klakieros7 02.02.09, 21:41 Hej gdzie najlepiej pójść na walentynki z dziewczyną? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinmm Re: walentynki 2009? 02.02.09, 22:10 klakieros7 napisał: > Hej gdzie najlepiej pójść na walentynki z dziewczyną? No ja np. nie znam Twojej dziewczyny. Nie wiem co lubi a czego nie. Ale myślę, że powinieneś wykazać własną inicjatywę i wymyślić coś sam oryginalnego, bo długo z nią nie pociągniesz jesli bedziesz liczył na podpowiedzi internautów :-) Pozdroofka malin mm Odpowiedz Link Zgłoś
klakieros7 Re: walentynki 2009? 02.02.09, 22:57 no wiesz niejednokrotnie wykazuję się własną inicjatywą ale szukam czegoś oryginalnego i liczę na wasze rady z własnych życiowych doświadczeń poradzicie coś? Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: walentynki 2009? 03.02.09, 09:21 wiesz, kobitki to lubią romantyczne wieczorki przy świecach, róże, prezenciki i takie tam :P Może standard? kino, spacer i romantyczna kolacja, gdzieś w knajpie ;) Do tego kwiaty i mały prezencik? (jakaś fajna zawieszka na szyję?)Ja w zeszłym roku dostałam małe, "kryształowe" serduszko na szyję. Nie jest drogie - ale za to jakie śliczne! co do kwiatów - zamiast nudnej, oklepanej, jednej róży - bukiecik jakichś małych kwiatuszków? malinmm napisał: >Pozdroofka ....zęby Ci wybili? A może masz imbecylizm wtórny? Odpowiedz Link Zgłoś
malinmm Re: walentynki 2009? 03.02.09, 09:36 cafe_tee napisała: > > malinmm napisał: > >Pozdroofka > > ....zęby Ci wybili? A może masz imbecylizm wtórny? > Kierując się Twoim dobrem pozwalam wybrać Ci wersję, przy której będziesz szczęśliwsza. malin mm Odpowiedz Link Zgłoś
ciepan Re: walentynki 2009? 03.02.09, 11:27 malinmm napisał: > cafe_tee napisała: > > > > > malinmm napisał: > > >Pozdroofka > > > > ....zęby Ci wybili? A może masz imbecylizm wtórny? > > > Kierując się Twoim dobrem pozwalam wybrać Ci wersję, przy której będziesz > szczęśliwsza. > > malin mm oho, chyba będzie się działo Odpowiedz Link Zgłoś
cafe_tee Re: walentynki 2009? 03.02.09, 15:37 > malinmm napisał: >(...)pozwalam wybrać Ci wersję, przy której będziesz szczęśliwsza. Dzięki. Zatem - wybieram drugą opcję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
klakieros7 Re: walentynki 2009? 03.02.09, 17:22 słyszałem o balu walentynkowym organizowanym w karczmie Rycerskiej co o tym sądzicie??? warto jest tam zabrać dziewczynę??? Odpowiedz Link Zgłoś
m-marecki Re: walentynki 2009? 04.02.09, 12:26 Wiesz moim zdaniem, bla to można póść zawsze a walentynki to raczej tak prywatna, intymna okazja. Ja by tobie radził, tak jak przedmówcy d jakiegoś małego lokalu na jakieś jedzonko, później kwiaty lub upominek i jak pogoda pozwoli to jakiś spacer choć z terenami do fajnego spaceru w Białej ciężko. Druga pcja to jak masz możliwość to spróbuj zrobić cś samemu do jedzenia nawet jakaś prosta ptrawa do tego świeczki i jakis skromny upominek efekt z pewnścią murowany. Odpowiedz Link Zgłoś