janekwes
01.02.19, 09:20
Nie chodzi oczywiście o klasę szkolną ale o mężczyznę ze stylem :)
Jaki jestem … szarmancki i subtelny gentleman wrażliwy na kobiecy urok, ale też stanowczy, zdecydowany, konkretny i męski. Inteligentny i błyskotliwy, ale nie przemądrzały. Pracowity i zaradny. Ciekawy świata, szukający nowych, inspirujących i odważnych wyzwań, nie tylko w życiu osobistym. Nie są to przechwałki, to subiektywna ale bliska prawdy, bo poparta wysoką pozycją zawodową i społeczną, ocena mej osoby. Jednak by być do końca szczerym to przyznaję, że parę drobnych wad też by się znalazło ;).
Kim jestem … dojrzałym, przystojnym, wysokim, żonatym mężczyzną, mam satysfakcjonującą pracę, w której się doskonale realizuję, i która pozwala mi na materialny komfort. Czas po pracy spędzam aktywnie; tzn. systematycznie ćwiczę, korzystam z basenu i sauny. Wieczorem książka – literatura to moja mała pasja.
Kogo szukam … inteligentnej, otwartej, świadomej swej wartości, atrakcyjnej fizycznie i mentalnie Kobiety ze Śląska lub Małopolski, by wspólnie odkrywać magię bliskości i czar zmysłowości. Chcę oprzeć znajomość na obopólnych korzyściach; powinna ona bazować na nici sympatii, wzajemnym szacunku, serdeczności, empatii i cieple.
Miło mi będzie otrzymać odpowiedź od zdecydowanej i konkretnej Pani.
Pozdrawiam serdecznie, Janek