Dodaj do ulubionych

Szukam Pani chętnej zasponsorować młodego 25 przys

18.02.26, 07:50
Cześć,

Szukam kobiety, grupy kobiet/koleżanek chętnej, chętnych na wspólne przyjemne spotkania, spełnie twoje fetysze, oddam się pod twoją władze jestem z wrocławia ale dojade gdzie sobie zarzyczysz szczegoly do uzgodnienia
Obserwuj wątek
    • aroden a co z twoja wlasna kasa ? 18.02.26, 18:40
      przystojnniak napisał:
      > Szukam kobiety, grupy kobiet/koleżanek chętnej, chętnych na wspólne przyjemne
      > spotkania, spełnie twoje fetysze, oddam się pod twoją władze jestem z wrocławia
      > ale dojade gdzie sobie zarzyczysz szczegoly do uzgodnienia

rozumiem gdybys proponowal swoje uslugi bezplatnie (jako przystojniak), ale ty jeszcze oczekujesz sponsorowania...

a co z twoja wlasna kasa - w wieku 25 lat ?

- slabo zarabiasz,
      - masz dwie lewe rece do roboty
      - czy jestes "wieczny student" ?

• przystojnniak Re: a co z twoja wlasna kasa ? 18.02.26, 20:51
        Niestety koniec roku to słaby pomysł na zmianę zatrudnienia, trochę liczyłem inaczej, na dniach zaczynam nową robote jednak wpadłem w dołek samo życie czasem można się przeliczyć. Spłacam wspólny kredyt z którym zostałem sam i staram się targać do przodu, jak masz jakieś pytania to śmiało
        • aroden noa tak... 18.02.26, 22:57
          przystojnniak napisał:

> Niestety koniec roku to słaby pomysł na zmianę zatrudnienia, trochę liczyłem in
          > aczej, na dniach zaczynam nową robote jednak wpadłem w dołek samo życie czasem
          > można się przeliczyć. Spłacam wspólny kredyt z którym zostałem sam i staram się
          > targać do przodu, jak masz jakieś pytania to śmiało

nie mam pytan.
          nie uwierzysz, ale przekonales mnie.
          bywa ja trudne sytuacje zyciowe.
          nawet dla przystojnych.

3mie kciuki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka