Dodaj do ulubionych

Moja opinia o aborcja

23.12.11, 23:22
Ja uwazam ze aborcja to zlo po zly ginekolog bieze szczypce i wyszarpuje zwijajoncemu sie z bulu child kawalki ciala az krew leci ja glondala taki movie na ten temat a do zwolennikow aborcji to jestem pewna ze zle by sie czuli gdyby ich wyszarpywano z lona mother a i takie mather zara po smierci bez sznay nawet na czyszciec ido do pikela i je lucyfer z hurem czartow polewajo wzoco smolo i jeszcze dodam ze aborcjonowane child zdaniem niektureh idze do othlani a nie do nieba bo nie bylo ochszcone ja urodzila 6 children i poleca to innem kobietom aby tez tylko rodzili chilfdren niezaleznie czy z gwaltu wpadkowe uposledzone czy pomimo biedy mimo to w POland very silne jest aborcjonistyczne lobbi i z tego co ja wiem to tusek z palikotem przygotowujo ustawe ktura bedzie nakazywala aborcje w wielu przypadkach
Obserwuj wątek
    • trzydziestka78 Re: Moja opinia o aborcja 24.12.11, 00:02
      idz zasmiecac inne forum
    • Gość: KaKa Dobra wiadomość dla Zofi IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.12.11, 08:47
      Droga Zofio

Mam dla Ciebie wiadomość, z której spodziewam się, że się bardzo ucieszysz.

Przypuszczam, że otworzyłaś tę dyskusję na tym forum, bo nie wiedziałaś o istnieniu forum ABORCJA na portalu gazety.

Oto bezpośredni link do właściwego dla Twojego tematu forum: forum.gazeta.pl/forum/f,20823,ABORCJA.html

• zofiakatoliczka Re: Dobra wiadomość dla Zofi 24.12.11, 20:47
        jakby pani modernator uwazala ze ten topic tu nie pasuje to by go przeniosla a on pasuje bo seks bez slubu = aborcja
        • Gość: KaKa Re: Dobra wiadomość dla Zofi IP: *.olsztyn.mm.pl 25.12.11, 11:45
          Dziękuję za odpowiedź.

Twoje wyjaśnienie jest o tyle ważne, że pozwala mieć nadzieję, że Twoje intencje i motywacje stały się jasne dla każdego.

I w związku z tym do dyskusji uda Ci się przyciągnąć tych najbardziej odpowiednich forumowiczów. ;-)

Życzę Wesołych świąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku.
          • zofiakatoliczka Re: Dobra wiadomość dla Zofi 25.12.11, 19:28
            petting -> onanizm->sodomia-> gwalty->in witro->aborcja
            • Gość: KaKa Re: Dobra wiadomość dla Zofi IP: *.olsztyn.mm.pl 26.12.11, 09:35
              Droga Zofio!

Czym jest ta zdumiewająca lista, którą odpowiedziałaś mi na moje życzenia świąteczne i podziękowania za ujawnienie swoich intencji motywacji do pisania na tym forum.

Czyżby to były Twoje życzenia noworoczne dla nas? A może raczej opis Twojej trudnej drogi życiowej?
              Nie pozwól się tak domyślać...
              • zofiakatoliczka Re: Dobra wiadomość dla Zofi 27.12.11, 00:18
                a ty w kturem jestes stadium????!!!!!
                • Gość: KaKa Re: Dobra wiadomość dla Zofi IP: *.olsztyn.mm.pl 27.12.11, 08:29
                  Rozumiem, droga Zofio, ja wszystko rozumiem...
                  Ciiii.... ułoży się, na pewno się ułoży...

• zofiakatoliczka Re: Dobra wiadomość dla Zofi 27.12.11, 15:47
                    nothin sie ulozy ciebei tszeba pietnowac za GRZESZNE LIFE
                    • Gość: KaKa Re: Dobra wiadomość dla Zofi IP: *.olsztyn.mm.pl 27.12.11, 16:41
                      Zofio!

Jestem gotowy zerwać z grzesznym życiem, o ile takowe prowadzę, natychmiast i w sposób radykalny.

Ufam, że w przeciwieństwie do prześladowców, którzy rzucają oszczercze i nie poparte faktami oskarżenia, Ty upominasz mnie, bo dostrzegłaś w moich słowach oburzające dowody grzesznego życia.

Czekam na te dowody i uzasadnienie, które wyrwą mnie z zaślepienia, i na które czekam z radosną pokorą.
                      • zofiakatoliczka Re: Dobra wiadomość dla Zofi 27.12.11, 23:39
                        POpierasz aborcja
    • Gość: usuncie ja Re: Moja opinia o aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.11, 09:45
      Usuńcie tego użytkownika! To jest jakaś fanatyczka!
      • jaro-12 Re: Moja opinia o aborcja 26.12.11, 11:37
        ona-on ono, to jest nieusuwalne, to jest taki wrzód na dupie. najlepszy sposób omijać Sosie katopickie
        • Gość: portalu Nie karmić trolla. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 19:12
          Przecież ten wątek to prowokacja, a Wy się dajecie nabrać.
        • zofiakatoliczka Re: Moja opinia o aborcja 27.12.11, 00:18
          jak sie niema arumentation to sie omija
          • Gość: KaKa Re: Moja opinia o aborcja IP: *.olsztyn.mm.pl 27.12.11, 08:33
            Zofio, bardzo słuszna uwaga. Dlaczego Moderator nie reaguje? To całe zamieszane w trollowanie towarzystwo gotowe uznać, że ich wpisy tu pasują?
    • 1_monterro UWAGA - prosze przeczytać 27.12.11, 08:40
      Nie odpisujcie w tematach trolla: zofiakatoliczka
      To marna prowokacja mająca na celu przedstawienie katolików jako średniowiecznych głupków.
      W tych wątkach dyskusja nie prowadzi do żadnych konstruktywnych wniosków.
      • Gość: KaKa Re: UWAGA - prosze przeczytać IP: *.olsztyn.mm.pl 27.12.11, 10:18
        Sama Zofia w ostatnim swoim wpisie też zaapelowała do osoby, która odpisał w jej temacie, do omijania tego forum.
      • zofiakatoliczka Re: UWAGA - prosze przeczytać 27.12.11, 15:48
        Nie wietA jak dyskutowac to mnie przesladujeta jak rzymian w rzymie chrzescijan
        • Gość: KaKa Re: UWAGA - prosze przeczytać IP: *.olsztyn.mm.pl 27.12.11, 16:43
          Zofio!
          Jakże trudna okazuje się Twoja misja na tym forum. Jak budować, kiedy brak fundamentów?
          Wyłóż, proszę, zasady właściwego dyskutowania.
          Bez tego ani rusz.
          • zofiakatoliczka Re: UWAGA - prosze przeczytać 27.12.11, 23:39
            Pszede wszystkiem prosze mnie nie opLUWAC!!!
        • Gość: gość Re: UWAGA - prosze przeczytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 14:03
          Zofio, taka rozpusta i rozwiązłość seksualna jaka była w Rzymie to nijak się ma do wiary i Twoich przekonań religijnych. Strasznie Cię pociągają tematy związane z seksem. Proponuję założenie wątku skierowanego do fanatyków religijnych i przyjaciół Prawa i Sprawiedliwości. Nawracajcie się wzajemnie a nas zostaw w spokoju. To nie Rzym starodawny tylko XXI wiek:)
    • replika78 Re: Moja opinia o aborcja 30.12.11, 21:50
      Jaka brzydka prowokacja. Fuj.
    • Gość: do zofia Re: Moja opinia o aborcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.12, 21:37
      po przeczytaniu tego postu jestem za późną aborcją...

• zofiakatoliczka Re: Moja opinia o aborcja 10.01.12, 13:58
        najhentniej to wy byscta wszystkieh kill za to ze inaczej mysl od was
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka