kobietka123 18.05.04, 14:16 Czy zna ktos jakiegos dobrego seksuologa badz poradnie w Warszawie? poniewaz ja chce czesciej sie kochac niz moj maz! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
men691 Re: Seka w malzenstwie 18.05.04, 14:24 Szkoda ze tak daleko mieszkasz,ja mam ten sam problem tylo ze z żoną.Może byśmy sie dogadali. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Seka w malzenstwie 19.05.04, 04:22 Myslisz ze lekarz seksuolog bedzie lepszy? Roznie to bywa. Sprobuj z "menem" bo jego "69" wyglada zachecajaco. A wlasnie jak u ciebie z oralnymi pieszczotami. Lubisz robic loda? kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Seka w malzenstwie 19.05.04, 10:29 Sprawa trudna......to nie jest takie proste........trzeba szukac zastepczych rozwiazań.niestety Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.depko Re: Seka w malzenstwie 26.05.04, 05:04 Pewnych problemów nie da się rozwiązać za pośrednictwem Internetu,. Niezbędne jest bezpośrednie spotkanie z lekarzem specjalista. Zbyt wiele czynników wpływa jakość relacji seksualnych i emocjonalnych każdego związku. Układ, w którym jedno z partnerów ma bardzo zaniżone potrzeby wymaga dokładnej analizy seksuologicznej. Może być to wina temperamentu, który jest cechą wrodzoną, bądź też problem może być głębszy: schorzenia hormonalne, nerwicowe, depresja maskowana. Dopiero wywiad seksuologiczny przeprowadzony z obydwojgiem, dotyczący Waszego życia seksualnego, relacji emocjonalnych, doświadczeń seksualnych całego życia, trybu życia, ogólnego stanu zdrowia pozwoli na zebranie niezbędnych informacji, które pozwolą lekarzowi na postawienie diagnozy oraz zaproponowanie metod zaradczych. Proponuję abyście razem wybrali się do seksuologa. Wykaz specjalistów znajduje się na naszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś