Dodaj do ulubionych

MEDYCYNA ESTETYCZNA DERMIKA WARSZAWA

03.12.13, 19:45
Witam, byłam całkiem niedawno na bezpłatnych konsultacjach u lekarza medycyny estetycznej w salonie Dermiki na Głębockiej w Warszawie. Kiedy zadzwoniłam w tym tygodniu żeby się umówić na wizytę (nie zdradzę na co;) powiedziano mi że Dermika wycofała się z medycyny estetycznej bo to jest sprzeczne z filozofią firmy i takie tam. Przyznam że doktor która mnie przyjmowała była bardzo konkretna i wzbudziła moje zaufanie i chciałam się zapytać czy ktoś wie gdzie ona jeszcze przyjmuje. To była dr Agnieszka Lew Mirska. Dzięki i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • monika.wawa31 Re: MEDYCYNA ESTETYCZNA DERMIKA WARSZAWA 04.12.13, 12:33
      gosiaq76 napisała:

> Witam, byłam całkiem niedawno na bezpłatnych konsultacjach u lekarza medycyny e
      > stetycznej w salonie Dermiki na Głębockiej w Warszawie. Kiedy zadzwoniłam w tym
      > tygodniu żeby się umówić na wizytę (nie zdradzę na co;) powiedziano mi że Derm
      > ika wycofała się z medycyny estetycznej bo to jest sprzeczne z filozofią firmy
      > i takie tam. Przyznam że doktor która mnie przyjmowała była bardzo konkretna i
      > wzbudziła moje zaufanie i chciałam się zapytać czy ktoś wie gdzie ona jeszcze p
      > rzyjmuje. To była dr Agnieszka Lew Mirska. Dzięki i pozdrawiam

W Dermice nie byłam, ale chodzę do niej do Studia Urody przy ul. Wareckiej 9 (wejście od baczyńskiego) telefon 22 826 61 85. Mówiła że przyjmuje też na Ochocie w Tylko dla Kobiet przy ul. Racławickiej 139 (wejście od Mołdawskiej) ale numeru nie mam pewnie jest w necie. Na pewno to dobry wybór który a wiem co mówię bo trafiłam do niej z polecenia żeby wyleczyła i poprawiła fuszerkę pewnego "Specjalisty"
    • saberity Re: MEDYCYNA ESTETYCZNA DERMIKA WARSZAWA 05.03.15, 08:44
      Nie wiem czy temat jeszcze aktualny, ale jestem zakochana w salonie Fleur de beaute! Moje nowe odkrycie w Warszawie! Naprawdę, raz pójdziesz i nie będziesz mogła doczekać się następnej wizyty! Nastawienie do klienta na 5+! Zabiegi w ofercie salonu, są bardzo fajne :) W Fleur wiedzą jak rozpieszczać kobiety ;) -
      • 674ania Re: MEDYCYNA ESTETYCZNA DERMIKA WARSZAWA 06.03.15, 07:31
        A ja z kolei polecam lek. Martę Mączka z Kobiety i Matki na Okopowej 56 w Warszawie, bardzo miła, z super podejściem do pacjentki. Pomogła mi z rozstępami po ciąży i bliznami po trądziku na buzi i ramionach. Zabieg laserem może nie byl najprzyjemniejszy bo czuć paloną skórę w trakcie, ale potem efekty świetne. Polecam! www.kobietaimatka.pl
    • prawie_prawniczka Re: MEDYCYNA ESTETYCZNA DERMIKA WARSZAWA 18.04.15, 11:04
      Bella na Pięknej i dr Magdalena Łopuszyńska - jedna z pionierek w branży. Chociaż wygląd Pani Dr w ostatnich latach wskazuje, ze chyba przesadza z wypełniaczami :) Od lat chodzi do niej moja mama, ja u niej leczyłam trądzik i permanentny u pracujących tam kosmetyczek. Natomaist odkąd zaczęłam przygodę z wypełnieniami bruzd, botoksem, wolumetrią itp chodzę do dr Skoczylas-Pietrzyk. Miła, konkretna i dobre, niewygórowane stawki, sporo promocji. W porównaniu z większością tego typu usług na lewym brzegu Wisły można trochę zaoszczędzić - a robię tego trochę:)
      • wiktoriav Re: MEDYCYNA ESTETYCZNA DERMIKA WARSZAWA 09.06.15, 14:49
        Ja przyznam się ,że już parę klinik medycyny estetycznej zwiedziłam .Ale dopiero jak trafiłam do dr.Iwony Fischhof-Śmielak z medicaspa w Warszawie poczułam że jestem pod dobrą profesjonalną opieką.Robiłam już sobie usta,bruzdy,nici i jestem wreszcie bardzo zadowolona.Za usta co prawda zapłaciłam więcej niż w innych klinikach ale zabieg był całkowicie bezbolesny a usta są piękne i wyglądają naturalnie.
        • jasna25 Re: MEDYCYNA ESTETYCZNA DERMIKA WARSZAWA 13.08.15, 09:29
          Bardzo lubię zabieg z botoksu

www.answermetrue.com/categorydetail.php?cmd=ulist&userid=73973
    • anna00040 Re: MEDYCYNA ESTETYCZNA DERMIKA WARSZAWA 24.02.16, 15:24
      Polecam Klinike Dr Potockiego i Dr Pełki, ktora znajduje sie w Pałacu Kultury. Dr Pełka jest wspaniałym dermatologiem, który nie tylko wykonuje zabiegi, ale rownież mozna zapisać się na konsultacje dermatologiczną oraz wykonać dermatoskopie. Polecam Klinice jestem wymagającą klientką, ale Lekarze spełnili moje wymagania.
    • plies3 Re: MEDYCYNA ESTETYCZNA DERMIKA WARSZAWA 04.05.16, 12:55
      Ja korzystałam z zabiegów tzw. zagranicą. Z polski normalnie w gabinecie konsultacja :) tylko że wyjazd jest i jest pięknie i sprawnie, czas na rekonwalescencję również :)fachowo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka