Dodaj do ulubionych

Męski problem i dylemat

15.12.20, 14:03
Sorry, że takie bezpośrednie pytanie, ale to forum męskie. W sensie nie jestem zadowolony z wielkości swojego sprzętu ;/ Mam kompleksy na tym punkcie ;/ Od czego zalezy wielkość penisa, w wieku 23 lat osiągnął już chyba swoje optimum?
Obserwuj wątek
    • Gość: serdel Re: Męski problem i dylemat IP: *.19.236.151.in-addr.arpa 16.12.20, 09:58
      Raczej maksimum...Zależy od genów.
    • Gość: vorto Re: Męski problem i dylemat IP: *.dataspace.pl 17.12.20, 11:53
      Raczej już więcej nie urośnie. Musisz się chłopie pogodzić z tym,ze tak jest bo inaczej wpadniesz w jeszcze wieksze kompleksy. Na pewno nie zastanawiaj się nad operacją bo jeszcze coś sobie uszkodzisz. Ewentualnie możesz się jeszcze zastanowic nad kuracja tabletkami. Nie powiększysz tym penisa o 10 cm ale o 2 czy 3 cm się da.
    • Gość: vorto Re: Męski problem i dylemat IP: *.sprintdatacenter.net 21.12.20, 08:48
      Poczytaj sobie skład i opinie na temat tego Penilarge które napisałem wyżej. Działają tak, że przyczyniają się do zwiększenia elastyczności ciał jamistych w prąciu. Przyczyniają się też do szybszego ich rozrostu (ciał jamistych), a to one przecież decydują o wielkości penisa.
    • Gość: derdi Re: Męski problem i dylemat IP: *.sprintdatacenter.net 21.12.20, 09:44
      A z ciekawości zapytam, ile cm?
    • Gość: ikep30 Re: Męski problem i dylemat IP: *.ca 22.12.20, 09:15
      13 cm ;/

No właśnie jak czytam sobie na ten temat, to zdania są podzielone, że można powiększyć. I mówię tutaj o różnych naukowych opracowaniach - więc są to poważne treści, oparte na badaniach laboratoryjno-medycznych, nie byłbym więc sceptyczny...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka