03.11.07, 15:08
Napisz do mnie mejla na adres nessie-jp@gazeta.pl w sprawie moderacji :)
Obserwuj wątek
    • venus22 Re: Venus! 04.11.07, 08:07
      jestem kochana, sorry ze dopiero teraz ale wlasnie odwiedzila mnie
      wielka migrena jeszcze w lozku i tak zostala, a pomiedzy nie mam
      dostepu do komputera bo dziecko odrabia projekt szkolny. ale jak
      tylko bede miala chwilke to napisze maila.

venus
      • nessie-jp Re: Venus! 04.11.07, 15:53
        OK, spoko, kuruj się, dzisiaj mnie złapało dla odmiany...
        • venus22 Re: Venus! 05.11.07, 10:20
          :D
          to moderowanie to chyba troche potrwa :)

Venus
          • mika_1 Re: Venus! 07.11.07, 22:25
            I co? Możecie już przyszpilać wątki??
            • venus22 Re: Venus! 08.11.07, 10:02
              Ja niestety jeszcze nie dostalam odpowiedzi od Siwej - moze powinnam
              do niej jeszcze raz puscic PM-a?

Venus
              • nessie-jp Re: Venus! 08.11.07, 14:33
                Tak zrób, ja też napiszę zaraz. Może w końcu nam się uda ta sztuka :))
    • siwa Re: Venus! 12.11.07, 10:47
      Już obie Panie macie uprawnienia.
      Nie zdziwcie się, bo wam się kolor zmieni na forum :)
      • venus22 Re: Venus! 12.11.07, 23:48
        Serdecznie dziekuje- na razie nie moge sie w niczym polapac !!
        o jezu, co to bedzie!! trzymajcie za mnie kciuki bo Nessie to pewne
        raz dwa rozgryzie...

Venus
        • nessie-jp Re: Venus! 13.11.07, 18:24
          Nessie na razie leży trochę cierpiąca i nie czuje się na siłach rozgryzać... :)
          Jakoś w końcu sobie poradzimy, w końcu to małe forum i wszyscy się tu znają ;)
          • anna.2007 Re: Venus! 13.11.07, 18:41
            Początki są zawsze trudne. To wyświechtany slogan, ale również
            święta prawda. Gratuluję ładnego kolorku i życzę mocnych zębów.
            Pozdrawiam. Anna
            • venus22 Re: Venus! 14.11.07, 12:09
              Boze swiety toz to niemiecka enigma ta moderacja, a ja na dodatek w
              wiekszosci nie mam dostepu do komputera (dzieciatko) i jeszcze ten
              leb boli!!

no ale pomalu.. no dzialaj jakos Nessie dzialaj...

Venus
              • mcbeal28 ;-) 14.11.07, 15:36
                Czerwone koleżanki!!!!

Trzymam Za WAS kciuki;-)!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • mika_1 Re: ;-) 14.11.07, 21:37
                  Venus, mam prośbę. Jeśli nie piszesz jako admin, to "odptaszkowywuj" wątek i nie pisz na czerwono. Jesteś bardzo aktywna - za chwilę całe forum będzie zaptaszkowane.
                  Taką mam uwagę...
                  • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 00:35
                    Bardzo przepraszam ale ja wlasnie nie moge dojsc do tego jak to
                    zrobic i chyba wlasnie przez "odptaszkowywanie" usunelam watek
                    Melolonty - tzn ja go widze ale moze wy nie..?
                    potrzebuje jakies instrukcje qrka.

Venus
                    • mika_1 Re: ;-) 16.11.07, 07:47
                      Na dole masz - i musisz zaznaczyć "markuj" - nie i przy ptaszku - nic i znowu markuj. I wtedy wychodzisz piękna i czarna:)
                      I możesz poprawić poprzednie posty. Działa o każdej porze.
                      Powodzenia, bo mnie ptaszki atakują...
                      • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 21:28
                        no to probuje- ale u mnie nie ma zadnego "NIE" - a jak
                        wciskam "nic" to automatycznie wlacza sie okienko "usun".

Venus
                      • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 21:29
                        jeszcze raz...
                      • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 21:29
                        no ci co? i g...o :(

V.
                        • nessie-jp Re: ;-) 16.11.07, 21:33
                          A obydwa zaznaczasz? Musisz zaznaczyć opcję "nic" w pierwszym polu oraz opcję
                          "nic" pod napisem "ptaszek" :D
                          • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 22:21
                            hmmmm.. dwa na raz - jeszcze na to nie wpadlam...

• venus22 Re: ;-) 16.11.07, 22:21
                            jeszcze raz..

• venus22 Re: ;-) 16.11.07, 22:22
                            nie no qrwa zniechecona jestem..
                          • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 22:23
                            venus....
                          • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 22:24
                            o rany....
                          • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 22:24
                            bez znaczenia co i jak robie..

• venus22 Re: ;-) 16.11.07, 22:25
                            kolejna ostatnia proba i ide sie upic...
                            • nessie-jp Re: ;-) 16.11.07, 22:28
                              Ale zaznaczasz najpierw SWOJ POST, zanim wybierzesz dwa razy 'nic' i klikniesz
                              'Markuj'?
                              • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:18
                                Nessie, ja nie mam opcji zaznaczyc swojej odpowiedzi nijak bo u mnie
                                jest tak - jak otwieram watek to mam taka tabele do moderacji - tam
                                jest "moderuj, nie moderuj, itd.

ale jak nacisne na "odpowiedz" - to nie mam NIC. wszelkie operacje
                                jaki moge wykonywac sa tylko w momencie jak wejde na watek, albo jak
                                wcisne "pokaz wszystkie". taki problem.

Venus
                                • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:19
                                  no i probowalam jeszcze inaczej i pewnie tylko tyle udalo mi sie ze
                                  usunelam swoj wlasny post:

""Nessie, ja nie mam opcji zaznaczyc swojej odpowiedzi nijak bo u
                                  mnie
                                  jest tak - jak otwieram watek to mam taka tabele do moderacji - tam
                                  jest "moderuj, nie moderuj, itd.

ale jak nacisne na "odpowiedz" - to nie mam NIC. wszelkie operacje
                                  jaki moge wykonywac sa tylko w momencie jak wejde na watek, albo jak
                                  wcisne "pokaz wszystkie". taki problem.""

Venus
                                  • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:22
                                    hmmm, kolorek chyba znikl owszem ale PO wyslaniu odpowiedzi i po
                                    kilku na chybil trafil operacjach. dalej nie wiem jak to dziala :(

venus
                                  • nessie-jp Re: ;-) 16.11.07, 23:24
                                    Udało ci się bardzo ładnie! :))

Nie DA SIE zaznaczyć postu PRZED napisaniem! Dopiero napisany i wrzucony na
                                    forum można "odptaszkować"
                                    • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:27
                                      tak tak, zamierzam ten watek skasowac ale na razie zostawmy go na
                                      cwiczenia - no to teraz rozumiem - najpierw musze napisac, wyslac i
                                      POTEM odmarkowac - to co za debil ze mnie.

Ok a czy widzisz watek Melolonty ten ktory niechcacy usunelam?

Venus
                                      • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:30
                                        jeszcze chcialam tylko cie powiadomic ze zaraz niestety musze wyjsc,
                                        grrr bo u nas jest dopiero 2:35 PM i musze dziecko zawiezc do
                                        kolezanki, z tymi odleglosciami to mi zajmie z godzine. wy pewnie
                                        juz spicie, albo pojdziecie spac - dobranoc....

Venus
                                        • venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:35
                                          acha, i jeszcze jedno Nessie - bylam ciekawa czy ciebie moge tez
                                          odptaszkowac i chyba tak? zobacz w tym "cudownie przywroconym
                                          watku" :D

Venus
                                          • nessie-jp Re: ;-) 16.11.07, 23:37
                                            Jasne, że możesz :) Odptaszkowuj sobie do woli :)
                                            • mika_1 Re: ;-) 18.11.07, 10:51
                                              Super!
                                              To możecie teraz odptaszkować niepotrzebnie zaptaszkowane wątki??
                                              Generalną zasadą admina jest nie nadużywac swej władzy...;)
                                              • nessie-jp Re: ;-) 18.11.07, 14:21
                                                Mika - będziemy sprzątać, pomalutku :) Prosimy o trochę cierpliwości, bo
                                                jesteśmy bardzo nowe w te klocki. :) Ja już w miarę możliwości odptaszkowuję
                                                swoje posty, ale okazuje się, że po wyczyszczeniu swoich postów trzeba też
                                                odptaszkować cały wątek! Ech... Załuję, że nie wiedziałam tego wcześniej,
                                                zrobiłabym nowe konto tylko do zadań administracyjnych, a z tego bym sobie
                                                pisała luzacko na czarno.
                                                • mika_1 Re: ;-) 18.11.07, 22:28
                                                  OK.
                                                  Z doświadczenia wiem, że z czasem będzie lepiej:)
                                                  • venus22 Re: ;-) 18.11.07, 23:46
                                                    >>>zrobiłabym nowe konto tylko do zadań administracyjnych, a z tego
                                                    bym sobie pisała luzacko na czarno."""
                                                    hahahhaa, ja tez mysle o tym! juz mysle nad nowym nickiem bo Venus
                                                    serdecznie mnie juz nudzi :) z tym ze ja bym pisala luzacko z
                                                    nowego, bo chyba wiekszosc sie przyzwyczaila do Venus - persona...?

zreszta taka ze mnie Venus jak z koziej ... traba :D

I rowniez prosze o cierpliwosc - tak sie zlozylo ze ja na dodatek
                                                    mam teraz ograniczony dostep do komputera - konkuruje do niego
                                                    bowiem z cora, ktora nagle rozpoczela gorliwe zycie towarzyskie
                                                    online jakis miesiac temu!
                                                    a przy tym jestem bardzo zajeta bo tak sie sklada ze ciagle sie
                                                    gdzies wychodzi, ciagle ktos wpada z wizyta. Ze juz nie wspomne
                                                    o migrenie ktora tez chce wiedziec co sie dzieje.

Tak ze - nie denerwujecie sie naszym stawianiem pierwszych krokow
                                                    moderatorskich,
                                                    z czasem forum sie posprzata, watki takie jak ten usunie, i znowu
                                                    bedzie spokoj :)

Venus
                                                  • mika_1 Re: ;-) 19.11.07, 21:29
                                                    Już jest pięknie:)
                                                  • venus22 Re: ;-) 19.11.07, 22:52
                                                    Robimy postepy, prawda :)

jeszcze na jakis czas zostawimy z Nessie ten watek, bo np ja jeszcze
                                                    nie pocwiczylam wszystkiego, ale z czasem in on zniknie jako off -
                                                    topic.

Dziekuje bardzo wszystkim za wyrozumienie i cierpliwosc :)

Venus
    • mcbeal28 czerwone koleżanki! wnioskuje o.... 21.11.07, 01:06
      wnioskuje o umieszczenie
      nie wiem jak to się fachowo nazywa w "akapicie"
      zaraz koło " wpiszcie się do nowych"
      i "nasze migenowe objawy"
      tegoz oto wątku

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12154&w=57862074
      • mcbeal28 senkju;-))))) 21.11.07, 22:24

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka