Dodaj do ulubionych

Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za ile"tdp

22.10.06, 22:54
W związku z tym,iż rośnie zainteresowanie na pytania tzw."komercyjne",a
forum nie służy do zamieszczania ogłoszeń,
Zakładam wątek o powyższym tytule,w "celu udzielenia pomocy potrzebującym"
Chodzi tu o tematy typu:
"gdzie najlepszy/najtańszy hotel,fryzjer,myjnia,sklep z
glazurą,kwiaciarnia,restauracja,lekarz,tynkarz,akrobata itp.
Podajemy ulicę i nazwę firmy.Dla chcącego nic trudnego,i numer telefonu
znajdzie bez problemu.

Wszystkie inne informacje:
-przekazujemy sobie na priv.

Powtarzam:
_Ogłoszeń nie zamieszczamy_.

Mam nadzieję ,że chociaż w jakimś drobnym stopniu,pomoże ten wątek
"potrzebującym".
I że "góra" ,nie usunie tego postu:)
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • asia744 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 26.10.06, 09:32
      Mam pytanie - gdzie w Białej można kupić fleki do butów?
      • martimax Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 26.10.06, 10:11
        witam
        zapraszam do Pana szewca na ulicę Ciasną tam powinien Ci podbić szt 5 zł chyba
        • zielony_beret Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 26.10.06, 11:09
          oo tak.Tam robi naprawdę dobrze buty.
          a fleki to chyba u każdego szewca będą.Chyba ,że jeszcze sklep jakiś obuwniczy
          sprzedaje.
          • negev56 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 26.10.06, 16:47
            Zmiana fleków kosztuje na ciasnej 10 zeta, miesiąc temu Pan mi zmieniał.
      • kaaatia Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 26.10.06, 18:57
        czesto można kupić w sklepie, gdzie kupilas buty
        • asia744 Re: Feleki do butów 30.10.06, 17:21
          Dziękuję za wszystkie odpowiedzi i adresy szewców. Gdyby ktoś jednak mógł
          podać mi konkretny adres sklepu w którym można kupic fleki - to będę
          wdzięczna. Dziekuje i pozdrawiam.
          • negev56 Re: Feleki do butów 30.10.06, 17:35
            ...ale po tak komplikujesz sytuację, zanieś te nieszczęsne buty do szewca i po
            kłopocie, bo jeśli chodzi o sklepy to nie wiem czy mają taki "asortyment".
            • negev56 Re: Feleki do butów 30.10.06, 17:36
              miało być "po co tak".
          • kaaatia Re: Feleki do butów 30.10.06, 19:28
            na ul. 1-ego Maja, na przeciwko Sawka, tylko, nie wiem, czy bedzie mial, do
            twoich butów, ale zawsze możesz zapytac się;-)
        • evikat ile ołata za slub? 12.09.07, 13:52
          Hej! Chciałabym sie dowiedzieć ile w bialskich kościołach biorą za
          udzielenie ślubu? Dzięki
      • inesse_a tipsy ślubne w białej 24.01.10, 20:03
        Hej, wiecie moze gdzie starannie i ładnie robia tipsy slubne?? Piszcie :-)
        • kasiamark116 Re: tipsy ślubne w białej 28.01.10, 14:01
          może trochę nie w temacie, ale w tym tygodniu byłam w Galerii
          Looksus koło PKSu. Korzystałam z usług tej kosmetyczki po raz
          pierwszy i jestem bardzo zadowolona z efektów (zabiegi na twarz i
          dłonie). Jeśli chodzi o paznokcie to nie robiłam tipsów, tylko
          zwykły french ale podobało mi się. Moja siostra robiła tam żele i
          też była zadowolona. Generalnie pani wykonanuje zabiegi fachowo, z
          zaangażowaniem, otoczenie i atmosfera są przyjazne, ogólnie bardzo
          przyjemnie, więc może tipsy też będą ok? warto sprawdzić :))
    • browanx Gdzie w BPA 31.10.06, 20:13
      Browar tani;))
      • martimax Re: Gdzie w BPA 31.10.06, 22:42
        witam i pozdrawiam brać piwowarską:D
        hmmm tanie piwko jest np. w hotelu w grabanowie no i ostatnio widziałem w
        plusie trochę mocne old keg :D coś chyba 7% 0.33 cena prawdopodobnie coś
        około 1,5 zł
        pozdrawiam
    • kimnotyze Sztuczne futro 01.11.06, 16:49
      Czy ktoś zna kusnierza/krawca, który by mi uszył krótkie sztuczne futro?
      • bjkor Re: Sztuczne futro 14.12.06, 10:16
        szyje w domu na Jana Pawła obok starego domu Barzyńskich po lewej stronie Polecam
    • k.kaka Poszukuję super dj na wesele. 12.12.06, 14:20
      Nie musi być z Białej oczywiście, ale zeby nie było przeszkody aby do niej
      przyjechał.
      Będę bardzo wdzięczna za taki namiar.
      • emkamalutki fryzjerka przed weselem 11.01.07, 17:56
        a ja poszukuje fryzjerki, ktora by mnie uczesala na slub. naturalnie, nie zeby
        zrobila na wlosach skorupe.
        • aga9001 Re: fryzjerka przed weselem 11.01.07, 22:22
          Polecam Panią Agatę z salonu "Dorota" Naprzeciwko dawnej Arendy
          • emkamalutki Re: fryzjerka przed weselem 14.01.07, 21:41
            dzieki za info a mialabys jakies zdjecia podeslac mi na priva, jakies uczesanie
            tej dziewczyna robi.
            • aga9001 emkamalutki 15.01.07, 06:36
              Niestety fryzurę mialam schowaną pod welonem . I na zdjeciach nie bardzo widać.
              Ale zawsze mozesz się wszedzie umówić na próbną
            • dziska23 Re: fryzjerka przed weselem 21.08.08, 10:59
              polecam Pania kasie (ta grubszą) z salonu w epi a także ize z samonu
              U marty koło poczty
      • emkamalutki a tez poszukuję dja na wesele & fotografa 14.01.07, 23:52
        znalazlas moze tego DJa? podlaczam sie pod to. a znacie sie na fotografach moze tez?
        • aga9001 jesli 15.01.07, 06:37
          zdjęcia ślubne to tylko zakład na ciasnej.
        • jerry.s Re: a tez poszukuję dja na wesele & fotografa 29.01.07, 13:48
          z DJ to polecam NoSilence ... www.nosilence.pl

niby z Siedlec ekipa, ale dojada bez problemu ... ja jestem zadowolony (ale
          raczej nieobiektywny), moze aga napisze bardziej obiektywnie czy sa OK czy
          nie :)

pzdr
          jerry
          • ishar26 Re: a tez poszukuję dja na wesele & fotografa 06.06.07, 09:23

• emkamalutki Re: a tez poszukuję dja na wesele & fotografa 06.06.07, 11:36
              fotograf, studio fotka na reformackiej. zdjecia wydaja sie ok i ceny tez,
              zwlaszcza ze ja mam porowananie z innym miastem, gdzie ceny przynajmniej dwa
              razy wyzsze.
              dja w koncu nie mamy, tylko zespol. zalezy gdzie masz wesele. jak cos pisz do
              mnie na priv.
              • dotiuszka Re: a tez poszukuję dja na wesele & fotografa 23.07.11, 22:31
                Polecam Adama Marczuka. Zdjęcia świetne i cena konkurencyjna w porównaniu z fotką.
                Aha, robi on dla firmy hdv-rata.pl
            • superman001 wesele & fotograf 13.11.10, 21:27
              mialem wesele we wrzesniu i oczywiscie poszukiwalem fotografa i znalazlem pana ROMANA OsTAPIUKA z Janowa podl zaplacilem 1700zl zrobil mi film i fotosy niepolecam bo jest slabo:(
              • m-marecki Re: wesele & fotograf 14.11.10, 10:46
                To trzeba było nie zapłacić i poprosić o zmiany. Ja bym tak zrobił. Większość osób takie poprawki robi.
              • siemien_viola Re: wesele & fotograf 19.12.10, 15:24
                A my odebraliśmy płyty z filmem i zdjęciami i bardzo nam się podoba. Nagranie ładnie zrobione, nie za długie i bez udziwnień jak latające serduszka. Zdjęcia też spoko, dostaliśmy od razu album z wklejonymi zdjęciami i nam i rodzinie się podoba. Zwłaszcza sesja plenerowa.
      • adamo150782 Re: Poszukuję super dj na wesele. 05.02.13, 13:05
        www.dj4you.pl/adamo150782 :D Pozdrawiam :D
      • monicka0 Re: Poszukuję super dj na wesele. 23.03.14, 23:56
        hey mysle ze moge Ci pomoc poniewaz w zeszlym roku rowniez ze swoim mezem mielismy ten sam problem i dzieki tej stronie polecili nam DJa Sylvera i był to nasz strzał w dziesiatke ;) wesele trafło do 6 rano;) świetny DJ, świetna muzyka, świetny Wodzirej, goście na naszym weselu zachwyceni, mnóstwo pomysłów, elastyczne zabawy dostosowane do gości . Polecam www.facebook.com/djsylver1
    • helena541 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 12.01.07, 10:15
      Jak chcę kogoś znależć na tym forum regionalnym to muszę za to zapłacić. Bo
      dałam ogłoszenie i mnie wyrzuciło.
      • cafe_tee Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 12.01.07, 16:39
        spróbuj tutaj :
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=76
    • monika200711 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 25.01.07, 21:58
      gdzie można w Białej chodzić na aerobik?
      • aga9001 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 26.01.07, 06:40
        np. w klubue Piast na Spółdzielczej,
        • monika200711 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 26.01.07, 08:07
          a chodzilas tam moze? jakie ceny i czy fajne zajecia?
          • aga9001 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 26.01.07, 10:59
            tam prowadzi moja koleżanka, wiec nie jestem obiektywna :)
            • monika200711 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 26.01.07, 11:25
              a kiedy są zajęcia i jaki koszt?
              czy to jedyne miejsce w bialej?
              • zielony_beret Ginekolodzy w Białej 15.02.07, 22:03

Autor: chania83

Data: 15.02.07, 15:45

Szukam dobrego ginekologa.Zależy mi bardzo na jakości.Dziewczyny moze macie
                jakies propozycje??Przeszukalam watki i nie znalazlam
                takiego..Plis pomozcie!!!

• negev56 Re: do ZB 15.02.07, 22:10
                  wiesz co?, przyszpil wątek, może ktoś zauważy:))
                  • zielony_beret Re: do ZB 16.02.07, 00:37
                    negev56 napisała:

> wiesz co?, przyszpil wątek, może ktoś zauważy:))

"szpilków" chwilowo brak:PPP
                    zabrali....
                • pati1918 Re: Ginekolodzy w Białej 01.08.07, 13:17
                  Witam!W Białej nie ma dobrych ginekologów!!!Wiem z doświadczenia i nie jestem
                  złosliwa.Przez 2 lata chodziłam do dr Migdala i ten i... nie widział że mam
                  nadżerkę prawie na całej szyjce!Jeszcze trochę i byłby z tego rak.Jak dotarłam
                  do Lublina tam okazało się że nadżerka jest ogromna.Poza tym słyszałam wiele
                  opowieści o innych gin-ach z Białej. Dr Żychoń też sobie wszystko olewa.Kuzynka
                  była w zagrożonej ciąży a ta nic nie widziała.O ordynatorze bialskiej
                  ginekologii - położnictwa można przeczytać w ostatnim "Słowie".Brak
                  słów.Ogólnie Biała ma rzeźników nie lekarzy. Na pewno są i tacy z powołaniem
                  ale ja o takich nie słyszałam...
                  • madak-2 Re: Ginekolodzy w Białej 16.03.09, 11:46
                    szukam ginekologa ktory usuwa nadzerki.chodzi mi o metode i cene.a szczegolnie
                    lekiem Solcogyn,miała z was drogie panie.
                • kasia5207 Re: Ginekolodzy w Białej 05.10.10, 10:24
                  Hej. Polecam dr Luterek. Przyjmuje na Terebelskiej koszt 70zł z USG i na ubezp w szpitalu. Jest bardzo miła i oczywiscie kompetentna.
    • chania83 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 15.02.07, 22:57
      admin ale mi nie chodzi o adresy telefony reklamy i takie tam tylko o "recenzje" pacjentek teraz to juz nikt mi nie odpowie bo zostalam na szarym koncu :( nie mam na mysli zadnej promoji czy czegos takiego..Bardziej zalezy mi na wymianie doswiadczen kobiet.Mam nadzieje ze mimo wszystko znajda sie chetne pacjentki i pomoga mi.
      • zielony_beret Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 16.02.07, 00:36
        Ok.Przekonałaś mnie.A,że dobroć ma nie zna granic- publikuję:))
        miłego dnia/nocy:)
        • chania83 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 16.02.07, 00:59
          dziekuje Ci bardzo duzy rośnij!!!!
          • zielony_beret Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 16.02.07, 10:24
            Duż-A rośnij.
            Gwarantuję ,iż wiek odpowiedni już osiągnęłam:)
            • zielony_beret KOSMETYCZKA 22.02.07, 22:36
              KOSMETYCZKA
              Autor: joaska444

Data: 22.02.07, 17:33

SZUKAM renomowanego salonu kosmetycznego
              • chania83 Re: KOSMETYCZKA 23.02.07, 14:53
                szczerze polecam salon na skrzyzowaniu al tysiaclecia i narutowicza KOSMED nie jest rewelacyjnie tani ale przemila obsluga i jakosc wykonywanych zabiegow na 6 :) jest jeszcze salon na ul moniuszki w piwnicy nie wiem jaki dokladnie adres tam jest tez solarium i fryzjer nie jest rewelacyjnie luksusowy ale dosc tani i jakosc wykonywanych zabiegow tez na 6 :)
                • zielony_beret szukam kolezanki z Bialej 03.03.07, 19:10

03.03.07, 13:52

gagatka46 napisała:

> gdzie jest Ania P Bylysmy najlepszymi kolezankami ale zgubilam jej adres i
                  nie moge sie z nia skontaktowac.Czy ona jeszcze mieszka w Bialej? Mieszkala na
                  ul Orzechowej wczesniej na ul Pusta Moze ktos ja zna? nazwisko Papinska
                  • zielony_beret język angielski 08.03.07, 21:55
                    język angielski
                    Autor: frthfyhftyuhf

Data: 08.03.07, 19:49

Czy zna ktoś osobe która udziela korepetycji z języka angielskiego i zna się
                    na tym,niestety moje wcześniejsze doświadczenia w ym temacie nie należą do
                    najlepszych.
                    • aga9001 Re: język angielski 09.03.07, 19:19
                      Osób udzielajacych korypetycje z angielskiego w Białej jest masa. Pytanie tylko
                      jakie są Twoje wymagania i potrzeby w tym zakresie.
                      • bjkor Re: język angielski 11.03.07, 08:37
                        Aga to tak przy okazji jak byś znała kogoś dla mojej córki, 5 klasa ale chcę od września chodzi o konwersację jak byś miała jakiś kontakt (w miarę tani) to daj na email na gazetę może być student ale żeby miał praktykę w mówieniu nie chodzi mi o gramatykę
                        • aga9001 Re: język angielski 11.03.07, 10:31
                          jak cos to dam znać, ale w razie jakby co to przypomnij sie :) Bo ja czasmi
                          zapominam :)
                          • zielony_beret Krewetki 17.03.07, 00:34
                            Krewetki
                            Autor: ewaijuz

Data: 16.03.07, 11:51

witam - ktos może ma do sprzedania krewetki akwariowe - zależy mi bardzo -
                            Biała Podlaska oczywiście (prosze podać typ krewetki)
                            • aniolek125 Re: Dietetyk 17.03.07, 16:34
                              Czy jest w Białej dietetyk???
                              • aniolek125 Re: Dietetyk 17.03.07, 19:58
                                ..przyjmujący prywatnie? ;)
                              • bjkor Re: Dietetyk 20.03.07, 08:59
                                tak Powiłańska i jest b. dobra
                                • dziska23 Re: Dietetyk 19.08.08, 13:38
                                  bjkor napisał:

> tak Powiłańska i jest b. dobra

gdzie przyjmuje podajcie namiary
                                  • evikat Re: Dietetyk 21.08.08, 14:03
                                    Dzwoniłam do szpitala bialskiego gdzie Pani Powiłańska przyjmuje i
                                    jeżeli chodzi o kwestie np. doboru odpowiedniej diety - akurat mnie
                                    to interesowało - to ona sie tym nie zajmuje, tam jest poradnia
                                    diabetologiczna a to inna jest bajka i sama mnie wysłała jak cos do
                                    Wawy albo L-na i powiedział że w BP nikt takimi sprawami sie nie
                                    zajmuje.
                                    jak cos to podaję namiary ze strony intern. szpitala:
                                    Poradnia zlokalizowana jest na pierwszym piętrze budynku przy ul.
                                    Terebelskiej 57-65 w gabinecie nr 109
                                    Rejestracja w gabinecie nr 139 od godz. 8.00 – 15.00
                                    Rejestracja telefoniczna pod numerem telefonu 083 342 81 68
                                    Poradnia jest czynna codziennie w godz. 11.00 – 15.00

• edyta76 Logopeda 29.03.07, 08:11
      Mój 3 letni synek zaczął się jąkać . W związku z tym szukam dobrego logopedy
      który będzie mógł podać mi tego przyczynę . Może byc prywatnie . Z góry
      dziekuję za odpowiedzi :)
      • zielony_beret Koloryzacja włosów 13.04.07, 19:18
        Koloryzacja włosów

Autor: xkx3

Data: 13.04.07, 15:09

Czy znacie panie salony fryzjerskie w Białej w których pracuje się na
        kosmetykach KADUS? Zależy mi na nietrwałej koloryzacji, a z tego co wiem
        Kadus ma w ofercie takie preparaty o bogatej gamie kolorów. A może znacie
        inne marki dostępne w salonach fryzjerskich które proponują takie preparaty w
        stylu szamponów koloryzujących.
        • aniolek125 Re: Koloryzacja włosów 13.04.07, 23:09
          Jest u nas salon Kadusa, na ul. Rakowej;)

www.kadus.pl/salony2.asp

• zielony_beret notariusz 15.04.07, 09:59
            notariusz

Autor: ochats

Data: 14.04.07, 18:28

Szukam notariusza w Białej Podl u którego mogę sporządzić akt notarialny
            przekształcając mieszkanie spółdzielcze w odrębną własność.
            • zielony_beret Może ktoś zna? 20.04.07, 20:33
              Może ktoś zna?

Autor: ross7

Data: 20.04.07, 13:20

Poszukuję faceta z okolic Białej który używa pseudo "break23"moze ktoś mi
              pomoże ? informacje proszę na maila jestem dyskretny
              • zielony_beret Szukam ekipy do remontu kapitalnego domu w BP 21.04.07, 22:35

Autor: xpert

Data: 21.04.07, 20:59

kontakt na 0601368012

Pozdrawiam

AK
                • martimax Re: Szukam ekipy do remontu kapitalnego domu w B 22.04.07, 00:21
                  napisz mi na meila jakie prace dokładnie Ciebie interesują np. układanie płytek
                  lub kładzenie gładzi lub meble pod zabudowę itd. pozdrawiam
            • martimax Re: notariusz 22.04.07, 00:28
              musisz najpierw wykupić w spółdzielni udział we własnościowym spółdzielczym
              prawie do lokalu (w spółdzielni przekształcasz prawo spółdzielcze na prawo
              własnościowe spółdzielcze za odpowiednią kwotę ) dostajesz decyzję o
              przekształceniu która musi się uprawomocnić i potem idziesz i zmieniasz wpis w
              księdze wieczystej ;)
    • andzia19782 naprawa walizek 23.04.07, 10:56
      poszukuję fachowca, który naprawił by mi walizkę, na lotnisku super fachowcy od
      ładowania walizek wyrwali mi rączkę z walizki, którą się prowadzi na kółkach.
      pomóżcie please
      • zielony_beret sztuki walki 04.05.07, 14:32
        sztuki walki

Autor: camil87

Data: 04.05.07, 14:29

Witam

Czy w Białej sa jakies kluby sztuk walki np. kick-boxing ??

Pozdrawiam

Kamil
        • zielony_beret Kurs tańca towarzyskiego 04.05.07, 14:34

Kurs tańca towarzyskiego

Autor: camil87

Data: 04.05.07, 14:13

Witam

Czy ktoś zna jakąś dobrą szkołę tańca towarzyskiego w Białej Podlaskiej, gdzie
          mogą zapisywać się studenci ??

Pozdrawiam serdecznie
          Kamil
    • emkamalutki Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 05.05.07, 17:42
      kto bral slub w sw. Annie?
      • aga9001 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 05.05.07, 20:27
        aaaa o co chodzi z tym ślubem?? Moja koleżanka brała
      • bjkor Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 05.05.07, 22:28
        a w którym roku Ciebie interesuje??
        • emkamalutki licze na jakas podpowiedz 05.05.07, 23:42
          ja tam mam slub i zamierzamy w koncu isc do ksiedza. ktos moglby mi
          podpowiedziec jak, komu i ile sie placi? na co trzeba uwazac itp? jakies
          przydatne informacje, bede wdzieczna
          • zielony_beret Mieszkanie w Białej Podlaskiej 09.05.07, 13:14

Autor: m.m6

Data: 09.05.07, 12:15

Mam pytanie na razie teoretyczne , chcę zrobić rozpoznanie:))) jeżeli byłoby
            mieszkanie na sprzedaż przy ul.Kolejowej, 2 lub 3 pokoje (glazura, terakota,
            panele)jaka cena byłaby w tej chwili odpowiednia za m2 i czy ewentualnie
            znaleźli by się potencjalni nabywcy? Proszę o opinię
            • browanx Re: Mieszkanie w Białej Podlaskiej 11.05.07, 21:39
              zielony_beret napisała:
              > Autor: m.m6
              > Data: 09.05.07, 12:15
              > Mam pytanie na razie teoretyczne , chcę zrobić rozpoznanie:))) jeżeli byłoby
              > mieszkanie na sprzedaż przy ul.Kolejowej, 2 lub 3 pokoje (glazura, terakota,
              > panele)jaka cena byłaby w tej chwili odpowiednia za m2 i czy ewentualnie
              > znaleźli by się potencjalni nabywcy? Proszę o opinię

To była edycja prywatna , czy państwowa:)?
              • zielony_beret matko kochana 11.05.07, 23:02
                Browanx chopie kaj żeś ty się podziewał ???
                kope lat.
                > To była edycja prywatna , czy państwowa:)?
                miałam wyrzucic,ale ręka mnie drgnęła,i zmiękło serce... i tu przeniosłam.
                • zielony_beret Dobry fryzjer!! 04.06.07, 07:21

Autor: ewik_22

Data: 04.06.07, 00:08

Poszukuję dobrego fryzjera(fryzjerkę) w Białej, kogo byście polecili, kto
                  naprawdę dobrze strzyże włosy?
                  Jeszcze sie przywitam hej wszystkim, czasem podczytuje to forum,aż w końcu
                  postanowiłam coś nabazgrać.
                  Pozdrawiam:))
                  • emkamalutki Re: Dobry fryzjer!! 06.06.07, 11:37
                    szkolny dwor, pod sklepem rowerowym w piwnicy.
                • zielony_beret • Dentysta 04.06.07, 07:23

hybryda27 27.05.07, 20:54

Jakiego mozecie polecic dobrego stomatologa, ktorego gabinet czynny jestw
                  ciagu dnia.. bo ząbek boli:(

• Re: Dentysta
                  penicylina81 30.05.07, 12:42

Bardzo polecam ANNADENT, teraz na ul. Janowskiej wejscie tuż obok kręgielni
                  Kometa. Rewelacyjna Pani Ania czyni cuda:-)
                • zielony_beret ile kosztuje wizyta u ginekologa??? 04.06.07, 07:25

elu.su 02.06.07, 14:11

Ile teraz kosztuje prywatna wizyta u ginekologów w białej?, wybieram się do
                  p. Teresy Żychoń-Jezior bo słyszałam że jest dobrym specjalistą. może ktoś
                  ostatnio był u tej pani i może wie ile kosztuje wizyta. Będę wdzięczna.

• Re: ile kosztuje wizyta u ginekologa???

aga9001 02.06.07, 14:21

w warunkach bialskiech myśle, że ok 60zł
                  • zielony_beret działki budowlane 24.07.07, 00:18

Autor: m-marecki

Data: 23.07.07, 19:13

Słyszał ktoś o działce budowlanej w Białej lub bliskiej okolicy w rozsądnej
                    cenie???
                    • zielony_beret • fotograt i kamerzysta na wesele. 26.07.07, 11:05
                      Autor:

aishajb 26.07.07, 09:59

Witam wszystkich serdecznie i prosze o pomoc. Potrzebuje kopntakty na
                      fotografa i kamerzyste na wesele w przyszlym roku z okolic Bialej, niestety
                      nikogo tam nie znam bo mieszkam 450 km od Was ale uroczystosc weselna
                      odbedzie sie w Bialej. Dziekuje za wszystkie podpowiedzi.

• Re: fotograt i kamerzysta na wesele.

bjkor 26.07.07, 10:05

a masz za dużo pieniędzy?? jak nie to kup sobie dobry aparat i niech z twoich
                      znajomych pocyka zdjęcia a na pewno z 1000
                      ujęć 10 fotek będzie b.dobrych a za te u "fotografa" zapłacisz około 700zł a tak
                      masz i aparat i zdjęcia!!!
                      • zielony_beret MAIKJAŻ 31.07.07, 17:01

Autor: dorotkabp

Data: 31.07.07, 14:00

szukam doberj makijażystki pracujacej na dobrych kosmetykach. (Shiseido, Dior
                        itd.) Poproszę o namiary tu, lub na gazetowego maila, lub dorotkabp@o2.pl
                        Dzięki
                        • zielony_beret Salsa 31.07.07, 17:02
                          Salsa
                          Autor: denis1978
                          Data: 31.07.07, 12:26

Czy w Biełej jest jakaś szkoła salsy lub ktoś prowadzi takie zajęcia?
                          • zielony_beret Gdzie na kurs prawa jazdy? 06.08.07, 13:09
                            Gdzie na kurs prawa jazdy?

Autor: wwojteko

Data: 06.08.07, 12:38

Jaką firmę polecacie w B.P jakieś promocje itp? Proszę o opinie
                            • dziska23 Re: Gdzie na kurs prawa jazdy? 21.08.08, 11:01
                              polecam Lesiuka a odradzam Albatrosa okropny instruktor u nih
                              pracuje!
                            • aranka84 Gdzie w Białej Podl można kupić świeże boczniaki? 17.01.14, 23:59
                              Ja chciałam się spytać gdzie w Białej Podlaskiej można kupić świeże boczniaki. Podobno był gdzieś jakiś sklep na Warszawskiej, ale nie wiem w którym miejscu, bo tam gdzie był warzywniak, na rogu ulic aktualnie chyba jest coś innego? :(
                      • m-marecki Re: • fotograt i kamerzysta na wesele. 29.08.07, 12:41
                        Oczywiście można zrobić tak jak napisał BJORK tzn. kupić "dobry" aparat (tu cena
                        nowego od 2500zł lub używany za 1500) tylko jeżeli zdjęcia będą w ciemnym
                        kościele to i to nie wystarczy a po drugie osoba która nigdy nie robiła takich
                        zdjęć na lepszym aparacie zrobi może te 10 fajnych fotek. Nie polecam. Osobiście
                        ma aparat który kupiłem 2 lata temu za trochę powyżej 3000 i zdążyłem już zrobić
                        sporo zdjęć również na weselach więc jak miałbym powierzyć komuś robienie zdjęć
                        na moim weselu to wolałbym wydać max 1000zł i mieć naprawdę dobre zdjęcia
                        (pewnie z 500 na dvd i z 50 w albumie) a nie 10 czy 15 jako takich.
                      • roman.brzuchaty Re: • fotograt i kamerzysta na wesele. 06.08.08, 00:24
                        • Re: fotograt i kamerzysta na wesele.

bjkor 26.07.07, 10:05

a masz za dużo pieniędzy?? jak nie to kup sobie dobry aparat i niech z twoich
                        znajomych pocyka zdjęcia a na pewno z 1000
                        ujęć 10 fotek będzie b.dobrych a za te u "fotografa" zapłacisz około 700zł a tak
                        masz i aparat i zdjęcia!!!

Witam.
                        Osobiście - powyższe stwierdzenie napisała osoba zupełnie niekompetentna, nie
                        mająca pojęcia o fotografii oraz chyba nie mająca styczności z fotografią.
                        Czy ktoś rozsądny powierzyłby fotografowanie swojego wesela - w zasadzie
                        niepowtarzalnego dnia w życiu jakiemuś kompletnemu amatorowi? Czy można liczyć,
                        że w obecnej erze powszechnej fotografii cyfrowej zbierzemy zdjęcia od naszej
                        rodziny i znajomych i będziemy mieli z tego za darmo wspaniałą kolekcję zdjęć?
                        Oczywiście, że nie!

1. Porządny najęty fotograf podczas ślubu i wesela pracuje: nie bawi się, nie
                        piję, nie zajmuje się podrywaniem. Cały czas śledzi i myśli jak zrobić najlepsze
                        zdjęcia.
                        Przeciwieństwem są znajomi, oni na weselu sa po to, by się bawić.
                        Nie ma gwarancji, że bedą wtedy na sali, gdy bedzie dzialo sie cos ważnego, by
                        to upamiętnić. NIe ma gwarancji, że wiedzą co powinni sfotografować.

2. Zawodowiec ma profesjonalny sprzet.
                        jak wyglądają zdjęcia amtorów? - Nieostre zdjęcia, czerwone oczy (lub często
                        zamknięte), czarne tło za fotografowanymi osobami, źle skadrowane zdjęcia. A
                        pożniej? - a to karta się 'sama skasuje', a to dysk czy płyta padnie, a to komp
                        zdechnie i zdjęć nie ma.

Zawodowiec ma odpowiedni sprzęt: nie kompakcik za 1000zł, tylko lustrzanka,
                        jasne obiektywy - najlepiej profesjonalne, a nie kitowe, profesjonalna lampa
                        błyskowa a przede wszystkim: doświadczenie!
                        Zdjecia wykonane przy pomocy profesjonalnego sprzętu sa jasne - nawet w ciemnym
                        kościele lub sali taki obiektyw rejestruje dużo światła, tło za fotografowanymi
                        osobami jest lekko źółtawe, ale jednak jasne.
                        Zdjęcia powinny być ostre, twarze bez czerwonych oczu, nie wypalone lampą błyskową.
                        Kadr: nie zadużo i nie za mało, żadnych przypadkowych rąk czy nóg bez reszty
                        ciała w kadrze, młodzi z wszystkimi kończynami...

3. czy ktoś sobie wyobraża ceremonię slubu na ktorej lata stado amatorskich
                        pseudofotografów? ja nie.

Temat rzeka - możnaby pisać godzinami. Nikt nie zleca nagrywania swojego wesela
                        komuś z rodziny, więc nikt również nie powinien zlecać swoich fotografii
                        ślubnych synowi wujka.

Pozdrawiam!
    • dorotkabp Schola/ Zespół młodzieżowy/Ślub 07.08.07, 10:21
      Witam,

Chciałabym zapytać czy ktoś z Was zna, wie w jakim kościele można
      jeszcze znaleźć zespół młodzieżowy z gitarami itd. śpiewający na
      mszy.
      Z góry dziękuję za informacje tu lub na priv dorotkabp@o2.pl gg 311
      9800
    • krescencja Używany sprzęt AGD - gdzie ? 14.08.07, 20:27
    • m-marecki naprawa aparatu cufrowego 29.08.07, 13:24
      Czy ktoś wie, gdzie w Białej naprawiają aparaty cyfrowe?
      • dorotkaol Re: naprawa aparatu cufrowego 09.09.07, 11:46
        a propos cyfrowek... moze wiecie gdzie dostac obiektywy do
        olympusa? oni uzywaja obiektywow zuiko
        nie musza buc nowe...
        • zielony_beret Ognisko 24.09.07, 21:47

Autor: crazybp 24.09.07, 16:46

Ma prośbe może ktos wie gdzie można w bialej albo okolicach zrobić
          ognisko prosze o adresy a najlepiej nr. tel.

• evikat Re: Ognisko 25.09.07, 10:25
            wiem że robią ogniska , grile i tym podobne w WODKANIE, ul.
            Narutowicza 35 a, tel.083 3426071, to jest nr do centrali, a tam
            połączął Cie z pania Kiełczewską , wew.41 i tam sie z nią dogadasz ,
            Wiem że koło 50 zł biora za wynajęcie miejsca. Jest tez jakaś
            miejscówa nad Krzną , ul. POdłączna czy coś takiego, boczna
            Łomaskiej.
    • browanx Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 25.09.07, 21:41
      a co to za ptak?
      • zielony_beret Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 26.09.07, 09:56
        browanx napisał:

> a co to za ptak?

ptak sobie odptasza -odklejone zaznaczając.
        ;PP
    • sysia800 kosmetyczka- pilne !! 04.07.08, 11:42
      szukam dobrej kośmetyczki, która zrobi makijaż ślubny; może
      polecicie kogos..
      może coś wiecie o gabinecie kosmetycznym Maja na Łukasztńskiej?
      • evikat Re: kosmetyczka- pilne !! 09.07.08, 09:53
        Wiem że ładne makijaże robia na rogu Aleji 1000-lecia i
        narutowicza,KOSMED.Wszystkie moje koleżanki które wychodziły za mąz
        tam sie malowały i naprawdę ładnie wygladały. podam Ci numer tel-
        083 3426729.
    • kursantka4 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 18.07.08, 15:38
      no dobra, to odpowiedzcie mi gdzie moge znalaźc gabinet masazu rozluźniającego
      albo kogos kto prywatnie masuje.no i ile taka przyjemnośc kosztuje
      • m-marecki Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 18.07.08, 16:53
        Pewnie, że w Białej są takie osoby. Koszt to oczywiście w zależności od rodzaju.
        I czy przynosi ze sobą łóżko do masażu.
        • zielony_beret Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 18.07.08, 19:18
          polecam Pana Andrzeja Budrewicza - wspaniały masażysta. Poza tym można było
          przeczytać o nim w Słowie, jakiś czas temu. Pracuje z ludźmi ciężko chorymi, ale
          prywatnie też przyjmuje - i ma swój gabinet. Nie wiem tylko gdzie i w jakich
          godzinach. Do mnie do domu przyjeżdżał i o dziwo cenił się "normalnie". Sądzę,
          że jeśli zadzwonisz wszystkiego się dowiesz.
          Mam jego numer telefonu - ale nie wiem czy aktualny- 503 125 334. Korzystałam z
          jego usług około roku temu.
          • kursantka4 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 21.07.08, 09:17
            dziekuje bardzo za pomoc!
            • piotrekszy Re:przewijanie silników 08.08.08, 20:40
              Witam, wiecie może gdzie w Białej można przewinąć silnik i to za w miarę
              przystępne pieniądze ?
    • ulus Gdzie kupić okna dachowe w dobrej cenie oraz blach 21.08.08, 13:20
      Gdzie można kupić okna dachowe Fakro oraz dobrą blachodachówkę?
      • dziska23 Re: Gdzie kupić okna dachowe w dobrej cenie oraz 22.08.08, 13:31
        Polecan sklep Torrys na skrzyżowaniu zielona łomazka i sidorska taki
        wielki pawilon materiałów budowlanych i pytać o Pana Grzesia!dzis
        czynne tam jest do 16 a jak dzis sie nie uda to w poniedziłek prosze
        pytać!mają dobre okna my wprawdzie bralismy zwykłe nie dachowe ale
        polecam miła obsługa cenna przystepna i co do cenny to można sie
        dogadac!jak cos moge podac nr tel bo jeszcze mam wizytówke!
        • ulus Re: Gdzie kupić okna dachowe w dobrej cenie oraz 26.08.08, 15:53
          Poproszę o namiary na ten sklep.
          • dziska23 Re: Gdzie kupić okna dachowe w dobrej cenie oraz 10.09.08, 13:11
            sklep Torys róg sidorskiej łomaskiej i zielonej!naprawe polecam
        • gretka83 Re: Gdzie kupić okna dachowe w dobrej cenie oraz 28.02.11, 16:16
          w życiu TORRYSa nie polecam
          mało fachowa obsługa
          ja kupilam okna w WILo i jestem bardzo zadowolona
      • m-marecki Re: Gdzie kupić okna dachowe w dobrej cenie oraz 22.08.08, 17:54
        Kiedyś mieli dobre ceny w składzie budowlanym Sidorska x Jana Pawła. Jak teraz
        nie wiem, ogólnie można było sobie wymierzyć blachę pod wymiar i nie była
        najgorszej jakości.
      • denis1978 Re: Gdzie kupić okna dachowe w dobrej cenie oraz 26.08.08, 20:40
        ulus napisała:

> Gdzie można kupić okna dachowe Fakro oraz dobrą blachodachówkę?

MIXBUD ul. Terebelska 104 (za obwodnicą)- alternatywnie Velux (ciut droższe ale
        solidniejsze). Dobra blachodachówkę?! hmmmm co to znaczy dobra:) W Polsce nie
        produkuje się blachodachówek tylko tłoczy i to głównie ze szweckich blach, a
        większość ma tych samych dystrybutorów:) Polecam sprawdzone od wielu lat:
        Pruszyński-również Mixbud.
      • llolita poszukuję solidnego dlazurnika, hydraulika 22.09.08, 20:33
        Poszukuję solidnego glazurnika-hydraulika do wykończenia łazienki w Białej
        Podlaskiej czy znacie może kogoś, kogo moglibyście polecić?Zależy mi na
        dokładności i solidności. Prosiłabym o namiary na priv.
        • beata8181 Re: poszukuję solidnego dlazurnika, hydraulika 26.02.17, 19:48
          http:www.hydraulik-biala-podlaska.pl Polecam
        • beata8181 Re: poszukuję solidnego dlazurnika, hydraulika 26.02.17, 19:50
          Polecam www.hydraulik-biala-podlaska.pl
      • kleofaza krwiec lub krawcowa - suknia lubna 14.06.09, 22:36
        wie może ktos czy jest w białej lub okolicy osoba która by uszuła suknie slubną.
        tanio. a suknia ma byc skromna.
        • jolanta8778 Re: krwiec lub krawcowa - suknia lubna 05.07.09, 14:05
          A na kiedy ma być ta sukienka? Mam namiar na krawcową. Syję u niej,
          jestem zadowola.
          • inesse_a Re: krwiec lub krawcowa - suknia lubna 24.01.10, 19:55
            Czesc, ja tez jestem zainteresowana krawcowa w bialej lub okolichach. Ślub mam w
            sierpniu i tez chcialabym uszyc swoja kiecke przecudnej urody ;-) Będę wdzieczna
            za jakies namiary :-)
            • inesse_a Re: krwiec lub krawcowa - suknia lubna 30.08.10, 13:16
              Polecam Panią Kasię z Łomaz!
              Bardzo miła Pani, a co najważniejsze świetnie szyje suknie ślubne i stara się jak najlepiej doradzić. Jestem bardzo zadowolona :-)
    • magda_m86 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 26.08.08, 16:21
      ok, napisałam już w oddzielnym wątku swoje pytanie :/ ale napiszę jeszcze tu, bo
      wcześniej nie widziałam tego wątku. Szukam stancji najlepiej w okolicy tego
      starego lotniska, dokładnie chodzi mi o okolicę ośrodka SG. Stancja samodzielna,
      najlepiej kawalerka, lub dwupokojowe oddzielne mieszkanko. Jeśli ktoś znalazłby
      jakąś ofertę np. w gazecie lokalnej, do której nie mam dostępu (mieszkam obecnie
      w Chełmie) to bardzo proszę o jakieś informacje tutaj lub na madziamba@gmail.com
      Z góry dziękuję.
    • wooded Solidny stolarz 12.09.08, 09:23
      Szukam dobrego stolarza, macie Państwo jakieś namiary i doświadczenia ?
      • bjkor Re: Solidny stolarz 23.09.08, 05:51
        a może coś więcej o co chodzi ?
        • dziska23 Re: Solidny stolarz 21.10.08, 15:36
          stolarz/....... jezeli chodzi o parkiety to Bedliński z Grzybowej
    • grzexs Blacharz samochodowy 24.03.09, 00:54
      Czy mógłby mi ktoś polecić jakiegoś sensownego blacharza samochodowego w Białej
      lub okolicach? Z "tanio, dobrze, szybko" nie musi być tego ostatniego.
      • dziska23 kosmetyczka 23.07.09, 14:15
        jaki salon kosmetyczny polecacie na depilacje woskiem?byle nie za
        drogi!
        • cafe_tee Re: kosmetyczka 23.07.09, 15:38
          może coś wybierzesz, i zawsze możesz zadzwonić i zapytać:

www.zumi.pl/namapie.html?qt=++gabinety+kosmetyczne+&loc=bia%B3a+podlaska&Submit.x=0&Submit.y=0&Submit=Szukaj
          ja chodzę na Orzechową. Miło, czysto i ceny rozsądne.
          • dziska23 Re: kosmetyczka 24.07.09, 13:51
            dzieki!
            a może w okolicach placu znasz jakąś sprawdzoną kosmetyczkę?
            • cafe_tee Re: kosmetyczka 24.07.09, 14:06
              oj, nie. nie chodzę na plac, na orzechowej mi bliżej.
              Ale, znalazłam stare wątki - może jeszcze aktualne:
              forum.gazeta.pl/forum/w,118,44063675,,Dobra_kosmetyczka.html?v=2
              forum.gazeta.pl/forum/w,118,24875549,,Poszukuje_Fryzjerki_i_Kosmetyczki_w_Bialej.html?v=2
              --
          • asia744 Re: kosmetyczka 28.07.09, 14:05
            A ile kosztuje depilacja na Orzechowej?
    • majamiwajs5 Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 01.04.10, 22:22

> W związku z tym,iż rośnie zainteresowanie na pytania tzw."komercyjne",a
      > forum nie służy do zamieszczania ogłoszeń,
      > Zakładam wątek o powyższym tytule,w "celu udzielenia pomocy potrzebującym"
    • okna-pcv masażysta 29.09.10, 11:25
      szukam dobrego masażysty!chodzi o ból pleców!pilne
    • siemien_viola Re: Tu kierujemy pytania:"gdzie,może wiecie,za il 14.11.10, 20:52
      Ma ktoś może jakieś namiary na dobrą i sprawdzoną firmę od prania dywanów?
      Ważne aby firma ta dojeżdżała do domu klienta. Nie będę przecież tachać dywanu 5x4m...
      I co ważne by się opłacało mi wyprać trzy dywany, nie chciałabym, zapłacić za pranie starych dywanów połowy ceny nowych.
      Ile może kosztować za dywan 5x4 i czy efekty prania są dobre?
    • ktopytanie komis dziecięcy 02.11.11, 16:02
      Czy wiecie gdzie przeniesiono komis dziecięcy, który był pierwotnie na ul. Łomaskiej a potem na Narutowicza przy stacji paliw??? A może został zlikwidowany????
      z góry dziękuję za odpowiedź
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka