Dodaj do ulubionych

samotny chociaż nie sam szuka pocieszenie

23.10.12, 20:07
I nie znaczy to, że od razu szukam kochanki. Szukam tego, co w moim, mocno toksycznym i pogmatwanym związku, umarło chyba nieodwołalnie. Szukam ciepła, rozmowy, wspólnego spędzenia czasu, wypadu do kina, może czegoś więcej...
Jestem 38 letnim wysokim mężczyzną, podobno miłym i dowcipnym, na pewno ciepłym i wyrozumiałym. Mieszkam w Warszawie, którą bardzo lubię.
Bardzo chciałbym znów móc cieszyć się towarzystwem kobiety, nawet na chwilę. Zobaczyć uśmiech na jej twarzy, radość ze spotkania.

Obserwuj wątek
    • Gość: sara1711 Re: samotny chociaż nie sam szuka pocieszenie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.12, 22:21
      szkoda ze na chwile...

ale skoro coś umarło to może to wsktrzesic czasem warto....zawalczyć....
      szkoda związku.....szkoda ze toksyczny.....
      • yodo07 Re: samotny chociaż nie sam szuka pocieszenie 26.10.12, 10:38
        Może na chwilę, może na dłużej... to zależy :)

Myślisz, że nie próbowałem? Ale niestety efektów brak a wręcz przeciwnie.
    • Gość: Elektra Re: samotny chociaż nie sam szuka pocieszenie IP: *.warszawa.vectranet.pl 03.11.12, 14:04
      Yodo07, jeśli lubisz polskie filmy, to mogę zaproponować niezobowiązujący wspólny wypad do kina. Niestety moja druga połówka nie znosi rodzimych produkcji, a czasami fajnie jest z kimś ponarzekać na kolejną porażkę kinematografii :)
      • yodo07 Re: samotny chociaż nie sam szuka pocieszenie 05.11.12, 16:04
        W ogóle lubię kino :) Do niedawna byłem w tym szczęśliwym położeniu, że mogłem sobie pozwolić na wypad do kina w godzinach mocno przedpołudniowych w trakcie tygodnia. Super sprawa! Na sali kilka osób, cisza spokój. No ale wszystko co dobre musi się skończyć :(
        Polskie kino też lubię, ostatnio widziałem "Różę" i "Obławę". Oba bardzo mi się podobały, chociaż zdecydowanie większe wrażenie zrobiła na mnie "Róża"!
        Jeśli dalej masz ochotę na wspólny polski film to napisz: yodo07@gazeta.pl Będzie mi bardzo miło!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka