jeremy33 19.07.06, 13:02 Kto z Was pracuje albo pracował w Petrodomie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielony_beret kto z Was pracował na skupie złomu? 19.07.06, 14:02 a co to ma za znaczenie? kto gdzie pracuje... Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: kto z Was pracował na skupie złomu? 19.07.06, 15:02 najpierw nam się zwierz, po co Ci ta informacja, a może książkę piszesz lub z policji jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: petrodom 20.07.06, 08:27 mało, że na wsi to jeszcze w ciemnogrodzie, jeremy, Ty się dobrze zastanów nad swoją przyszłością. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremy33 Re: petrodom 20.07.06, 09:37 No jakbyście mieli dostawać taką kasę jak ja to nawet na wsi byście byli w stanie mieszkać.Nie wiem czemu tak się do tego okmreślenia przyzwyczailiście.Widać Wasze korzenie są bardzo głębokie i stąd ten związek emocjonalny z wsią. Odpowiedz Link Zgłoś
jolecka-22 Re: petrodom 20.07.06, 09:59 A co jest złego w wiejskich korzeniach? Myślę ze nic, sądzę raczej że o wiele gorsze i śmieszne jest nie przyznawanie się do nich. A najbardziej wesołe są wystające słomki z bucików pseudo rodowitych Warszawiaków. Wiesniakiem mozna być nawet w NY, więc Twoje przemieszczanie się po mapie raczej bezcelowe. Radzę popracować nad osobowością. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: petrodom 20.07.06, 10:45 A czym miałbys się zajmować w Petrodomie? Bo skoro mają Ci płacić taką nieopisaną kasę to i zajecie pewnie bardzo odpowiedzilane. Z czystej ciekawosci pytam A co do wsi i wieśniaków...... to nie chce mi sie wypowiadać na ten temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: petrodom 20.07.06, 10:47 widzisz, najbardziej miastowi są ci, którzy sami ze wsi pochodzą i wstydzą się tego, nie wstydź się swojego pochodzenia, noo śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
aranka84 Re: petrodom 24.09.06, 02:25 Kiedyś tam pracowałam, też obiecywano mi złote góry, a nawet połowy z tego nie doatałam. Najpierw zaczełam pracować, potem zwlekano z obiecaną umowa o pracę, potem kazano mi fikcyjnie sie przemeldować, niby że mieszkam w jakiejś wsi, ze względu na jakies dotacje, dopiero potem dostałam umowę, nadgodzin nie wypłacano, pensję ukręcano, dodatkowo ja i inne osoby robiły tam za osobę, biurową , sprzątaczkę, pokojową, odśnieżarkę w zimie, kazano nam fałszować dokumenty odnośnie meldunku ( goście hotelowi spali gdzie indziej a byli zameldowani w innym miejscu, o czym sami nawet nie wiedzieli) itd. Dodatkowo osoba która pracowała w dziele rachnkowości w dzień, co tydzień wieczorem na czarno, robiła caritas na stacji pkp, przeładowując jakieś oleje opałowe. Kiedys podobno firma była uczciwa, ale to było kiedyś..., gdy tylko powstała. A z drugiej strony, w końcu pan D..., musi zarobić na te wszystkie dzieci co narobił, więc oszczędza na pracownikach... . Zwykłe DNO..... Odpowiedz Link Zgłoś
aranka84 Re: petrodom 24.09.06, 02:25 Kiedyś tam pracowałam, też obiecywano mi złote góry, a nawet połowy z tego nie doatałam. Najpierw zaczełam pracować, potem zwlekano z obiecaną umowa o pracę, potem kazano mi fikcyjnie sie przemeldować, niby że mieszkam w jakiejś wsi, ze względu na jakies dotacje, dopiero potem dostałam umowę, nadgodzin nie wypłacano, pensję ukręcano, dodatkowo ja i inne osoby robiły tam za osobę, biurową , sprzątaczkę, pokojową, odśnieżarkę w zimie, kazano nam fałszować dokumenty odnośnie meldunku ( goście hotelowi spali gdzie indziej a byli zameldowani w innym miejscu, o czym sami nawet nie wiedzieli) itd. Dodatkowo osoba która pracowała w dziele rachnkowości w dzień, co tydzień wieczorem na czarno, robiła caritas na stacji pkp, przeładowując jakieś oleje opałowe. Kiedys podobno firma była uczciwa, ale to było kiedyś..., gdy tylko powstała. A z drugiej strony, w końcu pan D..., musi zarobić na te wszystkie dzieci co narobił, więc oszczędza na pracownikach... . Zwykłe DNO..... Odpowiedz Link Zgłoś
aquamarine Re: petrodom 27.09.06, 20:52 Tez tam kiedys pracowalem. Mysle, ze najlepszym miejscem na uzyskanie informacji o tej firmie bedzie prokuratura, policja lub tez urzad celny. We wszystkich ww. instytucjach maja naprawde opasle tomiska akt o tej firmie ;) Niestety wymiar sprawiedliwosci ma niesamowite klopoty z egzekwowaniem prawa. pan D. juz dawno powinien siedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
malutkaa8 Re: petrodom 01.10.06, 08:50 a ja tam kiedys pracowałam i jestem bardzo zadowolona.Pan D. jest miły i zawsze pomocny,naprawdę!Chciałabym miec takiego szefa,ale teraz niestety w Białej nie przebywam Odpowiedz Link Zgłoś