Dodaj do ulubionych

Cilest-kupię

13.09.04, 15:24
Kupię Cilest po jakiejś rozsadnej cenie:) Jestem z Dolnego Sląska. Od
października w Zielonej Górze
Obserwuj wątek
    • kjojik Re: Cilest-kupię 14.09.04, 10:12
      Aco to znaczy po rozsadnej cenie. Cilest kosztuje 27 zł i to jest 100% płatne,
      podziekuj za to naszemu parlamentowi, dzieki ktoremu juz nie tylko nie bedzie
      nowych znizek (w tym na antykoncepcje) ale i na te leki hormonalne które do tej
      pory te znizke miałay

na cilest nie ma znizki w aptece, a osobiscie ci odradzam inne miejsca, bo
      mozesz tylko zrobic sobie krzywde.

do tego to sie kupuje na recepte a nie po prostu sobie - to sa hormony a nie
      witamina C
      • asiekkk Re: Cilest-kupię 14.09.04, 10:20
        Kobieto, ale ja przecież nie chce kupić jakiejś podróby na bazarze. Liczę na
        to, że ktoś np zmienił piguły na inne i np. zostało mu opakowanie Cilestu,
        które kiedys tam kupił w aptece.
        • kjojik Re: Cilest-kupię 14.09.04, 10:39
          wierze, ale jak długo tak mozna i jak masz pewnosc ze ten ktos taz nie chandluje
          na bazarze a przy okazji w necie, niby to z przypadku?? zadnej
          • asiekkk Re: Cilest-kupię 14.09.04, 11:11
            Nie mam pewności. Po [prostu liczę na zwykłą ludzką uczciwość...
            • arekpr Re: Cilest-kupię 15.09.04, 13:47
              Witam ! Moja zona odstawila Cilest bo jej nie sluzyl. Nie wiem ile tego jest
              ale gdzies ok 80 - 90 tabletek, jak bede w domu to sprawdze. Jesli jestes
              zainteresowana podaje nr gg: 5301216 i mail: arekpr@gazeta.pl, pozdrawiam
              • kooba Re: Cilest-kupię 23.09.04, 17:49
                idź do ginekologa, jak robi to każda normalna kobieta i poproś o przypisanie
                cilestu- PROSTE!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka