Dodaj do ulubionych

Firma meblarska "Klon" - problem ?

08.02.08, 14:53
Witam

Mieszkam pod Warszawą, słyszałem o dobrej jakości mebli z tej firmy
za rozsądna cenę (nie tak drogo jak w Warszawie i okolicach). Udałem
się więc do "sklepu”, ale obsługa i podejście do klienta jest mniej
niż złe, minęły 3 tyg (w większości salonów w których bylem taki
projekt robi sie na miejscu w komputerze a projektu dalej nie mam,
znajomi już miesiąc czekają na swój projekt kuchni czy ktoś z WAS
miał do czynienia z tą firmą?
na prawdę bardzo chciałem zamówić tam meble do kuchni za nie male
pieniądze i szafę, ale widzę, że właściciel lub obsługa ma klienta
w "dup.." Widać nieźle im się powodzi skoro stać ich na to..
czy ktoś zamawiał tam meble ?
Obserwuj wątek
    • ptaqqq Re: Firma meblarska "Klon" - problem ? 20.08.16, 20:55
      Jak chcesz czekać na meble kilka miesięcy a lewik będzie Cię zwodził ze to juz za kilka dni to polecam. :) W końcu przestanie odbierać telefony i zacznie ściemniać: a to ze był w szpitalu, a to ze ma sprawy rodzinne, a to ze na produkcji był. Grubas jest bezczelnym kłamczuchem. Dopóki mu nie dasz zaliczki to będzie codziennie dzwonił i ci d... zawracał, że z umową to on ci szybko wykona meble. Nie polecam najgorszym wrogom tego frajera. Ja właśnie czekam na wykonanie zlecenia. Umowa podpisana dwa mies temu. Dziś się przez przypadek dowiedziałem że szwagrowi szafę i komodę 2 miesiące robił i te same ściemy walił. Też po fakcie się dowiedziałem że znajomej taki gnój zamontował że po 2 latach się rozkleja. U niej montaż trwał 2 tygodnie. Zionące gorzałą półmózgi wywaliły jej pod okap kontówka taką japę w szafce ze strach tam zaglądac. Jak zawsze decyzja należy do ciebie. Pozdr
      • krk16 Re: Firma meblarska "Klon" - problem ? 19.10.16, 16:10
        Zgadzam sie absolutnie ze wszystkim powyzej! Oszust do potego entej!!! Na kazdym kroku wymiguje sie szpitalem! Czekalam na szafe wnekowa od kwietnia a jest pazdziernik! Przyjechala bez drzwiczek, luster.. to jest zart! Za wszystkie brakujace czesci musialam zaplacic sama! Oczywiscie powiedzial ze odda, ale od tamtej pory spotkanie go graniczy z cudem a nawet jesli jest pokazuje pusta szufladke (brak gotowki!!). Unikac jak ognia!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka