malen_a 19.08.03, 09:51 ...ach ten keanu reeves... ach i dzielny i romantyczny i z poczuciem humoru i te oczy :-)) a tak sandra tylko jeczy i nawet w polowie nie jest taka dzielna, ach, zeby sie z nia zamienic chociaz na jeden dzien 8-)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
betty-bt Re: speed 19.08.03, 10:03 malen_a napisała: > ...ach ten keanu reeves... ach i dzielny i romantyczny i z poczuciem humoru i > te oczy :-)) a tak sandra tylko jeczy i nawet w polowie nie jest taka > dzielna, ach, zeby sie z nia zamienic chociaz na jeden dzien 8-)) lubie sandre! ale w tej kwesti tez bym ja usunela :) lekim kopniaczniem w tyleczek :) Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:08 ja tez ja ogolnie lubie, ale przy keanu wysiada, nie wiem dlaczego castingu do speeda nie mogli zrobic w Polsce, tu jest tez tyle pieknych dziewczat, ktroe tez umieja prowadzic busy..... Odpowiedz Link
betty-bt Re: speed 19.08.03, 10:12 malen_a napisała: > ja tez ja ogolnie lubie, ale przy keanu wysiada, nie wiem dlaczego castingu do > speeda nie mogli zrobic w Polsce, tu jest tez tyle pieknych dziewczat, ktroe > tez umieja prowadzic busy..... mysle, ze tez bym sobie poradzila. tira raz wyprowadzilam z parkingu :) Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:04 betty-bt napisała: > lubie sandre! ale w tej kwesti tez bym ja usunela :) lekim kopniaczniem w > tyleczek :) To poprosze wprost w moje ramiona :) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: speed 19.08.03, 10:05 wonsz napisał: > To poprosze wprost w moje ramiona :) nie doleci jak jej tutaj odpale :) > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:07 betty-bt napisała: > nie doleci jak jej tutaj odpale :) wiem, ze jestem na koncu swiata, moze wyslij ja autobusem? > > K. > > > B. K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:09 wonsz napisał: > betty-bt napisała: > > > nie doleci jak jej tutaj odpale :) > > wiem, ze jestem na koncu swiata, moze wyslij ja autobusem? > > > > K. > > > > > B. > ale jej sie juz chyba autobus zle kojarzy, hihi > K. > Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:10 malen_a napisała: > ale jej sie juz chyba autobus zle kojarzy, hihi ale jak nabierze szwungu to przeskoczy przez ouszyn :) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:11 a faktycznie, 15 m bezproblemu skacze to dalej tez poleci :-))) Odpowiedz Link
betty-bt Re: speed 19.08.03, 10:10 wonsz napisał: > wiem, ze jestem na koncu swiata, moze wyslij ja autobusem? w sumie to ty masz tam blizej do niej i moglbys tu keanu podeslac. > > > > K. > > > > > B. > > K. B. > Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:12 betty-bt napisała: > w sumie to ty masz tam blizej do niej i moglbys tu keanu podeslac. Keanu raz, sie robi, siefowo :) > > > > K. > > > > > > > B. > > > > K. > > B. K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:13 betty-bt napisała: > wonsz napisał: > > > > wiem, ze jestem na koncu swiata, moze wyslij ja autobusem? > > w sumie to ty masz tam blizej do niej i moglbys tu keanu podeslac. > > > > > > K. > > > > > > > B. > > > > K. > > B. > > > > Zgadzam sie: KEANU DO POLSKI krecic speeda 3!!!!!!! beda mogli sie pod katowicami rozpedzic :-)) Odpowiedz Link
betty-bt Re: speed 19.08.03, 10:15 malen_a napisała: > Zgadzam sie: KEANU DO POLSKI krecic speeda 3!!!!!!! beda mogli sie pod > katowicami rozpedzic :-)) nie nie nie, moja droga! keanu do flensburga, w niemczech poprosze ;) moge z nim ewentualnie wpasc na ktorys zlot dekamerona :) Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:16 betty-bt napisała: > malen_a napisała: > > > Zgadzam sie: KEANU DO POLSKI krecic speeda 3!!!!!!! beda mogli sie pod > > katowicami rozpedzic :-)) > > nie nie nie, moja droga! keanu do flensburga, w niemczech poprosze ;) moge z > nim ewentualnie wpasc na ktorys zlot dekamerona :) > > Dobrze idziemy na kompromis, pol dni zdjeciowych w niemczech pol w polsce :-) pasuje? zreszta mnie wystarczy jedno przytulenie do tego wspanialego cialka...hmmm rozmarzylam sie :-) Odpowiedz Link
