mglaaa1 26.04.04, 17:23 panie doktorze, drodzy "forumowicze" :-PP mam pytanie. Jeśli mężczyzna pije dużo wody czy to wpływa na awiększenie produkcji spermy?? bo wg mnie to raczej nie ma związku.. ale chciałabym się upewnić.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wcalenietakimaly Re: PYTANIE @- SPERMA-@ 26.04.04, 20:24 mglaaa1 napisała: > panie doktorze, drodzy "forumowicze" :-PP mam pytanie. Jeśli mężczyzna pije > dużo wody czy to wpływa na awiększenie produkcji spermy?? bo wg mnie to > raczej nie ma związku.. ale chciałabym się upewnić.. Oczywiscie ze ma, zalezy tylko jaka wode pije. Jesli gazowana to idzie do glowy, a bez babelkow do jaj. W drugim przypadku istnieje ryzyko "slonicy jajowej". Odpowiedz Link Zgłoś
vincent_vega80 Re: PYTANIE @- SPERMA-@ 27.04.04, 00:27 Twoj facet powinien moczyc jadra w marynacie - takiej zalewie do domowych przetworow. Paragwajscy naukowcy dowiedli ostatnio, ze ta metoda wplywa na zwiekszenie produkcji spermy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: PYTANIE @- SPERMA-@ 28.04.04, 23:19 Ilość wypijanej wody nie wpływa na zwiększenie produkcji spermy. Nie myliłaś się. Odpowiedz Link Zgłoś