l5lewis 24.10.13, 14:53 czy już nie znajdę kobiety którą będę mógł obudzić o 4 rano i zabrać na brzek rzeki aby zobaczyć wschód słońca? moja poczta tomaszdawid29@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adsonia Re: No błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 18:06 napewno znajciesz! tesz o piontej popołódnió jak mnie weśmiesrz na obiatokolacie to tesz zjem! obiadokoalcie! nie ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_xxx Re: No błagam 24.10.13, 18:43 Gość portalu: adsonia napisał(a): > napewno znajciesz! > tesz o piontej popołódnió jak mnie weśmiesrz na obiatokolacie to tesz zjem! > obiadokoalcie! > nie ciebie! Ty to musisz być starą i wredna motyką, której nikt nawet patykiem nie chce dotknąć. Może do roboty się weź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia Re: No błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 19:02 O jej Adaśku! Jakie mocne słowa! Aż mi pęka od nich głowa. Stara i wredna motyka..?? I szkoda dla mnie nawet patyka..?? A jak Adaśku z tym... patykiem u Ciebie? Może sprawisz że będę w...ósmym niebie? Odpowiedz Link Zgłoś
adam_xxx Re: No błagam 24.10.13, 19:39 Gość portalu: adsonia napisał(a): > O jej Adaśku! Jakie mocne słowa! > Aż mi pęka od nich głowa. > Stara i wredna motyka..?? > I szkoda dla mnie nawet patyka..?? > A jak Adaśku z tym... patykiem u Ciebie? > Może sprawisz że będę w...ósmym niebie? Nie lubią ludzi, którzy zawsze i wszędzie muszą mieć coś do powiedzenia, a szczególnie tych, którzy nie mają, a mówią. Zachowujesz się jak ten skundlony Burek, który musi ojszczać każde drzewo, żeby zostawić po sobie ślad. Tak samo Ty robisz na forum, każdy wątek musisz zapaskudzić. Naprawdę nie potrafisz inaczej połechtać swojego ego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adsonia Re: No błagam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 20:04 Oj Adaśku! TY znowu swoje.. Wyluzuj trochę i otwórz swe podwoje.. Nie lubisz? Co ja poradzę? Nie tylko Tobie tutaj wadzę... A wiesz że chyba jest coś w tym Burku................? I to że czuję się jak on na swym podwórku... A łechtanie i dopieszczanie swego EGO To ja czynie zupełnie inaczej....drogi kolego..)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vitamina Re: No błagam IP: *.gtnet.net.pl 24.10.13, 19:47 widze że tu dalej na tym portalu każdy chce aby to jego właśnie słuchano, ludzie wy sie w końcu dogadajcie ku... mać Odpowiedz Link Zgłoś