Dodaj do ulubionych

do pań z b. małym biustem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 12:08
ja niestety do takich należę i bardzo jest to dla mnie krepujące. Chociaż mój facet zapewnia, że są piękne - co jeszcze bardziej mnie dołuje bo wydaje mi się, że tutaj to nie jest szczery. czy to możliwe, żeby facetowi podobał się mały biust?. Hm.... mój to nawet nie biust tylko krostki (bo już nie wiem jak go nazwać). Jak jest u Was? Bez skrępowania się rozbieracie? Ja nie potrafię się przełamać i nie wiem czy to siedzi w mojej psychice i powinnam sobie odpuścić! Nawet wstydzę sie załozyć strój kąpielowi i swobodnie się opalać.
Obserwuj wątek
    • galgenbaum Re: do pań z b. małym biustem 04.05.11, 12:14
      Gość portalu: perełka napisał(a):

> . czy to możliwe, żeby facetowi podobał się mały biust?.

Zdecydowanie tak.
    • Gość: montezuma Re: do pań z b. małym biustem IP: *.mpwik.lublin.pl 04.05.11, 12:33
      pewnie :)
      nie rozmiar a kształt się liczy.
      • Gość: piotrek Re: do pań z b. małym biustem IP: *.petrus.pl 04.05.11, 13:00
        Powinnaś chodzić bez stanika. To zaleta malych cycuszków
        • Gość: almostunreal Re: do pań z b. małym biustem IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.11, 14:57
          Jasne, małych ale nie bardzo małych. Czasami to co w staniku jest małym biustem bez niego wygląda jak zero biustu.
          • Gość: mały biust Re: do pań z b. małym biustem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.11, 14:17
            ale za to piękna szparka
    • Gość: Kobieta Re: do pań z b. małym biustem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 13:32

Ja nie potrafię się przełamać i nie wiem czy to siedzi w mojej psychice

Siedzi. Wszystko zależy od psychiki.
      Po drugie..mamy coś takiego jak stanik 'push up', wiesz? Kupujesz zakładasz i opalasz się na plaży..
      • Gość: perełka Re: do pań z b. małym biustem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.11, 14:41
        Po drugie..mamy coś takiego jak stanik 'push up', wiesz? Kupujesz zakładasz i o
        > palasz się na plaży..

Kupuję tylko takie staniki i takie tylko zakładam. Kochana wiem, że coś takiego jest. Nie jestem z XIX wieku!
        • oxf Re: do pań z b. małym biustem 04.05.11, 20:04
          maly biust nie jest problem, mozesz miec swietna figure i z malym biustem.
    • Gość: jeden facio Re: do pań z b. małym biustem IP: 212.160.172.* 04.05.11, 13:39
      Jako facet powiem, że bardzo irytuje nas, gdy wielokrotnie powtarzamy swojej dziewczynie/żonie, jak bardzo nam się podoba, a one z uporem maniaka wciąz trzymają się swoich kompleksów. Bez względu, czy dotyczy to piersi, czy innej części ciała. Jeśli chcemy być z wami, to jest oczywiste, że akceptujemy was takimi, jakimi jesteście. Może gdybyście były inne, nie byłybyście dla nas takie atrakcyjne?
      • n.wataha Re: do pań z b. małym biustem 25.08.11, 16:28
        Gość portalu: jeden facio napisał(a):

> Jako facet powiem, że bardzo irytuje nas, gdy wielokrotnie powtarzamy swojej dz
        > iewczynie/żonie, jak bardzo nam się podoba, a one z uporem maniaka wciąz trzyma
        > ją się swoich kompleksów. Bez względu, czy dotyczy to piersi, czy innej części
        > ciała. Jeśli chcemy być z wami, to jest oczywiste, że akceptujemy was takimi, j
        > akimi jesteście. Może gdybyście były inne, nie byłybyście dla nas takie atrakcy
        > jne?

Święta racja. Pomyśl czy gdyby Twój biust nie podobał się Twojemu facetowi, to nie poszukałby sobie innej z dużym biustem, zamiast Ciebie?
        Więc głupotą totalną jest wmuszać w inną osobę Twoich własnych norm atrakcyjności.
        A masz je niestety jakieś lekko skrzywione, bo mały biust po urodzeniu dziecka może się powiększyć, duży zaś jedynie rozciągnąć się i oklapnąć.
    • ewa.zeromska Re: do pań z b. małym biustem 04.05.11, 19:10
      Kompleksy, kompleksy, komplesksy. małe biusty są tak samo ładne jak duże. Rzecz gustu. I tyle.
      • Gość: A. Re: do pań z b. małym biustem IP: *.rev.pro-internet.pl 04.05.11, 19:49
        Komentarz naprawdę rzucający trochę światła na tą sprawę...
      • azeta4 Re: Dla mezczyzn to naprawde to nie jest problem ! 11.06.11, 14:09
        Kobieta model 90 - 60 - 90 to przeogromna bzdura wymyslona przez film, gazety, media ktore kondycjonuja falszywie opinie pobliczna meska i damska powodujac tworzenie niepotrzebnych i absolutnie bezpodstawowych kompleksow u dziewczyn i Pan ktore tych kryteriow nie maja.Z praktycznego punktu widzenie, mezczyzni ( ja taz) ogladaja sie za duzym biustem i na tym sie konczy.Uwaga ! Ogladaliby sie za kobieta z niebieskimi wlosami ( ufarbowane), z butami na ogromnych szpilkach, grybymi, chudymi itd.Jestescie, wedlug mnie, WY, kobiety, ktore stwarzja sobie - miedzy kobietami - problemy w przebieralni pokazujac innym duzy biust zeby podkreslic jakie sa "lepsze".To okrutne, ale mezczyzn to nie dotyczy; to falszywy problem.Wierzcie mi!
    • Gość: Anna Re: do pań z b. małym biustem IP: *.nyc.res.rr.com 04.05.11, 22:01
      Oczywiscie sa faceci, ktorzy gustuja w malych biustach. Moj maz uwielbia. Nigdy nie mialam kompleksow z powodu moiego XS biustu. Taki biust jest naturalny i uroczy i niekrepujacy i przede wszystkim wygodny dla kobiety. Za nic w swiecie nie chcialabym miec duzego biustu. Naprawde zawsze znajdzie sie amator, ktory zawiesi oko na dekolcie. Jestes zapewne zgrabna i mloda dziewczyna, ktorej brak pewnosci siebie. Unies glowe, usmiechnij sie, wyprostuj, a zobaczysz, ze robisz wrazenie na mezczyznach.
    • potwor_z_piccadilly Re: do pań z b. małym biustem 04.05.11, 22:38

> Chociaż mój f
      > acet zapewnia, że są piękne -

Jeśli tak twierdzi, to z pewnością tak jest.
      Normalne.
      Gość dokładnie zdaje sobie sprawę z tego że nie jeden "burek" z rozkoszą by się pobawił tym biuścikiem.
      Ja pewno też, a co mi tam.

• Gość: grz-aneczka Re: do pań z b. małym biustem IP: *.net.stream.pl 05.05.11, 07:54
      ja mam mały biust. i czasem sobie myślę, że fajnie by było mieć większy. choć dostrzegam zalety małego rozmiaru(np. nie przeszkadza w uprawianiu sportu)
      mój mąż raczej nie zachwyca się moimi piersiami. Ale zachwyca się wszystkim innym: pupą, nogami, twarzą. już jakiś czas temu doszłam do wniosku, że nie jestem ideałem i nie wszystko muszę mieć piękne i idealne. rozbieram się bez skrępowania, bo wiem, że pociągam swojego faceta i to mi wystarczy :-)
    • Gość: lubie_maly_biust Re: do pań z b. małym biustem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 11:38
      rany boskie, czy kobiety nie maja naprawde prawidzywych zmartwien?
      Moja ukochana ma maly biust, nie uzywa stanikow pusz apów itp. Poprostu go ma a ja za nim szaleje, a ja zalozy bialego topa bez stanika to moze zrobic ze mna wszystko - wtedy nic innego nie widze tylko...eh rozmarzylem sie w pracy ;-)

Ale mam znajomego, ktory uwaza ze baba ma miec cyc taki, ze jak uderzyw stol to stol ma sie rozpaść.

Kwestia gustu jak widac.
      • Gość: piotrek Re: do pań z b. małym biustem IP: *.petrus.pl 05.05.11, 14:15
        Bo baba ma mieć cycki. Natomiast duże, czy małe-kwestia gustu. Ja miewałem i z dużymi, i z malymi. I zawsze mi się podobały.
        Ale takiej, co stoły rozwala -nie miałem. I chyba bałbym się trochę.:-)
      • net-slash Re: do pań z b. małym biustem 05.06.11, 23:59
        Gość portalu: lubie_maly_biust napisał(a):

>
        > Ale mam znajomego, ktory uwaza ze baba ma miec cyc taki, ze jak uderzyw stol to
        > stol ma sie rozpaść.
        >

tia... a jak się zakręci i wyrżnie w szczękę to protetyk będzie miał kupę roboty ;)
    • galgenbaum Re: do pań z b. małym biustem 05.05.11, 14:28

> ja niestety do takich należę i bardzo jest to dla mnie krepujące.

forum.gazeta.pl/forum/w,150,124244855,124299148,Re_Czy_kobieta_moze_miec_za_duze_piersi_.html
    • didjeridu Re: do pań z b. małym biustem 05.05.11, 15:28

> ja niestety do takich należę i bardzo jest to dla mnie krepujące.

Bzdura!

"Tak więc, drogie dziewczyny z małą miseczką, miniaturowe piersi można uwolnić z biustonoszy i eksponować w przezroczystych ubrankach. Projektanci są zgodni, im mniejsze, tym lepiej"

kobieta.interia.pl/news/im-mniejsze-tym-lepiej,1150811
    • moonogamistka Re: do pań z b. małym biustem 05.05.11, 15:41
      Baby juz tak maja, ze zawsze musza sobie znalezc jakies wady. Jakbys miala super cyc to bys stwierdzila, ze pupa za duza , albo ze palec u prawej stopy Ci odstaje.
      Jestes jaka jestes i akceptuj siebie taka :) na pocieche Ci powiem, ze jak utyjesz to biust Ci podrosnie;)))))
    • kiarussa Re: do pań z b. małym biustem 05.05.11, 18:04
      TY! Ty się liczysz a nie biust... w ogólnym rozrachunku rzecz jasna...
      Wielu mężczyzn powie " tak lubię kobiety z wielkim biustem" ale.. O to ale własnie chodzi! Mały biust jest i pozostaje jędrny, kuszący... raczej nie bywa obwisły , ciężki.. zdeformowany..
      Mamy wielkiego plusa !
    • Gość: Mis Re: do pań z b. małym biustem IP: *.rybnik.vectranet.pl 05.05.11, 23:00
      Facet widać nie masowal i nie urosły. Trzeba się było zapytać radzia majdana jak to dodzi chce masowal. A tak poza nawiasem plaskosc u kobiety jest mało estetyczne ale i nadmiar tez
      • Gość: asda Re: do pań z b. małym biustem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.11, 23:15
        Gdybyś miała problem z kupnem stanika o rozmiarze 70F, to szybko przekonałabyś się, że fajnie mieć małe piersi...Owszem jestem dumna ze swojego biustu, mąż też je lubi...ale uwierz mi, że to straszna udręka gdy prawie w żadnym sklepie nie ma twojego rozmiaru, albo słyszysz od ekspedientki, że u nich miseczki kończą się na miseczce D. Więc głowa do góry...mały biust nie dość, że jest ładny, to i praktyczny...
    • xciekawax Re: do pań z b. małym biustem 06.05.11, 23:23
      Modelki na wybiegach maja b. maly biust, a sa uwazane za muzy, i jedne z piekniejszych kobiet.
    • starymezczyzna Re: do pań z b. małym biustem 16.05.11, 02:52
      Perelko,

Dlaczego zwracasz sie z tym pytaniem do pań? Sa mezczyzni tacy jak ja ktorzy wrecz uwielbiaja male biusty - choc i duzymi nie gardze. Kolezanka zony ma bardzo maly biust, i czesto zona za nos mnie ciagnie abym kolezance w dekolt nie zagladal.

sm
    • Gość: Amado Re: do pań z b. małym biustem IP: *.146.60.156.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.05.11, 22:49
      Kiedys pracowala u mnie na lini sliczna dziewczyna dziewczyna.Figure i oczy miala miala niesamowite.Jedyny minus to bardzo maly biust.Kiedy jej ktos wytykal ten biust to zawsze sie umiala odgryzc.Mowila delikwentowi ze do buzi wystarczy.kto chce wiekszy niech sobie nas-a.(przepraszam za slowo).
    • Gość: mała Re: do pań z b. małym biustem IP: *.spray.net.pl 18.05.11, 18:41
      Mam małe, bardzo, czasem chciałabym mieć większe. Ale co tam, cała jestem drobna więc wszystko wygląda harmonijnie i w sumie je lubię! I mój facet też i ten poprzedni i poprzedni... i nawet się oglądają za mną. Czyli nie jest źle
      • volfi Re: do pań z b. małym biustem 23.05.11, 00:03
        W odpowiedzi na pytanie główne: mam mały biust (75A), nigdy nie miałam kompleksów. Mój facet uwielbia moje piersi, chyba nawet ma obsesję na jego punkcie. Wszystko jest kwestią gustu, ale chyba ważniejszy jest kształt i proporcje do reszty ciała, niż rozmiar. Jestem pewna, że każdy kochający facet uwielbia piersi swojej własnej kobiety. Tak jak ja lubię brzuszek mojego ukochanego, mimo, że obiektywnie podobają mi się bardziej atletyczne ciała.
    • kamila7bdg Re: do pań z b. małym biustem 23.05.11, 12:19
      Kompleksy kompleksami - trzeba z tym walczyć i nauczyć się z tym żyć. Jednak jeśli w chwili obecnej nie możesz sobie z tym poradzić to spróbuj z tabletkami hormonalnymi. Być może po pierwszym dziecku piersi Tobie urosną.

Na co dzień używaj staników z wkładkami i zaakceptuj siebie.
    • Gość: Paaaulinaaaa Re: do pań z b. małym biustem IP: 132.161.244.* 29.05.11, 23:11
      Też zawsze miałam kompleksy, swój biust zazwyczaj opisywałam jako prawie nieistniejący :D Potem poznałam swojego obecnego partnera (jesteśmy razem od prawie 2 lat). Mój mały biust sprawia mu wiele frajdy co widać i sam się do tego przyznaje. Ostatnio jak coś tam napomknęłam, to mi powiedział, że przynajmniej nie musi się martwić o wpływ grawitacji na przestrzeni lat, bo jeśli chodzi o biusty to preferuje ogólną jakość ponad wielkość i woli małe ale na swoim miejscu niż ogromne pod pępkiem :) Myśli przyszłościowo
      Nie wiem co Ci doradzić, zazwyczaj się mówi, że jakbyś faceta nie pociągała to by z Tobą nie sypiał - wychodź z tego założenia. Nie ma co się za bardzo przejmować, podejrzewam, że Twój facet też nie jest chodzącym ideałem, jeśli chodzi o wygląd, i co to zmienia? Mój ma trochę nadwagi i jest ode mnie niższy, a i tak uwielbiam każdy centymetr jego ciała i NIC bym u niego nie zmieniła :)
      • szkrabek-1 Re: do pań z b. małym biustem 03.06.11, 12:18
        Paulina bardzo dobrze Cie rozumiem :) i podzielam Twoje zdanie:).. ja jestem krócej w związku bo zaledwie pół roku.. ale moj facet szalenie wariuje za moim biustem a mam małe piersi ;) On twierdzi ze one jemu pasują w sam raz i to nie są moje piersi tylko jego:) wiec głowa Do góry droga autorko wątku:) podobasz mu sie taka jaka jestes;) gdybys mu sie nie podobała to by nie był z tobą.. i nie wmawiaj sobie tylko ze nie jestes atrakcyjna .. bo to nie prawda;)
        Pozdrowionka!
        • Gość: exxpert do autorki wątku. poka foto. IP: *.e-wro.net.pl 10.06.11, 20:10
          pokaż foto to ocenimy czy mąż kłamie czy nie.
    • malgos88 Re: do pań z b. małym biustem 20.06.11, 17:47

• nowygosc55 Re: do pań z b. małym biustem 24.08.11, 21:53
      Nie oszukujmy się ,ale .... wielkość biustu ma znaczenie, może i dla kobiet jest bardziej wygodnie, ale patrząc na ładny dorodny biust ....miodzio. Biust idzie w parze z figurą. Trudno mówić o ładnej figurze gdy kobieta ma mały biust. Żeby mieć ładny biust to niestety, ale trzeba mieć na niego "materiał" bo z pustego to i Salomon nie naleje taka prawda. Faceci którzy mówią wam że macie ładny mały biust troszkę was oszukują. Ja lubię ładne dorodne i kształtne.

• ifkaonly Re: do pań z b. małym biustem 25.08.11, 13:11
        Nie zgadzam się, ja mam mały biust i mam bardzo przyjemną dla oka figurę....po prostu nie wszystkim się podobam :P
        Osobiście lubię patrzeć na duże no może średnie biusty, to może takie zboczenia...jak bym miała duży to może bym nie lubiła patrzeć?
        A poza tym jedni wolą kobiety dziewczęce a inni kobiece...jest tyle możliwości :)
        • Gość: almostunreal Re: do pań z b. małym biustem IP: *.xdsl.centertel.pl 25.08.11, 13:59
          Do niektórych figur bardzo pasuje mały biuścik, a duży wyglądałby groteskowo. Do mojej niestety nie pasuje, bo mam spory tyłek i biodra :/ Wyważone proporcje to podstawa. Natomiast szalenie podobają mi się niewielkie piersi u innych kobiet. Duże raczej nie robią na mnie wrażenia, ani nie wzbudzają specjalnej zazdrości. Marzą mi się tylko troszeczkę większe i bardziej kształtne.
          • ifkaonly Re: do pań z b. małym biustem 25.08.11, 14:11
            zamiast marudzić idź na siłownię, ujędrnisz dół i wzmocnisz mięśnie klatki i ramion, będzie dobrze...tylko znajdź dobrego trenera
            Pozdr
            • Gość: almostunreal Re: do pań z b. małym biustem IP: *.xdsl.centertel.pl 26.08.11, 01:30
              Dzięki, chodzę na siłownię, to faktycznie pomaga, ale już raczej zostanę gruszką ;)
    • kelbalrai Re: do pań z b. małym biustem 25.08.11, 19:34
      Moja kobieta ma mały biust. Po urodzeniu i wykarmieniu dwójki dzieci wygląda tak samo jak 20 lat temu, gdy się poznaliśmy. Ponieważ oboje zbliżamy się do 40tki, zawsze gdy widzę, całuję, dotykam jej piersi to śmieję się, że są jak u nastolatki, bo tak wyglądają a poza tym każda z osobna ma naście lat ;)

• margie89 Re: do pań z b. małym biustem 30.08.11, 14:56
      Ja również mam mały biust i jestem z niego dumna - bo wygląda tak ładnie ;) mój B. mówi, że dla niego jest fantastyczny. Plus jest taki, że nie będziemy mieć cycków do pępka na starość ;D
      • margie89 Re: do pań z b. małym biustem 30.08.11, 15:03
        jeszcze odnośnie staników typu push-up - NIENAWIDZĘ ICH!!! Jak idę sobie kupić stanik, dotykam go i czuję ogromne poduchy to od razu ciśnienie rośnie, mam biust taki jaki mam i nie chcę go nawet wizualnie powiększać bo podoba mi się taki jaki jest w rozmiarze cudnym A ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka