Dodaj do ulubionych

Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks

22.04.19, 02:20
Witam piszę bo mam zagwozdkę :) jesteśmy młodym małżeństwem i wszystko w normie ... no prawie wszystko bo poważnej rozmowie na temat częstotliwości stosunków w naszym związku temat ugrzązł „na mieliźnie” a może inaczej „w zatoce” do której nie zamierzam jako normalny i kochający mąż, trochę szalony, chwalony oraz jak wiadomo jak jest... ten zły, najgorszy, i nienormalny... czyli standard jest i dobrze i niedobrze jak to w związku ale jakoś się dogadujemy zawsze. No ale dzisiejsza rozmowa mnie zaskoczyła, mianowicie dostałem zezwolenie na znalezienie sobie pani do zaspokojenia moich potrzeb ...:( gdzie od razu mowie nie zamierzam wpływać do tej zatoki ! Problem mamy oboje albo ja, albo ona, z seksem bądź dokładniej z jego częstotliwością ja bym zwiększył ona zmniejszyła. Jesteśmy oboje około 30’stki wcześniej było lepiej teraz już jakiś czas jest mały problem 4 lub 3 razy w miesiącu. Mimo prób moich wszelakich propozycji różnych dróg objętych i rozmów przeprowadzonych Propozycja z reguły kwitowana jest w taki sposób: Ona nie ma ochoty dziś na seks i zrozum to ... A tez nic na siłę bo przyjemność mamy mieć oboje z tego a dla jeśli ja proponuje to uściślając chce sprawić mojej Żonie przyjność i zapewnić chwile rozkoszy a nie tylko ją wyruchać ... ona o tym wie ale mamy różne potrzeby więc czy ktoś mi tu powie O co tu biega ???
Obserwuj wątek
    • zbyszek68 Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 22.04.19, 12:37
      Dlaczego ty sie przejmujesz durna babą , skoro powiedziała ze możesz mieć inną dziewczynę na boku .
      Tylko zalatw to notarialnie czyli na papierze zeby nie oskarżyła cie w sądzie o zdrade bo wtedy będziesz płacił jej alimenty do konca zycia a ona nie weźmie sie do roboty .
      I jeszcze jedno ,namów ją do podpisania rozłączności majątkowej żeby później nie było problemów z podziałem majątku jak jej odwali i złoży papiery na rozwód . Ona kombinuje żeby cie wydymać na kasę po rozwodzie .
      Albo ma jakieś kochanka z duzym fiutem i daje jej popalić dlatego nie chce ciebie .
    • ktos_z_kosmosu Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 23.04.19, 12:05
      Praktyczne rady dostałeś od zbyszka i radzę ci je stosować, oczywiście po ich skonfigurowaniu z realiami jakie was otaczają.
      Czyli, gdy osiągać sukcesy w kwestiach sercowych i nie tylko, trzymaj karty przy orderach i zawsze bądź dyskretnie przygotowany na ewentualne ataki.
      Od siebie zadedykuję ci pioseneczkę z brodą, ale z jakże dziś aktualnym tekstem.
      www.youtube.com/watch?v=q0F7gqit2Y0
      Test przeprowadź, albo już znasz jego wyniki, co jest możliwe, bo to nasza związkowa codzienność.
      Naszło cię i chcesz umiłowaną znienacka cmoknąć w pychola, a ta w ostatniej chwili odwraca głowę i nadstawia policzek.
      Jeśli tak, to już nie powinny cię zwieść "uśmiechy i zaklęcia, gdy na dnie pocałunku braknie serca".
      Jeszcze jedno.
      Nie rozmawia się z kobietą o sercowych szczegółach, bo niczego się nie dowiesz. Z kobietą rozmawia się o fundamentach i nie bierze się dosłownie tego co się usłyszy, a jedynie z tego co się usłyszało, po poddaniu odpowiedniej obróbce, wyciąga się wnioski.
      Krótko.
      Kobiet się nie słucha, kobiety się czyta.
      www.youtube.com/watch?v=JKkKgIckvCg
      Na koniec pociecha.
      Ta wasza sytuacja nie musi być czymś groźnym. Ot, zwykłe połączenie twoich błędów (małych) z genetycznymi różnicami płci. Ty zawsze w gotowości, ona z zapałem cyklicznym plus prawdopodobieństwo, że ty powoli zaniedbujesz potrzebę imponowania kobiecie. Tu ostrzegam, dobrocią, uniżeniem, wzdychaniem i zapewnieniami o bezgranicznej miłości, żadnej kobiecie nie zaimponujesz, przeciwnie, wręcz dołował będziesz.
      Działaj bo warto, kobiety to cudowne istoty, a właściwie ogarnięte są naszym szczęściem.

• ktos_z_kosmosu Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 23.04.19, 12:24
      Aha, o jednym zapomniałem.
      Piosenka nr 1 kończy się "daj dłoń, przytul się".
      Możliwe, że w waszej sytuacji, przy jednoczesnym programie naprawczym jaki zastosujesz, to najrozsądniejsza opcja. Nikogo nie skrzywdzisz, włączając samego siebie.
      Ale to już pod twoją rozwagę.
      Ty zbadasz sprawę, ty podejmiesz decyzje, a w twoim przypadku to konieczność bo z tego co piszesz można wnioskować, że wasz związek, możliwe, że z jakich pierdołowatych przyczyn, wszedł na równię pochyłą.
    • obrotowy tez mi novina... :) 23.04.19, 14:47
      tommy8891 napisał:
      > mianowicie dostałem zezwolenie na znalezienie sobie pani do zaspokojenia moich potrzeb

- tez mi novina... :) ja dostalem takie zezwolenie juz z 10 lat temu (i czasem z niego korzystam)

> ona o tym wie, ale mamy różne potrzeby, więc czy ktoś mi tu powie O co tu biega ???

- o to , ze macie rozne potrzeby i o nic wiecej.
    • edyta_1990 Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 23.04.19, 16:18
      Zacznij od siebie, dobry stosunek zaczyna się na dobę i wcześniej przed penetracją. Jeeśłi jej nie adorujesz, jeśli jej nie okazujesz zainteresowania to ona może potem nie chcieć z tobą kochać się. w grę wchodzi też inna opcja, że podczas stosunku myśłisz o sobie lub nie panujesz nad sobą (jak długo bez wytrysku, 2-3 min. i wystrzał?). Być może ona w takiej sytuacji nie ma orgazmu a udawać już nie chce i ma tego dość. Może być jeszcze inna opcja, że ma kogoś kto ją bardziej kręci z racji że ją najzwyczajniej solidnie rżnie.
      • chadmacho Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 18.01.24, 12:01
        Zgadzam się tylko z ostatnim zdaniem, święta prawda. Ale początkowe przypuszczenia to raczej nie. Jeśli jesteś kobietą a tak sugeruje Twój nick, to doskonale wiesz kiedy facet jest pociągający. Na pewno nie w przypadku, gdy ciągle adoruje i się "łasi". Kobieta chce go podziwiać, chce żeby jej imponował, czasem nawet trochę obawiać się reakcji. Raczej długo nie będzie zauroczona postawą pachołka, gotowego na każde skinienie. To nasza ludzka natura. Ona potrzebuje silnego, zaradnego samca, a on miłej, ciepłej istoty, która da mu potomstwo i którą będzie się opiekował.
    • Gość: somi Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks IP: *.fra.as54203.net 09.01.24, 11:29
      Wiesz co, nie chcę Cię straszyć ale zdarzają się sytuacje kiedy facet nie ma seksu i szuka go gdzieś indziej. Nie twierdzę, że Twój również taki będzie, ale zdarzały się sytuacje kiedy ona ciągle odmawiała seksu a potem dziwiła się ,że on znalazł sobie zastepstwo bo nie chciał dłużej szukać. Nie usprawiedliwiam tego ale przestrzegam, bo jednak coś takiego się zdarza.
    • aroden jak mozna 10.01.24, 01:05
      Gość portalu: carma napisał(a):
      ... ale na tygodniu wykręcam sie tym,że jestem zmęczona ( siłownia, praca itp....).

jak mozna preferowac silownie zamiast seksu ?

silownia Cie bardziej bawi ?

jesli tak - to powiedz to panu wprost...
    • Gość: carma Re: jak mozna IP: *.bts.as62651.net 12.01.24, 07:24
      Nie próbowałam. Znaczy kiedyś jedne asequrella, ale nie działały na mnie zbytnio (brałam je jak przyjmowałam tabletki antykoncepcyjne).
    • Gość: carma Re: jak mozna IP: 185.108.107.* 16.01.24, 09:09
      Nie biorę antykoncepcji obecnie, bo mi się to nawet nie opłaca. Nie będe brała tabletek dla raptem jednego numerka w tygodniu. Nie ma sensu sie truć ;) Ale co do tabletek na libido to spróbuję. Kiedyś faktycznie miałam większą ochotę na seks. Najwiekszą chyba kilka miesięcy po ślubie ( pobraliśmy się 5 lat temu). Mogliśmy wtedy nie wychodzić z łózka. Jesli chodzi o hormony to robiłam. I wszystk na razie jest niby ok.
      • chadmacho Re: jak mozna 18.01.24, 12:11
        Przykra sprawa, ten brak pociągu. Ciekawe jak by miał działać taki środek na libido u kobiety?
        Nie szkoda Ci życia na taki związek bez emocji, pożądania? Chyba że facet w innych sferach życia rekompensuje z nawiązką:)
        Przepraszam za osobiste wycieczki, idę o zakład że nie cenisz go najwyżej.
    • wladpalnik Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 12.03.25, 14:17
      Czy partnerka ma wyregulowane hormony? Bo jest ryzyko,ze brak ochoty na seks może wynikać u niej z niewyregulowania hormonow

Druga opcja : jest po prostu przepracowana. Szczegolnie jesli pracuje zawodowo i opiekuje się dzięcmi

Co polecam: rozmowa, wykonanie badań hormonalnych, ewentualnie mozna wypróbować w ostateczności tabletki na libido. Dla kobiet.
      • olieto Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 14.03.25, 11:58
        Czy takie tabletki to przypadkiem nie placebo?
        • blueskyeeeee Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 18.03.25, 14:20
          Wbrew pozorom nie, Dużo tutaj zalezy od tego jaki jest skład bo skłąd tabletki na libido mogą mieć bardzo rożny..Jedne lepszy jedne gorszy Odradzam ogolnie asequrellę ponieawz nie ma w sobie w zaadzie niczego co mogłoby pomóc na libido. Dobra jest stimea. Najlepszy sklad mają moim zdaniem jednak tabletki libido therapy. Główne składniki to:
          Larginina
          buzdyganek naziemny
          Catuaba
          Miłorząb dwuklapowy
          wapń
          I każdy z tych składników ma działanie na libido. I to naukowo potwierdzone
          • skyre Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 19.03.25, 12:18
            No ale nasuwa mi się tutaj jeszcze jedno pytanie. Mianowicie czy takiet tabletki mogą dać trwałe dzialanie? Bo obawiam się, ze na przykłąd bedą działały jedynie w trakcie brania a potem już przestana.
            • blueskyeeeee Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 19.03.25, 15:43
              Nie dowiesz się w sumie dopóki ich nie wypróbujesz. Wydaje mi się, ze najlepiej jest tutaj osobiście sprawdzić na ile działają na nas tego typu tabletki. Na niektóre kobiety zadziałają, nią niektóre nie Jest to indywidualnie. Co nie znaczy, ze nie warto jest spróbować. Na tabletkach libido therapy napisane jest, że kuracja powinna trwać mniej więcej 3 miesiące i tyle właśnie proponowałbym je brać. Jeśli podziałają to super, jeśli nie, trzeba próbować innych sposobów.
    • blackberry6580 Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 22.03.25, 16:23
      Macie niedopasowanie. To prędzej, czy później skończy się rozwodem. Kobieta jak już zaobrączkuje faceta, to seks się kończy ;)
      • chocolate_dog123 Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 22.03.25, 16:47
        Chyba że nosi BlackBerry w kieszeni jak typowy rekin byznesu z początku lat 2000. Dawno nie wiedziałam chłopa z BlackBerry.
        • chocolate_dog123 Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 22.03.25, 16:56
          Polecam też zay.ebac kobiecie preparatem wziewnym, który spowoduje szybsze bicie serduszka oraz większe libido. Tylko wzrok się może jej zamazywać. I oczko może klepnać temu misiowi.
          • chocolate_dog123 Re: Standard... Moja żona nie ma ochoty na seks 23.03.25, 00:44
            ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka