Dodaj do ulubionych

seks analny

IP: *.dev.agora.pl 15.09.11, 16:28
Mój partner (30 l.) ma pewne problemy z utrzymaniem erekcji. Gra wstępna jest więcej niż ok, długa i naprawdę namiętna, on już dostaje szału, ale wystarczy kilka minut stosunku i nie możemy kontynuować. Mnie aż tak bardzo to nie stresuje - w końcu tym czy innym sposobem mnie zaspokaja, chodzi o jego satysfakcję. Rozmawialiśmy szczerze, twierdzi, że nikt nie podniecał go do tej pory tak jak ja, i że cały czas ma ochotę na seks, ale kiedy tylko zaczyna, denerwuje się, że mu nie wyjdzie. Ma wiele ciężkich chwil za sobą - toksyczne dzieciństwo, związki, w których wmawiano mu, że jest nikim, niedawno stracił pracę i dopiero co zaczął nową. Jak go przekonać, żeby się wyluzował, zapomniał, że moim zdaniem jest świetny? Po prostu gadać to samo bez końca? Bardzo lubię seks, chcę go namówić na analny, za którym przepadam, ale mam wrażenie, że to za duży stres dla niego.
Obserwuj wątek
    • n.wataha Re: seks analny 16.09.11, 14:29
      Seks analny to bardzo wysoka szkoła jazdy dla partnerów.
      To czy powinnaś mu o tym powiedzieć czy też nie zależy od bardzo wielu czynników. Szczególnie od tego jak układają się Wam w ogóle rozmowy o seksie. Czy potraficie o tym rozmawiać bezpruderyjnie, czy którąś ze stron tematy te krępują. Jeśli krępują, to najpierw powinno się bardzo małymi kroczkami ten problem zwalczyć.
      Dopiero gdy nauczycie się "bez krempacji" rozmawiać o seksie, możecie spróbować pogadać o Waszych fantazjach erotycznych. I na razie przedstawić to jako fantazję erotyczna. Czyli temat, który zalęgł Ci się w głowie, nie zaś coś co już chciałabyś z nim zrealizować.
      Tak przedstawiając sprawę wysondujesz jak on do tej fantazji podchodzi, a jeśli nie będzie miał nic przeciwko temu (a będzie sensownym facetem) to sam spróbuje tą fantazje zrealizować. Chodzi o sam fakt, że nie każdą fantazję należy realizować i mówiąc mu o niej dajesz mu prawo wyboru. Jeśli ma silne opory przed tym rodzaju seksu, to namawiajac go bezpośrednio nic nie wskórasz. Jeśli zaś nie ma takich oporów, to sam będzie próbował zrealizować Twoją fantazję.
      Istotą jest by doprowadzić do otwarcia się w rozmowach o sprawach łóżka. Potem zaś szczegóły.
    • ewa.zeromska Re: seks analny 16.09.11, 15:44
      Na razie nie stresuj go bardziej. Poza tym chyba za długo trwają te pieszczoty wstępne. Chociaż raz spróbujcie spontanicznie, szybko, bez misterium.
    • freqq5 Re: seks analny 19.09.11, 19:24
      To musisz Go przekonać żeby był ten Anal.. Musi zobaczyć że jest kimś w życiu.. Że nie wszystko stracił w dzieciństwie. Pogadaj z nim o tym.
    • unka4 Re: seks analny 03.10.11, 13:58
      Świetnie Cię rozumiem, ale nie można wszystkiego sprowadzać i tłumaczyć tym , że on ma ciężkie dni. Jeśli nie weźmiesz sprawy w swoje ręce, to ten problem może się pogłębiać. www.seksualnepozycje.pl/mezczyzna/przedwczesny-wytrysk-naturalne-metody-zapobiegania musisz się kierować wskazówkami jakie tutaj są, bo inaczej nic z tego nie będzie, mówię Ci, zacznij działać, póki nie jest za późno.
    • Gość: iamhandsome Re: seks analny IP: *.goleniow.vectranet.pl 15.12.11, 18:18
      Witam ! Jestem mężczyzną hetero w związku od kilkunastu lat i od jakiegoś czasu niesamowicie podnieca mnie sex analny w kierunku Pani naturalnie :-) Ale do rzeczy. Moja małżonka twierdzi, że cały czas ją boli. Używamy przy tym żelu, tak więc nie mam pojęcia co robić. Ona nie ma ochoty na lizanko odbytu a wkładanie palców zupełnie nie wchodzi w grę. Jestem załamany. Ona jak sądzę też, bo coraz rzadziej się kochamy. Sex nie jest już taki namiętny jak był. Starałem się wielokrotnie z nią rozmawiać, ale temat sexu to dla niej tabu. O kupnie jakiś gadżetów erotycznych nie ma zupełnie mowy. DLA mnie jesteś jedyną deską ratunku, żeby uświadomoć sobie w jaki sposób mogę postępować, aby jednak ten rodzaj sexu dał mojej żonce orgazm, bo tak myślę, że wtedy i tylko wtedy kolejny raz nie będzie z musu. Bardzo proszę wszystkich, którzy mieli podobne problemy i udało im się przekonać partnerkę i teraz mają fantastyczny sex analny do pisania na maila iamhandsome@wp.pl Dzięki
      • Gość: spr Re: seks analny IP: *.goleniow.vectranet.pl 15.12.11, 18:34
        spr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka