21.10.13, 17:32
Jestem Kobietą w wieku lat 30+, wysoką, znającą swoją wartość, wiedzącą czego chce. Interesuje mnie długoterminowa znajomość z inteligentnym, zadbanym i wysokim Mężczyzną przy którym będę czuć się jak Kobieta. Chcę przeżyć chwile pełne uniesień, spontaniczności ale również długich rozmów i flirtu. Chcę być kokietowaną i zdobywaną. Nie interesuje mnie twój wiek ani status materialny. Interesuje mnie co masz do powiedzenia. Nie musisz zapewniać mi dyskrecji – nie potrzebuję jej. Ale potrzebuję twojej uwagi, kiedy to nikt i nic nie będzie się liczył gdy będziemy razem.
Bądź moim przyjacielem i kochankiem a sprawię, że myśl o mnie będzie ostatnią przed snem i pierwszą po obudzeniu.
Odpowiadam tylko i wyłącznie na maile wysłane na adres noname.woman@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: szukam IP: *.dynamic.chello.pl 25.10.13, 10:28
      znasz swoja wartosc? to w sumie sie chwali - to ile kosztujesz? milion dolcow czy tyle ile towar z przeceny? skoro nie czujesz sie kobieta to sadze ze to drugie... niestety
      a zaden facet nie bedzie zdobywal towaru ktory moze miec za grosze na przecenie... malenka
      • Gość: observ Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.13, 10:40
        Kiepski komentarz.
        A ogłoszenie bardzo fajne, daleko odbiegające od tych 3-5 wyrazowych.
    • Gość: iwo Re: szukam IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.13, 14:54
      ciekawe...
    • noname.woman Re: szukam 27.10.13, 23:12
      A ja dalej wierzę, że Cię poznam
    • noname.woman Re: szukam 30.10.13, 21:21
      jednak Kraków to kompletna pustynia...
      • czytacz.1 Re: szukam 06.11.13, 21:58
        czyli jednak jesteś z Krakowa? Szkoda, ale nie martw się w Lublinie też dupa blada, tylko cały czas Wawa.
        • Gość: szyderca Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.13, 23:36
          Bo ta WAWA to źródło samego zła, zgnilizny moralnej i grzechu. A jak wiadomo, ryba psuje się od głowy więc cały kraj skazany jest na męki piekielne. Tylko Latający Potwór Spageti może nas uratować. Więc durszlaki na głowy !!!! I pamietajcie , że PAN makaronowy wolałby jednaj abyście nie....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka