25.11.11, 13:21
Witam. Dnia 25 Października doszło do peetingu, nie mam pewności czy sperma mogła się przedostać poprzez rękę do miejsc intymnych, dnia 30 października dostałam okres(moje cykle trwają z reguły 24-25 dni) miesiączka była normalna, jednak dostałam ja o 2 dni za wcześnie, a do tego 3 listopada dostałam ogromnego bólu w brzuchu. Od 14 Listopada znowu zaczął boleć mnie brzuch, pojawiło się dość duże uczucie wzdęcia, zaparcia, sporadycznie nudności. Dnia 16 Listopada i kolejno 18 i 20 Listopada zrobiłam testy ciążowe płytkowe, wszystkie wyszły negatywnie. 21 Listopada dostałam okres. Dnia 23 Listopada zrobiłam kolejny test ciążowy-wyszedł negatywnie, oraz badanie beta-hcg z krwi: wynik: <0,100 mlU/ml. Czy minęło wystarczająco dużo czasu na testy? Czy mogę być 100% pewna , że nie jestem w ciąży? Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: ? Re: pomocy! IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 14:09
      Ty tak na serio?
      miesiąc po pettingu (!) robisz betę, w której nie wychodzi NIC, do tego kilka ujemnych testów i okres w terminie i jeszcze się zastanawiasz?
    • ewa.zeromska Re: pomocy! 25.11.11, 14:13
      Pewność da ci badanie u ginekologa. Niemniej proponuję nie bawić się w seks, kiedy ma się stanowczo za mało lat. Masz czas na bycie dorosłą.
      • jjod Re: pomocy! 25.11.11, 14:51
        W sumie nie wiadomo, ile ma lat.
        Chociaż czasami niektórzy dorośli jak dzieci.
    • Gość: 36-latka Re: pomocy! IP: *.play-internet.pl 25.11.11, 15:02
      Jak to mówi młodzież: spoko, nie jesteś w ciąży;)
    • Gość: kajo Re: pomocy! IP: *.ip.netia.com.pl 25.11.11, 15:22
      Kasik, z penisem nie ma żartów, trzeba się umieć bawić, co by potem stresu nie było.
      • mar.sew87 Re: pomocy! 26.11.11, 19:13
        Nie trzeba podawać wieku, żeby wywnioskować z treści, ile autor ma lat..

Dziewczynko droga, seks to zabawa dla dorosłych !!!

(Jak to sobie zapamiętasz, to nie będziesz zadawać dziwnych pytań na forum.)
    • Gość: jo Re: pomocy! IP: *.centertel.pl 28.11.11, 23:36
      Nie trzeba było połykać... a tak to wpłynęło do żołądka i przeniknęło głębiej!! Możesz już wózek kupować!
    • tygrysiatko1 Re: pomocy! 28.11.11, 23:55
      dowolna forma seksu może prowadzić do ciąży... jeżeli nie jesteś na tyle dorosła, żeby poradzić sobie z tą ewentualną konsekwencją, a z formy postu ewidentnie tak wynika, nie baw się w seks i lepiej siądź do książek i ucz się...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka