Dodaj do ulubionych

HEATH10...

12.06.03, 10:01
macie k... k.... p....e!!!:))
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 12.06.03, 12:38
      a Ty masz c... o... i s...
      ha ha ha
      :)
      • iwusia Re: HEATH10... 12.06.03, 12:58
        o matko morsem nadajecie? nic nie kumam!
        :)
        • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 13:23
          nie no, sioraaaaa.... wypij ćwiarte i zajarzysz!!;-)))

a Ty Anka bier ta d... i s... bo Cie j..... !!!:))))
          • saqqara Re: HEATH10... 12.06.03, 13:25
            p......e to i tyle!!!:)))

a wogole to dzien dobry na nowych wrzosach:)
            • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 13:32
              witaj stara k...!!!!:)
              a co Ci odp.... ześ tu przylazła???!!:)
              ale w sumie to k.... mać miło z Twojej poj.... strony !!!:))

kisss Twoją połać !!:)
              • saqqara Re: HEATH10... 12.06.03, 13:34
                tylko nie stara!!!!:)))

a nudzi mi sie w robocie bo moj szefunio w polsze pojechal to zajrzalam:))

sluchaj no... tak calujesz a zapomniales sie chyba ogolic:))
                • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 13:39
                  jakbyś kurwa zgadła!! jużsie 4 dzień nie gole,.. a chuj tam!! nie chce mi sie!:)

te, to trynknij jak czifa nie ma!!!! czekam!:)
                  • saqqara Re: HEATH10... 12.06.03, 13:51
                    tygrys,
                    za ten komplement o ja Ci jedno powiem:
                    UWIELBIAM CIE:))))))))
                    buzka
                    • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 14:06
                      ależ Szakuniu, to szczera prawda !:))))
                      • saqqara Re: HEATH10... 12.06.03, 14:13
                        hehe, sjur:)))
                      • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 14:30
                        no baaaaa!!! nie wierzysz??? Tygrysowi nie wierzysz???!!:)
                        • saqqara Re: HEATH10... 12.06.03, 14:37
                          hm....<tu szakira przypadla do ziemi, wyciagnela jedna lape w kierunku
                          zwierzyny, napiela sie jak struna... oczy wlepione w Tajgera, nos przy ziemi,
                          ruszajacy sie rytmicznie jak u Mosci Wolodyjowskiego, Malym Rycerzem
                          zwanego....spojrzala badawczo w zolte slepia kocurowatego i po dlugiej chwili
                          namyslu rzekla>... wierze!

:))
                          • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 14:43
                            no nareście!!!! ;-)))

daj pyska z bliska!!:))
                            • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 12.06.03, 15:52
                              nie calujta sie kurna bo deszcz bedzie a ja sie na rower wybieram !
                              • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 12.06.03, 19:25
                                sciemniali jednak z tym calowaniem :)ale deszczu nie bylo a ja mokrra kurde
                                cala... wlasnie z rowerku wrocilam i jak sie walne teraz...
                                a w ogole to dzien dobry wszystkim juz na jutro :)))
                                • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 07:47
                                  czes baby!;-)) kurde wszystkie na rowerkach??? cholera ale bedziecie mialy
                                  figury!!! bede miał w czym wybierać!!;-))
                                  • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 08:47
                                    witam;)

hehehe, Tajger, jasne, bedziesz schodzil do piwnicy i bral z polki te, na ktora
                                    akurat masz ochote:))
                                    ps. buzka:))
                                    • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 09:07
                                      hehe,.. bedziecie po koleji schodzić do tej piwnicy :))
                                      • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 09:15
                                        ma sie rozumiec, bedziemy schodzic po kolei zeby sprawdzic czys sie jeszcze
                                        spod tej sterty wegla nie wydostal... a jakby co, to sie zawsze jakas lopata
                                        znajdzie, zeby Twoje zapaly w kwestii wyswobodzenia ostudzic....
                                        :)))
                                        • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 09:17
                                          ha ha ha! ale śmieszne! całuj sie w połać doopną!!:))
                                        • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 09:18
                                          nie wiem tygrysie czy bys chcial, my po siodelkach rowerowych obolale
                                          nieco :)))
                                          • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 09:19
                                            znaczy ja osobiscie:)
                                            • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 09:21
                                              o wlasnie, Dixi jest obolala to moze miec jeszcze wieksza ochote zrobienia tak,
                                              zeby Cie Futrzaku bolalo jeszcze bardziej:))

hehehe, sama sie nie pocaluje, pomoc mi potrzebna, zeby mi kark wlasciwie
                                              ukrecic;)))
                                              • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 09:45
                                                chętnie Ci pomoge!;-))

a Ty Dixi nie tragizuj!! na puchu Cie ułoże!!!:)
                                                • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 10:05
                                                  nie watpie Tygrysie ze ty wszystko dla mnie :))))

kurde z domu musze wyjsc, trawe mi pod balkonem kosza i taki ryk ze nie da
                                                  sie...
                                                  ale plus tego jest, zakupy sobie zrobie...:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 10:17
                                                    no widzisz!! przyjemne z pożytecznym:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 13.06.03, 11:03
                                                    czesc!
                                                    po rowerach to bedziemy mialy niezle miesnie nog Tyger. a kopniaczek taka nozka
                                                    do przyjemnosci nie nalezy wiec uwazaj Kocurku albo zaczynaj cwiczyc :)))
                                                  • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 11:07
                                                    hahaha, to juz widze ze klejny chetny do ukrecenia mojej szyjki, hahahaha:))
                                                    Witam Aniu, jak po rowerku? nadal boli?
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 13.06.03, 11:09
                                                    zostalam wymasowana wiec nie boli :)))
                                                    witaj Szaki !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 11:18
                                                    a niby przez kogo?? woźnego w szkole???haha:)

• Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 13.06.03, 12:38
                                                    za duzo chcialbys wiedziec Kotku :))))
                                                  • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 12:44
                                                    Tajger
                                                    nie badz cham!!! widac masazysta byl oki bo czuje rozmarzenie w Ani glosie:))

ech, tez bym sie oddala w jakies czule meskie lapki:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 13.06.03, 12:48
                                                    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                    Szaki zycze Ci czulych meskich lapek z calego serca !
                                                    i w ogole wszystkim czulych lapek drugiej polowy !:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 12:52
                                                    eee tam, Anka ino udaje!;-)):PP
                                                  • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 13:07
                                                    a mie boli siodelko, bo masazysta w weekend dopiero:((( wiec sie na puchu
                                                    uloze teraz...
                                                    Ale rowerek polecam na zgrabne nozki i nie tyklo, moze jaka s wycieczka
                                                    rowerowa po wrzosach?:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 13:09
                                                    taaaaaa, Tygrys na rowerze!:0, jeszcze tego ludziska nie widzieli!!:)
                                                  • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 13:14
                                                    Ania
                                                    to mmmmmm to mi daje do myslenia:)))

hahaha, Tygrys, czego sie boisz? przeciez nic Ci sie w lancuch nie wkreci!!!;)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 13:47
                                                    a jak sie wkreci??:)
                                                  • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 13:53
                                                    Tygrys moze byc bez rowera, w koncu jak tygrys jest, to da rade:))
                                                    najwyzej padnie w krzakach...
                                                    to ja wymontuje siodelko i jazda, bo z siodlem rady dzis nie dam ;)))
                                                  • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 14:41
                                                    a co ma sie wkrecic? glowe bedziesz trzymal wysoko:))

Dixi
                                                    bez siodelka? hm....:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 14:50
                                                    zboczone baby!!!!;PPPP
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 13.06.03, 17:03
                                                    bez siodelka ? to ja sie na hulajnoge przesiadam :)
                                                  • ronja Re: HEATH10... 13.06.03, 21:59
                                                    Nioooo, robimy wycieczkę rowerową na wrzosach - i mnie uwzględnijta!!!:)
    • ronja Re: HEATH10... 13.06.03, 21:57
      O ja goopia ceepa - wpisałam się na stare heath...:)
      • Gość: ung Re: HEATH10... IP: 195.20.110.* 14.06.03, 09:32
        phi... Rońka nawet nie było tak trudno Cie na tym foum znaleźć, wystarczyło
        odszukać wątek gdzie najwięcej brzydkich wyrazów używają i tam oczywiście Ty ;)
        pozdrowienia z Podolan!
        • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 14.06.03, 10:58
          hi hi Ronja, ale Ci opinie wyrabiaja, konia im za to podraznij :))))
          • ronja Re: HEATH10... 14.06.03, 19:34
            No jak ja muu konia podrażnię:)))
            • ronja Re: HEATH10... 14.06.03, 19:39
              O rany, ale wykończona jestem... 110 km na rowerze i do tego 1/4 po piachu...
              Tajger, masaż erotyczny, raz!!!!
              ;)
              • tygrysek_ Re: HEATH10... 16.06.03, 07:25
                hej baby!!;)

Ronja kładź sie, masaż zaczynajetscja!!:))
                • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 16.06.03, 08:23
                  aloooooooohhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa !!!
                  to macie do tego masazu miodku spadziowego z jodly co go wczoraj na jarmarku
                  swietojanskim nabylam aby Wam slodziej bylo :))))
                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 16.06.03, 08:36
                    dzięki Ania:), to kaj Ty siem po jarmarkach szwendasz???:)
                    • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 16.06.03, 08:38
                      a nigdzie:) wczoraj jarmark pod nosem samym mialam. w Bialymstoku pod ratuszem.
                      • tygrysek_ Re: HEATH10... 16.06.03, 08:40
                        a to co innego:-)))

ja za to pływałem w jeziorze cały weekend:)
                        • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 16.06.03, 08:45
                          a u nas bylo za zimno na plywanie ((((
                          • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 16.06.03, 12:49
                            Tygrys nabrales wody w usta ?:)))
                            • tygrysek_ Re: HEATH10... 16.06.03, 13:09
                              nie no,... jstem, czuwam...:-))))

a nasza maSzaqqra gdzie sie podziewa??;-))
                              • saqqara Re: HEATH10... 16.06.03, 13:21
                                jestem jestem:))) maupo pasiasta:)))

witam wszystkich!!!!:)
                                • tygrysek_ Re: HEATH10... 16.06.03, 13:28
                                  no to cmooookk!!;-))
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 16.06.03, 15:33
                                    to sobie porozmawialismy - jak mawiala dr Chvastova z Nemocnice na kraji
                                    mesta :)
                                    do jutra !
                                    • ronja Re: HEATH10... 16.06.03, 16:35
                                      Tajger - proponuję dziś w nocy orgię na 4 osoby tzn my plus ty no i ten masaż,
                                      mrauuuuu:))))))))
                            • Gość: amelia Re: HEATH10... IP: 217.167.42.* 15.07.03, 16:11
                              Gość portalu: anka1 napisał(a):

> Tygrys nabrales wody w usta ?:)))

jak zawsze
            • zgrywusik Re: HEATH10... 18.06.03, 08:19
              no, no , mniam, mniam :)

ronja napisała:

> No jak ja muu konia podrażnię:)))
    • ronja O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wrzosy 17.06.03, 08:05
      zobaczyć czy jesteście, a Was nie ma??????????????
      Buziaki na cąły dzień - poorgiowe:))))))))
      • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 17.06.03, 08:31
        ja jezdem ! czesc Wam wszystkim !!!
        • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 17.06.03, 12:44
          cicho wszedzie glucho wszedzie ... chyba pojde na placki ziemniaczane to mi
          weselej bedzie .
          • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 07:27
            cześć babeczki w kropeczki!;-)))

Ronka a z tą orgią to jzdem jak najbardziej za!!!!;-)))
            • ronja Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 07:49
              Ja myslałam że już po orgii... Hmmmmmmmmmm...
              Cmmmokk!!!
              • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 08:28
                sc !!!
              • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 08:28
                jak to???? , przeca mnie nie było wczoraj....
                • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 08:33
                  wlasnie.
                  tlumacz sie teraz dlaczego ?!:)
                  • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 08:50
                    witam wszystkich:))

orgia??? po bozemu? bo jutro Boze cialo:))
                    • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 08:57
                      hi hi bedziecie robic procesje ?:)
                      • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:01
                        miałem wolne!;-))

nie po bożemu, po naszmu to zrobimy:)
                        • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:04
                          wolne??? a pytales o pozwolenie????

hahaha, ciekawe ile w czasie procesji choragwi stanie:)))
                          • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:09
                            a musze pytac???, i jak jużto napewno nie Ciebie bejbi:))

chorągwi to nie wiem ile stanie ,..ale namiotów z pewnością dużo!!!:))

• saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:19
                              nie mnie!!!tylko NAS!!! kobiet na wrzosowisku!!!

namiotow??? wybierasz sie gdzies???;))
                              • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:34
                                ach rozumiem! wiec na drugi raz nie omieszkam was kurwa zapytać!!!:)

łłłłeeee...jak Ty nie wiesz co to namiot jezd to fju fju....:)
                                • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:44
                                  i slusznie, nastepnym razem podanie, 2 zdjecia w zalaczniku i jakis kwiatek na
                                  otarcie lez w czasie Twojej nieobecnosci:))

no dawaj, co to jest namiot.....

ps. patrze na tytul postu i sie zastanawiam, co to jest to "wr" ma ktore Ronka
                                  tak podstepnie i cichutko wlazi.... hm.... :))))
                                  • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:57
                                    to "wr" to poczatek wyrazu wrzosy ciemnoto!!!!!;-)))

czytaj kilka postów wyżej!;))

poz. Tyg. haha
                                    • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 10:27
                                      sam jestes cipek i tyle, dobrze wiem od czego to wr jest, zagaic rozmowe
                                      chcialam:P
                                      • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 10:34
                                        a Ty jsteś cipka!;PP

i komu te tłumaczenia aa????;-0))
                                        • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 11:45
                                          Kochanie

bezdzwonkiem mnie nie nazwiesz wiec koniec dyskusji!
                                          hehe, tlumacze to ja sie komus innemu:P
                                          • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 12:39
                                            dobra Tygrys to tlumacz teraz co to sa namioty :)))
                                            • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 12:45
                                              no nie mówcie kurna że nie wiecie ;-))))
                                              • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 12:55
                                                co to namiot to ja wiem ale nie wiem co Ty masz na mysli mowiac namiot :))
                                                • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 12:56
                                                  dziekuje Aniu ze na siebie wzielas koniecznosc wyjasnienia kledze T. kwestii
                                                  namiotow i jego sposobow na pojmowanie ich:)
                                                  T. czekamy!
                                                  • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 13:00
                                                    dzieki za zrozumienie Szaki ! chociaz jedna Osoba mnie popiera :)))
                                                    Tygrys szybko bo znikac musze !
                                                    aha macie dlugi weekend ? to zycze Wam udanego ! ja w piatek i sobote pracuje
                                                    bleeeeeeee ((((
                                                  • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 13:39
                                                    bo ja tez sie chce dowiedziec co to sa wg Tajgerowatego te namioty!!!

uuuu, to wspolczuje, ja juz dzisiaj sie zaczynam byczyc. lacze sie w bolu i
                                                    mimo to zycze milego wikendu:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 15:35
                                                    Szaki dzieki za zrozumienie dla cierpiacych !:)
    • Gość: Ronja No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 08:00
      A ja gryząc pazury cgyłkiem w pracy wlzłam na heath żeby poszerzyć swoja
      wiedzę:)))
      • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 20.06.03, 10:34
        zemscimy sie na Nim w poniedzialek :)
        • Gość: Ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 11:00
          Pewnie sam nie wie, palnął i teraz specjalnie wyjechał, żeby nie odpowiadać:)
          • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 21.06.03, 13:00
            albo zeby wykombinowac co to jest :)
            • Gość: Ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 14:52
              Robi ankietę uliczną:)
              • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 23.06.03, 12:07
                a co tu tak cicho?!!!!!!!!!
                czesc!
                • ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 23.06.03, 12:28
                  Wymietło wszystkich...
                  • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 23.06.03, 16:12
                    kurza twarz ! od poniedzialku ide na urlop myslalam ze sobie pogadam z Wami w
                    tym tygodniu a tu figa ((((
                    • ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 24.06.03, 08:15
                      Może w weekend pogadamy? Umówmy się o którejś godzinie, cio? To zależy tylko o
                      d Ciebie:)
                      • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 24.06.03, 08:50
                        Ronja chetnie, tylko wiesz jak u mnie jest. nic pewnego ((( w dodatklu w
                        niedziele jestem tylko z s-yfem, to juz w ogole moge zapomniec o necie (((
                        • ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 24.06.03, 16:31
                          A w osbotę? Bo ja w pracy staram się króciutko w sumie siedzieć w necie...
                          • tygrysek_ Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 25.06.03, 07:28
                            czes baby!!:)) jezdm już!;-)))

jesteście???
                            • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 25.06.03, 09:05
                              Ronja w sobote siedze na dyzurze i tez nie wiem kiedy bede mogla wejsc (((
                              o Kocur ! ja sie na Ciebie obrazilam !
                              • tygrysek_ Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 25.06.03, 09:37
                                czemu?????? za co????? plis forgiw mi!!!:))
                                • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 25.06.03, 12:04
                                  znikasz bez slowa wyjsnienia a ja jak ten pustelnik sama tu siedze. zeby nie
                                  Ronja to nie byloby do kogo geby otworzyc.
                                  • tygrysek_ Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 25.06.03, 12:08
                                    kurcze no musiałem jechać,.. sorry:)

za to wam wyjasnie co to namiot:))))
                                    • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 25.06.03, 12:11
                                      akurat:)
                                      gadaj szybko bo mam czas tylko do 12.30!(((
                                      • tygrysek_ Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 26.06.03, 07:24
                                        witam wiatam!:)))

kurcze Anka chyba tu sami zostaliśmy:((
                                        Ronji nie ma, a Szaki bedzie dop 14 Lipca,.....

co robimy???
                                        • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 26.06.03, 08:05
                                          czesc Tygrys !
                                          jak to co ? chlejemy ! ja od poniedzialku tez ide na urlop !
                                          • ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 26.06.03, 08:13
                                            Aleś się Tygrys ogadał o tych namiotach, że hej!
                                            Jeszcze Anka pójdzie na urlop ( a do kiedy??? a gdzie???:)))) i Tygrys sam na
                                            wrzosach zostanie...
                                            • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 26.06.03, 08:22
                                              a do 14 lipca. a gdzie to jeszcze sama nie wiem. cos mi Polowa o przyczepie nad
                                              Narwia wspominala ale na razie cicho :)
                                              Tygrys gadaj w koncu o tych namiotach bo inaczej ruskiego spirtu Ci naleje ! :)
                                              • tygrysek_ Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 26.06.03, 08:57
                                                kurde i co ja teraz biedny zrobie????

• Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 26.06.03, 12:44
                                                  jak najszybciej musisz jakas Forumka na wrzosy zwabic !:)
                                                  • ronja Ale zlewa.... 26.06.03, 13:59
                                                    Chcesz, żeby nas zdradził????? O ty!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Ale zlewa.... 26.06.03, 14:02
                                                    no właśnie Anka!!! chcesz!!!???

to ja sobie ide do Ronji!!! o! :)
                                                  • Gość: anka1 Re: Ale zlewa.... IP: 212.33.74.* 26.06.03, 15:35
                                                    jezdem przyzwyczajona :) On ciagle gdzies lazi z coraz jakas inna Forumka :)
                                                  • ronja Re: Ale zlewa.... 26.06.03, 17:18
                                                    A kiedy do mnie przyjdziesz, coooooo?:)
                                                  • Gość: anka1 Re: Ale zlewa.... IP: 212.33.74.* 27.06.03, 10:54
                                                    hy hy Ronja zdaje mi sie ze znow gdzies polazl , z Inna :)
                                                  • Gość: anka1 Re: Ale zlewa.... IP: 212.33.74.* 28.06.03, 08:43
                                                    dzis jest przedostatni dzien przed urlopem to sie wpisze. na zapas :)
                                                  • Gość: Ronja Re: Ale zlewa.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 12:27
                                                    Z kim polazł, gdzie??????!!!!! Cholera, musze tu kontrolę nad nim sprawować,
                                                    kiedy Was nie będzie! Bo się nam Tygrys zeszmaci. Ito bez nas...;)
                                                  • Gość: anka1 Re: Ale zlewa.... IP: 212.33.74.* 28.06.03, 15:01
                                                    tak Ronja. na lancuch Go wez, kaganiec Mu zaloz i pas cnoty :)))
                                                  • Gość: Ronja Re: Ale zlewa.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 15:54
                                                    Dobra, zrobię to dla Was, zaczaję się w poniedziałek rano i skocze mu na plecy,
                                                    potem szybko zwiążę i będzie nasz...:))) Tylko nasz...
                                                  • Gość: anka1 Re: Ale zlewa.... IP: 212.33.74.* 29.06.03, 08:51
                                                    Ronja do 14 lipca bedzie tylko twoj. wylacznie, jedynie.:)))
                                                    Szaki i ja wtedy wracamy.
                                                    bawcie sie dobrze !
                                                    usciski !!!
                                                    papatki !!!
                                                  • esta_pen Re: Ale zlewa.... 29.06.03, 12:11
                                                  • Gość: dixi Re: Ale zlewa.... IP: *.net / 192.168.9.* 29.06.03, 18:00
                                                    nie no az tak to byc nie moze zeby zadnej konkurencji nie bylo :)) tez wpadne
                                                    czasami, szkoda ze jak tu jestem to pusto na wrzosach...
                                                  • tygrysek_ no to jezdem już Ronja:)) 30.06.03, 07:09
                                                    ..cały Twój!;))
                                                    ...(no może nie cały, trza coś dla Dixi zostawić hehe)

• ronja Re: no to jezdem już Ronja:)) 30.06.03, 07:57
                                                    Dixi, z diableskim usmiechem mrugam w Twoją stronę - nie będzie mu tak dobrze,
                                                    że tylko z jedną:DDDDDDDDDD
                                                  • tygrysek_ Re: no to jezdem już Ronja:)) 30.06.03, 08:59
                                                    wiesz co Ronka,.. a może bym Cie odwiedził pod koniec Lipca co????;-)
                                                    bedziesz u siebie???
                                                  • ronja Re: no to jezdem już Ronja:)) 30.06.03, 10:21
                                                    U siebie, tzn. gdzie?:))))
                                                    No jasne, że możesz, a w ogóle to mieliśmy Ankę 1 napaść:)))
                                                  • tygrysek_ Re: no to jezdem już Ronja:)) 30.06.03, 10:38
                                                    tzn w miejscowości w której mieszkasz, czyli u siebie w domu ciemnoto!:-)))
                                                    dobra to Cie odwiedze pod konic lipca! siedz w oknie i wypatruj Tygrysa!;-))

a co z Anką to kurde nie wiem,... trza by ją pod koniec sierpnia do Wawy
                                                    jakoś sciągnąć!;-))
                                                  • ronja Kocyku drogi:))) 30.06.03, 14:34
                                                    Od ponad miesiąca mieszkam w dni robocze w stolycy:)
                                                    Ale Tobie chyba chodzi o miejsce zameldowania?;)
                                                    A Ankę tez mozemy do mnie ściągnąć!
    • ronja Się wpisuje szybko przed pracą... 01.07.03, 07:59
      Wyzbierałam flaszki, spaliłam smiecie i mozna się rozkłądać pod dębem nad
      naszym jeziorkiem i byczyć... Byczymy się??:)))
      • tygrysek_ cześ Ronja :) 01.07.03, 08:02
        jasn! ja sie lubie byczyć!!;-))
        • ronja Cześć Tygrys! 01.07.03, 14:40
          Popacz, a ja przez te kilka razy co tu dziś wpadłam myslałam, że to ja ten
          wpis o 8.02 zostawiłam i nawet na Wrzosy nie wchodziłam... Niegramotna
          sierota...:)
          Cmok:))))))
          • Gość: saqqara mnie to chyba pogielo!!! IP: fwtrecc2:* 01.07.03, 17:03
            byc na urlopie i zagladac na heath:))ale jak widac cuda sie zdarzaja wiec
            wpadlam. buziakuje bardzo mocno i do zobaczenia... kiedys tam.
            Tajger

zachowuj sie jak facet a nie jak meska swinia, co to tylko czeka zeby jego
            prawowite wlascicielki sobie na urlop poszly a on juz wlasna dupe innym
            rozdaje;))) trzeba tu chyba jakis porzadek zrobic.ale to kiedy indziej.
            caluje i tu si ja:))
            • ronja Re: mnie to chyba pogielo!!! 02.07.03, 08:01
              Własnie, ja mu tu nad flaszką delikatne żaluzje robię, co by się szanował, a
              ten nic!:))))
              • Gość: saqqara Re: mnie to chyba pogielo!!! IP: fwtrecc2:* 02.07.03, 19:00
                Ronka, slonce

Tajgerowi sie nie robi zadnych aluzji, jemu sie w leb nalezy porzadnym kijem
                wiedze wsadzac! wiec sie nie certol tylko bez zadnych wczesniejszych ustalen
                wal gdzie siegniesz i sprawdzaj czy rowno puchnie,))))

a wogole to tu strasznie pusto sie zrobilo, rozumiem ze Ania na wakacjach ale
                reszta? Ronka widze na strazy stoisz ale Kocykowaty sie ewidentnie
                opierdziela...niech no ja sie ino w kraju pojawie a wtedy sory winetu,
                futrzasty ma skandynawski wpierdziel ode mnie:))

caluje i do zobaczyska! aha, i wypijcie cos za mnie, przy wodce sie zawsze
                czlekowi radosniej robi.
                • tygrysek_ o matko !!!!! 03.07.03, 07:17
                  Szaki siem zza światów odezwała!!! a mnie wczora nie było...:((

ale ok! bede sie szanoał!:))
                  no i oczywiście Szaki wypijemy za Ciebie!!:))

a co do Ciebie Ronka to see you pod koniec Lipca!:)

PS> jak już Szaki na urlopie na Heath zagląda to jest z niącoś nie tak!;-))
                  chyba grucha sie nie stara zbytnio:)
                  • ronja Re: o matko !!!!! 03.07.03, 08:11
                    Ło jeju Tajger Ty mnie końcem lipca nie strasz:), bo ja wesele mam 26-go w Wwie
                    i siem bojem, że nie trafisz do mnie:(((
                    Ty masz jakiś ustalony termin przyjazdu?
                    Szaki, jak go zleję, to se zupełnie pójdzie, poczekam na Was i wtedy się
                    zaczaimy, hehe:)))
                    • tygrysek_ Re: o matko !!!!! 03.07.03, 09:32
                      nie wiem jeszcze kiedy dokładnie,.. ale napewno po weselu:))

,,ja was kurna zleje!! już wam sie we łbach przewraca zaś!!:)
                      • ronja Re: o matko !!!!! 03.07.03, 10:51
                        A kiedy nam się wcześniej przwróciło?????
                        Trzymał nas za mordy krótko i marudzi, że na chwilę nabieramy oddechu... Ale
                        jak się zerwiemy z łańcucha, hehehe:)))))))))
                        • tygrysek_ Re: o matko !!!!! 03.07.03, 11:07
                          hahaha!!! marzenia ściętych głów!!!:))
                          ja sie wam zerwie zaraz!!! tu mi przy nogach leżeć prosze grzecznie!!!:))

kiss
                          • ronja Re: o matko !!!!! 03.07.03, 13:47
                            Ronka spojrzała zmrużonymi oczami w górę na Tygrysa i pomyślała: Poczekaj,
                            wrócą dziouchy:)))
                            I powróciła do żłopania flaszki na łańcuchu...
                            • Gość: Aroska Witam:))) IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 03.07.03, 14:06
                              Milutko zajrzeć czasem na stare śmieci;))))))) Buziaczki dla Was:)*********
                              • tygrysek_ o kurna!!! kto to siem pojawił!!!:) 03.07.03, 14:14
                                ..miss Arosia :))

..a Ty Ronka nie narzekaj ino chlej ta butla!!;-))
                                • Gość: Aroska Re: o kurna!!! kto to siem pojawił!!!:) IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 03.07.03, 14:18
                                  no widzisz;)))...