Dodaj do ulubionych

Spanking/Lanie

16.02.23, 06:17
Miłośnicy Spankingu Łączymy Się !
Obserwuj wątek
    • Gość: Marian Re: Spanking/Lanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.23, 01:01
      Witam. Mam 37lat jestem z województwa dolnośląskiego. Od bardzo dawna interesuje się spankingiem. Chciał bym dostawać lanie a także również mogę komuś również sprawić pożądane lanie.
      marianspank@gmail.com
    • jazzxxl Re: Spanking/Lanie 24.02.23, 10:26
      Ja musze przyznac ze w jednym z zwiazkow zgodzilem sie na uklad ze ona mnie gryzie w czlonka ja ja w posladki i do tego bije w posladki. Spodobalo sie nam. potem z inna dziewczyna troche to polepszylismy i ona w czasie stosunku gryzla mnie w ramie (parmo mocno, mialem powazne rany) a ja bilem ja po posladkach. Niestety nie jestem juz z nia, w innych zwiazkach potym brakowalo mi tego. Gdyby jakas kobieta cos takiego lubila,..,gryzienie w czasie stosunku..
    • Gość: jaro Re: Spanking/Lanie IP: *.jmdi.pl 10.12.23, 20:33
      Warszawa, kręci mnie spanking dam lanie ręką lub pasem dziewczynie. Ja mam 30 lat mogę zapłacić za spotkanie
      kontakt jaro.piwowarski małpa gmail.com
    • Gość: Pan pas Re: Spanking/Lanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.03.24, 09:57
      Zapraszam wszystkich zainteresowanych spankingiem oraz BDSM na nowe forum klimatyczne

www.klimatycznie.fora.pl/
      • ty34 Re: Spanking/Lanie 19.06.24, 23:05
        szukam pana z pasem kamilka
        • Gość: Spanker Re: Spanking/Lanie IP: *.telnaptelecom.pl 25.10.24, 15:54
          Zapraszam na lanie : brokat.b@interia.pl
          • Gość: Ciekawe Re: Spanking/Lanie IP: *.31.138.76.mobile.internet.t-mobile.pl 10.09.25, 01:14
            Witam skąd jesteś
    • dominant Re: Spanking/Lanie 09.03.24, 19:47
      Jesteś uległa kobietą ..? Masz ochotę na zabawę w klimacie BDSM ? Ze mną możesz zrealizować swoje fantazje. Na początku ustalimy scenariusz spotkania. Zapewniam pełną dyskrecję i bezpieczeństwo. Moge dojechać . Ja 37 lat wysoki facet... Chcesz mi się oddać - nie zwlekaj. Czekam może właśnie na Ciebie
      Do Zobaczenia :-) skrzynka : dominant@gazeta.pl
    • ty34 Re: Spanking/Lanie 19.06.24, 23:04
      szukam pana z pasem i z fantazja o laniu
      • marekatm1969 Re: Spanking/Lanie 20.06.24, 03:07
        Witaj..jesteś kobietą czy facetem?
      • dub.adam Re: Spanking/Lanie 17.12.24, 06:38
        Bardzo lubię takie zabawy. Lania na goly pasem.Mozemy się pobawić tak jak Pani chce. makssokil30@gmail.com
    • dub.adam Re: Spanking/Lanie 17.12.24, 06:41
      Bardzo lubię spanking mocne lania na goly tylek do śladów. Szukam osób dominujoncych I tez uleglych. K.M.PARĘ. makssokil30@gmail.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka