Dodaj do ulubionych

Nieśmiały facet?

27.11.14, 17:22
Jestem ze swoim mężczyzną od kilku lat. Regularnie uprawiamy seks. Nie praktykujemy żadnych wyrafinowanych zabaw, ale nie ma też w naszych kontaktach monotonii. Korzystamy z różnych pozycji, w grę wchodzi również sesk oralny, który każde z nas lubi. Mój mężczyzna potrafi być w łóżku i namiętny, i dziki, i dominujący. Bywa różnie. Pod względem "seksu fizycznego" jest naprawdę cudowny i jak najbardziej mi odpowiada.
Brakuje mi jednak z jego strony słów - w pewnym sensie. I nie nie chodzi mi o mówienie "kocham cię", "jesteś piękna" itp. Ja osobiście jestem dość odważna (tak mi się wydaje). Lubię próbować nowych rzeczy, uwielbiam sprawiać mu przyjemność - kocham jego wyraz twarzy kiedy to robię, jego reakcje itp. Lubię pokazać mu czasami taką drapieżną kotkę drzemiącą gdzieś w środku. No i właśnie brakuje mi tego z jego strony. Chciałabym, żeby czasami powiedział mi coś na uszko. Nie niewiadomo co. Nie oczekuję wulgaryzmów. Ale na pewno trochę bardziej podkręciłoby mnie gdyby powiedział, że ma na na mnie ochotę, albo poprosił wpost abym się nim zajęła. A ja wyczuwam, że w przeciwieństwie do działania, mówić się wstydzi. Mówiłam mu to, że nie musi się mnie wstydzić. I bardzo bym chciała aby czasami wyszeptał mi na uszko parę rzeczy. Coś takiego dodatkowo mnie nakręca - już tak mam.
On przyjmuje do wiadomości, a potem nic.
Przykładowo kiedyś bardzo bolał go bark, stwierdziłam więc, że będą jego panią doktor i zaaplikuję mu najlepszy na świecie lek przeciwbólowy.
Od tamtej pory było kilka sytuacji, w których widziałam, ze chciał, abym się nim zajęła. Mówiłam mu wówczas że chcę usłyszeć czego chce. Widziałam że chciał mi to powiedzieć, że próbował, ale zawsze kończyło się na tym, że chce abym znów pobawiła się w panią doktor.

Ktoś ma pomysł jak go ośmielić?
Czy może pogodzić sie z tym, że taki jest?
Bardzo go kocham, a te zachcianki nie są aż tak wielkie aby zaważyły na naszym pożyciu seksualnym. Ale miłoby było gdyby jednak się udało :)
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka