Dodaj do ulubionych

Brno - HEPL!!!

10.09.10, 01:44
Witam! Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu pokoju lub taniego mieszkania do wynajecia w Brnie od 1 pazdziernika. Bardzo ciezko mi jest sie teraz tam wybrac bo jestem z polnocy Polski i mam problemy z wzieciem wolnego w pracy. Od pazdziernika przeprowadzam sie wlasnie do Brna. Z jezykiem Czeskim tez jak na razie ciezko mi idzie wiec ciezko mi cos znalesc na Czeskich stronkach sad A czas ucieka sad Jesli ktos moglby mi wynajac pokoj chociaz na okres jednego miesiaca (wtedy moglbym poszukac czegos na miejscu) bylbym bardzo wdzieczny. Mam 26 lat i jestem spokojna, ugodowa i nie palaca osoba. Prosze o kontakt na - bialyakademik@interia.pl
Obserwuj wątek
    • slune Re: Brno - HEPL!!! 10.09.10, 16:33
      Sluchaj, napisz na ogloszenia po angielsku, albo wklej to:

Dobrý den, jsem 26-letý pracující slušný Polak, nekuřák, mám velmi vážný zájem o Vámi nabízeny pokoj / byt.
      S pozdravem

wiecej ogloszen znajdziesz tutaj:

www.espolubydleni.cz/podnajem-spolubydlici/brno/24
      powodzenia, moze sie odezwa smile

• krs_pl Re: Brno - HEPL!!! 13.09.10, 15:52
        dzieki za podrzucone zdanko wink sprobuje je wykorzystac, moze tak sie uda wink
        • kanapony Re: Brno - HEPL!!! 14.09.10, 11:24
          tylko nie zapomnij poprawić, że jesteś Polką a nie Polakiem big_grin
    • daghda.irish.pub Re: Brno - HEPL!!! 10.09.10, 17:45
      krs_pl napisał:

> Witam! Bardzo prosze o pomoc w znalezieniu pokoju lub taniego mieszkania do wyn
      > ajecia w Brnie od 1 pazdziernika. Bardzo ciezko mi jest sie teraz tam wybrac bo
      > jestem z polnocy Polski i mam problemy z wzieciem wolnego w pracy. Od pazdzier
      > nika przeprowadzam sie wlasnie do Brna. Z jezykiem Czeskim tez jak na razie cie
      > zko mi idzie wiec ciezko mi cos znalesc na Czeskich stronkach sad A czas ucieka
      > sad Jesli ktos moglby mi wynajac pokoj chociaz na okres jednego miesiaca (wtedy
      > moglbym poszukac czegos na miejscu) bylbym bardzo wdzieczny. Mam 26 lat i jeste
      > m spokojna, ugodowa i nie palaca osoba. Prosze o kontakt na - bialyakademik@int
      > eria.pl

Zajrzyj jeszcze na forum www.brnoexpats.com - tam też jest i forum i tablica ogłoszeń.
      • krs_pl Re: Brno - HEPL!!! 13.09.10, 15:53
        Ok wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka