Dodaj do ulubionych

HEATH10...

12.06.03, 10:01
macie k... k.... p....e!!!:))
Obserwuj wątek
    • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 12.06.03, 12:38
      a Ty masz c... o... i s...
      ha ha ha
      :)
      • iwusia Re: HEATH10... 12.06.03, 12:58
        o matko morsem nadajecie? nic nie kumam!
        • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 13:23
          nie no, sioraaaaa.... wypij ćwiarte i zajarzysz!!;-)))

a Ty Anka bier ta d... i s... bo Cie j..... !!!:))))
          • saqqara Re: HEATH10... 12.06.03, 13:25
            p......e to i tyle!!!:)))

a wogole to dzien dobry na nowych wrzosach:)
            • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 13:32
              witaj stara k...!!!!:)
              a co Ci odp.... ześ tu przylazła???!!:)
              ale w sumie to k.... mać miło z Twojej poj.... strony !!!:))

kisss Twoją połać !!:)
              • saqqara Re: HEATH10... 12.06.03, 13:34
                tylko nie stara!!!!:)))

a nudzi mi sie w robocie bo moj szefunio w polsze pojechal to zajrzalam:))

sluchaj no... tak calujesz a zapomniales sie chyba ogolic:))
                • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 13:39
                  jakbyś kurwa zgadła!! jużsie 4 dzień nie gole,.. a chuj tam!! nie chce mi sie!:)

te, to trynknij jak czifa nie ma!!!! czekam!:)
                  • saqqara Re: HEATH10... 12.06.03, 13:51
                    tygrys,
                    za ten komplement o ja Ci jedno powiem:
                    UWIELBIAM CIE:))))))))
                    buzka
                    • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 14:06
                      ależ Szakuniu, to szczera prawda !:))))
                      • saqqara Re: HEATH10... 12.06.03, 14:13
                        hehe, sjur:)))
                      • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 14:30
                        no baaaaa!!! nie wierzysz??? Tygrysowi nie wierzysz???!!:)
                        • saqqara Re: HEATH10... 12.06.03, 14:37
                          hm....<tu szakira przypadla do ziemi, wyciagnela jedna lape w kierunku
                          zwierzyny, napiela sie jak struna... oczy wlepione w Tajgera, nos przy ziemi,
                          ruszajacy sie rytmicznie jak u Mosci Wolodyjowskiego, Malym Rycerzem
                          zwanego....spojrzala badawczo w zolte slepia kocurowatego i po dlugiej chwili
                          namyslu rzekla>... wierze!

:))
                          • tygrysek_ Re: HEATH10... 12.06.03, 14:43
                            no nareście!!!! ;-)))

daj pyska z bliska!!:))
                            • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 12.06.03, 15:52
                              nie calujta sie kurna bo deszcz bedzie a ja sie na rower wybieram !
                              • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 12.06.03, 19:25
                                sciemniali jednak z tym calowaniem :)ale deszczu nie bylo a ja mokrra kurde
                                cala... wlasnie z rowerku wrocilam i jak sie walne teraz...
                                a w ogole to dzien dobry wszystkim juz na jutro :)))
                                • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 07:47
                                  czes baby!;-)) kurde wszystkie na rowerkach??? cholera ale bedziecie mialy
                                  figury!!! bede miał w czym wybierać!!;-))
                                  • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 08:47
                                    witam;)

hehehe, Tajger, jasne, bedziesz schodzil do piwnicy i bral z polki te, na ktora
                                    akurat masz ochote:))
                                    ps. buzka:))
                                    • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 09:07
                                      hehe,.. bedziecie po koleji schodzić do tej piwnicy :))
                                      • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 09:15
                                        ma sie rozumiec, bedziemy schodzic po kolei zeby sprawdzic czys sie jeszcze
                                        spod tej sterty wegla nie wydostal... a jakby co, to sie zawsze jakas lopata
                                        znajdzie, zeby Twoje zapaly w kwestii wyswobodzenia ostudzic....
                                        :)))
                                        • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 09:17
                                          ha ha ha! ale śmieszne! całuj sie w połać doopną!!:))
                                        • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 09:18
                                          nie wiem tygrysie czy bys chcial, my po siodelkach rowerowych obolale
                                          nieco :)))
                                          • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 09:19
                                            znaczy ja osobiscie:)
                                            • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 09:21
                                              o wlasnie, Dixi jest obolala to moze miec jeszcze wieksza ochote zrobienia tak,
                                              zeby Cie Futrzaku bolalo jeszcze bardziej:))

hehehe, sama sie nie pocaluje, pomoc mi potrzebna, zeby mi kark wlasciwie
                                              ukrecic;)))
                                              • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 09:45
                                                chętnie Ci pomoge!;-))

a Ty Dixi nie tragizuj!! na puchu Cie ułoże!!!:)
                                                • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 10:05
                                                  nie watpie Tygrysie ze ty wszystko dla mnie :))))

kurde z domu musze wyjsc, trawe mi pod balkonem kosza i taki ryk ze nie da
                                                  sie...
                                                  ale plus tego jest, zakupy sobie zrobie...:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 10:17
                                                    no widzisz!! przyjemne z pożytecznym:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 13.06.03, 11:03
                                                    czesc!
                                                    po rowerach to bedziemy mialy niezle miesnie nog Tyger. a kopniaczek taka nozka
                                                    do przyjemnosci nie nalezy wiec uwazaj Kocurku albo zaczynaj cwiczyc :)))
                                                  • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 11:07
                                                    hahaha, to juz widze ze klejny chetny do ukrecenia mojej szyjki, hahahaha:))
                                                    Witam Aniu, jak po rowerku? nadal boli?
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 13.06.03, 11:09
                                                    zostalam wymasowana wiec nie boli :)))
                                                    witaj Szaki !
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 11:18
                                                    a niby przez kogo?? woźnego w szkole???haha:)

• Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 13.06.03, 12:38
                                                    za duzo chcialbys wiedziec Kotku :))))
                                                  • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 12:44
                                                    Tajger
                                                    nie badz cham!!! widac masazysta byl oki bo czuje rozmarzenie w Ani glosie:))

ech, tez bym sie oddala w jakies czule meskie lapki:))
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 13.06.03, 12:48
                                                    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                    Szaki zycze Ci czulych meskich lapek z calego serca !
                                                    i w ogole wszystkim czulych lapek drugiej polowy !:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 12:52
                                                    eee tam, Anka ino udaje!;-)):PP
                                                  • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 13:07
                                                    a mie boli siodelko, bo masazysta w weekend dopiero:((( wiec sie na puchu
                                                    uloze teraz...
                                                    Ale rowerek polecam na zgrabne nozki i nie tyklo, moze jaka s wycieczka
                                                    rowerowa po wrzosach?:)
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 13:09
                                                    taaaaaa, Tygrys na rowerze!:0, jeszcze tego ludziska nie widzieli!!:)
                                                  • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 13:14
                                                    Ania
                                                    to mmmmmm to mi daje do myslenia:)))

hahaha, Tygrys, czego sie boisz? przeciez nic Ci sie w lancuch nie wkreci!!!;)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 13:47
                                                    a jak sie wkreci??:)
                                                  • Gość: dixi Re: HEATH10... IP: *.net / 192.168.9.* 13.06.03, 13:53
                                                    Tygrys moze byc bez rowera, w koncu jak tygrys jest, to da rade:))
                                                    najwyzej padnie w krzakach...
                                                    to ja wymontuje siodelko i jazda, bo z siodlem rady dzis nie dam ;)))
                                                  • saqqara Re: HEATH10... 13.06.03, 14:41
                                                    a co ma sie wkrecic? glowe bedziesz trzymal wysoko:))

Dixi
                                                    bez siodelka? hm....:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 13.06.03, 14:50
                                                    zboczone baby!!!!;PPPP
                                                  • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 13.06.03, 17:03
                                                    bez siodelka ? to ja sie na hulajnoge przesiadam :)
                                                  • ronja Re: HEATH10... 13.06.03, 21:59
                                                    Nioooo, robimy wycieczkę rowerową na wrzosach - i mnie uwzględnijta!!!:)
    • ronja Re: HEATH10... 13.06.03, 21:57
      O ja goopia ceepa - wpisałam się na stare heath...:)
      • Gość: ung Re: HEATH10... IP: 195.20.110.* 14.06.03, 09:32
        phi... Rońka nawet nie było tak trudno Cie na tym foum znaleźć, wystarczyło
        odszukać wątek gdzie najwięcej brzydkich wyrazów używają i tam oczywiście Ty ;)
        pozdrowienia z Podolan!
        • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 14.06.03, 10:58
          hi hi Ronja, ale Ci opinie wyrabiaja, konia im za to podraznij :))))
          • ronja Re: HEATH10... 14.06.03, 19:34
            No jak ja muu konia podrażnię:)))
            • ronja Re: HEATH10... 14.06.03, 19:39
              O rany, ale wykończona jestem... 110 km na rowerze i do tego 1/4 po piachu...
              Tajger, masaż erotyczny, raz!!!!
              ;)
              • tygrysek_ Re: HEATH10... 16.06.03, 07:25
                hej baby!!;)

Ronja kładź sie, masaż zaczynajetscja!!:))
                • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 16.06.03, 08:23
                  aloooooooohhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa !!!
                  to macie do tego masazu miodku spadziowego z jodly co go wczoraj na jarmarku
                  swietojanskim nabylam aby Wam slodziej bylo :))))
                  • tygrysek_ Re: HEATH10... 16.06.03, 08:36
                    dzięki Ania:), to kaj Ty siem po jarmarkach szwendasz???:)
                    • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 16.06.03, 08:38
                      a nigdzie:) wczoraj jarmark pod nosem samym mialam. w Bialymstoku pod ratuszem.
                      • tygrysek_ Re: HEATH10... 16.06.03, 08:40
                        a to co innego:-)))

ja za to pływałem w jeziorze cały weekend:)
                        • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 16.06.03, 08:45
                          a u nas bylo za zimno na plywanie ((((
                          • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 16.06.03, 12:49
                            Tygrys nabrales wody w usta ?:)))
                            • tygrysek_ Re: HEATH10... 16.06.03, 13:09
                              nie no,... jstem, czuwam...:-))))

a nasza maSzaqqra gdzie sie podziewa??;-))
                              • saqqara Re: HEATH10... 16.06.03, 13:21
                                jestem jestem:))) maupo pasiasta:)))

witam wszystkich!!!!:)
                                • tygrysek_ Re: HEATH10... 16.06.03, 13:28
                                  no to cmooookk!!;-))
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH10... IP: 212.33.74.* 16.06.03, 15:33
                                    to sobie porozmawialismy - jak mawiala dr Chvastova z Nemocnice na kraji
                                    mesta :)
                                    do jutra !
                                    • ronja Re: HEATH10... 16.06.03, 16:35
                                      Tajger - proponuję dziś w nocy orgię na 4 osoby tzn my plus ty no i ten masaż,
                                      mrauuuuu:))))))))
                            • Gość: amelia Re: HEATH10... IP: 217.167.42.* 15.07.03, 16:11
                              Gość portalu: anka1 napisał(a):

> Tygrys nabrales wody w usta ?:)))

jak zawsze
            • zgrywusik Re: HEATH10... 18.06.03, 08:19
              no, no , mniam, mniam :)

ronja napisała:

> No jak ja muu konia podrażnię:)))
    • ronja O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wrzosy 17.06.03, 08:05
      zobaczyć czy jesteście, a Was nie ma??????????????
      Buziaki na cąły dzień - poorgiowe:))))))))
      • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 17.06.03, 08:31
        ja jezdem ! czesc Wam wszystkim !!!
        • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 17.06.03, 12:44
          cicho wszedzie glucho wszedzie ... chyba pojde na placki ziemniaczane to mi
          weselej bedzie .
          • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 07:27
            cześć babeczki w kropeczki!;-)))

Ronka a z tą orgią to jzdem jak najbardziej za!!!!;-)))
            • ronja Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 07:49
              Ja myslałam że już po orgii... Hmmmmmmmmmm...
              Cmmmokk!!!
              • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 08:28
                sc !!!
              • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 08:28
                jak to???? , przeca mnie nie było wczoraj....
                • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 08:33
                  wlasnie.
                  tlumacz sie teraz dlaczego ?!:)
                  • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 08:50
                    witam wszystkich:))

orgia??? po bozemu? bo jutro Boze cialo:))
                    • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 08:57
                      hi hi bedziecie robic procesje ?:)
                      • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:01
                        miałem wolne!;-))

nie po bożemu, po naszmu to zrobimy:)
                        • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:04
                          wolne??? a pytales o pozwolenie????

hahaha, ciekawe ile w czasie procesji choragwi stanie:)))
                          • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:09
                            a musze pytac???, i jak jużto napewno nie Ciebie bejbi:))

chorągwi to nie wiem ile stanie ,..ale namiotów z pewnością dużo!!!:))

• saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:19
                              nie mnie!!!tylko NAS!!! kobiet na wrzosowisku!!!

namiotow??? wybierasz sie gdzies???;))
                              • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:34
                                ach rozumiem! wiec na drugi raz nie omieszkam was kurwa zapytać!!!:)

łłłłeeee...jak Ty nie wiesz co to namiot jezd to fju fju....:)
                                • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:44
                                  i slusznie, nastepnym razem podanie, 2 zdjecia w zalaczniku i jakis kwiatek na
                                  otarcie lez w czasie Twojej nieobecnosci:))

no dawaj, co to jest namiot.....

ps. patrze na tytul postu i sie zastanawiam, co to jest to "wr" ma ktore Ronka
                                  tak podstepnie i cichutko wlazi.... hm.... :))))
                                  • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 09:57
                                    to "wr" to poczatek wyrazu wrzosy ciemnoto!!!!!;-)))

czytaj kilka postów wyżej!;))

poz. Tyg. haha
                                    • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 10:27
                                      sam jestes cipek i tyle, dobrze wiem od czego to wr jest, zagaic rozmowe
                                      chcialam:P
                                      • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 10:34
                                        a Ty jsteś cipka!;PP

i komu te tłumaczenia aa????;-0))
                                        • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 11:45
                                          Kochanie

bezdzwonkiem mnie nie nazwiesz wiec koniec dyskusji!
                                          hehe, tlumacze to ja sie komus innemu:P
                                          • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 12:39
                                            dobra Tygrys to tlumacz teraz co to sa namioty :)))
                                            • tygrysek_ Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 12:45
                                              no nie mówcie kurna że nie wiecie ;-))))
                                              • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 12:55
                                                co to namiot to ja wiem ale nie wiem co Ty masz na mysli mowiac namiot :))
                                                • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 12:56
                                                  dziekuje Aniu ze na siebie wzielas koniecznosc wyjasnienia kledze T. kwestii
                                                  namiotow i jego sposobow na pojmowanie ich:)
                                                  T. czekamy!
                                                  • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 13:00
                                                    dzieki za zrozumienie Szaki ! chociaz jedna Osoba mnie popiera :)))
                                                    Tygrys szybko bo znikac musze !
                                                    aha macie dlugi weekend ? to zycze Wam udanego ! ja w piatek i sobote pracuje
                                                    bleeeeeeee ((((
                                                  • saqqara Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr 18.06.03, 13:39
                                                    bo ja tez sie chce dowiedziec co to sa wg Tajgerowatego te namioty!!!

uuuu, to wspolczuje, ja juz dzisiaj sie zaczynam byczyc. lacze sie w bolu i
                                                    mimo to zycze milego wikendu:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: O rany, ja tu podstępnie cichutko włażę na wr IP: 212.33.74.* 18.06.03, 15:35
                                                    Szaki dzieki za zrozumienie dla cierpiacych !:)
    • Gość: Ronja No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.03, 08:00
      A ja gryząc pazury cgyłkiem w pracy wlzłam na heath żeby poszerzyć swoja
      wiedzę:)))
      • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 20.06.03, 10:34
        zemscimy sie na Nim w poniedzialek :)
        • Gość: Ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 11:00
          Pewnie sam nie wie, palnął i teraz specjalnie wyjechał, żeby nie odpowiadać:)
          • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 21.06.03, 13:00
            albo zeby wykombinowac co to jest :)
            • Gość: Ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.03, 14:52
              Robi ankietę uliczną:)
              • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 23.06.03, 12:07
                a co tu tak cicho?!!!!!!!!!
                czesc!
                • ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 23.06.03, 12:28
                  Wymietło wszystkich...
                  • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 23.06.03, 16:12
                    kurza twarz ! od poniedzialku ide na urlop myslalam ze sobie pogadam z Wami w
                    tym tygodniu a tu figa ((((
                    • ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 24.06.03, 08:15
                      Może w weekend pogadamy? Umówmy się o którejś godzinie, cio? To zależy tylko o
                      d Ciebie:)
                      • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 24.06.03, 08:50
                        Ronja chetnie, tylko wiesz jak u mnie jest. nic pewnego ((( w dodatklu w
                        niedziele jestem tylko z s-yfem, to juz w ogole moge zapomniec o necie (((
                        • ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 24.06.03, 16:31
                          A w osbotę? Bo ja w pracy staram się króciutko w sumie siedzieć w necie...
                          • tygrysek_ Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 25.06.03, 07:28
                            czes baby!!:)) jezdm już!;-)))

jesteście???
                            • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 25.06.03, 09:05
                              Ronja w sobote siedze na dyzurze i tez nie wiem kiedy bede mogla wejsc (((
                              o Kocur ! ja sie na Ciebie obrazilam !
                              • tygrysek_ Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 25.06.03, 09:37
                                czemu?????? za co????? plis forgiw mi!!!:))
                                • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 25.06.03, 12:04
                                  znikasz bez slowa wyjsnienia a ja jak ten pustelnik sama tu siedze. zeby nie
                                  Ronja to nie byloby do kogo geby otworzyc.
                                  • tygrysek_ Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 25.06.03, 12:08
                                    kurcze no musiałem jechać,.. sorry:)

za to wam wyjasnie co to namiot:))))
                                    • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 25.06.03, 12:11
                                      akurat:)
                                      gadaj szybko bo mam czas tylko do 12.30!(((
                                      • tygrysek_ Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 26.06.03, 07:24
                                        witam wiatam!:)))

kurcze Anka chyba tu sami zostaliśmy:((
                                        Ronji nie ma, a Szaki bedzie dop 14 Lipca,.....

co robimy???
                                        • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 26.06.03, 08:05
                                          czesc Tygrys !
                                          jak to co ? chlejemy ! ja od poniedzialku tez ide na urlop !
                                          • ronja Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 26.06.03, 08:13
                                            Aleś się Tygrys ogadał o tych namiotach, że hej!
                                            Jeszcze Anka pójdzie na urlop ( a do kiedy??? a gdzie???:)))) i Tygrys sam na
                                            wrzosach zostanie...
                                            • Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 26.06.03, 08:22
                                              a do 14 lipca. a gdzie to jeszcze sama nie wiem. cos mi Polowa o przyczepie nad
                                              Narwia wspominala ale na razie cicho :)
                                              Tygrys gadaj w koncu o tych namiotach bo inaczej ruskiego spirtu Ci naleje ! :)
                                              • tygrysek_ Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty 26.06.03, 08:57
                                                kurde i co ja teraz biedny zrobie????

• Gość: anka1 Re: No i Tygrys nie powiedział, co to sa namioty IP: 212.33.74.* 26.06.03, 12:44
                                                  jak najszybciej musisz jakas Forumka na wrzosy zwabic !:)
                                                  • ronja Ale zlewa.... 26.06.03, 13:59
                                                    Chcesz, żeby nas zdradził????? O ty!!!
                                                  • tygrysek_ Re: Ale zlewa.... 26.06.03, 14:02
                                                    no właśnie Anka!!! chcesz!!!???

to ja sobie ide do Ronji!!! o! :)
                                                  • Gość: anka1 Re: Ale zlewa.... IP: 212.33.74.* 26.06.03, 15:35
                                                    jezdem przyzwyczajona :) On ciagle gdzies lazi z coraz jakas inna Forumka :)
                                                  • ronja Re: Ale zlewa.... 26.06.03, 17:18
                                                    A kiedy do mnie przyjdziesz, coooooo?:)
                                                  • Gość: anka1 Re: Ale zlewa.... IP: 212.33.74.* 27.06.03, 10:54
                                                    hy hy Ronja zdaje mi sie ze znow gdzies polazl , z Inna :)
                                                  • Gość: anka1 Re: Ale zlewa.... IP: 212.33.74.* 28.06.03, 08:43
                                                    dzis jest przedostatni dzien przed urlopem to sie wpisze. na zapas :)
                                                  • Gość: Ronja Re: Ale zlewa.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 12:27
                                                    Z kim polazł, gdzie??????!!!!! Cholera, musze tu kontrolę nad nim sprawować,
                                                    kiedy Was nie będzie! Bo się nam Tygrys zeszmaci. Ito bez nas...;)
                                                  • Gość: anka1 Re: Ale zlewa.... IP: 212.33.74.* 28.06.03, 15:01
                                                    tak Ronja. na lancuch Go wez, kaganiec Mu zaloz i pas cnoty :)))
                                                  • Gość: Ronja Re: Ale zlewa.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.03, 15:54
                                                    Dobra, zrobię to dla Was, zaczaję się w poniedziałek rano i skocze mu na plecy,
                                                    potem szybko zwiążę i będzie nasz...:))) Tylko nasz...
                                                  • Gość: anka1 Re: Ale zlewa.... IP: 212.33.74.* 29.06.03, 08:51
                                                    Ronja do 14 lipca bedzie tylko twoj. wylacznie, jedynie.:)))
                                                    Szaki i ja wtedy wracamy.
                                                    bawcie sie dobrze !
                                                    usciski !!!
                                                    papatki !!!
                                                  • esta_pen Re: Ale zlewa.... 29.06.03, 12:11
                                                  • Gość: dixi Re: Ale zlewa.... IP: *.net / 192.168.9.* 29.06.03, 18:00
                                                    nie no az tak to byc nie moze zeby zadnej konkurencji nie bylo :)) tez wpadne
                                                    czasami, szkoda ze jak tu jestem to pusto na wrzosach...
                                                  • tygrysek_ no to jezdem już Ronja:)) 30.06.03, 07:09
                                                    ..cały Twój!;))
                                                    ...(no może nie cały, trza coś dla Dixi zostawić hehe)

• ronja Re: no to jezdem już Ronja:)) 30.06.03, 07:57
                                                    Dixi, z diableskim usmiechem mrugam w Twoją stronę - nie będzie mu tak dobrze,
                                                    że tylko z jedną:DDDDDDDDDD
                                                  • tygrysek_ Re: no to jezdem już Ronja:)) 30.06.03, 08:59
                                                    wiesz co Ronka,.. a może bym Cie odwiedził pod koniec Lipca co????;-)
                                                    bedziesz u siebie???
                                                  • ronja Re: no to jezdem już Ronja:)) 30.06.03, 10:21
                                                    U siebie, tzn. gdzie?:))))
                                                    No jasne, że możesz, a w ogóle to mieliśmy Ankę 1 napaść:)))
                                                  • tygrysek_ Re: no to jezdem już Ronja:)) 30.06.03, 10:38
                                                    tzn w miejscowości w której mieszkasz, czyli u siebie w domu ciemnoto!:-)))
                                                    dobra to Cie odwiedze pod konic lipca! siedz w oknie i wypatruj Tygrysa!;-))

a co z Anką to kurde nie wiem,... trza by ją pod koniec sierpnia do Wawy
                                                    jakoś sciągnąć!;-))
                                                  • ronja Kocyku drogi:))) 30.06.03, 14:34
                                                    Od ponad miesiąca mieszkam w dni robocze w stolycy:)
                                                    Ale Tobie chyba chodzi o miejsce zameldowania?;)
                                                    A Ankę tez mozemy do mnie ściągnąć!
    • ronja Się wpisuje szybko przed pracą... 01.07.03, 07:59
      Wyzbierałam flaszki, spaliłam smiecie i mozna się rozkłądać pod dębem nad
      naszym jeziorkiem i byczyć... Byczymy się??:)))
      • tygrysek_ cześ Ronja :) 01.07.03, 08:02
        jasn! ja sie lubie byczyć!!;-))
        • ronja Cześć Tygrys! 01.07.03, 14:40
          Popacz, a ja przez te kilka razy co tu dziś wpadłam myslałam, że to ja ten
          wpis o 8.02 zostawiłam i nawet na Wrzosy nie wchodziłam... Niegramotna
          sierota...:)
          Cmok:))))))
          • Gość: saqqara mnie to chyba pogielo!!! IP: fwtrecc2:* 01.07.03, 17:03
            byc na urlopie i zagladac na heath:))ale jak widac cuda sie zdarzaja wiec
            wpadlam. buziakuje bardzo mocno i do zobaczenia... kiedys tam.
            Tajger

zachowuj sie jak facet a nie jak meska swinia, co to tylko czeka zeby jego
            prawowite wlascicielki sobie na urlop poszly a on juz wlasna dupe innym
            rozdaje;))) trzeba tu chyba jakis porzadek zrobic.ale to kiedy indziej.
            caluje i tu si ja:))
            • ronja Re: mnie to chyba pogielo!!! 02.07.03, 08:01
              Własnie, ja mu tu nad flaszką delikatne żaluzje robię, co by się szanował, a
              ten nic!:))))
              • Gość: saqqara Re: mnie to chyba pogielo!!! IP: fwtrecc2:* 02.07.03, 19:00
                Ronka, slonce

Tajgerowi sie nie robi zadnych aluzji, jemu sie w leb nalezy porzadnym kijem
                wiedze wsadzac! wiec sie nie certol tylko bez zadnych wczesniejszych ustalen
                wal gdzie siegniesz i sprawdzaj czy rowno puchnie,))))

a wogole to tu strasznie pusto sie zrobilo, rozumiem ze Ania na wakacjach ale
                reszta? Ronka widze na strazy stoisz ale Kocykowaty sie ewidentnie
                opierdziela...niech no ja sie ino w kraju pojawie a wtedy sory winetu,
                futrzasty ma skandynawski wpierdziel ode mnie:))

caluje i do zobaczyska! aha, i wypijcie cos za mnie, przy wodce sie zawsze
                czlekowi radosniej robi.
                • tygrysek_ o matko !!!!! 03.07.03, 07:17
                  Szaki siem zza światów odezwała!!! a mnie wczora nie było...:((

ale ok! bede sie szanoał!:))
                  no i oczywiście Szaki wypijemy za Ciebie!!:))

a co do Ciebie Ronka to see you pod koniec Lipca!:)

PS> jak już Szaki na urlopie na Heath zagląda to jest z niącoś nie tak!;-))
                  chyba grucha sie nie stara zbytnio:)
                  • ronja Re: o matko !!!!! 03.07.03, 08:11
                    Ło jeju Tajger Ty mnie końcem lipca nie strasz:), bo ja wesele mam 26-go w Wwie
                    i siem bojem, że nie trafisz do mnie:(((
                    Ty masz jakiś ustalony termin przyjazdu?
                    Szaki, jak go zleję, to se zupełnie pójdzie, poczekam na Was i wtedy się
                    zaczaimy, hehe:)))
                    • tygrysek_ Re: o matko !!!!! 03.07.03, 09:32
                      nie wiem jeszcze kiedy dokładnie,.. ale napewno po weselu:))

,,ja was kurna zleje!! już wam sie we łbach przewraca zaś!!:)
                      • ronja Re: o matko !!!!! 03.07.03, 10:51
                        A kiedy nam się wcześniej przwróciło?????
                        Trzymał nas za mordy krótko i marudzi, że na chwilę nabieramy oddechu... Ale
                        jak się zerwiemy z łańcucha, hehehe:)))))))))
                        • tygrysek_ Re: o matko !!!!! 03.07.03, 11:07
                          hahaha!!! marzenia ściętych głów!!!:))
                          ja sie wam zerwie zaraz!!! tu mi przy nogach leżeć prosze grzecznie!!!:))

kiss
                          • ronja Re: o matko !!!!! 03.07.03, 13:47
                            Ronka spojrzała zmrużonymi oczami w górę na Tygrysa i pomyślała: Poczekaj,
                            wrócą dziouchy:)))
                            I powróciła do żłopania flaszki na łańcuchu...
                            • Gość: Aroska Witam:))) IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 03.07.03, 14:06
                              Milutko zajrzeć czasem na stare śmieci;))))))) Buziaczki dla Was:)*********
                              • tygrysek_ o kurna!!! kto to siem pojawił!!!:) 03.07.03, 14:14
                                ..miss Arosia :))

..a Ty Ronka nie narzekaj ino chlej ta butla!!;-))
                                • Gość: Aroska Re: o kurna!!! kto to siem pojawił!!!:) IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 03.07.03, 14:18
                                  no widzisz;)))...
                                  • tygrysek_ Re: o kurna!!! kto to siem pojawił!!!:) 03.07.03, 14:30
                                    jak to koło historii sie zatacza!;-))))
                                    • Gość: Aroska Re: o kurna!!! kto to siem pojawił!!!:) IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 03.07.03, 14:36
                                      Widzę, że do Wawki wybierasz się niedługo;)...ja tam będę w ten poniedziałek;)))
                                      • tygrysek_ Re: o kurna!!! kto to siem pojawił!!!:) 03.07.03, 14:40
                                        no nie tak niedługo, dopiero byłem 2 tyg temu:)

a Ciebie co tam zagnało????:-)))
                                        • Gość: Aroska Re: o kurna!!! kto to siem pojawił!!!:) IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 03.07.03, 15:32
                                          Będę niedaleko na weselu...i przejazdem też przez Wawkę (skoro jest okazja);)))
                                          • tygrysek_ Re: o kurna!!! kto to siem pojawił!!!:) 04.07.03, 08:22
                                            a jak jest okazja to co innego!:-))

a w ogóle to welcome in hell baby:)
                                            • tygrysek_ ej baby!! co jest!???? 07.07.03, 07:27
                                              ..kaj żeście siem podziały????:)
                                              • ronja Re: ej baby!! co jest!???? 07.07.03, 08:30
                                                Ja spię...
                                                • tygrysek_ Re: ej baby!! co jest!???? 07.07.03, 08:54
                                                  ..kuwa,.. to ja też ide spać...:(((
                                                  • Gość: saqqara pobudka kutafony!!!!! IP: fwtrecc2:* 07.07.03, 17:38
                                                    ne ma co spac, gwaltu nadszedl czas!!!

Tajger, zciagaj nachy... bedziemy Cie krzywdzic....
                                                    :))))

ps. albo robic dobrze, to zalezy jaki wolisz rodzaj pieszczot....
                                                  • grooszek Re: ej baby!! co jest!???? 07.07.03, 17:41
                                                    tygrysek_ napisał:

> ..kuwa,.. to ja też ide spać...:(((

Nie spij zachlajmordo, bo Ci paski ukradna!!!
                                                  • tygrysek_ cześ auslandery!!;-)) 08.07.03, 07:11
                                                    ..i jak tam sie Wam wiedzie na obczyźnie????;-)

Szaki wracaj szybko! bede czekał:PP

sama widzisz,... tu sie nic nie dzieje,..Ronka spi, Anki nie ma...chlip,..
                                                  • ronja Re: cześ auslandery!!;-)) 08.07.03, 09:23
                                                    Już nie śpię, a jak nie śpię to co?

Piję:)
                                                  • tygrysek_ Re: cześ auslandery!!;-)) 08.07.03, 10:11
                                                    to jak ??? chlejem Ronjuś????:-)))))
                                                  • Gość: grooszek Re: cześ auslandery!!;-)) IP: 134.37.255.* 08.07.03, 10:24
                                                    tygrysek_ napisał:

> ..i jak tam sie Wam wiedzie na obczyźnie????;-)
                                                    >

Do chuja zlamanego z takim krajem, gdzie sie nie ma nawet z kim poklocic, bo
                                                    wszyscy sa kurwa przyjazni i chca Ci ponagac!! Popaprance jakies sledziem
                                                    walone:)).

> Szaki wracaj szybko! bede czekał:PP

Tak sie tu nie dopraszaj, no;))

>
                                                    > sama widzisz,... tu sie nic nie dzieje,..Ronka spi, Anki nie ma...chlip,..

Jezooo, i jeszcze beczy i chlipa z tych kocich galow! No nie, tego juz za
                                                    wiele:))
                                                  • tygrysek_ Re: cześ auslandery!!;-)) 08.07.03, 10:34
                                                    hehe... to weź komuś tam napierdol!!!
                                                    to zobaczymy czy dalej bedą tacy przyjaźni!:-))

albo zejdź w dół do wioski i zgwałć kilka kobiet!;-)

• Gość: grooszek Re: cześ auslandery!!;-)) IP: 134.37.255.* 08.07.03, 12:03
                                                    tygrysek_ napisał:

> hehe... to weź komuś tam napierdol!!!
                                                    > to zobaczymy czy dalej bedą tacy przyjaźni!:-))
                                                    >
                                                    Nie chce z nimi zadzierac - wiekszosc tu wyglaga jak jakies jebane wikingi,
                                                    wiec lepiej im w dorge nie wchodzic, bo cie przyjaznie odwiaza do szpitala po
                                                    uprzednim wybiciu wszystkich zebow. Kurwa, rybacy, rzeznicy, albo drwale:))

> albo zejdź w dół do wioski i zgwałć kilka kobiet!;-)
                                                    >

Jasne, obfotografuej keidys tutejsze stado i kaze Ci wybrac jakas, coby sie
                                                    ewentualnei nadawala na gwalt w pijackim amoku.... bo na trzezwo chyba zadna
                                                    nie przejdzie... ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: cześ auslandery!!;-)) 08.07.03, 12:15
                                                    zartujesz kurwa??? aż takie szpetne????,.. ja pierdole,..
                                                    dobrze że w PL mieszkamy!!!;-))

• ronja Re: cześ auslandery!!;-)) 08.07.03, 12:17
                                                    Niooooo:))))

Gul, gul, gul - podaję flachę dalej:)))
                                                  • Gość: saqqara opis tubylek IP: fwtrecc2:* 08.07.03, 16:06
                                                    tutejsze tubylce nie sa zle... zgrabne, ksztalty owalne, nawet mocno, oczy
                                                    duze, ksztaltne, widza wszystko....nogi... boze, te nogi... Grooszek to juz
                                                    malo oczu nie wypatrzy takie te nogi od ziemi do ziemi, srednio 15 cm
                                                    dlugosci.... a jesli chodzi o gwalt to juz mu znalazlam kilka obiektow, czeka
                                                    tylko na syrene jak moj prom odplynie:))))

pozdrawiam lapserdaki i do uslyszenia soon:)))
                                                  • ronja a dziekujemy bardzo za pozdrowienia:) 09.07.03, 08:00
                                                    wypijemy za te pozdrowienia, a jakże...
                                                    Tajger, flachę ze studni podaj:)))
                                                  • tygrysek_ Re: a dziekujemy bardzo za pozdrowienia:) 10.07.03, 07:07
                                                    ok , już podaje,....

Grucha współczje Ci,.. co Ty bedziesz khmmmm... wiesz,.. jak Szaki pojedzie???

;-))

• ronja Re: a dziekujemy bardzo za pozdrowienia:) 10.07.03, 07:56
                                                    Całą dobę podawał... Gdziez ta studnia?:))) I kto u jej ocembrowania stał?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: a dziekujemy bardzo za pozdrowienia:) 10.07.03, 08:05
                                                    no kurde ,.. bo mie wczoraj nie było:(

ale dziś pochlejem!;-)))
                                                  • ronja Re: a dziekujemy bardzo za pozdrowienia:) 10.07.03, 08:12
                                                    Z kim innym piłeś?:))))
                                                    Od poniedziałku dzoiuchy wracają - będzie znów wesoło i alkoholowo:)))))))
                                                  • tygrysek_ Re: a dziekujemy bardzo za pozdrowienia:) 10.07.03, 09:15
                                                    cały czas jezd wesoło!!! wesoło!!! jak mi jezd kurwa wesoło!!! wesoło!!!!
                                                    hahaha hehehe hihihi huhuhu !!!;-)))

Ronja daj pyska bo Cie nie widze z bliska!;-)

• ronja Re: a dziekujemy bardzo za pozdrowienia:) 10.07.03, 10:28
                                                    Prosze bardzo - pysk podany:)))
                                                  • tygrysek_ Re: a dziekujemy bardzo za pozdrowienia:) 10.07.03, 11:46
                                                    ach coż za słodki dziubek!!!:) , troche gorzałą zajerzdża ale co tam!!:))

cmooookk...i chlup!:)

• tygrysek_ no taak............ 11.07.03, 07:27
                                                    ...pyska dała i uciekła.....:((
                                                  • ronja Re: no taak............ 11.07.03, 08:36
                                                    Oddawaj mi pysk, jak go teraz będę innym podawać, jak nie mam:)))
                                                  • tygrysek_ Re: no taak............ 11.07.03, 09:42
                                                    masz, :) tylko nie dawaj byle komu!!!!;-))

kurcze Ronja czytałaś??? Motorek odchodzi,.. szkoda:(
                                                    sypie sie to forum powoli,... a tak fajnie kiedyś było...

• ronja Re: no taak............ 11.07.03, 13:54
                                                    Hehe, a co nie mogę dać byle komu?:)))

Szkoda, że ludzie się sypią... I imprezów szkoda... tych, na których się nie
                                                    było... Bo tych, co odeszli, na następnych już moze nie być...
                                                  • tygrysek_ Re: no taak............ 11.07.03, 14:12
                                                    no wolałbym zebyś byle komu nie dawała bo jeszcze syfa jakiego przywleczesz!;-)

fakt Ronka , fakt,.. nawet pewien znany seksuolog pisał : :spieszmy sie kochać
                                                    ludzi bo tak szybko odchodzą" ;-)))))

• Gość: Ronja To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.03, 17:20
      Szklenicami miodu półtoraka toast wznosze na powitanie naszych sióstr
      marnotrawnych - Anki1 i Saqq:))))
      Strasznie się cieszę, że już jesteście!:) Mimo że na pewno fajniej Wam było na
      urlopach:)))
      • Gość: grooszek Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) IP: 134.37.255.* 14.07.03, 06:29
        No i co? Pusto? Buuu... To ja sobie troche trawy dla chomika pozrywam...
        • tygrysek_ Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) 14.07.03, 07:28
          Ronja Ty siem przed orkiestre nie pchaj babo!!!;-))

a reszta kaj ???
          • grooszek Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) 14.07.03, 07:34
            Toc powszechnie wiadomo,ze pierwszym organista jest Tygrys,wiec kto tu smie Cie
            wyprzedzac? <tiuuu tuttuutututu tiaaaaa - zagral Tygrys radosnie na swoim
            organie:))) >
            • ronja Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) 14.07.03, 07:50
              Baby, miód wietrzeje...;)))
              Damy mu zwietrzeć?????:)
              • tygrysek_ Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) 14.07.03, 08:11
                no właśnie,.. co jezd baby!!!! Anka!! Szaki!!!

kurwa, sami wychlejemy wszystko!;)
                • grooszek Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) 14.07.03, 08:45
                  tygrysek_ napisał:

> no właśnie,.. co jezd baby!!!! Anka!! Szaki!!!
                  >
                  > kurwa, sami wychlejemy wszystko!;)

Sie chciales raczej napisac, ze sam wychlejesz;)))
                  • saqqara Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) 14.07.03, 08:52
                    jestem jestem... sie tak prosze na mnie nie wydzierac!!! kawy jeszcze nie
                    pilam, chociaz mi pare razy cisnienie z rana skoczylo:))))

witam srednio zapite towarzystwo:)))
                    • tygrysek_ Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) 14.07.03, 08:57
                      jakiego kurwa misia????????:)
                      • saqqara Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) 14.07.03, 09:05
                        mojego Misia:)))
                        • tygrysek_ Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) 14.07.03, 09:11
                          przecież masz chomika a nie misia!!! i to mokrego na dodatek!:)
                          • Gość: anka1 Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) IP: 212.33.74.* 14.07.03, 09:35
                            czesc Ochlapusy !
                          • grooszek Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) 14.07.03, 09:53
                            tygrysek_ napisał:

> przecież masz chomika a nie misia!!! i to mokrego na dodatek!:)

chomika tez, hehehe. Poza tym malpe (wredna zreszta;) ) :))
                            • saqqara Re: To ja zacznę poniedziałek już dziś!:) 14.07.03, 10:53
                              no, jeszcze troche a sie dowiem ze mam jeszcze dupe na smyczy i grupe rokersow
                              pod kiecka:PPP
                              prosze nie przeginac Panowie, bo sie chomik wscieknie!!!
                              • tygrysek_ HHAEATAHEATH 10.... 15.07.03, 07:21
                                witajcie baby!:-))

Ronka kaj żeś jezd??? chlamy dziś??:)

a Ty Szaki susz chomika!:)

Anka robi jedzenie!:-))
                                • saqqara Re: HHAEATAHEATH 10.... 15.07.03, 07:59
                                  kurna jego olek!!!
                                  jak to susz????!!!! malo tego ze mu pysk kneblem zapchalam to mam go jeszcze za
                                  sznurek wywiesic????
                                  kpina w zywe oczy chomika!!! nic z tego!!! strakjuje dzisiaj!!!
                                  o!!!!
                                  • ronja Re: HHAEATAHEATH 10.... 15.07.03, 08:12
                                    A komu się tam odbija w temacie i czym?:))))

No jasne, że chlejemy, pytanie!
                                    • Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 15.07.03, 08:33
                                      czesc !
                                      nie robie jedzenia, migdalki mnie bola. dzis tylko pije i leze na sloneczku !
                                      (((
                                      • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 15.07.03, 09:57
                                        a ja nawet wiesz z czego Cie te migdałki tak bolą ! hehehehehehe

no to chlejem Ronka!! a Szaki niech suszy chomika!;-))

chlup!,..:)
                                        • grooszek Re: HHAEATAHEATH 10.... 15.07.03, 10:33
                                          tygrysek_ napisał:

> a ja nawet wiesz z czego Cie te migdałki tak bolą ! hehehehehehe
                                          >
                                          > no to chlejem Ronka!! a Szaki niech suszy chomika!;-))
                                          >
                                          > chlup!,..:)

Troche smiechu przy kieliszku:

Stare plemniki ucza malego: sluchaj,jak sie znajdziesz w srodku, to zapierdalaj
                                          do przodu ile sil w ogonku,az na koncu zobaczysz taka mala, biala kuleczke.
                                          Podplyniesz wedy do niej i sie grzecznei przedstawisz: "dziendobry, jestem
                                          plemnik". A kuleczka Ci odpowie i moze wpusci do srodka.
                                          Zapamietal nasz maly bohater nauke, znalazl sie w srodku, zapieprza ze
                                          wszystkich sil i widzi... 2 kulki. Ale niczym nie speszony podplywa, wypina
                                          dumnie piers i mowi:
                                          - dziendobry, jestem plemnik
                                          A kuleczki chorem:
                                          - dziendobry, jestesmy migdalki
                                          • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 15.07.03, 10:46
                                            no to teraz Anka wszystko wie!;-)))
                                            • saqqara Re: HHAEATAHEATH 10.... 15.07.03, 11:11
                                              jestescie obrzydliwi:PPPP
                                              • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 15.07.03, 11:15
                                                my obrzydliwi???? a kto kurwa przepraszam mać bardzo misia całuje i niewiadomo
                                                jeszcze co mu robi!!???? kto siem pytam???

Anka jak migdałki???;-)))
                                                widze że miałaś pracowite wakacje :PPPP ;-))
                                                • Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 15.07.03, 12:22
                                                  cholera, od tego migdalki by mnie nie bolaly !!! :))))
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 15.07.03, 12:59
                                                    nie??? słyszałem że tak ;-))
                                                  • Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 15.07.03, 13:10
                                                    omamy miewasz czy glosy slyszysz ?:)
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 15.07.03, 13:19
                                                    już Ty sie nie tłumacz! :)
                                                    a na drugi raz uważaj lepiej :)
                                                  • Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 15.07.03, 15:06
                                                    ja sie tlumacze , ja ? masz jak widac nie tylko sluchowe omamy ! :)
                                                    uwazac to bede na przeciagi a nie na inne rzeczy . o! :)
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 16.07.03, 07:31
                                                    musisz uważać! bo zaśCie migdałki rozbolą!;-)

Szaki Ci powie.. :)
                                                  • grooszek Re: HHAEATAHEATH 10.... 16.07.03, 07:36
                                                    tygrysek_ napisał:

> musisz uważać! bo zaśCie migdałki rozbolą!;-)
                                                    >
                                                    > Szaki Ci powie.. :)

Chyba trzeba tygrys zmienic teorie - mnie tez zaczynaja bolec...
                                                  • ronja Re: HHAEATAHEATH 10.... 16.07.03, 08:10
                                                    O rany, tak wczesnie zaczynać ochlaj, bójcie się Boga...
                                                  • saqqara Re: HHAEATAHEATH 10.... 16.07.03, 08:55
                                                    co ma niby szaki powiedziec? aaa???
                                                    mnie migdalki nie bola.. .wlasnie sprawdzilam wiec na temat powyzszy nie mam
                                                    nic do powiedzenia, ale widze ze Tajgerowaty wie co w paszczy piszczy, hehehe,
                                                    wiec sadze ze sie z nami podzieli jak to jest:))
                                                    a wogole to myrning ewrybady:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 16.07.03, 09:06
                                                    Tajgerowaty jak zwykle nic nie powie, bo nie wie. do tej pory nie wytlumaczyl
                                                    co mial na mysli mowiac o namiotach. :)
                                                    dzin dybry !
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 16.07.03, 09:25
                                                    wiem, ale nie powiem!;-))

a o migdałkach tylko słyszałem od koleżanek:-))
                                                    Szaki czytaj uważniej posty do kurwy jędzy!!;)

Ronka a Ty czego jęczysz?? :)
                                                    poć pić!!;))
                                                  • Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 16.07.03, 10:41
                                                    nie wiesz i nie powiesz!:)))
                                                    he he zaczynam podejrzewac twoje Kolezanki o ekshibicjonizm :))))
                                                  • saqqara Re: HHAEATAHEATH 10.... 16.07.03, 11:50
                                                    czytam uwaznie ale co ja poradze ze sie sensu w nich nie moge doczytac??
                                                    mysl i pisz, Futrzany kocyku:))))

pozdrawiam obie Panie, moze po jakims zimnym drinku ze slomka?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 16.07.03, 12:40
                                                    lepiej weźcie bez słomki bo zaś was migdałki rozbolą!;-))
                                                  • Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 16.07.03, 13:26
                                                    te Tygrys uwazaj bo Ci slomki z pazurkow wystaja !:)
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 17.07.03, 08:18
                                                    ja nie powiem co wam wystaje :))))

a Ronja kaj sie szwenda od dwóch dni???
                                                  • ronja Re: HHAEATAHEATH 10.... 17.07.03, 08:21
                                                    Tiu jestem, pod tą sterta papierów!!! Siedze sobie tam cichutko, haruję i
                                                    pociągam z flaszki...
                                                  • Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 17.07.03, 09:07
                                                    czysc !:)
                                                    he he fajna harowka z flaszka pod reka :)))
                                                    Tygrys Ty sie zacznij leczyc, co kobietom moze wystawac no co ?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 17.07.03, 09:21
                                                    a rożne rzeczy mogą!!!;-)))

Ronja my to jednak jesteśmy stworzeni dla siebie!!:-))
                                                    ja też tak charuje, już 2 flaszki obaliłem;-)
                                                    zaraz sie zdrzemne kapke :)

a miss Szaki to trza specjalnie na Heath zapraszac???:)
                                                  • Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 17.07.03, 09:41
                                                    podziwiam Was ze w taki upal mozecie :) mi sie nawet jesc nie chce, zgroza !:)
                                                  • saqqara Re: HHAEATAHEATH 10.... 17.07.03, 09:43
                                                    witam Panstwa:))))juz pija??? to sie dolacze....:)))

miss szaki nie trzeba zapraszac specjalnie chociaz by sie dywan przydal:))

ps. Kocur, siedzisz przy biurku?
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 17.07.03, 10:41
                                                    no to pijemy razem kurwa!!!:-))
                                                    Ronja!! stawiaj na stół co masz dobrego!! (tylko nie mów że nogi!!) haha

PS.siedze, dzwoń!;-))

• Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 17.07.03, 12:01
                                                    pijcie a ja sie obracam na drugi boczek i prosze sie tak nie wydzierac nad
                                                    cierpiaca z powodu migdalkow :)
                                                  • ronja Re: HHAEATAHEATH 10.... 18.07.03, 08:09
                                                    Dziś dzień in inglisz, stąd trzeba się bardziej nawalić...
                                                    ;)))

Tajger, my tu wszyscy jestesmy dla siebie stworzeni:))))))))
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 18.07.03, 08:17
                                                    hehe,.. fajna praca nie ma co!!:)

ej Ronja, a ja od Pon na urlop więc bedziesz chlać sama!!;-))

• Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 18.07.03, 08:48
                                                    czesc ! o Tyger bedziesz sie byczyc, a gdzie jesli wolno spytac ? :)))
                                                    Ronja bedziemy chlaly razem! moze sie wreszcie wylecze ?:)))
                                                  • saqqara Re: HHAEATAHEATH 10.... 18.07.03, 09:35
                                                    dzien dobry Panstwu:))))

chlanie od rana
                                                    to jak smietana
                                                    na mleczku dla kota
                                                    co pije, niecnota:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 18.07.03, 09:44
                                                    witam panie na śniadanie !;-)

co tam Szaki ??? mordka ucieszona ?:)

Anka - szklanka:)
                                                  • saqqara Re: HHAEATAHEATH 10.... 18.07.03, 09:52
                                                    pewnie ze ucieszona:)))
                                                    ja sie ciesze, bo dzisiaj paitek, bo mialam mozliwosc porozmawiania z p.
                                                    Gruszczyslawem, bo dostalam wspaniala niespodzianke, bo leb mnie napierdziela,
                                                    bo jestem zakatarzona i leje mi sie z nosa.... swiat jest peikny:)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 18.07.03, 11:19
                                                    jak szklanka ? ja jestem jak butelka Tyger, pelna i zgrabna :))))
                                                    Szaki czyzbys ode mnie tfu ! tfu ! wirusa podlapala ?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 18.07.03, 12:04
                                                    łłłłeee.. a ja myślałem że sie cieszysz bo mnie widzisz..:((

no jasne ania:) zgrabna jesteś :))))

• Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 18.07.03, 14:07
                                                    wiedzialam ze porownanie do butelki zacmi wszystkie ew. mankamenty !:))))
                                                  • tygrysek_ Re: HHAEATAHEATH 10.... 18.07.03, 14:21
                                                    no baaaa!!! mnie wszystko trzeba przez flaszkie tłumaczyć!!;-)))

tak dziewczyny moje! nie bedzie mnie 2 tyg! dbajcie o siebie i o Wrzosy!!
                                                    i nie chlać mi tu za bardzo!;-))
                                                    kiss dla wszystkich razem i każdej z osobna!!:) kiss kiss kiss:)

i do zobaczenie po powrocie !:-))

PS.Ronka a z Tobą sie jeszcze skontaktuje bo mam sprawe!;-)
                                                  • Gość: anka1 Re: HHAEATAHEATH 10.... IP: 212.33.74.* 18.07.03, 14:25
                                                    Tyger Ty tez dbaj o siebie , nie chlej za bardzo i zagladaj tu jak bedziesz
                                                    mogl !
                                                    smutno bedzie bez Ciebie !(((
                                                    a jak wrocisz to juz u mnie s(z)yf bedzie w pracy i znow gadka bedzie krotka
                                                    ((((
                                                    cmok cmok cmok !!!!
                                                    pa !
                                                  • Gość: Ronja HEATH 10.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.03, 00:00
                                                    Ciekawe jaka sprawe ma...;)
    • Gość: Ronja Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.03, 18:43
      moge nie mieć czasu;)))
      • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 21.07.03, 08:24
        upal ze zyc sie odechciewa. Wam tez ?
        witajcie !
        • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 21.07.03, 08:35
          czesc :))

u mnie upal taki ze sie wsciec mozna:(((dobrze ze mam chociaz klimatyzacje w
          biurze...

ps. Tajgerowaty, baw sie dobrze na urlopie, niech Cie pchly omijaja wielkim
          lukiem a kazda butelka niech bedzie w polowie pelna a nie pusta:)))
          • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 21.07.03, 08:37
            u mnie klimatyzacje zastepowala zimna podloga, ale tez sie juz nagrzala ((((
            • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 21.07.03, 09:06
              hm... nie chce byc okrutna ale zostaja jeszcze kafelki w lazience:)))
              • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 21.07.03, 10:25
                nawet jak je zimna woda poleje to nic nie da bo zimna tez ciepla :)
                • ronja Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 21.07.03, 13:38
                  Łaż po biurze i szukaj czegokolwiek co jest zimne - i już widze Ankę1
                  obejmująca rękami i nogami butlę z wodą Dar natury, włażącą do biurowej
                  lodówki, obmacującą zamki od teczek - w sumie metalowe - tez zimne:DDDDD

U mnie tez klima - w takie dni ją lubię...
                  • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 21.07.03, 14:34
                    ronja napisała:

> Łaż po biurze i szukaj czegokolwiek co jest zimne - i już widze Ankę1
                    > obejmująca rękami i nogami butlę z wodą Dar natury, włażącą do biurowej
                    > lodówki, obmacującą zamki od teczek - w sumie metalowe - tez zimne:DDDDD
                    >
                    > U mnie tez klima - w takie dni ją lubię...

butli z woda u nas niet ((( lodowki takoz, teczek nikt nie nosi bo same babki.
                    chyba pojde sie upic z rozpaczy ((((
                    • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 21.07.03, 15:09
                      zaraz zaraz!!! a nie masz tam gdzies pod reka jakiejs piwnicy? no tam cieplo
                      nie bedzie... przyjemnie pewnie tez nie, chyba ze sobie jakiegos przystojnego
                      zabierzesz....:))
                      • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 22.07.03, 08:39
                        ano jest, tylko ze Przystojnemu w taki upal nic sie robic nie chce i zly
                        chodzi :)
                        aloha !!!!
                        • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 22.07.03, 09:51
                          hm... nie ma to jak kubel zimnej wody, od razu Mu sie zachce:))
                          • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 22.07.03, 09:58
                            taa spod kubla nie bedzie chcial wylezc :))))
                            • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 23.07.03, 08:37
                              ufffffffff ! nareszcie troche chmur zaslonilo ta zolta bezlistosna kulke
                              dzin bry !
                              • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 23.07.03, 09:02
                                czesc:)))

u nas tez chlodniej, wczorja byl deszcz i nawet zanosilo sie na burze... jest
                                przyjemnie tylko mgly sie rozlazly ;))
                                prawie jak w horrorze....
                                • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 23.07.03, 11:37
                                  lubie mgly. sa tajemnicze, nostalgiczne i kojarza mi sie z ulubiona jesienia. i
                                  przypominaja mi Czarnoksieznika z Archipelagu.
                                  • ronja Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 24.07.03, 08:31
                                    A dziś mgieł niet. Niebo plus obłoczki i od rana upaaaaaaaaaaaaaaaaaaau...
                                    dZień dobry:)
                                    • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 24.07.03, 08:34
                                      ha a u nas chmurki i 20 na temometrze . i oby tak dalej !
                                      aloha !
                                      • tygrysek_ Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 24.07.03, 14:12
                                        witajcie babeczki moje!;-)))
                                        jak obiecalem t o jestem!;-)))

co tam u was??? widze że nie najlepiej....

więc dupy w góre i bawić sie mi tutaj a nie narzekać!!!:)))

ja ide chlać dalej..:))

Wasz Tygrysek...
                                        • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 24.07.03, 14:27
                                          o Futrzaczek ! ale super ze sie odezwales !
                                          nie narzekac ? ale to takie fajne zajecie !:)))
                                          • ronja Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 25.07.03, 08:08
                                            Boże, to co my teraz będziemy robić, jak nie możemy narzekać?:)))))))
                                            Kielichy w górę - pod weekend!
                                            • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 25.07.03, 09:03
                                              za goraco, ja bede saczyc przez slomke, bo mi sie reki podnosic nie chce :)
                                              sc !
                                              upojnego weekendu !:)
                                              • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 28.07.03, 08:50
                                                witam na wrzosowisku sapiac z goraca !:)
                                                • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 28.07.03, 15:22
                                                  witam, znowu tak goraco? u nas tez, musze z bolem przyznac ze mysle o swojej
                                                  pracy bardzo czesto zp owodu klimatyzowanego biura... moze sie na jakis czas tu
                                                  przeniose?
                                                  pzdr:))
                                                  • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 29.07.03, 08:33
                                                    wszedzie leje i chlodniej a na podlasiu tropiki (((( amoku niedlugo dostane od
                                                    tych przekletych upalow !
                                                  • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 29.07.03, 10:15
                                                    u nas sie chlodniej zrobilo, ale wilgoc taka w powietrzu ze prawie mozna
                                                    powietrze wyzymac... do tego klimatyzacja... i co ja sie pozniej dziwie ze
                                                    chodze zasmarkana???

zostalam poproszona o przekazanie pozdrowien od naszego 'pseudomezczyzny', sie
                                                    znaczy kocurowatego kocyka wylinialego... aha, i jeszcze jego slowo na dzis:
                                                    idzccie i rozmnazajcie sie!!!!
                                                    hehehe:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 29.07.03, 10:53
                                                    klimatyzacja ma swoje wady :)
                                                    Kocyk sie odezwal ? dzieki za pozdrowienia. ale rozmnazac sie w taki upal ? On
                                                    chyba na glowe upal !:)))
                                                  • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 29.07.03, 11:06
                                                    zeby tylko na glowe!!! on jest upadniety i upadly z kazdej ztrony;)) dziwne ze
                                                    go jeszcze w cyrku nie pokazuja:)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 29.07.03, 13:43
                                                    moze pokazuja ale my o tym nie wiemy ? skad wiadomo co On robi na tym urlopie ?
                                                    moze sobie dorabia w jakims Julinku albo gdzie indziej ?:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 30.07.03, 09:14
                                                    nnnnnnno w koncu i u nas chmurki ! moze wreszcie bedzie normalnie a nie jak w
                                                    tropikach.
                                                    dzin bry !
                                                  • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 30.07.03, 09:47
                                                    hahaha, Tajger w julinku?? to juz wiem dlaczego julinek zamkneli:)))))

u nas jest cieplutko, nie duszno, bo pare dni byly burzowe ale dzisiaj... chce
                                                    sie zyc:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 30.07.03, 10:42
                                                    Szaki nie mow ze wyzarl tam wszystkich jak to Tygery maja w zwyczaju !:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 31.07.03, 09:24
                                                    ooo jak dobrze. chmurki wreszcie zaslonily bezlitosna zarowe. wiaterek wieje. w
                                                    koncu mozna poodychac normalnie nie lepiac sie od upalu. ufff !
                                                    wlaze na deba i pomacham nogami :)
                                                    aloha !
                                                  • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 31.07.03, 10:14
                                                    czesc:)))
                                                    zwierzat nie wyzarl, po prostu jednego wieczora poszla mu para z nosa i zjadl
                                                    caly namiot cyrkowy... i dlatego wlasnie kiedys nie chcial nam wytlumaczyc o co
                                                    chodzi z tymi namiotam:)))))))))))))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 31.07.03, 13:47
                                                    ahhhhhhhhhha ! to teraz ponimaju. i dlatego tak sie leczy alkoholem.
                                                    niestrawnosc po starym plotnie zapija !:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 01.08.03, 09:27
                                                    dzis sie upijam ! ostatni dzien wolnosci ((( s(z)yf wraca w poniedzialek, niech
                                                    go gronkowiec ma w swojej opiece !
                                                    superzastego weekendu !!!
                                                  • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 01.08.03, 13:51
                                                    to milego picia chociaz powod nie najciekawszy:)))
                                                    pozdrawiam i do uslyszenia!
                                                  • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 01.08.03, 15:02
                                                    dlatego bede pic z rozpaczy :)
                                                    pa Szaki !
                                                  • Gość: anka1 Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. IP: 212.33.74.* 04.08.03, 08:32
                                                    dzis jest dzien zaloby, s(z)yf wraca z urlopu. trzeba sie ruszyc i klatwe
                                                    zamowic.
                                                    (((
                                                    czesc !
                                                  • saqqara Re: Wpisuję się dziś, bo jutro.. 04.08.03, 10:18
                                                    to ja ide szukac jakiejs dziewicy zeby ja w ofierze zlozyc, moze sie uda...
                                                    rzucic klatwe bo w znalezienie dziewicy to watpie, smoki je wszystkie
                                                    wyzarly:)))
                                                  • ronja Weźcie mnie zamiast dziewicy... 04.08.03, 11:10
                                                    A co mi tam - poświecę sie dla Anki!:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Weźcie mnie zamiast dziewicy... IP: 212.33.74.* 04.08.03, 13:54
                                                    nie chce zeby sie ktos poswiecal i to dla s(y)fa. nawet smoka byloby szkoda dla
                                                    kogos takiego !:)
                                                  • tygrysek_ WITAJCIE BABOLKI!!!;-)) 05.08.03, 07:30
                                                    jezdem już!;-))
                                                    ... i przynajmniej do końca tyg bede:)
                                                  • ronja Re: WITAJ KOCYK:))))))) 05.08.03, 08:17
                                                    A dlaczego dłużej nie? Znuff urloooooooooooooooooooop? Jeżu, wszyscy go mają, a
                                                    ja nie:((((((
                                                    Uchleję się z żałości:)

Tajger - jaką ja mam zajebistą koszulkę z Woodstock!!!!!!!!!!!!!
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK:))))))) 05.08.03, 08:33
                                                    dzien dobry wszystkim:)

czesc Tygrys, fajnie ze jestes back:)
                                                    milego dzionka dla kazdego
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK:))))))) IP: 212.33.74.* 05.08.03, 08:38
                                                    czesc Wam !
                                                    zagladam poki moge bo potem wiadomo - wielki s(z)yf czuwa :)
                                                  • tygrysek_ Re: WITAJ KOCYK:))))))) 05.08.03, 11:13
                                                    Ronka - jak do Ciebie przyjade w odwiedziny w Sierpniu to ją se obejrze!;-))

Szaki - kiss kiss kiss ch... mi zwis:))

Anka - cóż Ci doradzić?? wyciśnij wreszcie tego S(z)yfa!!!!!;-))

• saqqara Re: WITAJ KOCYK:))))))) 05.08.03, 12:28
                                                    czesc:))
                                                    a co tak wisisz? tak bylo nudno na urlopie?
                                                  • tygrysek_ Re: WITAJ KOCYK:))))))) 05.08.03, 12:50
                                                    nie, wręcz przeciwnie!;-))

tylko mi zwis od upału ;-)
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK:))))))) 05.08.03, 12:58
                                                    aaa. rozumiem.
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK:))))))) IP: 212.33.74.* 05.08.03, 15:11
                                                    heh ale sobie znow porozmawialismy :)
                                                    s(y)fa to moglby w koncu jakis menzczizna wycisnac a nie ja. on jest podobno
                                                    kobita a ja mam instynkta prawidlowe :)))
                                                  • tygrysek_ Re: WITAJ KOCYK:))))))) 06.08.03, 06:59
                                                    a to róbta co chceta!:)

poza tym to witam wasze pyski żadne!:)
                                                  • ronja Re: WITAJ KOCYK:))))))) 06.08.03, 07:50
                                                    Czy to miało być żądne, czy żadne?
                                                    Czy mój pysk jest żaden????
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK:))))))) 06.08.03, 08:32
                                                    hahaha, Ronka. tez sie nad tym samym zastanawialam
                                                    Tajger ma dzisiaj problemy z koncentracja bo nie zdazyl rano zadnego cats'a
                                                    obejrzec:P
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK:))))))) IP: 212.33.74.* 06.08.03, 08:46
                                                    czeeeesc !
                                                    On pewnie chcial napisac : Wasze pyski ladne, ale w ostatniej chwili pazur Mu
                                                    zadrzal i dlatego tak wyszlo :)))
                                                  • tygrysek_ Re: WITAJ KOCYK:))))))) 06.08.03, 08:50
                                                    ech dziouchy!! wszystkiego was trza uczyć!! żadne = brzydkie ! ;-)

Ronja masz jeszcze te koszlke ? :))))
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK:))))))) IP: 212.33.74.* 06.08.03, 08:56
                                                    ha ha jak widac jezdem stara i naiwna :)
                                                  • ronja Re: WITAJ KOCYK:))))))) 06.08.03, 13:02
                                                    Ja też, Anka, ja też:)

Mam koszulkę - powiesiłam se ją na zasłonie, od czasu do czasu zdejmuję i znią
                                                    śpię:)))
                                                  • tygrysek_ Re: WITAJ KOCYK:))))))) 06.08.03, 13:30
                                                    Ronka jezdeś Ty normalna??;-)) wszyscy w doma???;-))

Ania, naiwna jesteś, ale nie stara!!!;-))
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK:))))))) IP: 212.33.74.* 06.08.03, 15:25
                                                    oj Tygrys mily jezdes ale faktow nie zmienisz. nie wiadomo co gorsze byc starym
                                                    czy naiwnym czy jedno i drugie :)))
                                                    fajnego popoludnia !
                                                    pa !
                                                  • tygrysek_ Re: WITAJ KOCYK:))))))) 07.08.03, 07:23
                                                    najlepiej być młodym i pięknym! hahaha

witam Panie na śniadanie:)

zara Szaki wlizie z pyskiem:)))

• Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK:))))))) IP: 212.33.74.* 07.08.03, 08:40
                                                    czysc !
                                                    ano i jeszcze do tego zdrowym i bogatym :) i umiec pedzic dobry bimber :)
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK:))))))) 07.08.03, 09:03
                                                    i miec pelno kasy.... na facetow;PPP

Tajger
                                                    ja nie mam pyska ale pyszczydelko!:)
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK:))))))) IP: 212.33.74.* 07.08.03, 14:38
                                                    i na klatwy :))))
                                                  • tygrysek_ Re: WITAJ KOCYK:))))))) 08.08.03, 07:09
                                                    witajcie pyszczydełka!!;-))

kurwa jak dzisiaj nie bedziecie tu siedzieć cały dzień to zabije!!

Szaki a Ty dzwonisz do kocyka dziś!;-)

• ronja Re: WITAJ KOCYK:))))))) 08.08.03, 07:55
                                                    Cóż, zginę wiec śmiercią marną z pazurów Tygrysa... Wytłumaczenia mojego nie
                                                    siedzenia tu cały dzień szukaj u szefa:)))))

Piątek dziś - mimo że z lekka skacowany, ta mrrrrrrraaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuu:)))
                                                  • tygrysek_ Re: WITAJ KOCYK:))))))) 08.08.03, 08:56
                                                    ach Ronka jak miło bedzie Cie rozszarpywać!!!;-)))))

• saqqara Re: WITAJ KOCYK:))))))) 08.08.03, 09:42
                                                    witam Panstwa:)))

nie bede dzwonic bo mi juz szefuncio do pracy przylaz:(
                                                    ale moge dac pyszczydelko do ucalowania jak sie ktos bedzie upieral:))))
                                                  • tygrysek_ Re: WITAJ KOCYK:))))))) 08.08.03, 09:48
                                                    dobra jak już tak chcesz to dawaj!!;-));PP
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK:))))))) 08.08.03, 09:51
                                                    powiedzialam: do ucalowania a nie do lizania!!! schowaj jezor:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK:))))))) IP: 212.33.74.* 08.08.03, 10:18
                                                    czesc! u nas dzis net dziala z przerwami a s(y)z bez wiec witajcie i upojnego
                                                    weekendu bo nie wiem czy jeszcze zajrze !
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 11.08.03, 08:22
                                                    buuuuuuuuuuu znow do roboty po fajnym weekendzie. a wolalabym tak jak wczoraj
                                                    siedziec nad rzeka, skakac do wody na bombe i wygrzewac sie na sloneczku buuuuuu
                                                    czesc !!!
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 11.08.03, 08:48
                                                    witam wszystkie piekne Panie i obrzydliwego Kocurzastego ktorego nie ma juz
                                                    wsrod nas... przeniosl sie na lono Wielkiego Urlopu, gdzie lezac na trawie
                                                    zbija (puszcza) baki i robi za lenia;)))
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 11.08.03, 10:24
                                                    znow na urlop polazl ??? alez Mu dobrze. Szaki jak wroci to my idziemy, co Ty
                                                    na to ?
                                                    skreca mnie z zazdrosci !!!
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 11.08.03, 10:44
                                                    nie ma sprawy:) haslo: urlop i mnie nie ma:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 11.08.03, 12:40
                                                    kurza twarz, najgorsze jest to ze ja mam zawsze za malo dni na takie haslo (((
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 12.08.03, 08:32
                                                    siedze na debie, macham nogami i sie ciesze bo jeszcze 2 dni i 3 dni wolne
                                                    hurra !!!
                                                    czesc !
                                                  • ronja Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 12.08.03, 08:45
                                                    Jak on to robi, ze ma tyle urlopu, a ja w ogóle:((((((((((((
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 12.08.03, 08:51
                                                    otoz to ! wszyscy maja malo albo wcale a On ma i ma. podzielic by sie mogl
                                                    Pledzik jeden !:)
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 12.08.03, 09:41
                                                    ja tez nie wiem skad on tego urlopu tyle ma, ale jak wroci to trzeba bedzie
                                                    wytrzepac mu porzadnie tylek;)))
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 12.08.03, 11:20
                                                    Szaki myslisz ze tam chowa zapas urlopu ?
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 13.08.03, 08:37
                                                    uf uf jeszcze tylko jutro i wolne ! a moze by tak wziac jutro wolne i sobie
                                                    weekend przedluzyc ???? hmmmmmmmmm :)
                                                    czesc !!!
                                                  • ronja Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 13.08.03, 08:39
                                                    Jezoooo, jakie słodkie herezje gadasz... Słodkie i nieosiągalne...;(((
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 13.08.03, 09:10
                                                    a dlaczego nieosiagalne?? Ronka, przestan szerzyc panike!!!

Anka, bierz urlop, nawet nie mysl!!!
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 13.08.03, 11:37
                                                    oj wezmne kurza twarz !
                                                    a jakby co to juz teraz slodkiego dlugiego weekendu ! Wam pozycze :)
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 14.08.03, 08:34
                                                    eee nie wzielam :)
                                                    za to wzielam cos do czytania i bede udawac ze pracuje :)
                                                    aloha !
                                                  • ronja Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 14.08.03, 08:41
                                                    U mnie przy kompie Agatha Christie leży;) (powtarzam)

A ten futrzasty świntuch wział urlop o zostawił nas z 330 postami na wątku:(
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 14.08.03, 08:59
                                                    ja mam : Klatwy mikroby uczeni , Z. Swiecha.
                                                    a futrzasty pewnie jeszcze bedzie mial pretensje ze za malo gadalysmy w czasie
                                                    jegoz nieobecnosci :)
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 14.08.03, 09:00
                                                    Anka, nie wzielas? boshe, co sie na tym swiecie dzieje!!

O Tygrysie to ja nawet nei wspominam, jak wroci ta cholerna kocia sierota to mu
                                                    nogi z dupy powyrywam... i poprawie tarka!
                                                    niewieszac uszow do dolu, drogie PAnie, czytajcie, czytajcie i obijajcie sie,
                                                    ja pojde po kawke:)
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 14.08.03, 09:43
                                                    nie wzielam, pozalowalam dnia, odbije sobie za to we wrzesniu:)
                                                    Szaki po kawke a ja po bule, znow glodna jestem, chyba zima idzie (((
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 14.08.03, 10:01
                                                    tez tak mam, zimno na zewnatrz a mnie od razu chcica na zarcie bierze:(

we wrzesniu? tez moze uda mi sie urwac, a jesli nie we wrzesniu to na pewno w
                                                    pazdzierniku:))) ten rok mam pelen urlopu
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 14.08.03, 12:49
                                                    ha pelen urlopu tylko szyf(y ) nie puszczaja ?:)
                                                  • ronja Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 14.08.03, 13:52
                                                    O Świech fajny jest, musze tez powtórzyć:)

Ale bym se w góry posżła..........
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 14.08.03, 15:28
                                                    fajny, a wciaga jak najlepszy kryminal.
                                                    a ja poszlabym gdziekolwiek byle dalej od tej upierdliwej babicy-szeficy :)
                                                    hurra jutro wolne! i pojutrze i popojutrze !!!!:)))
                                                    to trzymajcie sie, wybyczcie sie i do poniedzialku !!!
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 18.08.03, 08:17
                                                    hop hop !!! jest tu kto ? kolejno odlicz !:)
                                                    anka ... 1 :)
                                                  • ronja Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 18.08.03, 08:23
                                                    Ronja -2????
                                                    Chora, ale wybyczona wśród koniuff i na Roztoczu:)))))))))))))
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 19.08.03, 08:25
                                                    uff a juz myslalam ze znow tu sama bede. teraz to w spokoju ducha moge isc
                                                    sniadanie pozrec bo zaspalam i w domku nie zdazylam.
                                                    a w ogole to czesc i fajnego dnia !
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 19.08.03, 09:19
                                                    witam wszystkich:))

jezu... jak mnie sie tu dzisiaj nie chcialo przychodzic... jak ja nie
                                                    lubie takich zimnych dni, padajacego deszczu, wiejacego woatru, itd
                                                    itd...ech, do tylka to wszystko
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 19.08.03, 12:08
                                                    Szaki gdzie tak jest,gdzie ? zamawiam taka pogode od czwartku !!! mam dosc
                                                    slonca,upalow i suszy !
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 20.08.03, 08:53
                                                    ha wczoraj troszeczke popadalo i zrobilo sie chlodniej. a dzis znow zarowa
                                                    wylazi zza chmur BUUUUUUUUUUUU(((
                                                    czesc !
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 20.08.03, 10:55
                                                    u nas jest chlodniej, wczoraj nawet niezle padalo i po chwili zastanowienia
                                                    dochodze do wniosku ze wole zar z nieba niz deszcz!
                                                    ech, tak zle i tak nie dobrze
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 20.08.03, 14:40
                                                    Szaki cos mi sie zdaje ze powinnas sie na Podlasie przeniesc.przynajmniej na
                                                    pore sucha czyli u nas gdzies tak od maja do wrzesnia :)
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 21.08.03, 07:40
                                                    czesc Aniu

ja juz sama nie wiem co jest dla mnie najlepsze. raz mi za goraco, raz mi za
                                                    zimno, raz pada deszcz i narzekam ale kiedy slonce swieci tez mi zle, ja
                                                    ogolnie to sie powinnam w malej szklanej kulce przechowywac gdzie mialabym
                                                    pokretelko do ustawiania warunkow atmosferycznych... albo lepiej 2 pokretelk bo
                                                    znajac mnie jedno bardzo szybko bym ukrecila;))
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 21.08.03, 08:41
                                                    czesc !
                                                    Szaki najlepiej byloby telepatycznie pogoda kierowac :)
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 21.08.03, 09:23
                                                    no ba! ale ja takich zdolnosci jeszcze nie posiadam:)
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 21.08.03, 15:00
                                                    ano wlasnie - j e s z c z e nie. ale kto wie, kto wie ?:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 22.08.03, 14:52
                                                    u nas weekend zapowiada sie na deszczowy wiec moze nadrobie zaleglosci w
                                                    spaniu :)
                                                    udanego koncotygodnia:) bez wzgledu na pogode !
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 25.08.03, 08:32
                                                    hurra hurra nareszcie moge lazic w kurtce i buciorach,bo leje i chlodno. niech
                                                    zyje jesien !:)))
                                                    czesc !!!
                                                  • saqqara Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) 25.08.03, 09:47
                                                    Ania

wiesz co...ja juz nie chce deszczu!!! u mnie padalo prawie caly czas, gdzie sa
                                                    do cholery jasnej ta piekna polska zlota SUCHA jesien??!!!
                                                    no ja sie pytam....

ps. milego brodzenia w blocie zycze:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: WITAJ KOCYK i nie tylko !!! :))))))) IP: 212.33.74.* 25.08.03, 12:25
                                                    saqqara napisała:

> Ania
                                                    >
                                                    > wiesz co...ja juz nie chce deszczu!!! u mnie padalo prawie caly czas, gdzie
                                                    sa
                                                    > do cholery jasnej ta piekna polska zlota SUCHA jesien??!!!
                                                    > no ja sie pytam....
                                                    >
                                                    > ps. milego brodzenia w blocie zycze:)))

eee na jesien to jeszcze za wczesnie, w koncu sierpien mamy :))) ale
                                                    konsekwentna jestem, nie ?:)
                                                    a po blocie nie lubie lazic,wole po wodzie, chyba ze mam porzadne kalosze,
                                                    wtedy i blotko moze byc :))))
                                                  • ronja Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooooooo! 25.08.03, 16:06
                                                    Ja siem wczoraj w jeziorze z żaglówką skąpałam, a te mi tu o jesieni:)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooo IP: 212.33.74.* 26.08.03, 08:38
                                                    Ronja pojechalas na weekend do bulgarii ?:)))
                                                    czesc !
                                                  • saqqara Re: Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooo 26.08.03, 09:06
                                                    Ronka
                                                    ja widze ze Ty lubisz sporty extremalne, jak nie kop od konia to moczenie sie z
                                                    zaglowka, masz zdrowie:)
                                                    a wogole to witam w wtorek... oby sie jak najszybciej skonczyl!
                                                  • Gość: anka1 Re: Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooo IP: 212.33.74.* 26.08.03, 10:24
                                                    Szaki tez chcesz zeby juz piatek byl ? :)))
                                                  • saqqara Re: Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooo 26.08.03, 12:44
                                                    wystarczy mi zeby byl czwartek kolo poludnia, juz mi sie wtedy urlop zacznie:)
                                                  • Gość: anka1 Re: Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooo IP: 212.33.74.* 26.08.03, 15:34
                                                    serio ? a ja na swoj jeszcze 3 tygodnie musze czekac (((
                                                  • ronja Re: Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooo 27.08.03, 08:23
                                                    Ej, czarownice, zbierzmy się razem nad ogniskiem, dorzucmy czarodziejskich ziół
                                                    do ognia i wyczarujmy jeszcze z półtora miesiąca pieknego ciepłego lata,
                                                    coooooooo?:)
                                                  • Gość: anka1 Re: Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooo IP: 212.33.74.* 27.08.03, 08:52
                                                    ale bez upalow prosze. gora 29 stopni !
                                                    aloha !!!
                                                    to ja dorzucam do ogniska wrotycz zeby opary tak oczadzily Tygrysa by do nas
                                                    wreszcie przylazl !!!! :)
                                                  • saqqara Re: Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooo 27.08.03, 10:01
                                                    oki, podrzucam sfermentowane jelitka zmijkowe, pare muszych oczek i ogon
                                                    jaszczurki... ma byc piekna polska jesien do listopada!!!!
                                                  • Gość: anka1 Re: Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooo IP: 212.33.74.* 27.08.03, 13:52
                                                    a fuj! Szaki przeciez tego potem pic sie nie da :)))
                                                  • ronja Re: Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooo 27.08.03, 14:45
                                                    A ja ostróżki, zeby słonce opalało nas jeszcze w październiku, ptasią wykę,
                                                    żebyśmy w krótkich rękawkach jeszcze ponad 2 miesiące łazili, nawłoć, żeby
                                                    deszcz padał tylko nocami, a rano mgła się szybko znad łąk, pól, lasów i maist
                                                    (bleee) podnosiła...
                                                    Zioło do zioła, niech tak się stanie...

Przerwa w warzeniu wywaru, która chce spirytu łyknąć?:)
                                                  • Gość: anka1 Re: Jaka jesień, kofane oszołomy????? latoooooooo IP: 212.33.74.* 28.08.03, 08:43
                                                    ja ! pod warunkiem ze Szaki swoje paskudztwa przecedzi :)))
                                                    ahoj !
                                                  • saqqara sitko mam 28.08.03, 11:41
                                                    ale z duzymi dziurami:)))))

ja juz sobie uciekam byczyc sie w zimnym klimacie wiec bawcie sie dobrze i nie
                                                    zapomnijscie wypic za tych, co nieobecni:)))
                                                    cmoki gorace i do uslyszenia

Kocyk.... a Ty to masz u mnie tak przerabane ze hohoho:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: sitko mam IP: 212.33.74.* 28.08.03, 12:10
                                                    sitko zmienic !:)))
                                                    Szaki tez uciekasz ??? to upojnego odpoczynku !!!
                                                    a my z Ronja juz Pledzikowi pokazemy gdzie Tygrysy beda mialy rysy.oj na
                                                    tyleczku przez ruski miesiac nie usiadzie ! :)))
    • schizo69 Re: HEATH10... 25.08.03, 12:08
      najdłuższy serial nowoczesnej Europy,czyli onaniści wszystkich krajów łączcie
      się!
    • Gość: dzyt a może tak HEATH11... ????? IP: cache:* 28.08.03, 11:46
      • Gość: anka1 Re: a może tak HEATH11... ????? IP: 212.33.74.* 28.08.03, 15:20
        Dzyt, Tygrys polazl diabli wiedza dokad i od dawna Go nie ma. nie ma co liczyc
        na nowy odcinek.
        • Gość: dzyt Re: a może tak HEATH11... ????? IP: cache:* 28.08.03, 15:58
          ten trochę ciężko działa...
          ale może ktoś go łapnie na tel?

miłego popołudnia :)
          dzyt
          • Gość: anka1 Re: a może tak HEATH11... ????? IP: 212.33.74.* 29.08.03, 09:14
            nie wiem czy ktos Go lapnie. Szaki jest na Niego zla, my tez :)
            • Gość: dzyt Re: a może tak HEATH11... ????? IP: cache:* 29.08.03, 14:23
              "cheba jezdem nie wtemaciona" :)
              co przeskrobał?
              • ronja Re: a może tak HEATH11... ????? 30.08.03, 18:33
                Namiotów nam nie wytłomaczył np:))))
                • saqqara Re: a może tak HEATH11... ????? 31.08.03, 17:10
                  witam wszystkie Panie a szczegolnie Dzytke, ktora po dlugiej nieobecnosci
                  zajrzala do nas:))a ja sobie siedze w finskiej gluszy, chodze na grzybki (ale
                  nie halucynogenne;))) i popijam zimne piwko, zimne i dobre bo polskie:))

a Tajger dostanie taki opieprz jak wroci ze go wlasna MAtus nie pozna, zawiesze
                  te kocie na sznurku i tak mu przetrzepie odwlok ze tydzien siusiu nie zrobi. a
                  wszystko dlatego ze sie leni i woli sobie gdzies indziej niz u nas siedziec:))

buzialki i do uslyszenia:)))
                  • Gość: anka1 Re: a może tak HEATH11... ????? IP: 212.33.74.* 01.09.03, 09:31
                    czesc Dziewczyny !
                    Pleda nadal nie ma ? ja juz nie wierze ze On ma tyle urlopu. po prostu olal nas
                    sobie i tyle. robimy secesje ?
                    • ronja Re: a może tak HEATH11... ????? 01.09.03, 13:49
                      Zje.. dostanie jak nic, gdy wróci.
                      Ile można taki długi wątek otwierać!

Najpierw go zacałujemy na powitanie, potem tyłek przetrzepiemy:DDDD
                      • tygrysek_ Re: a może tak HEATH11... ????? 01.09.03, 13:58
                        witajcie dziwczynki moje słodkie!;-))
                        jestem, ale dzis 1 dzień w pracy i mam tyle roboty że mi ino ogon spod papierów
                        na biurku wystaje!!!;-)

całuje was mocno!:)

PS.Ronja miałem Cie odwiedzić w czasie urlopu i zaproponować ostry seks, ale
                        nie było kiedy:-),
                        może innym razem:-)

a tymczasem możesz zacząć od zacałowywania ;-)

• ronja Re: a może tak HEATH11... ????? 01.09.03, 14:00
                          No wiesz, było mi nie mówić o tym ostrym seksie, ty świnio!!!!!
                          Teraz będę żałować, buuuuuuuuuuuuuuu...

Anka, za ogon Tygrysa, zakuwamy łosia jednego w dyby i poznęcamy się nad nim,
                          hłehłe:)
                          • Gość: anka1 Re: a może tak HEATH11... ????? IP: 212.33.74.* 02.09.03, 10:50
                            czesc !
                            ja sie naburmuszam i bede tu rzadko tak jak On, o !
                            • ronja Re: a może tak HEATH11... ????? 02.09.03, 13:34
                              To super:)
                              Pozostaje jeszcze mi się naburmuszyć:)

To co? Umawiamy się za 2 tygodnie o tej porze?:)
                              • Gość: anka1 Re: a może tak HEATH11... ????? IP: 212.33.74.* 02.09.03, 15:16
                                ale wtedy Tygrys powinien w koncu zalozyc nowy odcinek. po 2 tygodniach
                                burmuszenia sie, na tym watku juz sie na pewno nie zmiescimy.
                                • tygrysek_ Re: a może tak HEATH11... ????? 03.09.03, 07:08
                                  dobra baby!!! spoko!!! zakładam nowy watek!!! zamknąć paszcze!!!!;-))

a kaj jezd Szaki?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka