nessie-jp 03.11.07, 15:08 Napisz do mnie mejla na adres nessie-jp@gazeta.pl w sprawie moderacji :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: Venus! 04.11.07, 08:07 jestem kochana, sorry ze dopiero teraz ale wlasnie odwiedzila mnie wielka migrena jeszcze w lozku i tak zostala, a pomiedzy nie mam dostepu do komputera bo dziecko odrabia projekt szkolny. ale jak tylko bede miala chwilke to napisze maila. venus Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Venus! 04.11.07, 15:53 OK, spoko, kuruj się, dzisiaj mnie złapało dla odmiany... Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Venus! 05.11.07, 10:20 :D to moderowanie to chyba troche potrwa :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Venus! 08.11.07, 10:02 Ja niestety jeszcze nie dostalam odpowiedzi od Siwej - moze powinnam do niej jeszcze raz puscic PM-a? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Venus! 08.11.07, 14:33 Tak zrób, ja też napiszę zaraz. Może w końcu nam się uda ta sztuka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
siwa Re: Venus! 12.11.07, 10:47 Już obie Panie macie uprawnienia. Nie zdziwcie się, bo wam się kolor zmieni na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Venus! 12.11.07, 23:48 Serdecznie dziekuje- na razie nie moge sie w niczym polapac !! o jezu, co to bedzie!! trzymajcie za mnie kciuki bo Nessie to pewne raz dwa rozgryzie... Venus Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Venus! 13.11.07, 18:24 Nessie na razie leży trochę cierpiąca i nie czuje się na siłach rozgryzać... :) Jakoś w końcu sobie poradzimy, w końcu to małe forum i wszyscy się tu znają ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anna.2007 Re: Venus! 13.11.07, 18:41 Początki są zawsze trudne. To wyświechtany slogan, ale również święta prawda. Gratuluję ładnego kolorku i życzę mocnych zębów. Pozdrawiam. Anna Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: Venus! 14.11.07, 12:09 Boze swiety toz to niemiecka enigma ta moderacja, a ja na dodatek w wiekszosci nie mam dostepu do komputera (dzieciatko) i jeszcze ten leb boli!! no ale pomalu.. no dzialaj jakos Nessie dzialaj... Venus Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 ;-) 14.11.07, 15:36 Czerwone koleżanki!!!! Trzymam Za WAS kciuki;-)!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: ;-) 14.11.07, 21:37 Venus, mam prośbę. Jeśli nie piszesz jako admin, to "odptaszkowywuj" wątek i nie pisz na czerwono. Jesteś bardzo aktywna - za chwilę całe forum będzie zaptaszkowane. Taką mam uwagę... Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ;-) 16.11.07, 00:35 Bardzo przepraszam ale ja wlasnie nie moge dojsc do tego jak to zrobic i chyba wlasnie przez "odptaszkowywanie" usunelam watek Melolonty - tzn ja go widze ale moze wy nie..? potrzebuje jakies instrukcje qrka. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: ;-) 16.11.07, 07:47 Na dole masz - i musisz zaznaczyć "markuj" - nie i przy ptaszku - nic i znowu markuj. I wtedy wychodzisz piękna i czarna:) I możesz poprawić poprzednie posty. Działa o każdej porze. Powodzenia, bo mnie ptaszki atakują... Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ;-) 16.11.07, 21:28 no to probuje- ale u mnie nie ma zadnego "NIE" - a jak wciskam "nic" to automatycznie wlacza sie okienko "usun". Venus Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: ;-) 16.11.07, 21:33 A obydwa zaznaczasz? Musisz zaznaczyć opcję "nic" w pierwszym polu oraz opcję "nic" pod napisem "ptaszek" :D Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ;-) 16.11.07, 22:21 hmmmm.. dwa na raz - jeszcze na to nie wpadlam... Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: ;-) 16.11.07, 22:28 Ale zaznaczasz najpierw SWOJ POST, zanim wybierzesz dwa razy 'nic' i klikniesz 'Markuj'? Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:18 Nessie, ja nie mam opcji zaznaczyc swojej odpowiedzi nijak bo u mnie jest tak - jak otwieram watek to mam taka tabele do moderacji - tam jest "moderuj, nie moderuj, itd. ale jak nacisne na "odpowiedz" - to nie mam NIC. wszelkie operacje jaki moge wykonywac sa tylko w momencie jak wejde na watek, albo jak wcisne "pokaz wszystkie". taki problem. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:19 no i probowalam jeszcze inaczej i pewnie tylko tyle udalo mi sie ze usunelam swoj wlasny post: ""Nessie, ja nie mam opcji zaznaczyc swojej odpowiedzi nijak bo u mnie jest tak - jak otwieram watek to mam taka tabele do moderacji - tam jest "moderuj, nie moderuj, itd. ale jak nacisne na "odpowiedz" - to nie mam NIC. wszelkie operacje jaki moge wykonywac sa tylko w momencie jak wejde na watek, albo jak wcisne "pokaz wszystkie". taki problem."" Venus Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:22 hmmm, kolorek chyba znikl owszem ale PO wyslaniu odpowiedzi i po kilku na chybil trafil operacjach. dalej nie wiem jak to dziala :( venus Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: ;-) 16.11.07, 23:24 Udało ci się bardzo ładnie! :)) Nie DA SIE zaznaczyć postu PRZED napisaniem! Dopiero napisany i wrzucony na forum można "odptaszkować" Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:27 tak tak, zamierzam ten watek skasowac ale na razie zostawmy go na cwiczenia - no to teraz rozumiem - najpierw musze napisac, wyslac i POTEM odmarkowac - to co za debil ze mnie. Ok a czy widzisz watek Melolonty ten ktory niechcacy usunelam? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:30 jeszcze chcialam tylko cie powiadomic ze zaraz niestety musze wyjsc, grrr bo u nas jest dopiero 2:35 PM i musze dziecko zawiezc do kolezanki, z tymi odleglosciami to mi zajmie z godzine. wy pewnie juz spicie, albo pojdziecie spac - dobranoc.... Venus Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ;-) 16.11.07, 23:35 acha, i jeszcze jedno Nessie - bylam ciekawa czy ciebie moge tez odptaszkowac i chyba tak? zobacz w tym "cudownie przywroconym watku" :D Venus Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: ;-) 16.11.07, 23:37 Jasne, że możesz :) Odptaszkowuj sobie do woli :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: ;-) 18.11.07, 10:51 Super! To możecie teraz odptaszkować niepotrzebnie zaptaszkowane wątki?? Generalną zasadą admina jest nie nadużywac swej władzy...;) Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: ;-) 18.11.07, 14:21 Mika - będziemy sprzątać, pomalutku :) Prosimy o trochę cierpliwości, bo jesteśmy bardzo nowe w te klocki. :) Ja już w miarę możliwości odptaszkowuję swoje posty, ale okazuje się, że po wyczyszczeniu swoich postów trzeba też odptaszkować cały wątek! Ech... Załuję, że nie wiedziałam tego wcześniej, zrobiłabym nowe konto tylko do zadań administracyjnych, a z tego bym sobie pisała luzacko na czarno. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: ;-) 18.11.07, 22:28 OK. Z doświadczenia wiem, że z czasem będzie lepiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ;-) 18.11.07, 23:46 >>>zrobiłabym nowe konto tylko do zadań administracyjnych, a z tego bym sobie pisała luzacko na czarno.""" hahahhaa, ja tez mysle o tym! juz mysle nad nowym nickiem bo Venus serdecznie mnie juz nudzi :) z tym ze ja bym pisala luzacko z nowego, bo chyba wiekszosc sie przyzwyczaila do Venus - persona...? zreszta taka ze mnie Venus jak z koziej ... traba :D I rowniez prosze o cierpliwosc - tak sie zlozylo ze ja na dodatek mam teraz ograniczony dostep do komputera - konkuruje do niego bowiem z cora, ktora nagle rozpoczela gorliwe zycie towarzyskie online jakis miesiac temu! a przy tym jestem bardzo zajeta bo tak sie sklada ze ciagle sie gdzies wychodzi, ciagle ktos wpada z wizyta. Ze juz nie wspomne o migrenie ktora tez chce wiedziec co sie dzieje. Tak ze - nie denerwujecie sie naszym stawianiem pierwszych krokow moderatorskich, z czasem forum sie posprzata, watki takie jak ten usunie, i znowu bedzie spokoj :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: ;-) 19.11.07, 22:52 Robimy postepy, prawda :) jeszcze na jakis czas zostawimy z Nessie ten watek, bo np ja jeszcze nie pocwiczylam wszystkiego, ale z czasem in on zniknie jako off - topic. Dziekuje bardzo wszystkim za wyrozumienie i cierpliwosc :) Venus Odpowiedz Link Zgłoś
mcbeal28 czerwone koleżanki! wnioskuje o.... 21.11.07, 01:06 wnioskuje o umieszczenie nie wiem jak to się fachowo nazywa w "akapicie" zaraz koło " wpiszcie się do nowych" i "nasze migenowe objawy" tegoz oto wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12154&w=57862074 Odpowiedz Link Zgłoś