x22 17.02.02, 01:05 A może mi się tylko wydaje, a może z NIM coś nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia12 Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 18.02.02, 12:08 czy smierdzi? nie sadze, pachnie i smakuje powiedzmy specyficznie. a czy nieprzyjemny zapach jest objawem choroby to niestety tylko ekspert moze sie wypowiedziec. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 18.02.02, 21:30 Nasienie pachnie świeżym ciastem(drożdżowym)Jak smakuje nestety nie wiem.Ale zapytam kogo trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_76 Re: Czym ?!?!?! 18.02.02, 22:17 Ja nie za bardzo ja lubie, jak juz mam byc szczera:-)Nie smakuje mi, jest mdla a w dodatku szczypie w oczy. Ale,jak juz jestem bardzo rozgrzana,to co tam..;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
paulax27 Re: Czym ?!?!?! 18.02.02, 23:32 mikmik napisał(a): > Pachnie raczej dojrzałym Camembertem :-) to prawda. nie lubie tego zapachu i jak czuje ten serek to mi sie kojarzy jednoznacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
mikmik Re: Czym ?!?!?! 19.02.02, 10:56 ale ja uważam to za dobre skojarzenie i w związku z tym bardzo lubię dojrzałe pleśniawe serki :) Odpowiedz Link Zgłoś
perotin Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 19.02.02, 00:05 PODOBNO: 1. papierosy, kawa i herbata psuja silnie smak - nie pije tego ani nie pale, wiec nie moge sprobowac dla potwierdzenia nawet; 2. brat zlopie kawe i herbate hektolitrami, ale poleca ananasy, podobno problem z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
bieszcz Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 19.02.02, 13:13 zazdroszczę Wam tych serków i innych przysmaków. Mnie zawsze kojarzy się z zapachem chloru więc raczej nie przepadam za degustacją.. Odpowiedz Link Zgłoś
pletwa Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 26.02.02, 10:12 Ja tam nie lubię serów i zapach spermy wcale mi go nie przypomina. Smak, mhmm, słonawy, pyszniutki..., w końcu to smak mojego mężczyzny! Będę go próbować zawsze z dziką rozkoszą : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
aanniiaa Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 26.02.02, 16:11 pachnie młodymi kasztanami jak smakuje nie wiem ale podoba mi się zapach tylko mojego faceta, inne by mnie obrzydzaly :) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 27.02.02, 14:42 aanniiaa napisał(a): > pachnie młodymi kasztanami > jak smakuje nie wiem > > ale podoba mi się zapach tylko mojego faceta, inne by mnie obrzydzaly :) ******** Ale spoconymi?? tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
gigi22 Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 27.02.02, 17:52 No tak, i znowu wypowiedź na powalającym poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Czy GIGI śmierdzi (brzydko pachnie)?! 28.02.02, 12:56 gigi22 napisał(a): > No tak, i znowu wypowiedź na powalającym poziomie... ************** Ale to się wiąze z toba gigi :))) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
gigi22 Re: Czy tassman śmierdzi (brzydko pachnie)?! 28.02.02, 13:09 A w jaki sposób? Bo chyba nie zauważyłam... Odpowiedz Link Zgłoś
tassman tassman pachnie ! 28.02.02, 13:13 gigi22 napisał(a): > A w jaki sposób? Bo chyba nie zauważyłam... ***************** kiedys w realu ci pokażę :))))) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
gigi22 Re: tassman pachnie ! 28.02.02, 13:14 Najpierw trzeba mieć to pokazać.... Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: tassman pachnie ! 28.02.02, 13:16 gigi22 napisał(a): > Najpierw trzeba mieć to pokazać.... **************** Gigi, Zupełnie nie zrozumiałem co oznacza to zdanie które naskrobałaś w pocie c...... PZDR tassman Odpowiedz Link Zgłoś
tassman gigi sucks! 28.02.02, 14:00 gigi22 napisał(a): > No cóż... to już Twój problem... ************ Kłopoty z pisownią to jednak twoja domena :)) PZDR tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
gigi22 Re: gigi sucks! 28.02.02, 14:06 tassman napisał(a): > gigi22 napisał(a): > > > No cóż... to już Twój problem... > > ************ > Kłopoty z pisownią to jednak twoja domena :)) > > PZDR > tassman:) > Ależ wybacz Tassmanku... oczywiście miało być: "trzeba mieć najpierw co pokazać". :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman Re: gigi sucks! 01.03.02, 07:50 gigi22 napisał(a): > tassman napisał(a): > > > gigi22 napisał(a): > > > > > No cóż... to już Twój problem... > > > > ************ > > Kłopoty z pisownią to jednak twoja domena :)) > > > > PZDR > > tassman:) > > > > > Ależ wybacz Tassmanku... oczywiście miało być: "trzeba mieć najpierw co > pokazać". :-)))) ********************* znaj miłosierdzie tassmana.....Wybaczam i zapominam:) tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
pervers-muszaraf Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 01.03.02, 20:24 Czasem zdarza się ,że brzydko pachnie-świeżym nawozem,ropą naftową ,schaboszczakiem z kiszoną kapustą.Ale nie przejmuj się polej Dosią to przejdzie!! Odpowiedz Link Zgłoś
roki172 Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 11.03.02, 21:25 Ja lubie zapach swojej (ale tylko gdy mam umyta pale wiec moze tu tkwi problem) Odpowiedz Link Zgłoś
denise Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 13.03.02, 09:49 Jak widac, mam szczescie, bo sperma mojego chlopaka nie tylko jest neutralna w zapachu, ale tez slodka w smaku. Jedyna rada, to zmienic partnera. Powodzenia. d. Odpowiedz Link Zgłoś
kon_by_sie_usmial Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 14.03.02, 09:13 denise napisał(a): > Jak widac, mam szczescie, bo sperma mojego chlopaka nie tylko jest neutralna w > zapachu, ale tez slodka w smaku. Jedyna rada, to zmienic partnera. > Powodzenia. > d. A jak wkurwisz sie ten przyklad na matke, to zmien sobie matke. Rozwiazanie jest przeciez takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
rogata Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 13.03.02, 19:32 Zależy jak podchodzisz do partnera,czy jest dla ciebie kimś bliskim czy tylko partnerem do łóżka.Ja odkryłam nie dawno ,że na smak spermy znakomity wpływ mają serki danona i campiny.Polecam.Wtedy jest to ambrozja!A tak wogóle to po jej smaku zdolna jestem poznać co mój partner konsumował dzień wczesniej i czy nie przesadził:-) z piwkiem.I muszę kochać ,naprawdę.Wtedy dopiero MOGĘ spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
kon_by_sie_usmial Re: Czy sperma śmierdzi (brzydko pachnie)?! 14.03.02, 09:12 rogata napisał(a): > Zależy jak podchodzisz do partnera,czy jest dla ciebie kimś bliskim czy tylko > partnerem do łóżka.Ja odkryłam nie dawno ,że na smak spermy znakomity wpływ > mają serki danona i campiny.Polecam.Wtedy jest to ambrozja!A tak wogóle to po > jej smaku zdolna jestem poznać co mój partner konsumował dzień wczesniej i czy > nie przesadził:-) z piwkiem.I muszę kochać ,naprawdę.Wtedy dopiero MOGĘ > spróbować A adres Twego serwera winien brzmiec: danone.pl lub campina.pl Jestes winna adminowi 100 zlotych za te bezczelna reklame. A i jeszcze jedno, bo ubawilo mnie setnie: "A tak wogóle to po jej smaku zdolna jestem poznać co mój partner konsumował dzień wczesniej " - to twoje slowka, a wiec......... prawdziwy kiper z ciebie :-)))))))). A rozrozniasz moze jeszcze czy żarł zwyczajna czy krakowska? Odpowiedz Link Zgłoś