24.11.10, 22:11
czesc, czy jest tutaj założycielka poprzedniego forum? Dlaczego nowy założyciel używa podobnego loginu? Jestem w szoku jak można było skasować to "nasze" wcześniejsze forum. Nic nie rozumiem - co z wolnością slowa? Przecież zamieściliśmy tam tyle osobistych wątków. Senega jeśli możesz odezwij się please. Wszyscy chcemy starego forum!
Obserwuj wątek
    • sandvika Re: DO SENEGA 08.12.10, 20:09
      Szczerze mówiąc też jestem w szoku. Właśnie chciała sprawdzić namiary na peruki z USA, które wdziałam na tamtym forum a tu pustka...
      Dziewczyny co się dzieje?????
      • llewelyn Re: DO SENEGA 18.12.10, 00:23
        Annovi, Sandviko,

Agatka miała dość ataków ze strony firm perukarskich, Jej forum nie do tego służylo.
        A Pan X ją nękał - stąd ta decyzja.

całusy
        Llewellyn
        • marteczka77 Re: DO SENEGA 18.12.10, 22:33
          Mi też szkoda starego forum było tam tyle cennych rad.
          • annovi Re: DO SENEGA 18.12.10, 22:38
            a czy nie można zrezygnować z tych perukarskich wątków i wznowić inne wątki? Co z wolnością słowa w tym kraju??? Na starym forum dużo się działo a tu prawie nikt nie zagląda.
            • llewelyn Re: DO SENEGA 19.12.10, 00:18
              Annovi ....

Też żałuję i to bardzo....
              Ale zawsze możesz założyć własne forum smile

Uwierz mi - bycie administratorem czasami bywa ciężkie.

Paula
              • c_a_r_o_l_l_a Re: DO SENEGA 16.01.11, 13:40
                Ja również żałuje, że stare forum nie istnieje, choć w większości byłam tylko czytającą niż wypowiadającą się. Szczerze mówiąc dopiero niedawno zorientowałam się, że jest nowe forum. Jednak odczuwam niedosyt. Senega dla mnie jest "dobrą marką" godną zaufania. Mam nadzieje, że wróci na forum. Pozdrawiam
                • hercia10 Re: DO SENEGA 17.01.11, 12:56
                  Witam
                  ogromnie się cieszę że znalazłam to nowe forum,szkoda tylko tego starego było w nim wiele cennych porad i wzruszających wpisów.Mam nadzieje że to nowe rozwinie sie równie szybko
    • senega Re: DO SENEGA 17.01.11, 15:49
      Witajcie,
      nie odzywałam się bo 3 miesiące temu urodziłam synkasmile
      Przykro mi, ale musiałam usunąć forum. Nie miałam już na to wszystko siły, a do tego ciązę miałam zagrożoną, forum przysparzało mi dodatkowych stresów (a raczej kłótnie firm perukarskich+ich straszenie mnie sądem -jak widać wolność słowa w tym kraju nie istnieje ) i dziecko i moje zdrowie było dla mnie ważniejsze.
      Sorry, że stało się to tak bez uprzedzenia.
      Życzę nowemu założycielowi dużo cennych i pozytywnych postów.

pozdrawiam już jako mamasmile
    • chora87 Re: DO SENEGA 24.01.11, 15:18
      Własnie znalazłam tą informację... Jestem w szoku jak można postąpić (z całym szacunkiem jakim Cię darzyłam Senega) w ten sposób. Można było to inaczej załatwić, powiadomić uzytkowników o chęci skasowania forum, może znalazłby się ktoś chętny na przeniesienie forum na inne serwery lub chętny do "sprawowania władzy" zamiast Ciebie skoro miałaś już dosyć. W szoku będę jeszcze długo, bo naprawdę nie rozumiem jak "matka forum" może tak postąpić ze swoimi "dziećmi" użytkownikami, pozbawiając ich wspomnień, wpisów i tak ważnych informacji nie powiadamiając ich o tym. Rozumiem, że byłaś zmęczona, zastraszona i miałaś własne problemy, ale jest zawsze wiele róznych wyjść. Przepraszam Cię, ale to naprawdę jest egoistyczne, zważywszy na uwagę, że osoby które borykają się z tym problemem lub kiedyś zaczną, chcą szukać w internecie wielu informacji na temat leczenia/lekarzy i przebiegu i innych chorowitych, a tylko stare forum było wielką "księgą" tych informacji, nowe może będzie miało je ale po wielu, wielu latach... To przykre pozbawiać innych tej wiedzy. Możesz się czuć obrażona przez moje słowa, ale nie potrafię ukryć żalu i goryczy z powodu utraty tylu cennych informacji i moich tak wążnych wspomnień i uczuć spisanych tam, decyzją jednej osoby. Przepraszam. Życzę Tobie Senega dużo zdrownia i gratuluję bycia mamą.. A nowej założycielce Życzę powodzenia, braku bałaganu na forum i tętniącego życiem forum..
      • gos1975 Re: DO SENEGA 03.08.15, 20:45
        witam dziś z córką byłam w Wawie u p. Tomka, po 6 latach walki z plackami zamowiłyśmy pierwszy z zyciu system, słyszałam od p. Tomka że macie jakąs grupę wsparcia na FB , moja córka ma 14 lat , włosy jej teraz strsznie poszły, jest w dołku nie do końca mam z nią kontakt i nie umiem jej pomóc. jeśli jest możliwosc dołączenia do grupy proszę o kontakt na priv lub na @ będę wdzięczna Gosia.
    • weterenka Re: DO SENEGA 07.05.11, 23:37
      Hej dziewczyny i nie tylkosmileMamy swój profil na nk

Pozytywnie nastawieni(ŁP)

dołączajcie do Nassmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka