mallwia Re: do pań z b. małym biustem 01.09.11, 18:05 wlasnie mam odwrotnie,odkad zmalał to chcialabym go wszystkim pokazywac:)))) uważam,że małe biusty są przesliczne,a jak jest sterczacy to dopiero szał!!!!!! oczywiscie bedzie dla ciebie sliczny maly czy duzy jezeli go pokochasz po prostu takim jakim jest,wstyd to krasc panno tulipanno, a nie pokazywac cycuszki:)))))) www.youtube.com/watch?v=e5r3GoTAXcE&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo25 Re: do pań z b. małym biustem 02.09.11, 10:59 Jeśli masz mały biust to możesz z powodzeniem nosić kuse bluzki, w których nadal będziesz wyglądać z klasą, a nie tak jakby Ci się tam wszystko zaraz miało wylać ; Poza tym dzięki tym bluzkom zwrócisz uwagę na inne swoje atuty. Domyślam się, że jesteś szczupłą osobą, więc spokojnie możesz odsłaniać brzuch, plecy... Jak założysz taką bluzkę, która przypomina złożoną na pół chustkę (z wiązaniem na plecach), a do tego biodrówki, to będzie bomba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Partnerstwo a seks IP: *.play-internet.pl 01.08.14, 18:44 Tez mam taki problem... mój facet raczej na to nie patrzy. przeżyłam z nim swój pierwszy raz i strasznie się czułam kiedy zdejmował mi stanik... ale widziałam że nie na moich piersiach mu zależy tylko na tym co do siebie czujemy. Teraz juz bez skrępowania się przed nim rozbieram... nie myślę o swoich małych piersiach bo to tez przeszkadza w stosunku. Jeśli facet naprawdę kocha to nie jest dla niego ważny rozmiar stanika Odpowiedz Link Zgłoś