kusik 27.06.02, 08:12 Dlaczego tak jest Panie Doktorze? Nie moge miec stosunku w pozycji od tylu, gdyz juz od samego poczatku jestem zmuszona isc do toalety. Dodam ze przedtem zawsze oprozniam pecherz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tassman Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 27.06.02, 13:50 kusik A może najzwyczajniej w swiecie ta pozycja Cię śmieszy? po prostu lejesz na samo jej ułozenie...tak bywa... Duzo humoru tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
kusik Do Tassmana :((( 29.06.02, 06:01 Nie wiesz jakie to jest frustrujace, jak sie oczukuje z niecierpliwoscia pomocy z forum, a ktos taki jak Ty psuje wszystko. I po co??? Odpowiedz Link Zgłoś
nika_24 Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 29.06.02, 10:48 Tak to musi miec podłoże w twojej psychice, powinnas isc do specjalisty. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ok-czekam Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 04.07.02, 14:17 Nie przejmuj się . tylko rób pod siebie, niektórzy faceci to lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 04.07.02, 14:24 Nie przejmuj się tylko lataj do łazienki przed i w trakcie jeśli tego potrzebujesz. Po pewnym czasie samo przejdzie jak organizm "się dotrze". I żadnego tam pod siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 04.07.02, 14:59 jagna_jagna napisał(a): > Nie przejmuj się tylko lataj do łazienki przed i w trakcie jeśli tego > potrzebujesz. Po pewnym czasie samo przejdzie jak organizm "się dotrze". > I żadnego tam pod siebie. Pewnie, zadnego pod siebie, bo jeszcze moglby zobaczyc jak robisz siusiu i stracisz wszystko w jego oczach. Bo pamietaj, że kobiety nie puszczaja bakow, nie robia siusiu i nie robia kupki. Im to po prostu nie przystoi. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 04.07.02, 15:39 Jak ty lubisz robić pod siebie i potem to sprzątać to kij ci w szprychy. Inni nie muszą. Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 04.07.02, 15:44 Ty, a może ty wcale nie sprzątasz?! Że też nie przyszło mi to od razu do głowy. Taka naturalna kupka np na środku prześcieradła. A mąż jaki zachwycony. Trzeba sobie jakoś urozmaicać życie seksulane. Będzie wtedy bardziej udane, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 04.07.02, 15:48 jagna_jagna napisał(a): > > Jak ty lubisz robić pod siebie i potem to sprzątać to kij ci w szprychy. > Inni nie muszą. To ja juz wiem skad masz tak wysokie rachunki za wode. Jesli w trakcie 1 stosunku chodzisz 100 razy do toalety i za kazdym razem z rezerwuaru wypuszczasz po 5 litrow wody...... wszystko jasne. Do tego jeszcze mydlo (choc watpie czy myjesz rece), zuzywajace sie reczniki, zawiasy w drzwiach. Zawyzasz kochana koszty rodzinne. Twoj "stary" tego nie dostrzega? A na marginesie: staram sie jak moge dostosowac styl do Twojego, bo wiem, ze z prostymi ludzmi trzeba rozmawiac prostym jezykiem. Ty naprawde jestes kobieta? pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 04.07.02, 15:51 olivvka napisał(a): > A na marginesie: staram sie jak moge dostosowac styl do Twojego, bo wiem, ze z > prostymi ludzmi trzeba rozmawiac prostym jezykiem. Kochanie nie męcz się bo i tak nie dasz rady. Wróć do swojego ulubionego zajęcia (vide wątek co wiesz, a jak nie wiesz to napisz to podam ci nazwę) i nie marudź. Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 04.07.02, 16:03 jagna_jagna napisał(a): > olivvka napisał(a): > > > > A na marginesie: staram sie jak moge dostosowac styl do Twojego, bo wiem, > ze z > > prostymi ludzmi trzeba rozmawiac prostym jezykiem. > > Kochanie nie męcz się bo i tak nie dasz rady. > Wróć do swojego ulubionego zajęcia (vide wątek co wiesz, a jak nie wiesz to > napisz to podam ci nazwę) i nie marudź. Znowu masz racje: nie dam rady. Bede chyba musiala ten Twoj belkot zaakceptowac. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 04.07.02, 16:07 olivvka napisał(a): > Znowu masz racje: nie dam rady. Znowu? Jakże mi miło, że taki niefrancuski piesek przyznał mi rację i to nawet znowu. Kiedy był ten pierwszy raz? Bo chyba przegapiłam i mie mogę sobię tego darować. Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: /olivvka 05.07.02, 21:40 olivvka napisał(a): > Pewnie, zadnego pod siebie, bo jeszcze moglby zobaczyc jak robisz siusiu i stra > cisz wszystko w jego oczach. Bo pamietaj, że kobiety nie puszczaja bakow, nie r > obia siusiu i nie robia kupki. Im to po prostu nie przystoi. Naprawdę czasem to wyrafinowanie w seksie przechodzi w obsesję:-)Jeśli Ty odczytałaś"potrzebę oddania moczu podczas stosunku od tyłu" jako potrzebę seksualną to znaczy,że trochę skrzywiła Ci się perspektywa.Opisany problem jest zdrowotny. > Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: /olivvka 05.07.02, 21:48 aremo napisał(a): > olivvka napisał(a): > > > Pewnie, zadnego pod siebie, bo jeszcze moglby zobaczyc jak robisz siusiu i > stra > > cisz wszystko w jego oczach. Bo pamietaj, że kobiety nie puszczaja bakow, > nie r > > obia siusiu i nie robia kupki. Im to po prostu nie przystoi. > > Naprawdę czasem to wyrafinowanie w seksie przechodzi w obsesję:-)Jeśli Ty > odczytałaś"potrzebę oddania moczu podczas stosunku od tyłu" jako potrzebę > seksualną to znaczy,że trochę skrzywiła Ci się perspektywa.Opisany problem jest > > zdrowotny. > > > > > Czego chcesz od biednej dziewczyny. Pan Mąż musi mieć urozmaicone życie seksualne bo inaczej nie bedzie udane :)) A pani Żona włazi mu w tyłek byleby tylko był wiecznie szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
laya Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 04.07.02, 16:11 Wydaje mi się, że powinnaś w miarę szybko pójść do urologa. Objawy nietrzymania moczu mogą się z czasem nasilać, ale jest przecież na to rada. Głowa do góry i powodzenia Ps. Spróbuj też popytać dziewczyn na forum "zdrowie kobiety". Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: Do Laya 05.07.02, 09:12 laya napisał(a): > Wydaje mi się, że powinnaś w miarę szybko pójść do urologa. Objawy nietrzymania > > moczu mogą się z czasem nasilać, ale jest przecież na to rada. Głowa do góry i > > powodzenia > Ps. Spróbuj też popytać dziewczyn na forum "zdrowie kobiety". Laya, Utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, ze nie potrafisz w sposob wlasciwy przeczytac i zinterpretowac kilku linijek prostego tekstu. Gdzie kusik napisal, ze ma problemy z trzymaniem moczu? Bo ja tego nie dostrzeglam. Ale Ty jak zwykle przeczytalas wiecej niz zostalo napisane. Teraz wiem, dlaczego wzajemnie nie moglysmy dojsc do porozumienia w innym watku. pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: Do Laya 05.07.02, 09:29 Aha. Wstaliśmy z złym humorze. No co za pech. Kupka się męzowi nie spodobała? Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: Do Jagny (pewnie z Chłopow) 05.07.02, 09:37 jagna_jagna napisał(a): > Aha. Wstaliśmy z złym humorze. No co za pech. Kupka się męzowi nie spodobała? Wstalismy w doskonalym humorze, złotko. A Ty co? W adwokata sie zabawiasz? Myslisz, ze laya potrzebuje obroncy w pod Twoja postacia? Wiem, wiem, dodajecie sobie otuchy i jest Wam latwiej tu wspolnie egzystowac. Żałośc, żałośc, żałośc. Założcie sobie klub wzajemnej adoracji i pomocy, bo to już tak wyglada. Gdzie cos pierdnie (za przeproszeniem) laya, tam od razu pojawia się podwojna Agnieszka i klepie jak papuga dokladnie to samo. I na odwrot. Jeszcze bardziej mnie rozbawilas, czuje sie jeszcze weselsza. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: Do Jagny (pewnie z Chłopow) 05.07.02, 09:51 Gdzie wyczytałaś, że ją bronię? Odpowiedz Link Zgłoś
she2 Re: 05.07.02, 10:12 Oj dziewczyny... kolejny wątek na którym jak widzę znów odbijacie tę piłeczkę :) Hahaha:)) coś mi się wydaje że tak naprawde to bardzo byście się polubiły :)) Wiecie.. kto się czubi... Pozdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: 05.07.02, 10:17 Oliwka cię pewnie zaraz oskarży o herezję :) A może nawet pogryzie. Ona się zapewne nie zadaje z takimi pewnie od chłopów fransuskimi pieskami jak ja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: 05.07.02, 10:37 jagna_jagna napisał(a): > Ona się zapewne nie zadaje z takimi pewnie od chłopów fransuskimi pieskami jak > ja :)) Znowu masz racje!!! Rety, jaka Ty wszechwiedzaca, hi, hi. Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: 05.07.02, 10:39 olivvka napisał(a): > > Znowu masz racje!!! Rety, jaka Ty wszechwiedzaca, hi, hi. > Pozdrowka Pochlebiasz mi. Aż się zarumieniłam. Niestety, skromnie powiem, że jeszcze nie wiem wszystkiego. Na twoje szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: 05.07.02, 10:44 jagna_jagna napisał(a): > olivvka napisał(a): > > > > > Znowu masz racje!!! Rety, jaka Ty wszechwiedzaca, hi, hi. > > Pozdrowka > > > Pochlebiasz mi. Aż się zarumieniłam. Niestety, skromnie powiem, że jeszcze nie > wiem wszystkiego. Na twoje szczęście. Naprawde niewiele Ci potrzeba, raptem kilka razy przyznac ironicznie racje, bys juz poczula sie jak prawdziwa intelektualistka. Z wielka chcecia bede Ci pomagac dowartosciowywac sie, hi,hi. Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: 05.07.02, 10:48 No proszę jaką radość można mieć z dawania innym szczęścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: 05.07.02, 10:53 jagna_jagna napisał(a): > No proszę jaką radość można mieć z dawania innym szczęścia :) Ooooooo, wlasnie, w koncu zrozumialas. To teraz sobie to przeloz na watek o polykaniu spermy. Ciezko bylo, ale w koncu chwycilas chyba o co chodzi z tym dawaniem innym szczescia, tak mi sie wydaje. Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
she2 Re: 05.07.02, 17:13 "Ona się zapewne nie zadaje z takimi pewnie od chłopów fransuskimi pieskami jak ja :))" Odpowiedz Link Zgłoś
she2 Re: 05.07.02, 16:53 Tak Ci się tylko wydaje, że się nie zadaje:)) W końcu sama zobacz ile czasu i uwagi Tobie poświęca. No i troszczy się o Ciebie, próbując przekonać Cię o słuszności pewnych zachowań, zapewne dla dobra Twojego pożycia, czyż nie? Przecież to widać gołym okiem :) Pozdr. obie Koleżanki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
laya Re: Do Jagny (pewnie z Chłopow) 05.07.02, 12:55 Oliwka nie mam ochoty wdawać się z tobą w jałowe dysputy. Poczytaj sobie troszkę o zjawisku zwanym nietrzymaniem moczu. Zresztą bardzo podobny przypadek były już opisywane na zdaje się, że właśnie na forum "zdrowie kobiety". Odpowiedz Link Zgłoś
laya Re: Do Jagny (pewnie z Chłopow) 05.07.02, 12:57 Hehe Mam nauczkę: nigdy nie siadać do klawiatury przed wypiciem popołudniowej kawki:) Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: Do Jagny (pewnie z Chłopow) 05.07.02, 13:18 laya napisał(a): > Oliwka nie mam ochoty wdawać się z tobą w jałowe dysputy. Poczytaj sobie > troszkę o zjawisku zwanym nietrzymaniem moczu. Zresztą bardzo podobny przypadek > > były już opisywane na zdaje się, że właśnie na forum "zdrowie kobiety". Raz jeszcze zapytam: gdzie kusik napisala, ze ma problemy z nietrzymaniem moczu? Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
kusik Do Laya 05.07.02, 09:58 dziekuje za rade :)) Mam nadzieje ze Pan Doktor wypowie sie Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: Do Laya 05.07.02, 10:55 Doktora to ostatnio jakby wcieło więc chyba jesteś skazana na nasze pomysły (mniej lub bardziej głupie też). :) Nie wiem na jakim etapie życia seksualnego jesteś ale to może być to samo co mają niektóre kobiety rozpoczynajace dopiero współżycie. Pocieranie przy okazji ruchów frykcyjnych (trochę drętwo brzmi ale niech bedzie) cewki moczowej powoduje potrzebę oddawania moczu. Podobno po jakimś czasie przechodzi samo. Jak chcesz to dla pewności popytaj ginekologa ale myślę, że powinno stopniowo przejść. Odpowiedz Link Zgłoś
laya Re: Do Laya 05.07.02, 13:06 Mogę oczywiście nie mieć racji - w końcu nie jestem lekarzem. W każdym razie jeśli pan doktor w najbliższym czasie nie udzieli Ci odpowiedzi, radzę poszukać informacji na innych poforach gazety. Podobny problem (popuszczanie moczu podczas stosunku) pojawił się już przy okazji wątku o nietrzymaniu moczu właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
olivvka Re: Do Laya 05.07.02, 13:20 laya napisał(a): > Mogę oczywiście nie mieć racji - w końcu nie jestem lekarzem. W każdym razie > jeśli pan doktor w najbliższym czasie nie udzieli Ci odpowiedzi, radzę poszukać > > informacji na innych poforach gazety. Podobny problem (popuszczanie moczu > podczas stosunku) pojawił się już przy okazji wątku o nietrzymaniu moczu > właśnie. Czy kusik napisala ze odczuwa potrzebe oddania moczu, czy ze mocz z niej wyplywa (nie potrafi go utrzymac). Kolezanko, czytaj dokladnie posty. olivvka Odpowiedz Link Zgłoś
laya Re: Do Laya 05.07.02, 14:12 Raz jeszcze odpiszę: poczytaj sobie troszkę o nietrzymaniu moczu. Parcie na pęcherz czy oddawanie moczu podczas stosunku (lub jego wypływanie) jest ponoć jedną z form choróbska o którym pisałam. Oczywiście zarówno ja jak i ty mamy o medycynie raczej nikłe pojęcie. Dlatego przyznaję, że na poparcie swoich słów mam tylko kilka artykułów z netu i namawiam kusika na rozmowę z lekarzem, który mógłby postawić właściwą diagnozę. Już? Zrozumiałaś? Skoro namawiasz mnie żebym dokładniej zapoznała się z postem kusika, proszę cię żebyś zrobiła to samo. Dziewczyna wyraźnie pisała, że oczekuje jakiejś rady, zaś opisywana sytuacja jest dla niej stresująca. Ty tym czasem zajmujesz się prowadzeniem jakiejś prywatnej wojny z Jagną i ze mną. I kto tu jest egoistką? Odpowiedz Link Zgłoś
nell26 Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 05.07.02, 17:49 kusik napisał(a): > Dlaczego tak jest Panie Doktorze? > > Nie moge miec stosunku w pozycji od tylu, gdyz juz od samego poczatku > jestem zmuszona isc do toalety. > > Dodam ze przedtem zawsze oprozniam pecherz. > > > Moze dochodzi u ciebie do zakazenia pecherza? Byl kiedys taki watek na forum zdrowie kobiety... Pani doktor zalecala furagin po stosunku.. Odpowiedz Link Zgłoś
aremo Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 05.07.02, 21:32 Opisane przez Ciebie objawy wskazują na zakażenie bakteryjne pęcherza moczowego powodujące parcie, potrzebę częstego oddawania moczu .Jak npisały już niektóre dziewczyny wiąże się to często z początkami współżycia(cewka nie jest przyzwyczajona do tarcia).To przechodzi,ale u niektórych kobiet powraca właśnie w trakcie współżycia w pozycji od tyłu.Polecam wspomniany już Furagin,a także Urosept i profilaktycznie żurawiny w tabletkach(w sklepach zielarskich). Odpowiedz Link Zgłoś
mistress Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 18.07.02, 15:28 jagna_jagna kurrrrr...wa ja wiem co Ci potrzebne !! Kup sobie wibrator .... nic tak człowieka nie dowartosciowuje jak udany seks, czego Ci życzę. Nie ma nic gorszego jak nie wyp.... baba. pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 18.07.02, 16:17 mistress napisał: > jagna_jagna kurrrrr...wa ja wiem co Ci potrzebne !! > Kup sobie wibrator .... nic tak człowieka nie dowartosciowuje jak udany seks, > czego Ci życzę. Nie ma nic gorszego jak nie wyp.... baba. > > pozdrawiam... No to zajmij się swoją babą i nie zawracaj mi głowy padalcu. Odpowiedz Link Zgłoś
fugazzi Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 18.07.02, 16:53 Padalcu? Jagna, czyżby Cię Mistress zdenerwował? Pozdrawiam, Fugazzi... Odpowiedz Link Zgłoś
jagna_jagna Re: potrzeba oddania moczu przy stosunku 18.07.02, 16:59 fugazzi napisał: > Padalcu? Jagna, czyżby Cię Mistress zdenerwował? > > > Pozdrawiam, Fugazzi... Jeszcze nie. Pozdrawiam. Jagna Odpowiedz Link Zgłoś