asiekkk 13.09.04, 15:24 Kupię Cilest po jakiejś rozsadnej cenie:) Jestem z Dolnego Sląska. Od października w Zielonej Górze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kjojik Re: Cilest-kupię 14.09.04, 10:12 Aco to znaczy po rozsadnej cenie. Cilest kosztuje 27 zł i to jest 100% płatne, podziekuj za to naszemu parlamentowi, dzieki ktoremu juz nie tylko nie bedzie nowych znizek (w tym na antykoncepcje) ale i na te leki hormonalne które do tej pory te znizke miałay na cilest nie ma znizki w aptece, a osobiscie ci odradzam inne miejsca, bo mozesz tylko zrobic sobie krzywde. do tego to sie kupuje na recepte a nie po prostu sobie - to sa hormony a nie witamina C Odpowiedz Link Zgłoś
asiekkk Re: Cilest-kupię 14.09.04, 10:20 Kobieto, ale ja przecież nie chce kupić jakiejś podróby na bazarze. Liczę na to, że ktoś np zmienił piguły na inne i np. zostało mu opakowanie Cilestu, które kiedys tam kupił w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
kjojik Re: Cilest-kupię 14.09.04, 10:39 wierze, ale jak długo tak mozna i jak masz pewnosc ze ten ktos taz nie chandluje na bazarze a przy okazji w necie, niby to z przypadku?? zadnej Odpowiedz Link Zgłoś
asiekkk Re: Cilest-kupię 14.09.04, 11:11 Nie mam pewności. Po [prostu liczę na zwykłą ludzką uczciwość... Odpowiedz Link Zgłoś
arekpr Re: Cilest-kupię 15.09.04, 13:47 Witam ! Moja zona odstawila Cilest bo jej nie sluzyl. Nie wiem ile tego jest ale gdzies ok 80 - 90 tabletek, jak bede w domu to sprawdze. Jesli jestes zainteresowana podaje nr gg: 5301216 i mail: arekpr@gazeta.pl, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kooba Re: Cilest-kupię 23.09.04, 17:49 idź do ginekologa, jak robi to każda normalna kobieta i poproś o przypisanie cilestu- PROSTE!! Odpowiedz Link Zgłoś