thomas.h 09.08.06, 22:50 mam wrażenie, że po godzinie 22 nikt z Białej już tu nie zagląda. czy w związku z latem siedzicie na Pl.Wolności pod parasolkami? czy po przysłowiowej Panoramie kładziecie się spać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negev56 Re: śpicie? 09.08.06, 22:55 ja nie śpię, jeszcze tak do 1 w nocy poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
abi1412 Re: śpicie? 09.08.06, 23:01 Też jestem nocnym markiem. Więcej czytam (na innych forach zwłaszcza) niż odzywam się. Tak więc marny ze mnie internetowy kompan. Odpowiedz Link Zgłoś
athropos Re: śpicie? 09.08.06, 23:28 Dziecko spacyfikowane, migrena nie bardzo, nie mam siły na pracę. Zieeew. Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: śpicie? 09.08.06, 23:31 ten ziew jest zaraźliwy, chyba się położę aaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_beret Re: śpicie? 10.08.06, 10:50 negev56 napisała: > ha, gdzie byłaś, jak Cię nie było. praca,praca,praca..... p.s szukałam tych pieprzonych ckracków do zumy ,bo mi athropos smaku narobiła.Ale jednak nici z tego.Jestem laik jakich mało:/ Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: śpicie? 10.08.06, 09:04 czytasz tutaj? czy w łóżeczku już lekturę do poduchy? Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: śpicie? 10.08.06, 10:34 przewaznei klade sie miedzy 00:00 a 01:00 ... ale wieczorami albo pracuje przy kompie, albo przegladam inne fora gdzie sie udzielam ... na forum gazety wieczorami raczej nie wpadam Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: śpicie? 10.08.06, 16:56 he a ja przyznaje sie bez bica, ze czasmi zasypiam razem z córką. A innymi razy nie odpalam kompa z netem bo bym sie do roboty nie zabrała :) Bardzo sporadycznie siedze do późnej pory na forum. Chociaż parę razy po imprezie zdażyło mi się :) wtedy szczególnie odwiedzam moje matkowe (Forum Matek Wyrodnych) :):) Odpowiedz Link Zgłoś
negev56 Re: śpicie? 10.08.06, 17:24 jak kończę z komputerem, zaczynam czytać książkę, właśnie policzyłam stosik, który grzecznie czeka na "skonsumowanie"- sztuk 17, uwielbiam taką robotę. Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: śpicie? 10.08.06, 19:05 kurde, a ja nie mam kasy na ksiażki ostatnio :( a lubię sobie poczytać . Zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: śpicie? 10.08.06, 20:32 chyba nie pozamykali w Białej wszystkich bibliotek? Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: śpicie? 10.08.06, 20:31 chyba powinienem też coś więcej zacząć czytać. odkąd zacząłem do pracy jeździć samochodem, nie bardzo znajduję czas na lekturę, czy to prasy, czy to książek. kiedyś to przynajmniej w metrze poczytałem nieco... Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: śpicie? 10.08.06, 21:22 ostatnio sam się sobie dziwię. do niedawna nie wyobrażałem sobie czytania bez szelestu przewracanych kartek. stąd pewnie też moja tu nieobecność. ale świat się zmienia, czas się zmienia a przede wszystkim praca się zmieniła - i czasem trzeba sobie czymś wypełnić czas w tej robocie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: śpicie? 10.08.06, 21:24 wiec niech zyje praca, w ktorej na wszystko jest czas ... oby tak dalej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: śpicie? 10.08.06, 21:52 są biblioteki, ale ja lubie miec ksiażki swoje , kazdy ma jakieś zboczenie :) W bibliotekach są starocia, bona nowosci nie maja kasy Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: śpicie? 10.08.06, 23:38 nowy minister edukacji z pewnością znajdzie sposób i pieniądze na nowe zakupy do bibliotek... Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: śpicie? 11.08.06, 06:57 taaa i z całą pewnoscia będą to wszytskie dzieła JPII A te pieniażki to wezmą z podatku VAT od umów zleceń i o dzieło. Dziwny kraj....... Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: śpicie? 11.08.06, 09:06 jak żeście sobie wybrali - tak teraz macie! ja nawet ręki nie przyłożyłem do wyniesienia na stołki panów z PiSu, LPRu czy Samoobrony. no i cały czas się wstydzę, że taki Wierzejski jest z BP :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: śpicie? 11.08.06, 09:26 ooo przepraszam, na ugrupowania które zasiadają na stołkach nie głosowałam. A Wierzejski nie chodził w tym samym czasie do Kraszaka co Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: śpicie? 11.08.06, 10:02 jak to jest? z kim nie rozmawiam, to nikt ich nie wybierał. a jakoś dziwnym zbiegiem okoliczności zdobyli ponad 50% wszystkich głosów w ostatnich wyborach ;-( jest chyba o rok od nas młodszy... Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: śpicie? 11.08.06, 10:22 wiem jak zdobyli - bo ludziegłosowali. Grunt to odkrywcza myśl. Ale przyznaję, ze wśród moich znajomych trochę ludzi głosowało na PiS. A i byli młodzi co na Samoobronę :( Dla mnie dramat. Moja koleżanka z Panem W. chodziął do liceum. Mówiła, ze wielką inteligencją to on sie nie wyróżniał. Ale cóz polityka zmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: śpicie? 11.08.06, 11:29 nie zmienili zdania po pół roku rządów najpierw PiS, a teraz egzotycznej koalicji? mam kolegę w pracy, który głosował na PiS i jeszcze mu nie przeszło ;- ( mam inną opinię na temat polskiej polityki. właśnie tacy ludzie, jak W, bez pomysłu na życie - pchają się do rządzenia Polską. przypadki w stylu Smoktunowicza, która dorobił się na kancelarii prawnej a do Senatu poszedł tylko po prestiż - to wciąż tylko wyjątki w poslkiej rzeczywistości. pod tym względem wolę standardy USA. Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: śpicie? 11.08.06, 12:07 podobno my sie jeszcze uczymy :) Pytanie ile lat zajmie nam ta nauka i jaki będzie efekt końcowy. Jeżeli do władz wybieramy ludzi bez wykształcenia , na bakier z prawem. Szkoda słów. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaijuz Re: śpicie? 11.08.06, 13:23 spie jak ten niedzwiedz - zdecydowanie za malo mi snu :) a pod parasolki nie chodzę - tam nie ma mozliwosci mnie zobaczyc haha - czasem z mezem chodzimy pod parasol do Bachusa Odpowiedz Link Zgłoś