Dodaj do ulubionych

za Wami, Droga Administracjo

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.13, 17:14
Nienawistnicy przenieśli się na fora prywatne szczuć.

Nikt im w szczuciu nie zamierza przeszkadzać, ale teraz trudniejszy krok przed wami.

Są na tym świecie ludzie naprawdę chorzy, którzy szukajac pomocy trafiają a to forum.

Zaopiekujcie się nimi.
Obserwuj wątek
    • szpile_i_ostrygi Re: za Wami, Droga Administracjo 05.02.13, 18:33
      Nic tak serca nie studzi
      Jak poznawanie ludzi

Jan Sztaudynger
    • mifredo Re: za Wami, Droga Administracjo 05.02.13, 21:05
      Ty perfidny i wstrętny agencie z "neoplusa",
      już nikogo nie możesz śledzić,
      ani też pouczać.
      Żal ci d... ściska,
      skończyły się igrzyska.
      Teraz sam z siebie szydź i sam się pouczaj.
      Forów schizofrenii w necie wiele,
      nie pomrą z rozpaczy "twoi przyjaciele"
      Agenci w tym ci z archiwumx, to najbardziej obrzydliwa rzecz,
      którą w necie napotkałam,
      okazuje się, że nie tylko ja...
      Trollu głodny żeś bardzo jest,
      zdychaj z głodu i idź precz!
      • Gość: Nie żal ci róż Re: za Wami, Droga Administracjo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 03:02
        gdy płoną lasy?
      • Gość: i przestan histeryzować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 04:01
        histeryczko
        • mifredo Re: opamiętaj się! 06.02.13, 08:27
          A ty przestań podżegać
          ostatnie tu twoje podchody były wstrętne.
          Już i mi etykietkę przylepiasz następną?
          Nigdy się nie dowiesz jaka jestem,
          nie uda ci się mnie upokorzyć.
          Brawo, że paczka kumpli poszła sobie na zamknięte,
          tam cię nie wpuszczą, gdyż nie masz tożsamości własnej,
          stałego swego imienia
          i nie wiesz co piszą, a insynuujesz...
          Zresztą na zamkniętym wolno.
          Tak by się chciało komuś przyłożyć, jęzor aż swędzi
          i coś poczytać do kawy na śniadanie
          a tu nie ma co, hihihi.
          Mnie to nie boli, rzadko tu pisze i rzadko wchodzę.
          Bolało kiedyś jak mi zarzucano,
          że to prze mnie dawne forum padło,
          a to wierutne kłamstwo było.
          Milknie tylko wtedy każde forum jak ty się pojawiasz,
          zastanów się nad sobą.
          Gościu, trollu, rozwaliło się samemu to forum
          a teraz wzdychasz do administracji, żałosne.
          • monte_we_mgle Re: opamiętaj się! 06.02.13, 11:35
            Niektórzy lubią myśleć, że świat się kręci wokół nich. Trudno się widzieć tym, czym jest się w istocie, więc lepiej robić za umęczoną ofiarę. Takie perwersyjne samodowartościowanie.
            "Nienawistnicy" piszą sobie gdzie indziej, a milusie miłujące pokój wiecznie żywe. Zupełnie jak towarzysz Uljanow ;-)))

• monte_we_mgle Re: opamiętaj się! 06.02.13, 12:17
              Mifredo, jeśli chcesz popisać sobie na zamkniętym, to przyślij zgłoszenie, ja zaakceptuję albo daj znać tutaj.
              Rozmawiamy sobie o książkach, kuchni, sztuce i codziennym życiu głównie. Wątków chorobowych jest mniej, bo już sobie poopowiadaliśmy przez lata o swoim chorowaniu, ale można zakładać własne, zawsze ktoś się dopisze i pogada.
              Jakbyś chciała, to zapraszam :-)))
              • Gość: ha ha ha Re: opamiętaj się! IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 12:26
                Mifredo przez ciebie głównie była mieszana z błotem bardzo długo. Przez uwierz_w_to także. Teraz jest pożądanym gościem na twoim forum bo mówi aktualnie to, co ci pasuje obłudniku.
                • monte_we_mgle Re: opamiętaj się! 06.02.13, 12:30
                  Gość portalu: ha ha ha napisał(a):

> obłudniku.

Zdarza mi się kogoś źle ocenić i stać mnie na na to, by go za to przeprosić. Nie jestem omnipotentny, bywam też impulsywny i w ogóle mam wiele wad, ale obłudny akurat nie jestem. Mifredo pisze co chce i nie zawsze miło mi się to czyta, ale na forum jak w życiu - nie zawsze musi być miło.
            • Gość: to prawda Re: opamiętaj się! IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 12:23
              To prawda, bo wiele razy banowany uwierz_w_to najpierw razem z tobą zakładał fora po to, żeby wylewać swój jad na ludzi, a gdy was banowano, to z siebie robiliście ofiary. Administracja za nic nie banuje. Uwierz_w_to był tak " wielką ofiarą" swoich ataków na ludzi, że aż ogłosił tutaj, że się truje. Biedactwo podżegające do zabijania innych. A ty nie lepszy. Pomyśleć, że facet, który się na forach chwali, że pracuje w psychiatryku tutaj zakłada fora psychiatryczne, by dręczyć innych chorych.
              • monte_we_mgle Re: opamiętaj się! 06.02.13, 12:26
                I nie kasuje banów przed czasem bez powodu. Możesz sobie wierzyć w co chcesz, mnie to wisi. Pa!
                • mifredo Re: opamiętaj się! 06.02.13, 13:42
                  Było, minęło, ludzie się poznali, zreflektowali,
                  po przepraszali a tu dalej ktoś pamiętliwy i nieżyczliwy,
                  niepodpisany, wychyla raz po raz głowę zza węgła
                  i strzela sobie w kogo chce bez powodu.
                  Nie masz identyfikatora,
                  a ja i tak rozpoznaje cię po twoim stylu.

P.s.Monte, bardzo dziękuję za zaproszenie.
                  Nie potrzebuję dużo pisać, swoje już w internet wylałam,
                  po różnych forach.
                  Do komputera siadam od czasu do czasu, zajęta jestem, robót wiele mam.
                  Wyście tam młodzi, macie swój styl
                  ja bym mogła jedynie zawadzić i swoje zgorzknienie wylewać.
                  Lubiłam tu czytać wasze dyskusje o książkach i o wszystkim innym.
                  Były mądre. Ktoś w tym bardzo przeszkodził i dalej mąci.
                  Eh!
                  • Gość: bez identyfikatora Re: opamiętaj się! IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 17:56
                    mifredo napisała:

> Nie masz identyfikatora,

A Ty oślepłaś raptem ? Nie widziałaś co tu się działo ? Każdy kto nie zgadzał się z tutejszym kolektywem i robieniem kloaki z tego forum był narażony na wydalanie uwierz_w_to. Więc po co używać stałego nicka by potem ten koleś latał za kimś i bruździł.
          • Gość: Ty naprawdę Re: opamiętaj się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 14:20
            nie rozumiesz.

tu nikt nikomu nie chciał krzywdy zrobić (oczywiscie poza uwierzem i dittą) Madau mało kumata, mega-globus raz w tygodniu,ona nawet nie umiałaby muchy zabić, szpile zapatrzone w uwierza, ale lubi Toma Waitsa więc nie może być do końca zdeprawowana przez Benia i ciocię Klocię (to w nawiązaniu do BOnni i Clyda)

ale żaden z was nie jest schizofrenikiem. Żaden! Najbliżej schizofrenii jest Milfredo, bo ma syna schizofrenika, ale żaden z zawłaszczaczy tego forum nawet się o schizofrenię nie otarł.

Dlatego jest co świętować.

Forum jest w końcu uwolnione od nienawistników, i tylko od administracji zależy, czy znajdzie eksperta, który tym forum zechce się zaopiekować.

Tu nie trzeba było żadnego z tych nienawistników prowokować - jeden dawał krzesiwo, a drugi hubkę
            • madau Re: opamiętaj się! 06.02.13, 14:52
              a kim Ty jestes zeby podwazac kilkuletnie diagnozy przeroznych lekarzy? Bogiem?
              • monte_we_mgle Re: opamiętaj się! 06.02.13, 15:32
                Zapewne kolejnym psychologiem na zasiłku itp. którego umiejętności fachowe rynek zweryfikował negatywnie. Po to takim fora.
                • madau Re: opamiętaj się! 06.02.13, 15:44
                  Prawdopodobnie masz racje Monte. Ten pan wiedze duza lekarska posiada. Szkoda ze wczesniej nam nie wystawil diagnozy to bym tabsy rzucila w cholere i psychoterpie tez.
                  Tego zdania o globusie nie zrozumialam bo jestem cytuje: "malo kumata" moze wiec mi wyjasnisz?
                  • monte_we_mgle Re: opamiętaj się! 06.02.13, 16:29
                    Ja też mało kumaty najwyraźniej, bo nie wiem, co poeta miał na myśli, a właściwie poetka. Sądzę, że to była pani z wiedzą przeogromną na tematy wszelakie i poziomem IQ sięgającym nieba. Gdzież mnie prostaczkowi do niej ;-)))
            • varna771 Re: opamiętaj się! 06.02.13, 17:15
              ło matko !!! to ty?? rotfl
              • madau Re: opamiętaj się! 06.02.13, 18:24
                varna771 napisała:

> ło matko !!! to ty??

No cos ty? To za trudne dla lo matko zeby bawic sie w te klocki. Kultury brak ;))))
                • varna771 Re: opamiętaj się! 06.02.13, 18:46
                  madau napisała:

> varna771 napisała:
                  >
                  > > ło matko !!! to ty??
                  >
                  > No cos ty? To za trudne dla lo matko zeby bawic sie w te klocki. Kultury brak
                  > ;))))

może w o to w tym chodzi, żeby dobrze sie zakamuflować ... "Grzeczność nie jest nauką łatwą ani małą"
                  • madau Re: opamiętaj się! 06.02.13, 19:17
                    varna771 napisała:

> może w o to w tym chodzi, żeby dobrze sie zakamuflować ... "Grzeczność nie jest
                    > nauką łatwą ani małą"

Ee, ja sadze ze to za wysokie progi. Mnie to bardziej nafciara zalatuje :D
                    • varna771 Re: opamiętaj się! 06.02.13, 20:08
                      madau napisała:

> varna771 napisała:
                      >
                      > > może w o to w tym chodzi, żeby dobrze sie zakamuflować ... "Grzeczność ni
                      > e jest
                      > > nauką łatwą ani małą"
                      >
                      > Ee, ja sadze ze to za wysokie progi. Mnie to bardziej nafciara zalatuje :D

lol- tez tak pomyslałam:D
                      • mifredo Re: opamiętaj się! 07.02.13, 08:17

Niezidentyfikowany, tym razem nie posądzaj mnie o coś czego nie zrobiłam.
                        Gość portalu: Pierwszy krok napisał(a):

> Nienawistnicy przenieśli się na fora prywatne szczuć.
                        >
                        > Nikt im w szczuciu nie zamierza przeszkadzać, ale teraz trudniejszy krok przed
                        > wami.
                        >
                        > Są na tym świecie ludzie naprawdę chorzy, którzy szukajac pomocy trafiają a to
                        > forum.
                        >
                        > Zaopiekujcie się nimi.
                        Forum jest dla wszystkich otwarte.
                        Jak tu trafi jaki chory zaopiekuj się nim,
                        pierwszy kroku i wszyscy niezidentyfikowani.
                        Ten list powinieneś wysłać na moderację a nie tu.
                        p.s.
                        Zanieczyszczanie kałem występuje w pewnych rodzajach schizofrenii,
                        takiej prymitywnej niestety, wśród ludzi bardzo ograniczonych umysłowo.
                        Tak doczytałam w necie.
                        Za niektórymi g... wlecze się od początku i niestety wyrzucane jest na innych.
                        Pominę wszystkie nicki producenta tych fekaliów, dokładnie qupy.
                        Tak być nie powinno.
                        To nie jest forum dla mnie, dawno to już stwierdziłam
                        i pisanie odpuściłam.
                        Z wszystkimi sie tu już rozliczyłam,
                        jeszcze tylko jeden niezidentyfikowany coś do mnie pije.
                        Zazdrościsz mi "brylowania"?
                        Zaloguj się i pisz, mądralo, bądź rozpoznawalny.
            • szpile_i_ostrygi Re: opamiętaj się! 06.02.13, 17:47
              Rzeczywiście,"Ty naprawdę nie rozumiesz" najprostszych słów języka polskiego, którymi tak hojnie tutaj wszystkich częstujesz. Podpowiadam zatem;
              https://imageshack.us/photo/my-images/826/zawaszczy.jpg/

W innej kwestii też się mylisz :D
              do szpiku kości jestem zdeprawowana.

Gość portalu: Ty naprawdę napisał(a):
              > nie rozumiesz. tu nikt nikomu nie chciał krzywdy zrobić (oczywiscie poza uwierzem i dittą) > Madau mało kumata, mega-globus raz w tygodniu,ona nawet nie umiałaby muchy zabić,
              > szpile zapatrzone w uwierza, ale lubi Toma Waitsa więc nie może być do końca zd
              > eprawowana przez Benia i ciocię Klocię (to w nawiązaniu do BOnni i Clyda)
              > ale żaden z was nie jest schizofrenikiem. Żaden! Najbliżej schizofrenii jest Milfredo,
              > bo ma syna schizofrenika, ale żaden z zawłaszczaczy tego forum nawet się o schizofrenię > nie otarł.
              > Dlatego jest co świętować.
              > Forum jest w końcu uwolnione od nienawistników, i tylko od administracji zależy, czy
              > znajdzie eksperta, który tym forum zechce się zaopiekować.
              > Tu nie trzeba było żadnego z tych nienawistników prowokować - jeden dawał krzesiwo,
              > a drugi hubkę
      • Gość: z neoplusa Re: za Wami, Droga Administracjo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 17:22
        mifredo napisała:

