Dodaj do ulubionych

najnudniejsze FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

05.02.05, 23:33
czy ktos tu w ogole zaglada? hej! zabraklo netu w B.P.?
Obserwuj wątek
    • edwin.sk Re: najnudniejsze FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.02.05, 16:06
      najwidoczniej tak....
      • dogtr Re: najnudniejsze FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.03.05, 23:06
        Wasze miasto umiera, cała biała to jeden wielki marazm, to forum jest tego
        dowodem
        • polastri Re: najnudniejsze FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.03.05, 11:08
          Zastanów sie koto pisze na tym forum. Moim zdaniem znakoita wiekszos to ludzie,
          ktory juz nie mieszkaja w Bialej, wiec trudno jest rozmawiac o tym co dzieje
          sie w miescie, jesli nic nie wiadomo. A dlaczego nie wiadomo? Same beznadziejne
          posty sie pojawiaja. Zaproponuj jakis watek i wytrwaj.
          • dogtr Re: najnudniejsze FORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.03.05, 15:43
            to ja mam walczyć o Wasze miasto??? ja jak zapodałem temat na naszym forum to w
            ciągu trzech tygodni doszło do 12000 wejść na strone i 640 postów, odbyły się
            już trzy spotkania w realu i zawiązuje się stowarzyszenie ludzi kochających
            nasze miasto, funkcjonuje już nasza strona www :-) a na Białą wlazłem nie po
            to by się tym chwalić, po prostu urodziłem się w białej i mam do tego miasta
            wielki sentyment :-)

pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka