyn 30 lat mieszkam w Tychach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: DojrzaĹ?a szuka mĹ?odego IP: *.centertel.pl 11.10.13, 17:38 Hej mam na imie olaf 27 lat szczupĹ?y 183 wz niebieskie oczy szatyn. Jestem z okolic tarn gĂłr pracuje jako zawodowy straĹźak w psp bytom gram w piĹ?ke noĹźna kocham starsze kobiety pociagaja mnie bo wiedza co chca w Ĺźyciu. Pozdrawiam czekam na tel 514 423 724 olaf buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mich Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.play-internet.pl 08.11.13, 04:14 Witaj,mam 25 lat. Odezwij sie wtedy powiemwiecej o sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łukasz Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.13, 19:06 witam szukasz 28 letniego ogiera? juribojka-slasktg@o2.pl...pisz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brajan Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.13, 20:23 hej mam lat 23 waga 75 to muj nimer 88009424 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubert Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.13, 00:05 jak chcesz czekam tylko 665235823 Odpowiedz Link Zgłoś
4lenart Re: Dojrzała szuka młodego 26.11.13, 01:03 hmmm to napisz o sobie wiecej na email lenart6@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.sileman.net.pl 09.12.13, 15:04 Cześć. Proszę zdradź mi czy nadal poszukujesz młodego pana? Jeżeli tak to może zainteresuje Cie moja osoba. Z niecierpliwością czekam na twoja odpowiedź. Pozdrawiam serdecznie, Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 18:48 jestem z rybnika w listopadzie 21 lat. odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.centertel.pl 20.02.14, 12:48 napisz pogadamy 733438553 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.internetia.net.pl 22.02.14, 23:54 Witam serdecznie. Jestem miłym, fajnym otwartym i przede wszystkim normalnym 30 letnim facetem, który chciałby poznać kogoś na dłużej, nie na raz, do spotkań opartych nie tylko na seksie, ale także do przyjaźni, rozmów, bliskości, w zaufaniu, dyskrecji, zrozumieniu, z odrobiną szaleństwa z jednej strony, z drugiej nutka romantyzmu... Mam 181, 88, blond, oczy niebieskie, normalna budowa ciała.... Zmotoryzowany, odległość nie stanowi problemu... Jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne, z miłą chęcią poznam. Uprzedzając pytania, z racji wykonywanego zawodu i zakazu, staram się nie wysyłać zdjęć i takowych tez nie proszę... Do Shreka mi daleko i obiecuje że wyglądem nie odstraszam, wręcz przeciwnie.... Poza tym uważam, że przysłowiowa chemia unosi się w powietrzu więc warto się spotkać, porozmawiać i albo przypadniemy sobie do gustu, albo nie. To nic nie kosztuje przecież. Pozdrawiam ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Dojrzała szuka młodego IP: *.toya.net.pl 25.03.15, 21:18 tak?! to bardzo chętnie poznam :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś