markowska1 25.02.09, 09:38 ostatnio zasłyszany: Zrobimy to na "Urząd Skarbowy"? - A jak to jest na "Urząd Skarbowy"? - Ty masz związane ręce, a ja dobieram ci się do doopy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kate-fashion Re: A może jakiś dobry dowcip? 25.02.09, 10:34 Na lekcji polskiego: - Jasiu, jakiego rodzaju jest słowo "budżet"? - pyta nauczycielka. - Żeńskiego, proszę pani. - Jesteś pewien?! - Tak, bo ma dziurę! - Prosiaczku, Prosiaczku! - woła Kubuś Puchatek - Krzyś dał nam dziesięć baryłek miodu do podziału. To na każdego będzie po osiem. - Ależ Puchatku - mówi Prosiaczek - dziesięć baryłek na dwóch, to będzie po pięć, nie po osiem - Ja tam nie wiem, ja swoje zjadłem! Miś, zajączek, wilk i lis grają w karty. Lis oszukuje. Po pewnym czasie niedźwiedź wstaje i mówi: - Ktoś tu oszukuje! Nie będę pokazywał palcem, ale jak strzelę w ten rudy pysk... Odpowiedz Link Zgłoś
klara5555 Re: A może jakiś dobry dowcip? 25.02.09, 21:19 Powracającego późnym wieczorem do domu męża wita żona z wałkiem. - Ty łajdaku, masz na twarzy szminkę! - To nie szminka, to krew. Potrącił mnie samochód. - No... masz szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
klara5555 Re: A może jakiś dobry dowcip? 25.02.09, 21:29 Mężczyzna zatrzymał się na noc w hotelu. Po godzinie przybiega zbulwersowany do recepcji i krzyczy: - To skandal! Niech szlag Was trafi! - Co się stało? - pyta kierownik hotelu, zwabiony krzykiem. - Co się stało?! I Pan się mnie pytasz, co mi się stało w Pańskim hotelu?! Kiedy wszedłem do swojego pokoju, zaszedł mnie od tyłu jakiś ciemny typ z pistoletem w ręce! Przystawił mi pistolet do głowy i powiedział: "Zrób mi loda, bo inaczej Twój mózg znajdzie się na wszystkich ścianach tego pokoju!" - O Boże! - kierownik hotelu złapał się za głowę. - To jest niemożliwe! To się nie mogło zdarzyć w naszym hotelu! I co? I co Pan zrobił?! Mężczyzna poczerwieniał cały od złości i krzyczy: - I jeszcze się pan mnie pytasz, co zrobiłem?! A ku**a co, jakiś wystrzał Pan słyszałeś może?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuta100 Re: A może jakiś dobry dowcip? 26.02.09, 11:23 Zaalarmowana Ochotnicza Straż Pożarna zdjęła z przydrożnego wysokiego drzewa mocno przestraszoną blondynkę. Zapytana przez strażaków jak się tam znalazła, roztrzęsiona mówi: - Chciałam zatrzymać jakiś samochód, żeby się dostać do miasta... Jechała jakaś grupa kibiców, a ja zapytałam, czy mnie mogą podrzucić... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiuta100 Re: A może jakiś dobry dowcip? 26.02.09, 11:24 Mamo, mamo, widziałem Matkę Boską!!! - Mama z niedowierzaniem - jak to synku, gdzie widziałeś? - Na Plebani widziałem - ksiądz ją wypuszczał tylnymi drzwiami i mówił do niej: Matko Boska, żeby cię tylko tu nikt nie zobaczył! Odpowiedz Link Zgłoś
markowska1 Re: A może jakiś dobry dowcip? 04.03.09, 09:09 NAUCZYCIEL ODDAJE JASIOWI KLASÓWKĘ.ZAMIAST OCENY NAPISAŁ IDIOTA. JAŚ SPOJRZAŁ NA KARTKĘ,POTEM NA NAUCZYCIELA I MÓWI: -ALE PAN JEST ROZTARGNIONY.MIAŁ PAN WYSTAWIĆ OCENĘ,A NIE PODPISYWAĆ SIĘ Odpowiedz Link Zgłoś
klaraa55 Re: A może jakiś dobry dowcip? 04.03.09, 09:57 Posłali faceta do czubków. Siedzi biedak i nudzi się. W końcu postanowił popatrzeć przez okno. Tam ogrodnik grzebie grządki. Psychol woła: - A co pan robi? - Nawożę truskawki. - Co? - Nawożę truskawki, mówię! - Co pan robisz?!? - Kur.., truskawki posypuję gównem!!! - O, a ja cukrem, ale jestem, pierd......y! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-maka Re: A może jakiś dobry dowcip? 18.03.09, 20:20 Przychodzi baba do lekarza. - Panie doktorze, mojego męża ugryzła pszczoła. - Gdzie? - W tego... no wie pan... - Rozumiem. A czego pani ode mnie oczekuje? - Niech pan da mężowi coś, żeby ból minął, a opuchlizna została. Odpowiedz Link Zgłoś
mawo111 Re: A może jakiś dobry dowcip? 22.03.09, 21:39 "SERCE Matki" Pewien chłopak przyprowadził do domu dziewczynę. Rodziców nie było, więc postanowili się 'pokochać'. Leżą w łóżku gdy nagle wracają rodzice chłopaka. Dziewczyna myśli: -Co oni sobie o mnie pomyślą??!! Chłopak myśli: - Już zacząłem, to muszę skończyć! Ojciec myśli: -Moja Krew!!! Matka: -Jak ta kur..a trzyma nogi! Przecież on się ZMĘCZY!!! Odpowiedz Link Zgłoś