> Ty perfidny i wstrętny agencie z "neoplusa",

Do mnie pijesz towarzyszko? Bo nas tu więcej z neoplusa. Prawdziwa klika. Z chello też parę osób by się znalazło, ale oni to nie klika, to kolektyw, prawda? ;)

> Nie potrzebuję dużo pisać, swoje już w internet wylałam,
        po różnych forach.
        > Do komputera siadam od czasu do czasu, zajęta jestem, robót wiele mam.

I tego się trzymaj wielce zasłużona towarzyszko.
        Przypomnę ci jeszcze, że w czasie ostatniej burzy, jaka tu miała miejsce nikt słowem o tobie nie wspomniał. Oj, musiało boleć, skoro przyszłaś tu jątrzyć, kiedy już wszystko ucichło i wszyscy sobie poszli tam, gdzie ciebie nie ma.

Do drugiego/drugiej neoplusa: owszem, pisali tu ludzie chorzy na schizofrenię, tylko że to forum nie miało wiele wspólnego z tytułem. Dla nowych, zainteresowanych tematem mogło to być dość odstręczające. Ale to wina administracji, ze do tego dopuściła, i całkiem olała ten twór. Mogła to oddać w prywatne ręce, zamknąć, albo zmienić nazwę na Forum Blogorum, Ulubione Kawałki z Youtube, Robimy Kupę, czy jakąkolwiek inną.

• Gość: bez identyfikatora Re: za Wami, Droga Administracjo IP: *.dynamic.chello.pl 06.02.13, 18:02
          Gość portalu: z neoplusa napisał(a):

Ale to wina administracji, ze do
          > tego dopuściła, i całkiem olała ten twór. Mogła to oddać w prywatne ręce, zamkn
          > ąć, albo zmienić nazwę na Forum Blogorum, Ulubione Kawałki z Youtube, Robimy Ku
          > pę, czy jakąkolwiek inną.

Całkowita zgoda. Tu była albo kupa uwierza, którą się panie zachwycały. Lub także youtube czy mini blogi. A jeśli się to nowym nie podobało, to blogerzy i specjaliści od kup nazywali ich trolami.
          • szpile_i_ostrygi Re: za Wami, Droga Administracjo 06.02.13, 18:11
            Gość portalu: bez identyfikatora napisał(a):

> Tu była albo kupa

Nobo :D

Któż równa
            Do gówna?

I znowu Jan Sztaudynger
            • madau Re: za Wami, Droga Administracjo 06.02.13, 18:33
              To nasze, przez nas wywalczone i przez nas bronione. I to nie jest nasze ostatnie slowo.
            • ex.vinci Czytam i czytam 06.02.13, 18:33
              z podziwu wyjść nie mogę, czy ktoś ma ochotę mnie w dupe pocałować, myślę że tak więc nadstawiam....cmoks...cmoks.....cmoks.
              A tera trolle do budy starczy całowania mojego jędrnego tyłeczka.
              • ex.vinci Re: Czytam i czytam 06.02.13, 18:36
                Ktoś ma obiekcje do mojej i do naszej schizofrenii? przyjaciele zapijaczonej i jej psa?
                więc nadstawiam teraz genitalia comoks...cmoks...cmoks....

Starczy tej przyjemniości jeszcze nie zapracowaliście trolle a już byś cie chcieli w całości wylizać ale na te rarytasy i przyjemności trzeba zapracować.
                • Gość: gdzie aplauz Re: Czytam i czytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.13, 19:11
                  dziewczęta? Wasz Król przemówił, a wy zamiast rączki do oklasków złożyć i wyrazy uwielbienia słać milczycie jak zaklęte. Oniemiałyście z zachwytu, czy wyobraźnia was poniosła?

Sama widzisz pokój miłująca mifredo, cóżeś uczyniła i rozpętała. Teraz już tylko możesz próbować się wepchnąć poza kolejką, oferując swoje wdzięki do całowania.
                  • ex.vinci Re: Czytam i czytam 06.02.13, 19:27
                    A co takiego mifredo rozpętała? kawałek dobrej zabawy i tyle, jak dla mnie to zabawa.Nie zauważyłeś mądraliński jeszcze tego? bystrzacha z ciebie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka