common31 14.11.11, 23:49 Witam, chciałabym odświeżyć angielski na prywatnych lekcjach raz - dwa razy w tygodniu po godzinie. Mój poziom to średniozaawansowany - ale lekko zapomniany. Prosze o polecenie kogoś z bródna. z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Placebooo Re: Angielski lekcje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.11, 10:05 Spróbuj tego kursu: sklep.edustacja.pl/do/item/15_pl_049/Angielskion-linezlek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel_falls Re: Angielski lekcje IP: *.centertel.pl 09.12.11, 12:28 Możesz jeszcze zobaczyć taki kurs online przez skype. Fajne jest to, że możesz sobie na początku sprawdzić czy Ci się spodoba na darmowej rozmowie testowej. Przy okazji powiedzą Ci jak tam z językiem stoisz, na jakim poziomie jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel_falls Re: Angielski lekcje IP: *.centertel.pl 09.12.11, 12:31 Ops, zapomniałem dodać adresu. :) Poza tym mogę jeszcze dodać, że rozmowy z różnymi native speakerami z całego świata pomagają zrozumieć różne akcenty języka angielskiego.:) Odpowiedz Link Zgłoś