betty-bt Re: speed 19.08.03, 10:20 malen_a napisała: > Dobrze idziemy na kompromis, pol dni zdjeciowych w niemczech pol w polsce :-) > pasuje? zreszta mnie wystarczy jedno przytulenie do tego wspanialego > cialka...hmmm rozmarzylam sie :-) zamkne oczy na chwile i tez pomarze o przytulaniu... Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:15 malen_a napisała: > Zgadzam sie: KEANU DO POLSKI krecic speeda 3!!!!!!! beda mogli sie pod > katowicami rozpedzic :-)) Jasne, speed 3 bedzie w Ikarusie linii 75, czy moze w jelczu okregowej spoldzielni mleczaRSKIEJ :))) K. Odpowiedz Link
betty-bt Re: speed 19.08.03, 10:17 wonsz napisał: > Jasne, speed 3 bedzie w Ikarusie linii 75, czy moze w jelczu okregowej > spoldzielni mleczaRSKIEJ :))) to nie musi autobus. moze byc trolejbus? :) ha ha ha... keanu w trolejbusie :))) > > K. > B. Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:19 betty-bt napisała: > to nie musi autobus. moze byc trolejbus? :) > ha ha ha... keanu w trolejbusie :))) Moze tez byc PKS do Koscierzyny! Albo osobowy z Żar do Żagania :) > > K. > > > B. > K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:19 wonsz napisał: > malen_a napisała: > > > Zgadzam sie: KEANU DO POLSKI krecic speeda 3!!!!!!! beda mogli sie pod > > katowicami rozpedzic :-)) > > Jasne, speed 3 bedzie w Ikarusie linii 75, czy moze w jelczu okregowej > spoldzielni mleczaRSKIEJ :))) > > K. > To Ty chyba nie wiesz ile te samochody moga jechac na zakopiance :-)) jeszcze jak kierowca sobie "walnie" dla kurazu Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:23 malen_a napisała: > To Ty chyba nie wiesz ile te samochody moga jechac na zakopiance :-)) jeszcze > jak kierowca sobie "walnie" dla kurazu No wlasnie, cudze chwalicie... :))) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:27 wonsz napisał: > malen_a napisała: > > > To Ty chyba nie wiesz ile te samochody moga jechac na zakopiance :-)) > jeszcze > > jak kierowca sobie "walnie" dla kurazu > > No wlasnie, cudze chwalicie... :))) > > K. > sorki, ale zaden z tych kierowcow nawet nie zbliza sie do wyglady keanu, wprost przeciwnie - niedomuty, nieumioesniony, oczy zza opadajacych powiek nie widac ... Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:32 malen_a napisała: > sorki, ale zaden z tych kierowcow nawet nie zbliza sie do wyglady keanu, wprost > > przeciwnie - niedomuty, nieumioesniony, oczy zza opadajacych powiek nie > widac ... Nie podobaja Ci sie ci wspaniali mezczyzni w ich pedzacych maszynach??? K. :))))))) Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:33 wonsz napisał: > > Nie podobaja Ci sie ci wspaniali mezczyzni w ich pedzacych maszynach??? > > K. > > :))))))) no nie za specjalnie, taka zboczona jestem, ze lubie czystych :-(( Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:35 malen_a napisała: > no nie za specjalnie, taka zboczona jestem, ze lubie czystych :-(( Zboczeniec! Zboczeniec! Czyli prysznic przynajmniej raz na tydzien? :) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:38 wonsz napisał: > malen_a napisała: > > > no nie za specjalnie, taka zboczona jestem, ze lubie czystych :-(( > > Zboczeniec! Zboczeniec! > > Czyli prysznic przynajmniej raz na tydzien? :) > > K. > no i oczywicie raz na tydzien zmiana bielizny i skarpetek:-))) Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:40 malen_a napisała: > no i oczywicie raz na tydzien zmiana bielizny i skarpetek:-))) Skarpetki tez??? Przesadzasz z tymi wymaganiami. A majtki sa pod spodniami, to sie nie brudza. K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:43 wonsz napisał: > Skarpetki tez??? Przesadzasz z tymi wymaganiami. A majtki sa pod spodniami, to > sie nie brudza. > > K. > ale sie usmialam z tymi majtkami :-)))ale masz racje, nigdy tak na to nie patrzylam...hmmm moze ja faktycznie przesadzam... Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:46 malen_a napisała: > ale sie usmialam z tymi majtkami :-)))ale masz racje, nigdy tak na to nie > patrzylam...hmmm moze ja faktycznie przesadzam... A Ty mnie zawstydzilas. Chyba naniose wody i umyje nogi, uszy i szyje, choc to nie niedziela :))) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:48 wonsz napisał: > A Ty mnie zawstydzilas. Chyba naniose wody i umyje nogi, uszy i szyje, choc to > nie niedziela :))) > > K. > jesli myjesz sie w niedziele, to jeszcze calkiem czysty i swierzy jeszcze jestes, wiec luzik :-) Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 10:49 > jesli myjesz sie w niedziele, to jeszcze calkiem czysty i swierzy jeszcze > jestes, wiec luzik :-) hihihi Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 10:51 malen_a napisała: > jesli myjesz sie w niedziele, to jeszcze calkiem czysty i swierzy jeszcze > jestes, wiec luzik :-) Dekamerona musze spotkac w sobote, bede wtedy, hmm, powalajacy :)))) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 10:57 wonsz napisał: > > Dekamerona musze spotkac w sobote, bede wtedy, hmm, powalajacy :)))) > > K. > powalajacy - to dobre haha :-))uwazaj bo po 4 dniach od niedzieli zaczna przyczepiac sie do Ciebie much, najpierw tylko lataja nad glowa, ale potem...jak juz sie przykleja np do wlosow....moze byc problem Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:07 malen_a napisała: > powalajacy - to dobre haha :-))uwazaj bo po 4 dniach od niedzieli zaczna > przyczepiac sie do Ciebie much, mhy masz na mysli? ;)))) > potem...jak juz sie przykleja np do wlosow....moze byc problem ale ile na zelu oszczedzam! i czasu i piniendzy :)))) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 11:10 wonsz napisał: > > mhy masz na mysli? ;)))) > > > > potem...jak juz sie przykleja np do wlosow....moze byc problem > > ale ile na zelu oszczedzam! i czasu i piniendzy :)))) > > K. > > nie wiem czy wiesz, ale "mhy" to juz odstraszaja plec przeciwna (no chyba, ze samam ma "mhy" na glowie) :-))) Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:12 malen_a napisała: > nie wiem czy wiesz, ale "mhy" to juz odstraszaja plec przeciwna Mnie tam mha nie odstrasza, przynajmniej ta #1. :))) K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 11:14 > Mnie tam mha nie odstrasza, przynajmniej ta #1. > :))) wiedziałam :) ale nas jest tylko jedna :) Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 11:12 > mhy masz na mysli? ;)))) pijesz do mnie? czy mi się wydaje? Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:14 mha1 napisała: > pijesz do mnie? czy mi się wydaje? Pije Warsteinera. Pycha jest. Wlasnie skonczylem ogladac South Park, a zaraz zaczne Solaris po raz drugi :))) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 11:15 wonsz napisał: > mha1 napisała: > > > pijesz do mnie? czy mi się wydaje? > > Pije Warsteinera. Pycha jest. Wlasnie skonczylem ogladac South Park, a zaraz > zaczne Solaris po raz drugi :))) > > K. a nie pracujesz?? Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:16 malen_a napisała: > a nie pracujesz?? Juz pracowalem. Wrocilem jakies dwie godziny temu. K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 11:19 wonsz napisał: > malen_a napisała: > > > a nie pracujesz?? > > Juz pracowalem. Wrocilem jakies dwie godziny temu. > > K. > czyli nie ma szansy, zebys w srode (umyty) zjawil sie na polach mokotowskich :-( Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:22 malen_a napisała: > czyli nie ma szansy, zebys w srode (umyty) zjawil sie na polach mokotowskich :- > ( Jeszcze nie tym razem, ale zaproszenia Anahelli na kawe/piwo nie odrzuce i okazja nadejdzie juz niebawem. Cholernie jestem Was ciekaw, drogie panie. K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 11:24 wonsz napisał: > > > > Jeszcze nie tym razem, ale zaproszenia Anahelli na kawe/piwo nie odrzuce i > okazja nadejdzie juz niebawem. > > Cholernie jestem Was ciekaw, drogie panie. > > K. > to daj znac kiedy bedziesz i rowniez sie umowimy na polach m :-)) Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:29 malen_a napisała: > to daj znac kiedy bedziesz i rowniez sie umowimy na polach m :-)) Koniec wrzesnia. A potem moze jeszcze raz w pierwszej polowie pazdziernika. Mam nadzieje, oczekuje niecierpliwie. Bilet juz mam :)))) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 11:32 wonsz napisał: > malen_a napisała: > > > to daj znac kiedy bedziesz i rowniez sie umowimy na polach m :-)) > > Koniec wrzesnia. A potem moze jeszcze raz w pierwszej polowie pazdziernika. > > Mam nadzieje, oczekuje niecierpliwie. Bilet juz mam :)))) > > K. > to zupelnie jak studenci z jesienia przyjezdzasz do stolicy :-) bedziemy Cie oczekiwac Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:33 malen_a napisała: > to zupelnie jak studenci z jesienia przyjezdzasz do stolicy :-) > bedziemy Cie oczekiwac Niestety, na znacznie krocej. A beda transparenty, deklamacje i kwiaty??? K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 11:36 wonsz napisał: > malen_a napisała: > > > to zupelnie jak studenci z jesienia przyjezdzasz do stolicy :-) > > bedziemy Cie oczekiwac > > Niestety, na znacznie krocej. > > A beda transparenty, deklamacje i kwiaty??? > > K. pamietasz "nie lubie poniedzialku"?? tak u nas sie wita powracajacych do ojczyzny rodakow (odpowiada?) > Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:41 malen_a napisała: > pamietasz "nie lubie poniedzialku"?? tak u nas sie wita powracajacych do > ojczyzny rodakow (odpowiada?) Na walizke dularow nie licz. A powitanie? Przyjade z kolaga - kanaddolem. Niewatpliwie po odegraniu powitania przez tlum kobiet na peronie bylbym znany w naszej firmie:))) 500 osob, 95% facetow a czasami az sie trzesie od plotek :))) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 11:43 wonsz napisał: > Na walizke dularow nie licz. A powitanie? Przyjade z kolaga - kanaddolem. > Niewatpliwie po odegraniu powitania przez tlum kobiet na peronie bylbym znany > w naszej firmie:))) 500 osob, 95% facetow a czasami az sie trzesie od > plotek :))) > > K. > Dobrze, wiec powitamy Cie topless z Twoim imieniem wytatulowanym na biuscie, tak lepiej? :-))) Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:45 malen_a napisała: > Dobrze, wiec powitamy Cie topless z Twoim imieniem wytatulowanym na biuscie, > tak lepiej? :-))) Wole transparent. K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 11:47 wonsz napisał: > Wole transparent. > > K. > zobaczyny co sie da zrobic, juz z transparentami witalam znajomych, wiec mam wprawe :-) Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:50 malen_a napisała: > zobaczyny co sie da zrobic, juz z transparentami witalam znajomych, wiec mam > wprawe :-) Wiesz, to musi byc grupa skandujaca hasla na czesc, delegaci, przedstawiciele, usciski i soczyste pocalunki. Nie wspominajac o misiach :) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 11:53 wonsz napisał: > > Wiesz, to musi byc grupa skandujaca hasla na czesc, delegaci, przedstawiciele, > usciski i soczyste pocalunki. Nie wspominajac o misiach :) > > K. > ...i czerwony dywan oczywiscie Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:55 malen_a napisała: > ...i czerwony dywan oczywiscie Na centralnym? Jak piesc do oka :))) K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 12:01 wonsz napisał: > > Na centralnym? Jak piesc do oka :))) > > K. > > wlasnie super bedzie!!zaslonimy "produkty uboczne" zamieszkania centralnego przez bezdomnych i doprowadzimy Cie bezpiecznie do schodow ruchomych Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 12:04 malen_a napisała: > wlasnie super bedzie!!zaslonimy "produkty uboczne" zamieszkania centralnego > przez bezdomnych i doprowadzimy Cie bezpiecznie do schodow ruchomych Raz spalem na centralnym i od wtedy nie lubie tego miejsca. Wyszlo wtedy bez sensu... Nie wiem, czy Dekameron zmobilizuje sie tak bardzo dla jednego dlugiego Wensza :))) K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 12:08 > Nie wiem, czy Dekameron zmobilizuje sie tak bardzo dla jednego dlugiego > Wensza :))) eee, pewnie nie.... Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 12:12 wonsz napisał: > > Raz spalem na centralnym i od wtedy nie lubie tego miejsca. Wyszlo wtedy bez > sensu... > > Nie wiem, czy Dekameron zmobilizuje sie tak bardzo dla jednego dlugiego > Wensza :))) > > K. > a jak to sie stalo, ze spales na centralnym? Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 12:15 malen_a napisała: > a jak to sie stalo, ze spales na centralnym? Liczylem na nocleg u niej. I sie przeliczylem. K. Odpowiedz Link
malen_a Re: speed 19.08.03, 12:20 wonsz napisał: > > Liczylem na nocleg u niej. I sie przeliczylem. > > K. > a to przykro :-(( latem to mozna jeszcze w lazienkach sie przespac, zamykaja na noc i nikt nie przeszkadza, ale zima juz gorzej Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 12:30 malen_a napisała: > a to przykro :-(( latem to mozna jeszcze w lazienkach sie przespac, zamykaja na > > noc i nikt nie przeszkadza, ale zima juz gorzej Ona byla w Poznaniu. A inna, kolezanka, w Wawie. Wiec Wonsz po odstawieniu od piersi w miasteczku P. kontynuowal podroz do miasta wojewodzkiego W. Pocalowal klamke, bo ona-kolezanka byla w miescie portowym Sz. A lazienek Wonsz nie zna. Bo on, ten Wonsz, przyjezdny bardzo byl. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 12:35 > Ona byla w Poznaniu. A inna, kolezanka, w Wawie. Wiec Wonsz po odstawieniu od > piersi w miasteczku P. kontynuowal podroz do miasta wojewodzkiego W. Pocalowal > klamke, bo ona-kolezanka byla w miescie portowym Sz. A lazienek Wonsz nie zna. > Bo on, ten Wonsz, przyjezdny bardzo byl. Jak na przebiegłego Wensza, coś mało zaradny jesteś... Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 12:36 mha1 napisała: > Jak na przebiegłego Wensza, coś mało zaradny jesteś... Za bardzo ufam. Potem dostaje po dupie. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 12:37 > Za bardzo ufam. Potem dostaje po dupie. A gdzie Wensze mają dupę? Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 12:40 mha1 napisała: > A gdzie Wensze mają dupę? Tam, gdzie koncza sie plecy. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 12:42 > > A gdzie Wensze mają dupę? > > Tam, gdzie koncza sie plecy. a gdzie kończą się plecy? Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 12:44 mha1 napisała: > a gdzie kończą się plecy? W okolicach kosci ogonowej. Zapytaj Raszefki, ona sila fachowa. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 12:47 > W okolicach kosci ogonowej. Zapytaj Raszefki, ona sila fachowa. dobra, zrozumiałam aluzję trzy, cztery: odczepiam się Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 12:49 mha1 napisała: > dobra, zrozumiałam aluzję Jakie żaluzje? Chyba za duzo rozumiesz... K. Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 12:58 mha1 napisała: > drażliwa jestem... neospazmine rassss? K. Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 13:01 mha1 napisała: > > neospazmine rassss? > tak, poproszę Pielegniarka juz niesie! K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 13:07 > Pielegniarka juz niesie! sama nie da rady mnie opanować. jestem rozwscieczona jak byk Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 13:09 mha1 napisała: > > Pielegniarka juz niesie! > sama nie da rady mnie opanować. jestem rozwscieczona jak byk Spokojnie! Mamy tu specjalistow. Nawet Mistrza udalo nam sie uspokoic, choc potem odlecial na karych rumakach w towarzystwie niejakiego Wolanda, Malgorzaty oraz czlowieka o kociej fizjonomii. Ale poeta z sasiedniego pokoju zostal... K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 13:13 > Nawet Mistrza udalo nam sie uspokoic, choc potem odlecial na karych rumakach w > towarzystwie niejakiego Wolanda, Malgorzaty oraz czlowieka o kociej fizjonomii. Ten o kociej to Batman? Ale walnęłam :) Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 13:15 mha1 napisała: > Ten o kociej to Batman? Nie, ale tez na B. > Ale walnęłam :) Nooo... K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 13:19 > > Ten o kociej to Batman? > Nie, ale tez na B. Nie czytałam... Własnie zabieram sie do innej książki: Mroczna Wieża S. Kinga Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 11:19 > Pije Warsteinera. Pycha jest. Wlasnie skonczylem ogladac South Park, a zaraz > zaczne Solaris po raz drugi :))) a ja wczoraj oglądałam O7 zgłoś się :)))) Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:24 mha1 napisała: > a ja wczoraj oglądałam O7 zgłoś się :)))) Ja dzisiaj, z tasmy. A zgadniesz z ktorych odcinkow sa sygnaturki moja i betty- bt? K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 11:50 > Ja dzisiaj, z tasmy. A zgadniesz z ktorych odcinkow sa sygnaturki moja i betty- > bt? nie :( oświeć mnie ;) Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:52 mha1 napisała: > nie :( oświeć mnie ;) Moglbym... A nie wolisz sama? K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 11:53 > Moglbym... > A nie wolisz sama? W tych odcinkach, które widziałam, to albo nie było, albo nie pamiętam help Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 11:57 mha1 napisała: > help Widzialas ten z wagonem pocztowym? "wagon pocztowy" Widzialas ten z hodowca koni - pedalem? "24 godziny sledztwa" K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 11:58 > Widzialas ten z wagonem pocztowym? "wagon pocztowy" widziałam > Widzialas ten z hodowca koni - pedalem? "24 godziny sledztwa" jeszcze nie Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 12:02 mha1 napisała: > > > Widzialas ten z wagonem pocztowym? "wagon pocztowy" > widziałam Poczatek filmu, Borewicz jedzie jako pasazer Polonezem na sygnale i rozmawia z sierzant Olszanska. > > Widzialas ten z hodowca koni - pedalem? "24 godziny sledztwa" > jeszcze nie Borewicz i Zubek, rozmowa z dziumdziowata kolezanka zamordowanej na temat wczorajszej imprezy. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 12:06 > > > Widzialas ten z wagonem pocztowym? "wagon pocztowy" > > widziałam > > Poczatek filmu, Borewicz jedzie jako pasazer Polonezem na sygnale i rozmawia z > sierzant Olszanska. tu mi się coś kojarzy > > > Widzialas ten z hodowca koni - pedalem? "24 godziny sledztwa" > > jeszcze nie > > Borewicz i Zubek, rozmowa z dziumdziowata kolezanka zamordowanej na temat > wczorajszej imprezy. a tu nie ma prawa :)))) a we wczorajszym odcinku nie było Olszańskiej, a podobała mi się bardziej niż ta druga wczorajszy odcinek był o Złocistym, pamiętasz? Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 12:07 mha1 napisała: > a we wczorajszym odcinku nie było Olszańskiej, a podobała mi się bardziej niż > ta druga > wczorajszy odcinek był o Złocistym, pamiętasz? Z tego co napisalas - nie. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 12:11 > > wczorajszy odcinek był o Złocistym, pamiętasz? > > Z tego co napisalas - nie. na początku zabito Coca-colę :))) potem okazało się że stoi za tym Złocisty, który handluje czekoladą, złotem i fałszywymi dolarami, a nawet było coś o śledziach a na końcu wyszło że Złocisty tak naprawdę nie istnieje, a gangiem trzęśli Leon i Emil :))) na końcu filmu Borewicz goniąc Portiera skakał ze śmigłowca na gościa, ale się naparzali :))))) Odpowiedz Link
wonsz Re: speed 19.08.03, 12:16 mha1 napisała: Nie mam tego nagranego, Ale kiedys widzialem. K. Odpowiedz Link
mha1 Re: speed 19.08.03, 10:44 > Skarpetki tez??? Przesadzasz z tymi wymaganiami. A majtki sa pod spodniami, to > sie nie brudza. hahahaha Odpowiedz Link
malen_a Re: a ja nie ogladalam n/t 19.08.03, 13:11 nie ogladalas nigdy speeda???? masz to do nadrobienia dla boskiego keanu :-))) (ja go lubie chyba tylko w tym filmie, bo juz w matrixie mi sie nie podobal) Odpowiedz Link
mha1 Re: a ja nie ogladalam n/t 19.08.03, 13:20 > nie ogladalas nigdy speeda???? masz to do nadrobienia dla boskiego keanu :- ))) > (ja go lubie chyba tylko w tym filmie, bo juz w matrixie mi sie nie podobal) a mi się podobał :) cmok, cmok... Odpowiedz Link
raszefka Re: a ja nie ogladalam 19.08.03, 18:08 No i ta sutanna w drugiej części! Mam słabość do tego swoistego "munduru";)))) A "Spacer w Chmurach" widziały? Miodzio!!!! Odpowiedz Link
mha1 Re: a ja nie ogladalam 19.08.03, 18:11 raszefka napisała: > No i ta sutanna w drugiej części! Mam słabość do tego swoistego "munduru";)))) > > A "Spacer w Chmurach" widziały? Miodzio!!!! Nie :(( ale obejrzą, bo mają mnóstwo filmów w domu :) Przyznam się nawet do Brusa Wszechmogącego. ale cicho sza... Odpowiedz Link
raszefka Re: a ja nie ogladalam 19.08.03, 18:17 Nie wstydź się! Byłam na tym w kinie w niedzielę (stamtąd ta zupa pomidorowa :) ). A "Spacer..." koniecznie! Obłędny wyciskacz! :) Odpowiedz Link
mha1 Re: a ja nie ogladalam 19.08.03, 18:23 > Nie wstydź się! Byłam na tym w kinie w niedzielę (stamtąd ta zupa > pomidorowa :) ). 1. mam piracką wersję i dlatego nie krzyczę :) 2. co za zupa? Odpowiedz Link
raszefka Re: a ja nie ogladalam 19.08.03, 18:26 mha1 napisała: > 1. mam piracką wersję i dlatego nie krzyczę :) a to rzeczywiście, wstydź się i bój, bo pójdziesz za to do piekła! > 2. co za zupa? ta: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=7489733&a=7489900 Odpowiedz Link
malen_a Re: a ja nie ogladalam 19.08.03, 18:16 raszefka napisała: > No i ta sutanna w drugiej części! Mam słabość do tego swoistego "munduru";)))) > > A "Spacer w Chmurach" widziały? Miodzio!!!! Wlasnie 'spacer w chmurach"!!! tez mi sie baaaardzo podobal, tylko przeszedl w polskich kinach jakos tak bez echa....a dla mnie keanu w wersji romantycznej...ach Odpowiedz Link
anahella Re: a ja nie ogladalam n/t 19.08.03, 14:11 malen_a napisała: > nie ogladalas nigdy speeda???? masz to do nadrobienia > dla boskiego keanu :-))) eeeeee nie lubie go. Odpowiedz Link
malen_a Re: a ja nie ogladalam n/t 19.08.03, 14:14 anahella napisała: > eeeeee nie lubie go. > to jakich aktorow lubisz? :-)) Odpowiedz Link
anahella Re: a ja nie ogladalam n/t 19.08.03, 18:18 malen_a napisała: > to jakich aktorow lubisz? :-)) Oj roznych. Mnie Keanu denerwuje za swoja amimiczna twarz.Ja lubie twarze rzezbione, zywe a on jest taka maska z plastiku. Odpowiedz Link
malen_a Re: a ja nie ogladalam n/t 19.08.03, 18:20 anahella napisała: > malen_a napisała: > > > to jakich aktorow lubisz? :-)) > > Oj roznych. Mnie Keanu denerwuje za swoja amimiczna > twarz.Ja lubie twarze rzezbione, zywe a on jest taka maska > z plastiku. > no ale nazwiskami moze? bo ja bronie keanu jak lwica, bo nie ma zadnej maski :- -)))) i do tego z plastiku, a fe Odpowiedz Link
anahella Re: a ja nie ogladalam n/t 19.08.03, 18:30 malen_a napisała: > no ale nazwiskami moze? No nie wiem czy nie zlamie ustawy o danych osobowych;) Ale niech bedzie Robert de Niro. Z mlodszych to Banderolas, ale z takich juz cakiem mlodych to ci dwaj, ktorzy grali glowne role w Dogmie, Eeeee jak oni sie nazywali..... Odpowiedz Link