laleczka_23 05.02.05, 23:33 czy ktos tu w ogole zaglada? hej! zabraklo netu w B.P.? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edwin.sk Re: najnudniejsze FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.05, 16:06 najwidoczniej tak.... Odpowiedz Link Zgłoś
dogtr Re: najnudniejsze FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 23:06 Wasze miasto umiera, cała biała to jeden wielki marazm, to forum jest tego dowodem Odpowiedz Link Zgłoś
polastri Re: najnudniejsze FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.03.05, 11:08 Zastanów sie koto pisze na tym forum. Moim zdaniem znakoita wiekszos to ludzie, ktory juz nie mieszkaja w Bialej, wiec trudno jest rozmawiac o tym co dzieje sie w miescie, jesli nic nie wiadomo. A dlaczego nie wiadomo? Same beznadziejne posty sie pojawiaja. Zaproponuj jakis watek i wytrwaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dogtr Re: najnudniejsze FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.05, 15:43 to ja mam walczyć o Wasze miasto??? ja jak zapodałem temat na naszym forum to w ciągu trzech tygodni doszło do 12000 wejść na strone i 640 postów, odbyły się już trzy spotkania w realu i zawiązuje się stowarzyszenie ludzi kochających nasze miasto, funkcjonuje już nasza strona www :-) a na Białą wlazłem nie po to by się tym chwalić, po prostu urodziłem się w białej i mam do tego miasta wielki sentyment :-) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś