Dodaj do ulubionych

Problem z centymetrami...

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.12, 14:19
Kocham bardzo mojego narzeczonego, ale bardzo poważnie zaczynam się zastanawiać czy nie zerwać zaręczyn...W każdej płaszczyźnie życia jest nam dobrze, ale seks to jakaś makabra.Niestety on jest za mocno wyposażony ( we wzwodzie ma 25 cm )...TAK DRODZY FORUMOWICZE. ZA BARDZO WYPOSAŻONY!!Może to być ogromnym problemem. Uwierzcie. I do tego jest gruby...Nijak nie daję rady, ani oralnie, ani waginalnie, nie wspominając jak boli analnie. Porażka...Ehhh...Co ja bym dała żeby miał te ja to wszyscy narzekają JEDYNE 11cm...Przez ten nieudany seks zaczynają kuleć inne sfery naszego życia.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona31 Re: Problem z centymetrami... IP: *.c154.petrotel.pl 28.02.12, 22:16
      hmm przecież pochwa jest elastyczna? w czym masz problem? może za rzadko się kochacie i nie moze się troszkę rozciągnąć?
      • Gość: egzaminatorka Re: Problem z centymetrami... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.12, 14:45
        Mój luby ma 13cm i jest ok - oralik, analik a orgazmy mam takie ze widze gwiazdy...zmien faceta- 25 cm to monstrum...i nie sluchaj ze 13 czy 12 cm to malo, za to przy 25 cm to jakis dramat, zamiast stymulowac pkt G pewnie stymuluje Ci wątrobę...
      • zuza_m_zuza_m Re: Problem z centymetrami... 20.09.12, 19:50
        elastyczna jest wszerz, nie na długość. Ja tylko się dziwię, że autorka wątku pozwalała mu na anal... To dopiero niebezpieczne. Bo z długością idzie pewnie i grubość.
      • Gość: amant Re: Problem z centymetrami... IP: *.12-4.cable.virginmedia.com 26.08.13, 23:17
        może niskiego wzrostu i sie dusi
    • zakletawmarmur Re: Problem z centymetrami... 17.04.12, 18:32
      Zgadzam się z przedmówczynią. Rzuć go. A później daj mi jego numer telefonu:-)
      • josef_to_ja Re: Problem z centymetrami... 03.05.12, 17:21
        To lubisz aż takiego duże?
    • Gość: Łukasz Re: Problem z centymetrami... IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.12, 01:46
      Spytaj go czy nie jest bi, a jak tak, niech dzwoni do mnie...
      A tak poważnie, czy niektórzy trzepią kapucyny pisząc te brednie?
      Ludzie... raz w życiu miałem faceta z 23-cm penisem, a damulka zaskoczona, że pora na ślub, a penis jej nie odpowiada... weź się trollu nie masturbuj pisząc te brednie.
      Nie wierzę, że ktoś ma 25 cm i partnerce to przeszkadza (rzadkie okazy) tak samo jak przywołane 11 cm. Miałem może jednego chłopaka co miał 11-12 cm penisa, owszem, nieśmiały, zakompleksiony gnój, ale nie wierzę, że połowa facetów tutaj ma tak niskie rozmiary.
      Ludzie olejcie trolli, to gimnazjaliści trzepiący kapucyny, że kogoś wkręcili na forum...
      • 1dorota1990 Re: Problem z centymetrami... 18.08.13, 16:06
        masz racje to jakiś małolat preowokator,25 cm torzadkość,przynajmniej co druga by chciała go potrzymać i pobawić sie

a nie narzekać,wsadzisz łepek to i za jakis czas nawet nie bedziesz wiedziała kiedy,jak zechcesz go mieć całego w sobie i bedziesz stekać z rozkoszy

Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> Spytaj go czy nie jest bi, a jak tak, niech dzwoni do mnie...
        > A tak poważnie, czy niektórzy trzepią kapucyny pisząc te brednie?
        > Ludzie... raz w życiu miałem faceta z 23-cm penisem, a damulka zaskoczona, że p
        > ora na ślub, a penis jej nie odpowiada... weź się trollu nie masturbuj pisząc t
        > e brednie.
        > Nie wierzę, że ktoś ma 25 cm i partnerce to przeszkadza (rzadkie okazy) tak sam
        > o jak przywołane 11 cm. Miałem może jednego chłopaka co miał 11-12 cm penisa, o
        > wszem, nieśmiały, zakompleksiony gnój, ale nie wierzę, że połowa facetów tutaj
        > ma tak niskie rozmiary.
        > Ludzie olejcie trolli, to gimnazjaliści trzepiący kapucyny, że kogoś wkręcili n
        > a forum...
    • Gość: Marcin85 Re: Problem z centymetrami... IP: *.man.bydgoszcz.pl 19.09.12, 11:27
      polecam stosowanie preparatu xtrasize na powiększenie penisa sprawdzony produkt!
      • Gość: cholera Re: Problem z centymetrami... IP: *.play-internet.pl 30.09.12, 12:49
        Cholera już się pogubiłem. Polecać środek na powiększenie penisa przy rozmiarach 25cm? To ile on ma mieć pół metra?

Swoją drogą, czy powiększenie penisa bez ingerencji chirurgicznej jest w ogóle możliwe?
        • Gość: hahahahahaha Re: Problem z centymetrami... IP: *.cdma.centertel.pl 12.10.12, 17:28
          Miałem może jednego chłopaka co miał 11-12 cm penisa, o
          > wszem, nieśmiały, zakompleksiony gnój, ale nie wierzę, że połowa facetów tutaj
          > ma tak niskie rozmiary.

Może jacyś wybrakowani są :))))
          11-12 cm penis to jedynie może doprowadzić do ataku śmiechu.

Gość portalu: egzaminatorka napisał(a):

> Mój luby ma 13cm i jest ok - oralik, analik a orgazmy mam takie ze widze gwiazd
          > y..
          jak świnia niebo :)))))))))))))))))
          a o orgazmach to jedynie możesz sobie pomarzyć, skoro twój luby zamiast penisa ma wrzód - taką większą krostę. :))))))))))
    • wielkafuria Re: Problem z centymetrami... 13.10.12, 09:31
      A wy ile czasu tym narzeczeństwem jesteście? miesiąc? przed pierscionkiem jego wielkosc ci nie przeszkadzała? Ja ostatnio narzekałam na to ze jeden niedoszly kochanek miał w stanie spoczynku jakies 10 cm. drugi raz nie dalam mu szansy, bo nie lubie rozczarowań, ani nie jestem matką Teresą. ale skoro zdecydowalas sie za niego wyjsc to co? fiutek mu z dumy urósł czy jak?
      tez bym nie chciała faceta z maczugą, ale jakbym go kochała to coś by się wymysliło...
      • 1dorota1990 Re: Problem z centymetrami... 18.08.13, 16:20
        moj face nie ma grubego to wspomagamy sie palcem,ale tez kiedyś miałam w sobie takiego co łepek mi wsadził i bolało,ale byłam tak podniecona że sama go dopchnełam do końca,tak wyłam ze sąsiedzi nastepnego dnia usmiechali sie pod wąsem,a w w buzi miieścił mi sie tylko łepek aż popekały mi kaciki ust,wystrzał nie był adekwatny do rozmiaru,mój chłopak który ma ok12 cm mia obfitszy wytrysk,
        mieszkam w bloku

wielkafuria napisał(a):

> A wy ile czasu tym narzeczeństwem jesteście? miesiąc? przed pierscionkiem jego
        > wielkosc ci nie przeszkadzała? Ja ostatnio narzekałam na to ze jeden niedoszly
        > kochanek miał w stanie spoczynku jakies 10 cm. drugi raz nie dalam mu szansy, b
        > o nie lubie rozczarowań, ani nie jestem matką Teresą. ale skoro zdecydowalas si
        > e za niego wyjsc to co? fiutek mu z dumy urósł czy jak?
        > tez bym nie chciała faceta z maczugą, ale jakbym go kochała to coś by się wymys
        > liło...
        >
    • masqara Re: Problem z centymetrami... 30.11.12, 10:00
      a może warto iść do seksuologa ?
    • Gość: Amadi Re: Problem z centymetrami... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.12, 17:28
      Ja mam 23 cm i wiem że niekiedy kobietom sprawia to ból. Ale tylko wtedy kiedy przy maksymalnej penetracji jest za mało podniecona. Wniosek jest taki że Twój facet jest po prostu za szybki i zbyt mała uwagę Tobie poświęca.
    • msf-web Re: Problem z centymetrami... 28.01.13, 19:50
      Szalenie ciekawa sprawa, choćby ze względu na fakt, że większość narzekań nie tylko ze strony mężczyzn, ale i kobiet to penis - zbyt mały... Chyba będzie to dobry temat na niezły artykuł, który zapewne ucieszy tych z ... mniejszymi :) Tymczasem polecam artykuł mocno związany z tematem: Rozmiar penisa - erekcja i stan spoczynku
    • 1dorota1990 Re: Problem z centymetrami... 18.08.13, 15:57
      karolinko chyba przesadzasz,jak cie boli cipka o nie musi ci wkładac do konca,przyjdzie czas że sa ma go włozysz po same jajka,może cie penetrowac na pół ,tez ak miałam ,kazdy pwiekszy pitok mnie bolal,a dziś nieraz mi sie zdarzy dwa włozyć w pipkei to dopiero jest piekne jak sie w tobie ocierają

Gość portalu: Karolina27 napisał(a):

> Kocham bardzo mojego narzeczonego, ale bardzo poważnie zaczynam się zastanawiać
      > czy nie zerwać zaręczyn...W każdej płaszczyźnie życia jest nam dobrze, ale sek
      > s to jakaś makabra.Niestety on jest za mocno wyposażony ( we wzwodzie ma 25 cm
      > )...TAK DRODZY FORUMOWICZE. ZA BARDZO WYPOSAŻONY!!Może to być ogromnym probleme
      > m. Uwierzcie. I do tego jest gruby...Nijak nie daję rady, ani oralnie, ani wagi
      > nalnie, nie wspominając jak boli analnie. Porażka...Ehhh...Co ja bym dała żeby
      > miał te ja to wszyscy narzekają JEDYNE 11cm...Przez ten nieudany seks zaczynają
      > kuleć inne sfery naszego życia.
      • azeta4 Re: Problem z centymetrami... 25.08.13, 21:57
        Gdzie mieszkasz?Podaj nr. telefonu.Teraz jestem z 2 kolegami.Jakie wyniki HIV 1/2 ,HPV , Lue itd. ?
    • Gość: amant Re: Problem z centymetrami... IP: *.12-4.cable.virginmedia.com 26.08.13, 23:16
      zawsze można skrócić
    • Gość: andrzej Re: Problem z centymetrami... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.10.13, 09:49
      też kupiłem sobie pompkę do powiększenia penisa i jak na razie nie mam zastrzeżeń do tego dokupiłem żel powiększający penisizer obie rzeczy w sklepie intymnym i efekty jak dla mnie są zadowalające

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka