jerry.s 10.08.06, 20:44 wiec biore sie do pracy ... drugim okiem zaczynam ogladac mecz ... do tego zimne piwo ... przylaczy sie ktos? bo picie samemu to alkoholizm ... w towarzystwie to jedynie pijanstwo :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerry.s Re: mecz ... puchar UEFA 10.08.06, 20:59 sialala ... sialala ... 1:0 prowadzimy ... moze ktos uratuje honor polskiej pilki :) Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: mecz ... puchar UEFA 10.08.06, 21:24 niestety ;-( teraz już remis. a ja otwieram w tym czasie drugie piwko ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: mecz ... puchar UEFA 10.08.06, 21:30 jeszcze druga polowa ... ide tez po drugie Odpowiedz Link Zgłoś
aga9001 Re: mecz ... puchar UEFA 10.08.06, 21:42 ja piwa nie otwieram, wino polewam. A telewizor mam w innym pokoju. Popracuje sobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.s Re: mecz ... puchar UEFA 10.08.06, 21:53 wino bylo wczoraj ... musze uzupelnic barek .. zostalo tylko piwo i inne 40% soczki ja tez pracuje - pije piwo - mecz ogladam - gram w gre - pisze na forum ... bo grunt to umiec sie zorganizowac Odpowiedz Link Zgłoś
thomas.h Re: mecz ... puchar UEFA 10.08.06, 23:44 winko wolę do obiadu. czerwone wytrawne lub pół. i nigdy jakieś wymysły nowego świata. klasyka - Sycylia. no i niestety na remisie się skończyło ;-( Odpowiedz Link Zgłoś