Dodaj do ulubionych

Wielki Bal Sylwestrowy 2013

13.12.13, 04:38
Pewna nobliwa instytucja ponownie organizuje tradycyjny Wielki Bal Sylwestrowy. Tym razem w Krakowie. Zamierzam się na ten bal wybrać w towarzystwie kogoś prawie mi nieznanego, a zarazem na pierwszy rzut oka na tyle interesującego, że daje ogromną gwarancję wspólnej dobrej zabawy.

Kim jestem, czym się zajmuję? Opowiem Ci o sobie jeżeli wyrazisz wstępne zainteresowanie moją propozycją.

Jeżeli zechciałabyś ku mojemu wielkiemu zadowolenie towarzyszyć na ten bal, rzeknij tylko słówko, a zadbam o wszystko inne... Naturalnie jest jeszcze wystarczająco czasu, aby pokorespondować ze sobą i aby się spotkać, zanim oboje będziemy pewni, że chcemy się ze sobą wspólnie bawić.

Uśmiecham się do Ciebie :-)

P.S.
Szukam absolutnie Niezwykłej, nieprzeciętnie Szalonej, Inteligentnej Kobiety. Co po balu? O tym zadecyduje życie i My. Niczego nie wykluczam, ale i niczego z góry nie programuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: Renata Re: Wielki Bal Sylwestrowy 2013 IP: *.dynamic.mm.pl 16.12.13, 19:00
      Witaj,,
      Jesli oferta aktualna, mam pytanie - ile masz lat?

Pozdrawiam

Renata
      • carmesino Re: Wielki Bal Sylwestrowy 2013 16.12.13, 20:55
        Rozbawiłaś mnie. ;-) Kobiety, które piszą do mnie w sprawie Balu już na "dzień dobry" emanują czymś niezwykłym, co się wyczytuje między wierszami. Twoje "gołe" pytanie wywołało uśmiech na mej twarzy. ;-) Coś mi się w Tobie spodobało. Spróbuj jeszcze raz podejść do sprawy. :-)
        • Gość: carmen Re: Wielki Bal Sylwestrowy 2013 IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.12.13, 22:02
          www.tekstowo.pl/piosenka,Lzy,zatancz_ze_mna__prosze.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka