aga9001 20.04.06, 06:17 Nabieracie ostatnio ochoty do życia. Ta wczorajszy dzień był takim. Na mnie pogoda ma bardzo ogromny wpływ. Jak pada to rozpacz, jak słońce to radość. Chyba trzeba emigrować do ciepłych krajów :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
browanx konik, krówka..... 20.04.06, 18:23 też tak mam, ale nie lubię upałów bo gorąco troszku:D taka pora roku jest najlepsza, no i jesień jeszcze:) Odpowiedz Link Zgłoś
kika2345 Re: konik, krówka..... 21.04.06, 10:44 uwielbiam wiosne cieplo sloneczko ...... Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: słońce, trawa... 21.04.06, 10:53 a ja tam nie wiem co takiego widzicie w lecie ... wiosna jeszcze rozumiem ... ale lato? przeciez lepiej troche zmarznac niz sie troche spocic ... i dlatego zima, zima i jeszcze raz zima !!! ja chce sniegu !!! na szczescie w Tatrach jeszcze duzo go zostalo i juz za tydzien bede mogl na dupie pozjezdzac po sniegu ... no .. to zem powiedzial ... -------------------------------------------------------- ... za ile srebrników wredny judaszu, potrafisz sprzedać swoich przyjaciół ... Odpowiedz Link Zgłoś
nataleczka_2011 słońce, trawa... 26.04.06, 14:35 Ja też lubie wiosne. Ciepluśko jest, ale nie lubie jak jest bardzo, bardzo gorąco~! Odpowiedz Link Zgłoś
nadinka_nadinka Re: słońce, trawa... 26.04.06, 17:23 upałów też nie lubie :| ale teraz jest pieknie :-) Odpowiedz Link Zgłoś