Dodaj do ulubionych

ale nuda!!!!

14.02.07, 20:15
Ludzie ;na tym forum nic się nie dzieje. Czy taka nuda w Krasnymstawie?
Obserwuj wątek
    • sancho009 Re: ale nuda!!!! NO PEWNIE !!! 15.02.07, 06:49
      nieeeeee - nudno nie jest, po prostu to jest tak skorumpowane i kretyńskie
      miasto, że NIE WARTO WOGOLE SOBIE NIM D*PY ZAWRACAC !!!

...sprzątnijcie gnój (gnojów) z chodników to może będzie warto coś o tym napisać...
      • wychowawczyni1 Re: ale nuda!!!! NO PEWNIE !!! 15.02.07, 10:17
        skąd w Tobie tyle złości i to z samego rana?Oskarżać jest łatwo,masz argumenty
        na tę ,, korupcje,,.Mnie się Krasnystaw podoba.A chodziło o nudę na
        forum,zresztą nudzą sie tylko ludzie mało inteligentni.
        • mussou Jeśli ktoś zbyt długo żyje w miejscu doskonałym... 21.02.07, 13:48
          Jeśli ktoś zbyt długo żyje w miejscu doskonałym, zaczyna się nudzić.

Według relacji cara wszechrusi, Krasnystaw to nie jest miejsce doskonałe a wiec
          nudzić się u Was nie można. Car wszechrusi przecież pisze:

Byłem u was niedawno i co chwilę na każdym kroku miałem szczękę na butach!
          Nie macie rozkładów jazdy na przystankach, sami drechole wszędzie, dworzec
          otwarty na 30 min przed odjazdem pociągu- pani w kasie wlecze się jak mucha w
          smole i jest opryskliwa, mieszkańcy (szczeg. cz. męska) zbiera "chary" z nosa
          i pluje gdzie popadnie, masa pijaków wszędzie, sklepy wyglądają jak za
          komuny, a po nocy młodzi ludzie chodzę i drą ryja- policja nie reaguje- ot
          dzicz polska B ściana wschodnia
        • sancho009 Re: Re: ale nuda!!!! NO PEWNIE !!! 22.02.07, 22:47
          wychowawczyni1 nie czaję cię :D
          piszesz w temacie "ale nudy!" - znaczy co ? forum cię nudzi ? nudzisz się ?
          przecież nudzą się tylko ludzie mało inteligentni :P

pytasz też "czy nic się nie dzieje w Krasnystawie" - no to ci piszę powody dla
          których nic się tu nie pisze - bo nie warto - - -

korupcja? będziesz potrzebować pomocy szpitalnej: chirurgia, położniczy - jak
          poczujesz na własnej skórze (czy też kieszeni) to zmienisz zdanie - chcesz
          więcej ? zapytaj w spółdzielni mieszkaniowej o lokal - zobaczysz co usłyszysz -
          a daj w łapę (domyśl się komu) i zobaczysz co wtedy ci powiedzą... dalej?
          Szkoda gadać - lepiej się ponudzić :P

małe miasteczko - małe ludziki i ich małe brudy - wielkie mniemanie o sobie ...
          To jest Krasnystaw. (nawet odmiany tego słowa nikt nie zna :P bo powinno się
          chyba mówić "Mówi się o Krasnystawie" a nie "Mówi się o Krasnymstawie"
          miasto się nazywa Krasnystaw, a nie Krasnymstaw. :P hehe...

(a tak w ogóle to obie formy są chyba poprawne :P - jednakże ja się skłaniam do
          tej pierwszej, tej której w KRASNYSTAWIE się nie używa)
      • wychowawczyni1 Re: ale nuda!!!! NO PEWNIE !!! 23.02.07, 21:03
        Drogi sancho oo9!Chodziło mi min.o inteligentne polemiki na tym forum dotyczace
        tego co dzieje się w naszy mieście , tego o czym pisze p. Żelazny w swojej
        gazecie.
    • lopadko Re: ale nuda!!!! 23.02.07, 00:05
      Jak pies sie nudzi to se jaja liże
      • sancho009 Re: ale nuda!!!! 24.02.07, 09:24
        >lopadko napisał:
        >
        > Jak pies sie nudzi to se jaja liże

... próbowałem - nic z tego :(

<hahaha>
    • mussou Re: ale nuda!!!! 05.03.07, 16:09
      Teściowej daj buzi z okazji przypadajacego 5 marca Dnia Teściowej
      kartki.onet.pl/_i/d/buzi.jpg
    • mussou Kobietki.... 08.03.07, 12:25
      Szczęścia, pomyślności, wszelkiego rodzaju cukierków i czego se tylko zamarzycie
      i tylu orgazmów ile jesteście w stanie wytrzymać, nawet w stopie. I nie
      wierzcie w to, co gadają po bramach, że kobiety które będa obchodziły
      komuchowate święto będą zamykane w obozach pracy.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka