Dodaj do ulubionych

Brak popędu u partnera

IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.11, 13:03
Witam!
Jak pobudzić męża aby stosunki odbywały się częściej? Jestem po dwóch ciążach i ciało nie jest juz takie jak dawniej? Pracuję nad sobą ale jednak bardzo bym chciała móc go podniecić i przy obecnym stanie rzeczy
Obserwuj wątek
    • michal.lew-starowicz Re: Brak popędu u partnera 29.05.11, 20:17
      Na podstawie opisu nie mogę stwierdzić, co jest przyczyną trudności z osiągnięciem podniecenia przez męża, ani dlaczego nie wykazuje częstszej inicjatywy do zbliżeń. Podtrzymaniu udanego życia seksualnego w związku sprzyja przełamywanie rutyny w sypialni (dotyczy to nie tylko techniki, ale także atmosfery i okoliczności towarzyszących zbliżeniom) oraz dbałość o jakość spędzanego wspólnie (tzn. we dwoje) czasu i to nie tylko w sypialni. Jeżeli mimo to sytuacja nie ulegnie zmianie, sugeruję wspólną wizytę u lekarza seksuologa – należy rozważyć przyczyny zdrowotne związane ze zmniejszeniem potrzeb seksualnych lub zaburzeniami podniecenia (erekcji?), a także inne czynniki związane z relacjami w Państwa związku.
    • mercxx Re: Brak popędu u partnera 22.01.12, 09:30
      Brak erekcji u mężczyzny.

Istnieje mit w wielu społeczeństwach, że większość kobiet udaje orgazm, by nie zranić uczuć swojego wybranka i czeka biernie aż mężczyzna je zaspokoi. Gdy tego nie zrobi kochanka bez nerwów i z anielską cierpliwością pociesza go lub udaje, że nic się nie stało. To mit. A jak wygląda rzeczywistość? Napalona, bądź ujmując ładniej, bardzo podniecona kobieta, która pragnie, by facet wszedł w nią „tu i teraz” nie przebiera czasem w słowach, jeśli facetowi członek odmówi posłuszeństwa…
      Problemy z erekcją zdarzają się mężczyznom w każdym wieku. Choć to naturalna sprawa, niektórym paniom brakuje wyczucia, zrozumienia i dobrego podejścia, gdy ich partner zaniemoże... Sprawdźmy, co może wywoływać problemy...
      VIGOUR300 NATYCHMIAST ROZWIAZUJE TE PROBLEMY
      INFO-GG-21215319

Co nam daje stosowanie VIGOUR 300 ?
      - Likwiduje przedwczesny wytrysk
      - Zmniejsza okres oczekiwania między aktami płciowymi
      - Zwiększa wydzielanie nasienia
      - Zapobiega chorobom prostaty

Po zastosowaniu tego preparaty partnerka już przestanie udawać orgazm, a jej seksualne zadowolenie będzie tylko Twoją zasługą. Możesz dać wreszcie swojej partnerce wielokrotny orgazm którego jeszcze nie doświadczyła. Dlatego produkt jest przeznaczony nie tylko dla mężczyzn mających problemy ze wczesnym wytryskiem, ale też dla mężczyzn którzy pragną dać satysfakcję partnerce.

Odpowiedz sobie na pytania: Czy chcesz abyś był postrzegany wśród koleżanek jako prawdziwy mężczyzna?
      Czy chcesz aby kobiety wiedząc o tym wręcz Cię pożądały?
      Czy chcesz mieć penisa twardego jak stal?
      Czy chcesz aby Twój stosunek trwał długo i był satysfakcjonujący dla partnerki?
      Czy chcesz widzieć prawdziwe orgazmy swojej partnerki?

Jeszcze raz zobacz zalety stosowania VIGOUR 300:
      Silna i mocna erekcja
      Większy rozmiar penisa (długość i grubość)
      Wydłużenie długości stosunku
      Jedna tabletka starcza na 72 godziny

Zastosowanie i dawkowanie:
      1 tabletka na około 30 minut przez spodziewanym aktem. 1 porcja starcza na około 72 godziny.
      Bezpieczne jest stosowanie 1 tabletki raz na 72 godziny.
      Zastosowanie pierwszy raz preparatu VIGOUR:
      1/2 tabletki na 30 minut przed spodziewanym aktem. W większości przypadków już taka dawka daje spodziewany efekt.
    • Gość: anitka234 Re: Brak popędu u partnera IP: *.555.pl 28.05.12, 15:39
      Może spróbujcie zabawek dla facetów:) mój mąż kupuje tu acutus.com.pl/. od tej pory na nudę nie możemy narzekać, a jedynie na brak czasu;)
    • aniazkrainyani Re: Brak popędu u partnera 30.05.12, 15:34
      Hej, nie chcę się wypowiadać w roli eksperta, za to mogę napisać o sobie, bo miałam podobne problemy. Z wyglądem na co dzień się uporałam, bo pomagałam sobie bielizną korygującą, gorzej gdy przyszło do igraszek. Ciągłe chowanie brzucha, gaszenie światła i wszelkie akrobacje, tylko po to, by nie zauważył tego czy owego. Teraz już jestem po siłowni, więc wyglądam lepiej, ale wiadomo jak to jest na początku. Pamiętam, że wtedy postawiłam na bieliznę, dopasowaną do moich braków. Jako że brzuch mi przeszkadzał, a piersi trochę opadły, zakupiłam gorset, dzięki któremu ukryłam co chciałam, a mąż był zadowolony z efektu. Pamiętam, że wstydziłam się iść do sklepu, ale znalazłam w sieci. Poszukaj sobie odpowiedniego sklepu i modelu. Losowy przykład to ten: missysecret.pl/sexy-i-kuszaco/body-pasy-gorsety-2/sweetie, inne możesz wyszukać w googlach czy na aukcjach. Nie chcę reklamować, tylko pokazać, że ładne nie musi być drogie i że możesz czuć się lepiej, mnie pomogło.
    • kataraktata Re: Brak popędu u partnera 07.06.13, 14:14
      To polecam poczytać sobie Piątą falę pożądania Moniki Nowickiej. Zaskakuje, intryguje i rozwiewa wszelkie wątpliwości. A przy okazji odwraca pogląd na zmysłowość i namiętność o 360 stopni. Może czytelnicy odkryją w sobie nowe, nieznane dotąd pokłady erotyzmu... W tej sytuacji przyda się obojgu.
    • Gość: lukki Re: Brak popędu u partnera IP: *.play-internet.pl 21.06.13, 13:09
      może trzeba mu podsunąć coś na potencje, zwiększenie libido, wtedy na pewno będzie chciał więcej i skończy się nuda. ja dla siebie wybrałem permen, to w sumie kuracja, bierze sie regularnie ale po kilku tygodniach libido wraca i efekt jest zadowalający. to suplement wiec bezpieczny, no i gwarantuje koniec łóżkowej nudy... ;)
    • marvin_78 Re: Brak popędu u partnera 22.07.13, 14:06
      A może faktycznie zastosować jakiś preparat wzmacniający potencję? Np. coś takiego dermalab.pl/97,orgasm-extra.htm. W moim przypadku dał radę i już teraz nie mam problemów z potencją, a wcześniej jakoś wcale nie ciągnęło mnie do seksu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka